MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
Bociek, dzięki za prowadzenie wątku i trzymam kciuki za tandem W-P. Oni już u Ciebie tę ciążę jakoś wymodzą. Udanych świąt!
Bocianiątko lubi tę wiadomość
-
Życzę Wam Kochane
aby te Święta Wielkanocne
wniosły do Waszych serc
wiosenna radość i świeżość,
pogodę ducha, spokój, ciepło i nadzieję.
Wszystkiego najcudowniejszego
Dużo króliczków, zajączków, kurczaczków ........Lunaris, blue00, Czrna 81, JednaJa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny!
Życzę wszystkiego co najlepsze! Wesołych, rodzinnych świąt i aby za rok już w powiększonym składzie!!
Bociuś dziękujemy za wątek!!
Mój M chyba zrozumiał swoją durnotę i dziś urodzinowo mnie przeprosił. (Swoją drogą, w tamtym roku myślałam,że te urodziny będą zupełnie inne) Szkoda tylko,że po moim rozstroju psychicznym,który mi zagwarantował w tym tygodniu. Kupa łez i nerwów. Nie wiem czy z tego cyklu coś będzie, ale postanowiłam,że nawet nie idę na kolejny monitoring.
Do zobaczenia kwietniu!!Lunaris lubi tę wiadomość
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
KARGO STO LAT !!! i żeby mężowi się już nie odwidziało zmieniać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0ba7db90e5fe.jpg
Kargo31 lubi tę wiadomość
-
Lunaris wrote:Reseciku trzymam kciuki za wyniki, ja dalej wierzę w szczęśliwy finał. Szkoda że musicie tyle czekać na odpowiedź Mimo wszystko Wesołych Świąt przy pysznym serniku!
Szybka relacja z informowania Ciastka: Synek dostał jajko z niespodzianką a Ciastek takie zawinięte:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ab02d881f10e.jpg
Najpierw się pogniewał, że on bez czekolady a jak otworzył to w ogóle nie zrozumiał. Zaczął mi tłumaczyć, że on wie, że ja chcę do tej Kliniki i że on też chce dziecko... przerwałam mu i mówię, że dostanie je na Mikołaja i chyba po mojej minie dopiero zaczaił Zrobił wielkie oczy, nic się nie odzywał a potem pytał czy naprawdę. Pokazałam mu test i wynik z bety i dopiero zaczął mnie ściskać aż musiałam go uciszać bo konspiracja przed synkiem. Od razu mnie pyta czy mówimy wszystkim w Święta ale powiedziałam, że za wcześnie. Wolę poczekać.
Zmykam teraz do chłopaków na śniadanko. Jeszcze raz życzę Wam spokojnych i zdrowych Świąt KochaneLunaris, KateKum lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Kargo 100 lat i spełnienia marzeń!
Nie miałam dziś czasu tu zajrzeć.
Kobietki, wszystkim Wam/nam życzę zdrowych i wesołych Świąt! I aby z naszych jajeczek wykluły się małe pisklaczki,które za rok będziemy tulić w ramionach
Boćku dziękuję za ten miesiąc! Po raz drugi mogłam u Ciebie gościć, i po raz drugi był to magiczny miesiąc
Do zobaczenia na kwietniu!Lunaris, Bocianiątko, Kargo31 lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Kargo sto lat !!!! Spełnienia marzeń i małego fasolka♡
Bociek również dziękuję za prowadzenie tak emocjonującego wątku ! Jak się czujesz ?Kargo31 lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
To ja dziękuję Wam że tu ze mną byłyście! :*** I bardzo się cieszę że dla tak wielu z Was marzec okazał się być magiczny oczywiście widzimy się w kwietniu ale ja tylko towarzysko następne testowanie prawdopodobnie w połowie maja u Niki
Dzięki że pytacie o moje samopoczucie po szpitalu generalnie było w porządku tylko miałam nieszczęście trafić do 5os sali... Ale obejrzałam kilka filmów (całą Bridget! ), przeczytałam książkę i nabawiłam się paru dziur i siniaków na rękach a najgorzej się czułam po dzisiejszej krzywej do ktorej obudzili mnie o 5.40!!! większość wyników już mam bo pojawiają się online nadal mam rozjechany kortyzol i DHEAS po encortonie jak będę miała wszystko to skonsultuję się z W mailowo żeby ustalić plan na następny cykl druga tura z biopsją 16.04 i zakaz starań do tego czasu
Pięknych Świąt dla wszystkich Was!Mala90, Czrna 81, blue00, Emiilka, lamka lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Kargo31 wrote:Dziewczyny!
Życzę wszystkiego co najlepsze! Wesołych, rodzinnych świąt i aby za rok już w powiększonym składzie!!
Bociuś dziękujemy za wątek!!
Mój M chyba zrozumiał swoją durnotę i dziś urodzinowo mnie przeprosił. (Swoją drogą, w tamtym roku myślałam,że te urodziny będą zupełnie inne) Szkoda tylko,że po moim rozstroju psychicznym,który mi zagwarantował w tym tygodniu. Kupa łez i nerwów. Nie wiem czy z tego cyklu coś będzie, ale postanowiłam,że nawet nie idę na kolejny monitoring.
Do zobaczenia kwietniu!!
Kargo spełnienia marzeń życzę
Tak dla pocieszenia powiem Ci, że ja zaszłam właśnie kiedy nie poszłam na monitoring i kiedy było wszystko nie tak jak powinno
-
Mimo, że nie zostałam dodana do 1 strony marcowego testowania informuję, że się udało
30.03.2018 - 10 dpt ( 3 dniowy zarodek )
BETA HCG 27,83 mlU/ml
Progesteron 86,7 ng/ml
W kolejnym cyklu zrobię przyrosty pocichu serce się raduje, a rozum martwi co dalej ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2018, 21:59
Bocianiątko, summer86, Lunaris, Czrna 81, blue00, Kingulla, Malgonia, Emiilka, lamka, Millvaa, Flowwer lubią tę wiadomość
-
Kargo sto lat:*
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Kaśka Kwa GRATULACJE rośnijcie zdrowo!
Uciekam spać! Rano do pracy. Na pocieszenie powiem Ci Bociusiu że ja muszę wstać o 5.30 żeby zdążyć na dyżur -i tak 8 razy w miesiącu... ale już tylko 3 razy i dłuuuga przerwa -
Kargo spełnienia marzeń !!! 100 lat w zdrowiu
KaskaKwa Gratuluje !!! Rośnijcie zdrowo
mimo ze ten miesiąc nie był dla mnie zbyt szczęśliwy to i tak bardzo dziękuje za tak emocjonujący i pozytywny czas z Wami !!! To był czas w którym dostałam od Was wielkie wsparcie i dzięki Wam się nie zalalamalam i dzięki Wam trwam dalej Dziękuje Dziewczyny
Bocius dziękuje za wąte i wierze mocno ze ten czas spędzony w szpitalu przyniesie wspaniały efekt
Wesołych i zdrowych Świat moje KochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2018, 23:15
Lunaris, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Bocianiątko Dziękuję za wspólnie spędzony miesiąc (kolejny), choć nie zostałam dopisana do listy to widocznie tak miało być.
Dziękuję, że zawsze jesteś, Wy jesteście
Koteczka82, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualnyWitajcie Też dziękuję za szczęśliwy wątek dla mnie i wielu innych a cała reszta została zarażona(zawirusowana)i juz niebawem zobaczy || Jak w piątek dowiem się że wszystko w porządku to dam Wam tonę wirusów! My już dzisiaj powiedzieliśmy teściom bo wiedziałam że teściowa wie od swojej córki która nie umie utrzymac języka za zębami i Nam niestety nie zostawila tej przyjemnosci! Noi moja mama wie żeby trzymała kciuki za Nas Siostry wiedza także juz niebawem cała reszta rodzinki się dowie bo teściowa też Nas napewno wyręczy!
Kochane dobra muszę posprzątać i możemy odpoczywać bo dzieciątko juz padło godzinę temu! Do zobaczenia w kwietniowym