MARCOWE TESTOWANIE – PIERWSZY POWIEW WIOSNY
-
WIADOMOŚĆ
-
Yoselyn jak faceci chcą to potrafią mój ma mnie dość przed egzaminem
zresztą jak ja sama, więc Nika nie mogę go wyrzucić niestety, bo ma mnie zawieźć na egzamin sama bym tam za chiny nie pojechała. Jestem taka spięta. Zaraz zrobię kawę i będę drukowała ustawy. Dziewczyny idę ze względu na męża, na to że faktycznie jak nie pójdę będę potem żałowała, i że Wy mnie namówiłyście, ale i tak nie zdam ! nie mam aż takiej wiedzy niestety, ale potraktuję to jako nauczę na przyszłość a od soboty mam spokój ! no nie wierzę ! ale jaki będzie kac moralny ;P i wstyd w pracy, do której muszę wrócić
Kingulla zgłoś to koniecznie lekarzowi, bo coś może być nie tak, niestety nie pomogę bo się nie znam - ja bardzo rzadko miewam skrzepy, a jeśli już to takie mega małe.
U mnie już 8 dc zaraz trzeba będzie zacząć sikać na owulaki, pójść na monitoring i potem dorobić resztę badań i 26 znowu wzyta u lekarza - ciekawe co powie na te moje wyniki. Jakoś tak szybko to teraz leci. Mam nadzieję, że złapie jakiś trop. Jeszcze emek musi upuścić trochę krwi i będziemy gotowi na dalsze instrukcje.
Z dobrych wieści - w maju w moim mieście jest bieg na 5 km - póki co robę 4, ale myślę, że do maja dobiję 5 i pobiegniemy !
Mamunia, ja bym się nie zastanawiała praca w budżetówce to praca w budżetówce, jak dobrze Ci spasuje to możesz pracować i pracować. Dlatego ja takiej szukam, ale póki co to lipa Liczę że albo szybko zaciąże, albo trafi się jakaś fajna porządna oferta i będę miała JAKĄKOLWIEK szansę, bo widzę, że im bardziej mam nadzieję, tym gorzej na tym wychodzę.lamka, Siwulec lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Iza Pe. dobrze robisz - podejdź do egzaminu na spokojnie - może się poszczęści i trafisz na pytania, które masz opanowane.
Mąż skoro wiezie to jednak jakoś ciągle Cię kocha - dobrowolnie zamyka się z Tobą w małym pomieszczeniu na cały czas podróży!
Zapomniałam wczoraj napisać - Achia jesteś bardzo dzielna, walczysz o tę fasolę jak lwica i teraz musi być dobrze. Usunęłaś blokadę dla plemniczków - teraz wustarczy im taka mała szparka, żeby się dostać gdzie trzeba. Najwyzej będziesz po seksach odstawiać jakaś dziwną gimnastykę Ćwiczyłaś już robienie świecy?
Bociuś, miło że pytasz. Podchodzę zadaniowo - najpierw muszę w czwartek iść do tego nowego doktora. O piątku staram się nie myśleć, bo zaczynam wtedy płakać po kątach. Mąż będzie dziś w nocy i jak będzie chociaż słówkiem narzekać na swoj wyjazd to może nie dożyć świtu.Izape_91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIzape u mnie obie są panstwowe... Ale pewnie nic nie wyjdzie ani z pracy ani z dziecka i tak bede sie motala do 40 z jaka ja emerytura odejde, to ja nie mam pojecia.
Ale tak jak pisalyscie trzeba sie cieszyc z kochajacego meza i zdrowego dziecka. Reszta sie z czasem ulozy. Rozmawilam wczoraj z mama i mnie podbudowala.Izape_91 lubi tę wiadomość
-
Dzień Dobry Kobietki Miłego dnia i samych pozytywnych wrażeń Wam życzę.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f2f3c63f0f15.jpgIzape_91, KateHawke, Flowwer, Jedna_z_Wielu, Czrna 81, Bajkaaa, Emilkap11, ANkaG, Diamond92 lubią tę wiadomość
-
Nika, nie wyobrażam sobie jak się musisz teraz czuć, ale wiedz, że my tu będziemy o Tobie myśleć przez najbliższe dni.Pamiętaj że nie jesteś sama!
Mamunia kobiety mają ciężko w życiu, ciągle muszą się o coś martwić... i jakoś to wszystko ogarniać. Praca to nie wszystko.Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Iza idziemy łeb w łeb ja też 8dc.jutro idę na pierwszy monitoring ze względu na krótkie cykle oby ten marzec był dla nas szczęśliwy
Izape_91 lubi tę wiadomość
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
Nika bardzo mocno Cię wspieram myślami
Yosel Kochany mężuś! ja sie dziś na mojego wkurzyłam, bo mi nie spakował chleba do pracy
Izape 4 km to już super wynik to maja to będziesz i 6 biegała
Miłego dnia Dziewczynki! ja dziś wyjeżdżam na 2 dniową delegację.Izape_91, Yoselyn82 lubią tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Karolinapowodzenia w delegacji
Yosel eMek na medal!
Nikuś właściwie to nigdy nie wiem co Ci napisać. Nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak się czujesz ale myślami jestem zawsze obok Ciebie W piątek zamknie się pewien etap i pozostanie pamięć. Wiedz, że my zawsze jesteśmy z Tobą i jeśli Ci źle i smutno to wspieramy jak możemy
Izape niezmiennie trzymam kciuki za egzamin!
Anaaa tulam mocno
Luna dalej taka tragedia z mdłościami...?Karolina90, Yoselyn82, Anaaa90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kochane nie będę oszukiwać, nie jestem w stanie ogarnąć całego wątku bo jak zawsze macie ogromne tempo, ale zaglądam do Was i ciagle Wam kibicuję, jestescie NIESAMOWITE
Zostawiam ciążowe wiruski &)!@@&?,’k£$#$£+=•£$^<?|}{>¥¥+#]\,?&@!?(?@@€:.!’•$%#>+{||?!
Ps nie widziałam nigdzie wiadomości od Buni, ktoś może się jak zakończyła się sytuacja z jej torbielą ? Myśle o niej czasami i mam nadzieję, że niedługo do nas wróci
Nika Ty wiesz, że wiele serc i myśli jest tutaj z Tobą
Iza kciuki ogromne, jesteś zdolna dziewczyna oby dopisało Ci do tego odrobina szczęścia !
Yosel jak szkolenia w OA? Do kiedy je macie ?
Lunaris, Koteczka82, lamka, ANkaG lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry :*
Kciukam za Was
Izape kopniak na szczęście, na egzamin. Wierzę w Ciebie
Nika jestem z Tobą myślami
Więcej nie pamiętam
Całuje WasHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
iwanoc wrote:Hej kobietki Ale naprodukowałyscie musze wszystko nadrobić zatrzymałam sie przed stroną 30 jeszcze... 4 marca miałam testować. 3-ego wieczorem trafilismy z synem do spzitala z rotawirusem. testu nie robiłam, @ sama przyszła w szpitalu...
To masz duuużo do nadrobienia Współczuję z tym rotawirusem - paskudztwo. I jeszcze @ do tego -
Jedna_z_Wielu wrote:Dzień dobry :*
Kciukam za Was
Izape kopniak na szczęście, na egzamin. Wierzę w Ciebie
Nika jestem z Tobą myślami
Więcej nie pamiętam
Całuje Was
My też Cię całujemy :* :* :*Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKate dziękuję, że pytasz. Dzisiaj po raz pierwszy od 3 (?) Tygodni wyszłam z domu i jadę na uczelnie uzbrojona z leki na żołądek i masę woreczków... Do tego wyglaszam dziś referat na seminarium. Jest dramat zazdroszczę Ci, że Twoja fasolka daje Ci spokojnie funkcjonować. Od ostatniej wizyty tydzień temu schudłam kolejne 1,5 kg pociesza mnie jedno, maluszek jest zdrowy a mąż obiecał wymarzone buty jako prezent na obronę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2018, 10:05
Izape_91, KateHawke, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Lena szkolenia mamy do 26 marca. Jeszcze 3 spotkania mamy.
Lena21 lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnyVeles czy Ty myślisz, że ja mam jakąś kompetentną wiedzę i pomagam dziewczynom w ich wynikach? Nie. Bo nie mam ani odwagi ani takiej wiedzy jak one. Jak myślisz skąd One mają taką wiedzę? Odpowiem Ci. Ze swoich często bolesnych doświadczeni. Bo prawie każdej z nas tutaj ciągle się nie udaje. Bo prawie każda z nas tutaj ciągle szuka problemu. Bo każda z nas robi tutaj wiele badań i te które nie trafiły na dobrego lekarza któremu ufają, szukają po prostu odpowiedzi na własną rękę. Nie na kafejkach a często w specjalistycznych artykułach, na które ja bym się nie porwała. I wiesz co? I trzeba je podziwiać i szanować, bo są jedyne w swoim rodzaju. Czemu mnie jeszcze chyba lubią? chociaż jestem w tym temacie amebą ? nie wiem... Na pewno Ty musisz zbastować ze swoją roszczeniową postawą i zainteresować się też innymi, nie tylko sobą.
Luna1993, Morusek lubią tę wiadomość
-
Jesteście kochane, tyle miłych słów, że aż wstyd nie zdać !
Dzwonił szef burak, no może nie aż taki, bo trochę podniósł na duchu i złożył życzenia z okazji dnia kobiet. Może pójdę w poniedziałek do pracy.
U Buni cisza, niewiadomo co się z nią dzieje i się martwięStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%