MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
Meśka wrote:Veles opanuj sie odrobine. Myslisz ze my tu jestesmy bo to nasz 1 cykl staran? Kazda stracila duzo czasu glownie z powodu lekarzy na jakich trafiamy ale idziemy do przodu a nie piszemy w kolko to samo.
Jest z nami tu nasza Flower ktora czekala 15 lat na dziecko i w kazdym swoim poscie nie jojczala jak to strasznie ma zle a wrecz przeciwnie wszystkim nam pomagala i chyba wiecej pisala do nas niz o sobie.
Troche pokory! - nie sadzilam ze kiedys to powiem...
Cały czas was ppdczytuje.
Yosel niech M się uczy dogadzania
Nika wszystkie jesteśmy w piątek z Tobą i walcz kochana jest o co naprawdę.
Tule wszystkie u których biel na teście.
Dziś środa i zaczynam 18 tc ♡ powoli dyskoteki czuje w brzuchu, delektuje się tym błogim stanem. Jeszcze do mnie nie
dociera że rośnie maluszek.
Bociek jak wczorajsza wizyta ? Nie znalazłam postu.lamka, Czrna 81, Koteczka82, KateHawke, Emilkap11, Justaaa, Morusek, Anna Stesia, Diamond92 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
iwanoc niezłe kombo- rociak i @ a do tego chore dziecko! dramat w 3 aktach! trzymaj się dzielnie i pamiętaj że każda noc się kiedyś kończy sraczka też
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2018, 10:15
-
Luna1993 wrote:Kate dziękuję, że pytasz. Dzisiaj po raz pierwszy od 3 (?) Tygodni wyszłam z domu i jadę na uczelnie uzbrojona z leki na żołądek i masę woreczków... Do tego wyglaszam dziś referat na seminarium. Jest dramat zazdroszczę Ci, że Twoja fasolka daje Ci spokojnie funkcjonować. Od ostatniej wizyty tydzień temu schudłam kolejne 1,5 kg pociesza mnie jedno, maluszek jest zdrowy a mąż obiecał wymarzone buty jako prezent na obronę
Luna1993 będzie dobrze, może maluch da Ci trochę odetchąć chociaż na zajęciach. A nowe buty to fajna nagrodaLuna1993 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyWpadam, zaglądam Ostatni raz byłam tu przy 30 stronie a tu już 72 <szok>
Ogromnie gratuluję pozytywów i trzymam mocno kciuki za pozostałe forumowiczki :* :* Myślami jestem cały czas z Wami i mam nadzieję, że marzec okaże się 'tym miesiącem' Miłego dnia !!! :* :*
Luna1993, KateHawke, MOJE lubią tę wiadomość
-
jutro o tej porze zacznie się maaaasaaakraaa
MOJE nie ma bata, żebyśmy nie wysikały tych dwóch kresek. No kurde, kiedy jak nie w marcu ?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2018, 10:16
MOJE lubi tę wiadomość
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
nick nieaktualny
-
Lunaris wrote:iwanoc niezłe kombo- rociak i @ a do tego chore dziecko! dramat w 3 aktach! trzymaj się dzielnie i pamiętaj że każda noc się kiedyś kończy sraczka też
iwanoc
-
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:Iza Pe. dobrze robisz - podejdź do egzaminu na spokojnie - może się poszczęści i trafisz na pytania, które masz opanowane.
Mąż skoro wiezie to jednak jakoś ciągle Cię kocha - dobrowolnie zamyka się z Tobą w małym pomieszczeniu na cały czas podróży!
Zapomniałam wczoraj napisać - Achia jesteś bardzo dzielna, walczysz o tę fasolę jak lwica i teraz musi być dobrze. Usunęłaś blokadę dla plemniczków - teraz wustarczy im taka mała szparka, żeby się dostać gdzie trzeba. Najwyzej będziesz po seksach odstawiać jakaś dziwną gimnastykę Ćwiczyłaś już robienie świecy?
Bociuś, miło że pytasz. Podchodzę zadaniowo - najpierw muszę w czwartek iść do tego nowego doktora. O piątku staram się nie myśleć, bo zaczynam wtedy płakać po kątach. Mąż będzie dziś w nocy i jak będzie chociaż słówkiem narzekać na swoj wyjazd to może nie dożyć świtu. -
nick nieaktualny
-
Flo, bo nie było relacji
Nie powiedziała nic odkrywczego ale ogarnia wszystko holistycznie więc to jest dobre
Nie przejęła się specjalnie IO. Poiwedziała, że wcześniej wyniki nie były złe, tylko trochę za wysoka insulina na czczo i to że nie spadała po 2 godz... Dopiero po encortonie jest źle więc metę utrzymała. Za to zmartwiła się niskim DHEAS, powiedziała że to pewnie po encortonie, bo rok temu był ok, ale kazała powtorzyc za 6 tyg. Razem z kortyzolem i b12.
Dostinexu dawkę zmniejszyła do pół tabletki tygodniowo i też kazała zbadać za 6 tyg. Podobnie TSH. To, że teraz jest niskie to tylko wpływ encortonu (sztucznie zaniża TSH nie poprawiając stanu tarczycy). Jeśli zacznie rosnąć da mała dawkę leków. Nie jestem zachwycona ale na pewno jest lepsza od wszystkich poprzednich endo Wrócę do niej z wynikami za dwa miesiące i zobaczymy
Teraz czekam na wizytę u Wrony, bo już jestem pewna że do tej gin z enel-medu nie wrócę... więc na chwilę obecną zostałam bez ginekologa
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
iwanoc wrote:Sraczki nie było tylko wymioty u dziecka. Za to mnie chyba tez cos bierze. A okres w szpitalu to meeganiefajnie.
Oj wiem ja tak unikałam jak ognia szpitala że jak nam się raz w życiu rociak trafił to sama venflony zakładałam i toczyłam płyny żeby tylko nie trafić na oddział (żeby nie było- nie bez uprawnień, jestem piel.) Na szczęście mnie nie dopadło to dałam radę z na okrągło rzygającym dzieckiem. Pralka tylko nie wyrabiała zakrętów. Szybko wracajcie do zdrowia!
-
Uciekam dziewczyny. Jutro Dzień Kobiet, chcę zrobić Mamie miła niespodziankę -jadę kupić jej wiaderko cebulek kwiatowych. Posadzi sobie na działce 2 najlepszym przyjaciółkom zakupiłam książki i umówiłyśmy się na babską kolację we włoskim stylu -każda ugotuje jakieś włoskie danie i winko obowiązkowo! Niestety nie mamy tylko wolnego terminu także kolacja z okazji Dnia Kobiet będzie za tydzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2018, 10:51
Frelcia, Siwulec, KateHawke, Emiilka, Emilkap11, Cabrera, Lena21 lubią tę wiadomość
-
15lat flower to cud gratuluje to musi byc cudowne uczucie jesli moge spytac a ile masz lat? Cos ci pomogło czy po prostu los sie dla ciebie odmienił? Jeśli
Mogę coś powiedzieć to uważajcie na encorton ja brałam
Go na wzjg i łuszczycę niby krótko koło 2-3mcy w dużych dawkach potem miałam problemy z bólem kości strasznym -ciągle na poltram combo.przytułam
W
Krótkom
Czasie 18kg do dziś nie zrzuciłam
I nie potrafie 8 z nich choć po ciąży 23zrzuciłam błyskawicznie.Do tego fałszował mi wyniki badania hcv i co sie nastresowałam
Nawłócztłam po lekarzach to moje.Z doświadczenia polecam
Metypryd o wiele mniej slutków uboczncyh. Mąż też brał encorton i też15kg do przodu z czego 10zostało a zawsze był osobą szczuplutką -
Dziewczyny nie jestem w stanie Was nadrobić teraz i szczerze nie mam głowy żeby odpisywac. Nie gniewajcie się dzisiaj na mnie.
Beta pobrana rano czekam na wyniki pewnie ok 16 będą.
Na razie plamienie minimalne, nic nie boli więc czekam...
Za Was wszystkie trzymam kciuki. Przytulam te z @ i bielą na testach.
Iza za twój egzamin też!!!Rub45 lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Jedna przesyłam Ci wielkiego przytulasa! ♡
Karolina udanej delegacji!
Achia teraz już kurcze musi być dobrze! Tak jak Nika pisze, po walnij świece Może niektórzy się z tego śmieją, ale ja wychodzę z założenia, że skoro nie zaszkidzie a może pomóc, to czemu nie.
Nika wiem że Ci to nie pomoże,ale serduchem jestem z Tobą.
Dzisiaj mam 16dc, sutki jeszcze nie bolą (mój wewnętrzny wykrywacz owulacji ), zrobię po południu test owu, ale zaczyna mi to cuchnąć bezowulacyjnymWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2018, 11:02
Achia lubi tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
Koteczka czekamy z Tobą !
Koteczka82 lubi tę wiadomość
Koteczka82 wrote:Dziewczyny nie jestem w stanie Was nadrobić teraz i szczerze nie mam głowy żeby odpisywac. Nie gniewajcie się dzisiaj na mnie.
Beta pobrana rano czekam na wyniki pewnie ok 16 będą.
Na razie plamienie minimalne, nic nie boli więc czekam...
Za Was wszystkie trzymam kciuki. Przytulam te z @ i bielą na testach.
Iza za twój egzamin też!!!
Trzymam kciuki za piękny przyrostKoteczka82 lubi tę wiadomość