MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeju, ale się namęczyłam, żeby pieroństwo odkorkować. Ja to byłam silna w wakacje jak to zakręcałam...
Emilka, dalej jest *ujowo. Za tydzień będzie pogrzeb, bo dopiero wtedy wraca mój mąż. Samo załatwianie spraw z tym związanych było trudne, a pożegnać się będzie jeszcze ciężej. To będzie drugi najcięższy dzień w moim życiu. Dlatego dzisiaj pijemy, drogie panie.
Za przypływ chęci, odwagi i siły! I może odrobiny znieczulenia.
Edit: ja zrobiłam kariotyp, ale mąż od miesiąca na wyjeździe, więc będzie się kłuć później. Nie wiem, czy tak jest wszędzie, ale ja muszę strasznie długo czekać na wyniki. Jeszcze chyba ze 2 tygodnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2018, 19:13
-
nick nieaktualny
-
Chluśnijcie tam i za mnie, ja się odwdzięczę pewnie już niedługo - tez planuje libacje w najbliższym czasie
-
Nikuś, bardzo długo to wszystko trwa. Myślę, że jak już pożegnacie Dzidzię, to będzie łatwiej. Przynajmniej mocno trzymam kciuki, żeby tak właśnie było. Faktycznie długo czekasz na te kariotypy. Mam nadzieję, że okaże się, że to było po prostu nieszczęśliwe rozdanie genów. Chciałabym zobaczyć Twój nick na kwietniowym/majowym testowaniu12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Frelcia, Nika! Ja też, ja też!
Właśnie walnelam drinka, M mi zrobił, po jednym jestem pijana (kochana meta) i chyba mam owu...
Jakbym pisała coś od rzeczy to alkohollamka lubi tę wiadomość
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
nick nieaktualny
-
To i ja jak zajade to sie napije choc upijam sie polowa piwa wiec mam nadzieje ze wiekszych glupot niz pisze noe zaczne potem wymyslac.
Nika a ile juz czekasz? Mk powiedzieli 4-6 tygodni a jak nie zadzwonia po 8 to sie upomniec, ale tez juz nerwowo zerkam na telefon.. -
Emiilka wrote:(...)
Jeżowa, KateHawke, Jezusku! Jak ja Wam Dziewczyny zazdroszczę! Ja to swoimi objawami mogłabym Was obie obdzielić, a jeszcze dla mnie by zostało Mdłości codziennie i non stop, przechodzące tylko na 10 minut, jak coś zjem (stąd jem strasznie dużo i co chwilę, co mnie irytuje, bo zawsze byłam chuda), rzyganie - ostatnio jak się odważyłam wyjść z domu do Babci, to u niej calowałam porcelanę, bolące suty, trucie Emkowi, który ma mnie już serdecznie dosyć, bo cały czas jęczę Wstawanie w nocy do kibelka pieldyliard razy... Ehhh, nie uskarżam się, ale nie spodziewałam się, że to będzie AŻ tak wyglądało. Nie dogodzisz kobiecie.
(...) -
Hej, UDAŁO SIĘ!
Dalej w to do końca nie wierzę. Pierwszy cykl starań, właściwie to nie do końca byłam przekonana, czy to dobry moment (chciałam czekać do przyszłego miesiąca, ale Mąż wziął sprawy w swoje ręce).
A teraz powiem Wam coś. Okres miałam dostać jutro, jutro robimy imprezę, więc chciałam wykluczyć ciążę, chociaż 2 godziny temu byłam PEWNA (!), że w ciąży nie jestem.
Ból podbrzusza jak przed okresem, zresztą ból rozpoczął się dzisiaj, dzień przed @, jak zawsze, szyjka w mojej subiektywnej ocenie nisko i raczej otwarta, piersi bolą ale nie jakoś podejrzanie, jestem śpiąca ostatnio ale mam chore gardło, temperatura rano 36,8 (ale mam chore gardło).
Pojechałam na bete, ba! Mąż mnie zabrał, jak wyszłam z zabiegowego to mu mówiłam, że jest niemądry, bo zanim zrobią wynik to ja dostanę okres, bo już czuję, że zaraz będzie.
I wiecie co? Beta 461! Wysikałam sobie test z wieczornego moczu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2018, 20:01
Malgonia, nowa na dzielni, ANkaG, Simons_cat, Siwulec, Kingulla, Koteczka82, blue00, -Mamunia-, MaryAnn, Lunaris, Diamond92, Justaaa lubią tę wiadomość
Usunięcie całkowitej przegrody macicy - sierpień 2016
TSH - 4,2 ---> Letrox 37,5 mg
1 cs ---> i jest!
-
nick nieaktualnyLofewicz wrote:Hej, UDAŁO SIĘ!
Dalej w to do końca nie wierzę. Pierwszy cykl starań, właściwie to nie do końca byłam przekonana, czy to dobry moment (chciałam czekać do przyszłego miesiąca, ale Mąż wziął sprawy w swoje ręce).
A teraz powiem Wam coś. Okres miałam dostać jutro, jutro robimy imprezę, więc chciałam wykluczyć ciążę, chociaż 2 godziny temu byłam PEWNA (!), że w ciąży nie jestem.
Ból podbrzusza jak przed okresem, zresztą ból rozpoczął się dzisiaj, dzień przed @, jak zawsze, szyjka w mojej subiektywnej ocenie nisko i raczej otwarta, piersi bolą ale nie jakoś podejrzanie, jestem śpiąca ostatnio ale mam chore gardło, temperatura rano 36,8 (ale mam chore gardło).
Pojechałam na bete, ba! Mąż mnie zabrał, jak wyszłam z zabiegowego to mu mówiłam, że jest niemądry, bo zanim zrobią wynik to ja dostanę okres, bo już czuję, że zaraz będzie.
I wiecie co? Beta 461! Wysikałam sobie test z wieczornego moczu.
Też się napiłam, Wasze zdrowie Kochane.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2018, 20:05
-
Lofewicz gratulacje. Spokojnej ciąży i zostaw nam trochę wiruskow.
Ja obiecałam sobie że trochę wylizuje od forum ale i tak co chwile czytam.
Dołączam się do was z winkiem na zdrowie !!!!!!7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
lamka, dziękuję Póki co staram się nie ekscytować, bo to tylko wynik hormonu, wiem. Ale to mój pierwszy w życiu wynik hormonu, więc średnio mi idzie
Trzymam za Was wszystkie kciuki!!
Uwierzcie mi, to prawda, że póki nie ma @ to nigdy nie wiadomo. Gdyby nie Mąż to wcale nie pojechałabym na betę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2018, 20:11
Usunięcie całkowitej przegrody macicy - sierpień 2016
TSH - 4,2 ---> Letrox 37,5 mg
1 cs ---> i jest!
-
Kargo31 wrote:Frelcia, Nika! Ja też, ja też!
Właśnie walnelam drinka, M mi zrobił, po jednym jestem pijana (kochana meta) i chyba mam owu...
Jakbym pisała coś od rzeczy to alkoholKargo31 lubi tę wiadomość
-
Malgonia wrote:To i ja jak zajade to sie napije choc upijam sie polowa piwa wiec mam nadzieje ze wiekszych glupot niz pisze noe zaczne potem wymyslac.
Nika a ile juz czekasz? Mk powiedzieli 4-6 tygodni a jak nie zadzwonia po 8 to sie upomniec, ale tez juz nerwowo zerkam na telefon..
Mam tylko nadzieję, że nie mówili o dniach roboczych -
Też bym się napiła ale nie mam czego oprócz jagermaistera i jakiegoś słodkiego likiera... Za to mam miskę budyniu!
lamka lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyBocianiatko zauwazylam ze nie jestem wpisana na 17.03 więc jeśli możesz to wpisz mnie A ja bym musiala zrobić coś więcej dla Endo ale po ostatnim koksowaniu to jakoś nie mam ochoty no ale może aie skuszę jak pijecie?! morele i migdaly coś tam podjadam a ananas już czeka także tego owu przybywaj hehe