MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunaris przykro mi ale moze na swieta akurat sie uda? trzymam kciuki!
Koteczka82 kciuki mocneKoteczka82 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Anaaa90 wrote:Tule mocno :*
jakos musimy dac rade chociaz nie jest to latwe.Anaaa90 lubi tę wiadomość
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Siwulec wrote:Koteczka kciuki za betę
Iza wszystko będzie dobrze, idź na spacer, basen, kino - zrelaksuj się trochę :* wierze ze wszystko umiesz i zaliczysz śpiewająco
Yos przyjemnego kolejnego dnia szkolenia
Luna ściskam Cię mocno
Bociek ciesze się ze weekend się udał - nawet troszkę zazdroszczę
Życzę Wam wszystkim dobrego tygodnia i spokojnego poniedziałkuSiwulec lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Czrna ch...owo ale za to testujemy razem jeszcze w marcu
Emilka piąteczka ! i jedziemy jeszcze raz w tym miesiącu
Nowa z Tobą zawsze :* wreszcie Cię dogoniłam zobaczysz że tą ciążę to też razem zajdziemy heheheEmilkap11, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Izape_91 wrote:Siwulec zazdroszczę Ci tej wiary Jestem jednak przygotowana na porażkę. Każdy musi mieć jakąś swoją chyba. Weekend za to zaliczam do udanych, bo cale dwa dni na kursie szycia i przy maszynie
Takie nastawienie tez ma swoje plusy - wyniki będą miła niespodzianka
Co tam poszyłaś ciekawego ?Izape_91 lubi tę wiadomość
-
Iza trzymam kciuki zeby telefon w sprawie pracy zadzwonil do ciebie jak najszybciej! a odnosnie egzaminu na pewno pojdzie tobie wszystko dobrze
Czrna 81 tez masz duzo kciukow od nas!!Czrna 81, Izape_91 lubią tę wiadomość
❤️❤️❤️ -
...bo my tu same kciuki mamy-10 sztuk inne palce poszły w las
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2651bc30cec6.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ff6f028fc620.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/97929dc0f92e.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e6ab35820714.jpg
Siwulec robiłyśmy ćwiczenia na kieszenie i różnego rodzaju falbanki także która chce zasłonki ?
KateHawke, Bocianiątko, Czrna 81, Siwulec, Lunaris, Emilkap11, Frelcia, Cabrera, Flowwer, Jedna_z_Wielu, Morusek, Diamond92 lubią tę wiadomość
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Eh, dziewczyny, pożalić się muszę. Pytam dziś męża, co z nim, że nic od niego nie czuję, czy on się w ogóle cieszy ? A on mówi że to ja chciałam dziecka, nie on, że ja go wręcz do niego zmuszałam, a on się nie czuje gotowy ale wie, że trzeba bo ja już mam 32 lata więc czas najwyższy (on ten sam wiek). I że on nie wie co będzie i jak będzie. Ogólnie, temat tabu. Czemu on to mówi teraz. Sama sobie to dziecko zmajstrowałam ? Przecież go nie zakułam w kajdany i nie wykorzystałam siłą.. Do licha, a teraz mi mówi takie coś.. trochę się czuję jak słomiana wdowa. Fajnie macie że Wasi mężowie, patrnerzy tak się troszczą, starają i sami kombinują co tu jeszcze zrobić. Któraś z Was pisała że nagrała filmik dla dzieciaczka że się o nie starają, kochają, i czekają na nie. Aż się wzruszyłam czytając to. U mnie zajśc było łatwo. 2-3 cykle bez specjalnych starań i zaskoczyło, za to mąż... Co ja dziecku powiem jak zapyta kiedyś.. Czy ja wiem czy to szok u niego, czy faktycznie coś jest na rzeczy. A jak próbuję zacząć rozmowę to się tylko denerwuje i wychodzi.. No to się pożaliłam, bo nie mam komu, i trochę mi lepiej..
-
Yosel :-* napewno się przydadzą!
U mnie dziś 15 dc, wczoraj test owu negatywny. Może wyjdzie urodzinowa owulacja w czwartek No wtedy nie ma bata, musi zaskoczyć haha!
Wczoraj się nie udzielałam,bo złapał mnie wqrw po porannym ważeniu odmawianie słodyczy + zdrowe żywienie + ćwiczenia = zero efektów, totalne qrwa zero! No może jedynie plusem jest to że lepiej się fizycznie czuję. Ale nie, nie poddam sięIzape_91, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
przykro mi, ze ten dzień tak się nie rozpoczął najlepiej dla niektórych, ale mam nadzieję, że Koteczka wyciągnie dziś z wora serduszko dla siebie
Za wszystkie kursy i szkolenia, @ na które czekacie i te które mają nie nadejść zaciskam mocno kciuki.Koteczka82 lubi tę wiadomość
-
Czrna 81 wrote:Yosel :-* napewno się przydadzą!
U mnie dziś 15 dc, wczoraj test owu negatywny. Może wyjdzie urodzinowa owulacja w czwartek No wtedy nie ma bata, musi zaskoczyć haha!
Wczoraj się nie udzielałam,bo złapał mnie wqrw po porannym ważeniu odmawianie słodyczy + zdrowe żywienie + ćwiczenia = zero efektów, totalne qrwa zero! No może jedynie plusem jest to że lepiej się fizycznie czuję. Ale nie, nie poddam się
Czrna bo to mięśnie rosną, a mięśnie ważą więcej niz tłuszczyk kochana
tu masz takie porównanie
http://www.guiltfree.pl/blog/wp-content/uploads/2013/12/kilo-t%C5%82uszczu-mi%C4%99%C5%9Bni.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2018, 10:49
Czrna 81 lubi tę wiadomość
Iza jedź w spódniczki będą zamówienia dla forumowych księżniczek
Amal to przykre co mąż powiedział ale daj mu czas. Mężczyźni to takie duże dzieci. Oni się boją że pójdą na drugi plan, że teraz dziecko będzie najważniejsze dla Ciebie zamiast niego, że będziesz je bardziej kochać. Oni po prostu źle znoszą konkurencję. Dłużej u nich trwa łapanie więzi z dzieckiem- nie raz dopiero po urodzeniu lub po kilku miesiącach chwytają o co tu biega i że to krew i ich krwi i że Tatuś jest tak samo ważny jak Mama. Jeśli będziecie ze sobą rozmawiać i będziesz mu okazywać to że nadal jest dla Ciebie w centrum wszechświata to powoli przyswoi sobie nową rzeczywistość. Nie łam się, pamiętaj że teraz będziesz mieć w domu 2 dzieci
Izape_91 lubi tę wiadomość
-
Iza GENIALNE
Czrna może powinnaś do dietetyka pójść bo może pomimo ze zdrowo jesz to może kalorycznie nie prawidłowo nie wqrwiaj się choć dobrze Cię rozumiem, ja jestem ten typ co to tylko popatrzy na czekoladę a już kg więcej
Amal nie załamuj się, może emek potrzebuje chwile żeby się cieszyć, i myśle ze najpóźniej jak poczuje kopniaki maleństwa to mu się zmieni bądź dobrej myśli :* bo musisz teraz dbać o siebie i kruszynkęCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
Izape_91 wrote:Dzeiwczyny jestem w strasznym stresie za 3 dni egzamin...a ja czuję, że mam pusto w głowie... Nienawidzę egzaminów a najbardziej takich, do których nie mam ochoty się przygottowywać. W dodatku dzisiaj czekam na ten telefon... Obawiam się, że nie zadzwoni
Za egzamin kciukasy, napewno dasz radę. Zazwyczaj "pusto w głowie" to dobry znak, człowiek podświadomie zmobilizowany i nawet jeśli wydaje mu się że nic nie wchodzi, to jednak zostaje w głowie. A gdy czuje że umie, to odpuszcza i jest d.pa . Zaliczone 2 cieżkie kierunki, mówię z doświadczeniaIzape_91 lubi tę wiadomość
-
Witajcie
Lunaris przykro mi uswiadomilas mi ze tez mam jeszcze szanse w marcu.
Startuje dzis z Aromkiem i w przyszlym tygodniu prawdopodobnie podejdziemy do IUI wiec testowanie wypadnie w okolicy 28 marca ciezko mi myslec pozytywnie bo coraz mniej wierze w te starania ale jak wywale ok 1 tys to chocby dlatego musze sie postaracLunaris, Cabrera, Emiilka, Czrna 81 lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Meśka kciuki za IUI ! Też już od kilku cykli przestałam wierzyć że się uda ale... Nie damy się kurde! Nie będziemy tu przecież siedzieć do emerytury!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2018, 10:57
Meśka, Emilkap11, Izape_91, Czrna 81 lubią tę wiadomość