MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
Nowa trzymam kciuki żeby się NIE rozkręcił
Kingulla, Meśka przytulas pryma aprilis i śmigus dyngus w jednym
ps nie mogę się od Was oderwać -
nick nieaktualny
-
Ja miałam plan wrzucić Wam na prima aprilis test ciążowy z dorysowane długopisem drugą kreską , ale mi się odechciało chwilowo smieszkowania. Wszystkiego najlepszego kochane, Wesołch Świąt!
Flowwer, KateHawke, Emiilka, never_lose_hope, Czrna 81 lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
lamka wrote:Lunaris ale się cieszę jak tam Twoje objawy?
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d5fa417f0ed7.jpg
Wszystkiego najlepszego kochane!! Zdrowych i Pogodnych ŚWIAT
niech sie spelnia wszystkie nasze zyczenia i marzeniaLunaris, Flowwer, KateHawke, Emiilka, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Kochane życzę Wam: Zdrowych, spokojnych, pełnych miłości, spędzonych w rodzinnym gronie Świąt Wielkanocnych. Oby następne były już z bobasami czy to w brzuszku, czy na świecie.
CałujęLunaris, Flowwer, Meśka, KateHawke, Emiilka, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualnyKobietki moje kochane nadrobię Was w drodze do mojej "ukochanej" teściowej ( ) a tymczasem życzę Wam spokojnych świąt w rodzinnym gronie i spełniania TEGO marzenia :*
Ps. My dziś informujemy rodzinę o ciąży, tam wiem że długo zwlekałam , ale się baliśmy . A tu się już zaczął 13 tydzień dziękuję Wam za całe wsparciem które mi okazujecoe i do zobaczenia w kwietniuCabrera, blue00, Lunaris, lamka, Flowwer, KateHawke, Emiilka, never_lose_hope, Morusek, ANkaG lubią tę wiadomość
-
Ja też już uciekam świętować. Jeszcze raz wszystkiego radosnego!
Boćku dziękuję bardzo za poprowadzenie pięknego marcowego wątku -dla mnie szczęśliwy więc podziękowania do kwadratu :* specjalna porcja (pierwsza jaką wysyłam w ogóle!) specjalnie dla Ciebie *&^%$#!@#$%^&*(*&^%$#%$^%$&$
DO ZOBACZENIA W KWIETNIU KOBIETY WALCZĄCE!Emiilka, Czrna 81, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bociuś, chciałam podziękować za prowadzenie marcowego wątku, który wielu dziewczynom przyniósł szczęście w postaci Twój poprzedni wątek był szczęśliwy i dla mnie.
Dzielnie walczysz o upragniony cel i wiem, że wkrótce Wam się uda
Dziewczyny, życzę Wam zdrowych i radosnych świąt, żeby mimo codziennych trudności te najbliższe dni przyniosły chwilę wytchnienia i dużo uśmiechu na Waszych twarzach. Niech się spełnią wszystkie plany i marzenia!
Uciekam powoli na kwietniowy wątek, który coś czuję będzie owocny Bociuś pewnie pięknie zaczarowała w marcu i w kwietniu Karolina będzie miała pełno roboty z wpisywaniem serduszek.
Flowwer, KateHawke, Emiilka, Czrna 81, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Dzięki Bocianik za marzec, widzimy się w kwietniu
Bocianiątko lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Dziewczyny. Chcialabym zyczyc Wam wszystkim by te nadchodzace Swieta wniosly w Wasze zycie radosc i nadzieje. Niechaj beda czasem odpoczynku od codziennych trosk spedzonym w gronie najblizszych.
Lamko gratuluje Ci porzadnego zawirusowania w lutym
Boćku a Tpbie dziekuję za wszystkie chwile uniesień, których bylyśmy tu swiadkami. Oby ten marzec okazał sie przelomowy także dla Ciebie
Jesteście wszystkie wspaniałe :*
P.S. musielismy odkupic wczorajsza akcje z paliwem. Dzis małz rozjechał samochodem nasze swiateczne ciasta, bo zapomnial ich do samochodu wsadzić
I wez tu go nie kochaj.nowa na dzielni, Kingulla, KateHawke, Minie Black, Emiilka, lamka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Serduszka moje życzę Wam spokojnych, radosnych i pogodnych świąt. Oby Wasze jajuszka w kwietniu wyprodukowały piękne Kurczaczki<3
Do zobaczenia na kwietniowymCzrna 81, Mala90, ANkaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLunaris ale świetnie to wymyśliłaś ze skarpetkami Coś pięknego, aż się uśmiechnęłam pod nosem Taka fantastyczna niespodzianka dla Ciastka, i to na same święta
reset kciuki za wyniki, nowy plan nowe możliwości Oby wypaliło Zdrowia raz jeszcze i spokoju - skoro taka przeprawa z rodzinką czeka
nowa_na_dzielni dobry czarny humor Racja, trzeba się śmiać ile wlezie
Luna1993 powodzenia z teściową Ja z moją mam w miarę spokojnie, ale z tego co słyszę to prędzej czy później wychodzi prawda na jaw No ale macie dla nich cudowną wiadomość także myślę, że będzie dobrze!! Powodzenia, przekazywanie informacji o ciąży musi być czymś pięknym
WSZYSTKIEGO DOBREGO DLA KAŻDEJ Z WAS, NIECH TE ŚWIĘTA BĘDĄ SPOKOJNE I RADOSNE, BEZSTRESOWE I PEŁNE UŚMIECHU.. KAŻDEJ Z NAS SIĘ TO PRZYDA
Zmykam na kwiecień, jeszcze 3 dni i będziemy wiedzieć czy się udało.. Zaczynam się ekscytować coraz bardziejKateHawke, Emiilka, Meśka, Lunaris, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane nie uda mi się nadrobić dwóch ostatnich dni, ale wpadam na chwilę żeby złożyć życzenia.
No więc życzę Wam i Waszym rodzinom zdrowych, wesołych i pełnych pogody ducha świąt oraz obfitych łask od Zmartwychwstałego Chrystusa. Staraczkom przede wszystkim życzę spokoju w sercach oraz daru nowego życia, które będzie mogło zakiełkować i wzrastać pod Waszymi sercami
Bociek dziękuję za prowadzenie tak owocnego wątkuEmiilka, Lunaris, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Endometrioza,
2 x laparoskopia
4 x histeroskopia,
leczenie napro
2 x IUI 😢
3 x IMSI 😢
Aniołek 15 tc [*]💔
10/2019 - ICSI - dwudniowiec 4a 😢
11/2019 - FET - blastka 4.2.1 beta 8dpt 2,31 10dpt
<1,2 😢
09/2021 - FET - blastka 4.2.1 beta 10dpt 5,18 12dpt 1,4 😢
Boże dlaczego nie zasłużyłam na ten cud...