MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
Bocianiątko dziekuje za informacje.w takim bądź razie czekam na @ i biorę sie za wykonywanie badan , juz nie moge doczekać sie jutrzejszych wyników D z jednej strony stres nas nie opuszcza ale z drugiej będziemy wiedzieć na czym stoimy ,mam tylko nadzieje ze wyniki będą fajnie opisane i sami będziemy w stanie je odczytać .agusia18_11
-
Dziewczyny wracam z nocki i tak mnie boli w prawym jajniku, że masakra. Czy to możliwe że dopiero teraz pęka pęcherzyk, biorąc pod uwagę, że już w piątek się zapadał i według lekarza zaczął pękać? Czy to tak długo trwa? Chyba nie i martwię się czy wpasowalismy się ze staraniami...
Ehhh no trudno co ma być to będzie. W każdym razie ja idę w kimkę a wam wszystkim życzę udanego poniedziałku i powodzenia dla sikajacych -
Dzień dobry
I znów poniedziałek .. :p życzę samych pozytywów ! Ja już w marcu nie wyrobię się z testowaniem, ale zostanę na razie ns tego 31.03. Może owulka mbie zadkoczy i pojawi się wcześniej.
Powiedzcie mi, jakie kolejne badanie najlepiej wykonać jeśli mam już te podstawowe porobione: prolaktyna, tsh, krzywe cukr. i ins. homocysteine, testosteron, lh i fsh. Do poronień u mnie nie dochodzi. W ogóle nie mogę zajść. Wyniki męża wzorowe.bądźcie dobre i naprowadźcie koleżankę :p
Sebek - 2010
Starania od I 2016
18.08.2016 - zaśniad całkowity:(
V 2019 IVF - 😭
III 2020 😭
Czekam na cud..
HSG - oba jajowody drożne (lewy udrożniony po ponownym podaniu kontrastu) -
ANA, ASA, kom NK, mutacje no i cały zespół antyfosfolipidowy... wszystko też masz opisane w pliku w pierwszym poście, zakładka poronienia
A u męża jeszcze HBA!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2018, 07:20
Kingulla lubi tę wiadomość
2. ICSI (OviKlinika): styczeń 2021 - CRIO 3.2.3 z 7 doby - 01.04.2021
CRIO 2.3.3 i M3 - 29.10.2020
1.ICSI (nOvum): lipiec 2019 - ET cl9.3 - 01.08.2019
IUI - 24.10.2018
IUI - 19.11.2018
stan zapalny endometrium, test Be Ready - endometrium prereceptywne
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, adenomioza, mięśniaki hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny -
Dzień dobry
Dziewczyny powiedzcie mi ile po odstąpieniu dupka przychodzi @.
Wczoraj test negatyw więc musiałam odstawić. Okres planowo 7 marca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2018, 07:21
-
U mnie trzeciego dnia po odstawieniu... zawsze... tulę!
2. ICSI (OviKlinika): styczeń 2021 - CRIO 3.2.3 z 7 doby - 01.04.2021
CRIO 2.3.3 i M3 - 29.10.2020
1.ICSI (nOvum): lipiec 2019 - ET cl9.3 - 01.08.2019
IUI - 24.10.2018
IUI - 19.11.2018
stan zapalny endometrium, test Be Ready - endometrium prereceptywne
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, adenomioza, mięśniaki hashimoto, niedoczynność tarczycy, hiperinsulinemia, hiperprolaktynemia, rozjechane cytokiny -
nick nieaktualnyWitam się po weekendzie bardzo tu spokojnie
ja czekam na owulaki dzisiaj będą a weekend przeżyłam bez nich hehe myślę że wcześniej i tal jej nie było a w so miałam urodziny teściowej i niestety był chyba rozwodniony bardzo(nieistotne) dzisiaj planowo
także wszystko będzie ok! Miłego dnia ja mam tydzień w kratkę raz wolne raz praca ale oczywiście dziś i środa fitness wieczorem a do tego będę ćwiczyć w domu
-
Witam się i ja, z Wami, moje kochane
Anaaa mi podobnie do Bociusia , na trzeci dzień @ przylaziła, chyba że w drugi dzień wieczór.
Miłego dnia!!!!
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania od: Styczeń 2015 r. -
Cheresta wrote:Dziewczyny wracam z nocki i tak mnie boli w prawym jajniku, że masakra. Czy to możliwe że dopiero teraz pęka pęcherzyk, biorąc pod uwagę, że już w piątek się zapadał i według lekarza zaczął pękać? Czy to tak długo trwa? Chyba nie i martwię się czy wpasowalismy się ze staraniami...
Ehhh no trudno co ma być to będzie. W każdym razie ja idę w kimkę a wam wszystkim życzę udanego poniedziałku i powodzenia dla sikajacych
Jajnik może być bolesny po przebytej owulacji w związku z płynem w zatoce Douglasa także wszystko ok zapewne jajo pękłodla pewności możesz skoczyć na monitoring. Powodzenia!
Cheresta lubi tę wiadomość
-
Jedna_z_Wielu wrote:Witam się i ja, z Wami, moje kochane
Anaaa mi podobnie do Bociusia , na trzeci dzień @ przylaziła, chyba że w drugi dzień wieczór.
Miłego dnia!!!!
Ja nie chce tej @. Kurczę dziewczyny czuje, że zaczynam się łamać. Jeszcze mamy w rodzinie chrzciny w drugi dzień świątnie mam siły już udawać, że się cieszę, chociaż mała jest super
-
No to nadszedł kolejny dzień szkoleń
Lunaris, -Mamunia-, KateHawke, Jedna_z_Wielu, Luna1993, Jeżowa, Flowwer, blue00, Cabrera, Siwulec, Frelcia, Czrna 81, Bocianiątko, Izape_91, Meśka, Karma88, Emiilka, Barbarka1984, Morusek lubią tę wiadomość
-
Anaaa90 wrote:No już arsenał przygotowałam bo nie wiem jak to będzie wyglądało bo to pierwszy cykl z Clo.
Ja nie chce tej @. Kurczę dziewczyny czuje, że zaczynam się łamać. Jeszcze mamy w rodzinie chrzciny w drugi dzień świątnie mam siły już udawać, że się cieszę, chociaż mała jest super
Ja byłam wczoraj na Chrzcinach. Bylo fajnie, milo, maluszek super..mam zdjęcia z nim itp ale tez bylo mi trochę smutno ze to nie moje dziecko..Anaaa90 lubi tę wiadomość
-
Zgodnie z przeczuciem i idealnie na czas melduję @ nawet nie zdążyłam wyjąć testu z szuflady
Moje cykle coraz krótsze, kilka ostatnich po 25 dni! Sądziłam że zatestuję w kwietniu a tu jeszcze na marzec się załapię...
Boćku poproszę jeszcze o wpisanie na kolejne testowanie 28 marca.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2018, 08:49
-
Yoselyn82 wrote:Ja byłam wczoraj na Chrzcinach. Bylo fajnie, milo, maluszek super..mam zdjęcia z nim itp ale tez bylo mi trochę smutno ze to nie moje dziecko..
Yoselyn82 lubi tę wiadomość