X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Marzec- miesiąc dwóch kreseczek
Odpowiedz

Marzec- miesiąc dwóch kreseczek

Oceń ten wątek:
  • szona Autorytet
    Postów: 7585 16781

    Wysłany: 13 marca 2019, 21:50

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikA_89! wrote:
    Szona, super awatar z lornetką! Idealnie odzwierciedla nasze szukanie cieni na testach 😂😂😂

    Ha, rozgryzłaś mnie! Tak mi się właśnie skojarzyło po tym, co odwaliłam w tym miesiącu ;)

    Dużo zdrowia! Niech leki zadziałają!

    Salome, MonikA_89!, Ania_85_, agge, Magduullina lubią tę wiadomość

    6Rnmp2.png

    7 cs - cb
    25 cs - ⏸
    6t1d - jest ❤️!
    12t3d - prenatalne 👧🏼

    3.10.2021 r. Detonacja! ❤️

    Zes*am się, a nie dam się 💪
    https://ovufriend.pl/pamietnik/ze-ram-sie-a-nie-dam-sie,3846.html
  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 7921 11234

    Wysłany: 13 marca 2019, 21:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malgonia wrote:
    Czyzbym cos narozrabiala?

    Monika ja bym wyleczyla bakterie i wtefy podchodzila. Ale niech lekarz sie wypowie :)
    Wizytę mam w piątek, ale od dzisiaj już aplikuje leki. Skoro mam brać 6 dni, a stymulację mam rozpocząć od 2dc to będę mieć tydzień zapasu i po cichu liczę, że to wystarczy :D

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2019, 21:52

    Malgonia lubi tę wiadomość

    qdkk2n0amiu7a1g7.png
    _____________________
    Kwiecień '21 jestem mamą!!! ♥️
    Wrzesień '20 transfer dwóch maluchów 10dpt 422,85 😍 13dpt 1570 ♥️ 19dpt dwa pęcherzyki w macicy😍 25dpt mamy serduszka!
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • szona Autorytet
    Postów: 7585 16781

    Wysłany: 13 marca 2019, 21:54

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodam, że gdy zajdę w ciążę w avatarze będzie szona-awokado, gdzie młody zagra rolę pestki :D naprawdę wybitne! I mam nadzieję, że szybko się pojawi!

    MonikA_89!, Salome, Angelika1313, moni05, Niecierpliwa..., cukrzyk1991, Ania_85_, nuśka91 lubią tę wiadomość

    6Rnmp2.png

    7 cs - cb
    25 cs - ⏸
    6t1d - jest ❤️!
    12t3d - prenatalne 👧🏼

    3.10.2021 r. Detonacja! ❤️

    Zes*am się, a nie dam się 💪
    https://ovufriend.pl/pamietnik/ze-ram-sie-a-nie-dam-sie,3846.html
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 13 marca 2019, 22:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skąd wy bierzecie takie fajne awatary? :o

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 13 marca 2019, 22:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olliiii wrote:
    Jestem po 2 poronieniach i miałam na początku mocne bóle brzucha, więc moja ginekolog woli dmuchać na zimne :) a mi to tam powiewa, już się naseksiłam podczas starań :D
    Ahaaaa. Już rozumiem. Dzięki za odpowiedź i trzymam kciuki!

  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 7921 11234

    Wysłany: 13 marca 2019, 22:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    syllwia91 wrote:
    Skąd wy bierzecie takie fajne awatary? :o
    Bitmoji 😁

    syllwia91 lubi tę wiadomość

    qdkk2n0amiu7a1g7.png
    _____________________
    Kwiecień '21 jestem mamą!!! ♥️
    Wrzesień '20 transfer dwóch maluchów 10dpt 422,85 😍 13dpt 1570 ♥️ 19dpt dwa pęcherzyki w macicy😍 25dpt mamy serduszka!
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • Malgonia Autorytet
    Postów: 7500 11428

    Wysłany: 13 marca 2019, 22:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja jak mamusia mialam chcice wieksza niz jak 18latka.. dostawalam orgazmow przez sen ;)

    Szczesliwa_mamusia, Ochmanka lubią tę wiadomość


    age.png

    Kariotyp nieprawidłowy 45XX der(13;14)(q10,q10)
    [*] 02.2018 - Byłeś marzeniem - jesteś wspomnieniem...
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 13 marca 2019, 22:23

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też sobie zrobilam suwaczek. Aż mi dziwnie;-)

    MonikA_89!, moni05, Tele...79, Mila1996, nuśka91, Iseko, Malgonia, APrzybylska lubią tę wiadomość

  • Salome Autorytet
    Postów: 3056 4419

    Wysłany: 13 marca 2019, 22:31

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikA_89! wrote:
    Bitmoji 😁

    Utonęłam tam! Ale już swój awatar mam, tadam! 😁

    szona, moni05, Niecierpliwa..., agge, nuśka91, Iseko, MonikA_89!, Szczesliwa_mamusia, Ania_85_ lubią tę wiadomość

    👩 zero ciąż
    AMH 1,6-2
    niby wszystko ok, ale coś jest nie tak


    👦
    wyniki ok, oprócz podwyższonej fragmentacji DNA

    1 procedura - 4 pęcherzyki, stymulacja przerwana

    2 procedura - 13 komórek, 10 dojrzałych, 6 zapłodnionych, 5.1.1 i 3.2.2 - transfery nieudane

    3 procedura - 9 komórek, 6 dojrzałych, 3 się zapłodniły, słaby 4.3.3 z 7 doby - nie rozmroził się

    Przygotowania do AZ w Reprofit.

    Brak jednoznacznej przyczyny niepowodzeń.

  • nick nieaktualny

    Wysłany: 13 marca 2019, 22:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maria87 wrote:
    Wyszłam na basen i jak zwykle masa postów do nadrobienia. Smutno się trochę zrobiło...

    Skakałam jak kózka na aqua aerobiku i było bardzo fajnie, ale wiecie co? Nie mogłam się w pełni cieszyć. Powód? Poczytałam w weekend, że wstrząsy mogą uniemożliwiać zagniezdzenie... Więc ja, głupia, zamiast z radością ćwiczyć, to skakałam z myślą, czy przypadkiem nie zaprzepaszczam szansy na ciążę... Masakra. Od czytania o objawach ciąży, cp, cb, przyrostach bety można sfisiować! Zamiast cieszyć się życiem.
    I jednocześnie doszłam do wniosku, że nie będę testować przed terminem @. Nie będę wróżyć z cieni cieni cieni.

    Juz któraś z Was napisała, że do cb (i do wczesnych poronień) dochodzi często, ale zazwyczaj nie są nawet wykryte! I człowiek żyje w spokoju dalej.

    I jeszcze jedno - skupiamy się na badaniach hormonów, suplementacji, monitorowaniu cyklu, a - pisałam o tym wczoraj, ale mój post chyba przeoczono - 50% niepowodzeń jest po stronie partnera. Więc jeśli decydujemy się na diagnostykę, to w tym samym czasie przebadać powinien się partner. A nie, że pół roku czy rok później.

    Zgadzam się z Tobą w 100 % ja miałam dziś iść biegać ale bilam się z myślami i nie poszłam.. miałam IUI w piątek i się martwię że też za wcześnie na szaleństwa jak ma się zagniezdzic to wolę odpuścić. Fakt człowiek ciągle o tym myśli do zwariowana u mnie już ok 3 lat takie stany
    O tym że miałam jakieś poronienie samoistne też wolałabym nie wiedzieć...

  • nuśka91 Autorytet
    Postów: 1043 2172

    Wysłany: 14 marca 2019, 00:18

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    5ylwian strasznie mi przykro, nie brałam nawet pod uwagę, że coś może być u Ciebie nie tak. Myślałam, że mała beta to pewnie późne zagnieżdżenie. Trzymam kciuki, żeby następnym razem Ci się udało 😘

    Syllwia91 strasznie dużo przeszłaś, życzę Ci żebyś już nigdy nie miała powtórki a tylko zdrowe ciąże.

    Kingulla tak, mam wielkie libido a zakaz seksu do końca 12 tygodnia 😱

    Maria tak sobie myślę, że ruch nie może być aż taki zły. Może dzięki temu zmniejsza się ryzyko cp, bo wytrząśniesz sobie kropka na właściwe miejsce 😉

    5ylwian, Salome, syllwia91 lubią tę wiadomość

  • DzulkaJ Autorytet
    Postów: 824 1117

    Wysłany: 14 marca 2019, 05:06

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna1990 wrote:
    Zgadzam się z Tobą w 100 % ja miałam dziś iść biegać ale bilam się z myślami i nie poszłam.. miałam IUI w piątek i się martwię że też za wcześnie na szaleństwa jak ma się zagniezdzic to wolę odpuścić. Fakt człowiek ciągle o tym myśli do zwariowana u mnie już ok 3 lat takie stany
    O tym że miałam jakieś poronienie samoistne też wolałabym nie wiedzieć...
    A u Ciebie co się dzieje, że tyle cykli starań i się nie udaje? Jeżeli mogę wiedzieć oczywiście

    ❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
    ❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
    ❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie

    Starania od 11.2018 r. z przerwami
  • Black lady Przyjaciółka
    Postów: 116 165

    Wysłany: 14 marca 2019, 06:27

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kochane ,rzadko tu ostatnio zaglądam, trochę przybyło obowiązków 🙂
    Pisze tu ,bo wszystkim Wam gorąco kibicuje ,jako stary dinozaur forumowy, wiem przez co przechodzicie.
    Cieszę się z dziewczynami ,które noszą dzidzie pod sercem ,a mocno tule te którym ciągle jest pod górkę. Chciałam was wesprzeć moim postem ,że beta hcg to tylko liczby .Każdy przyrost jest inny .Dowodem na to jest moja wnusia ,córką miała przyrost tylko 30 % A progesteronu zaledwie 9 .U mnie po staremu ,chyba dzisiaj sikne na bobotesta.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d43d517b83ae.jpg
    Pozdrawiam Was 😘

    MonikA_89!, buba123, Pauliśka, Iseko, 5ylwian, Irvine90, APrzybylska, Salome, Szczesliwa_mamusia, Malgonia, nuśka91, szona, Sasanka55, agge, Ania_85_, moni05, Mila1996, cukrzyk1991, syllwia91, moyeu, Ochmanka lubią tę wiadomość

    nadzieja 73
    Babcia na całe życie
  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 7921 11234

    Wysłany: 14 marca 2019, 06:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Black Lady, cudna wnusia <3 Dajesz nadzieję, że nawet z niskich przyrostów mogą być takie słodkie maluchy :)

    qdkk2n0amiu7a1g7.png
    _____________________
    Kwiecień '21 jestem mamą!!! ♥️
    Wrzesień '20 transfer dwóch maluchów 10dpt 422,85 😍 13dpt 1570 ♥️ 19dpt dwa pęcherzyki w macicy😍 25dpt mamy serduszka!
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 7921 11234

    Wysłany: 14 marca 2019, 06:48

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    szona wrote:
    Ha, rozgryzłaś mnie! Tak mi się właśnie skojarzyło po tym, co odwaliłam w tym miesiącu ;)

    Dużo zdrowia! Niech leki zadziałają!
    Nie Ty jedna 😂😂😂

    szona lubi tę wiadomość

    qdkk2n0amiu7a1g7.png
    _____________________
    Kwiecień '21 jestem mamą!!! ♥️
    Wrzesień '20 transfer dwóch maluchów 10dpt 422,85 😍 13dpt 1570 ♥️ 19dpt dwa pęcherzyki w macicy😍 25dpt mamy serduszka!
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • MonikA_89! Autorytet
    Postów: 7921 11234

    Wysłany: 14 marca 2019, 06:49

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maria87 wrote:
    Utonęłam tam! Ale już swój awatar mam, tadam! 😁
    Hehe jest w czym wybierać, nie? :D

    Salome lubi tę wiadomość

    qdkk2n0amiu7a1g7.png
    _____________________
    Kwiecień '21 jestem mamą!!! ♥️
    Wrzesień '20 transfer dwóch maluchów 10dpt 422,85 😍 13dpt 1570 ♥️ 19dpt dwa pęcherzyki w macicy😍 25dpt mamy serduszka!
    Marzec '20 - AZ blastusia 😭
    Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
    😭
    Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
    Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
    Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
    Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
    Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
    Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
    Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
    Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62
  • buba123 Autorytet
    Postów: 679 922

    Wysłany: 14 marca 2019, 06:57

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Black lady sikaj sikaj i wysikaj dwie kreseczki :) wnuczka słodziutka

    Jejku mój syneczek kończy dziś roczek kiedy to zleciało

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 marca 2019, 06:58

    szona, Arashe lubią tę wiadomość

    21.06.2017 - 1 iUi udana :) - syn
    mhsvx1hp39vz818l.png
    21.01.2019- 2 iUi - udana :)
    02.02.19 - beta 67.5,
    03.02.19 - beta 138,5
    04.02.19 214,7 :)
    05.02.19 343.9
    11.02.2019 3477.8 - rośnij kropku rośnij :D
    w4sqcsqvswtczzdq.png
  • Iseko Autorytet
    Postów: 2149 3918

    Wysłany: 14 marca 2019, 07:08

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Black lady wrote:
    Cześć kochane ,rzadko tu ostatnio zaglądam, trochę przybyło obowiązków 🙂
    Pisze tu ,bo wszystkim Wam gorąco kibicuje ,jako stary dinozaur forumowy, wiem przez co przechodzicie.
    Cieszę się z dziewczynami ,które noszą dzidzie pod sercem ,a mocno tule te którym ciągle jest pod górkę. Chciałam was wesprzeć moim postem ,że beta hcg to tylko liczby .Każdy przyrost jest inny .Dowodem na to jest moja wnusia ,córką miała przyrost tylko 30 % A progesteronu zaledwie 9 .U mnie po staremu ,chyba dzisiaj sikne na bobotesta.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d43d517b83ae.jpg
    Pozdrawiam Was 😘

    Nadzieja? Czy to Ty? :) cudna wnusia😁

    31 lat | starania od stycznia 2017

    IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌

    💉Szczepienia limfocytami
    12.01.2022 Allo-mlr 54,5%

    06.2022 - start IVF
    21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
    26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
    8tc 💔 3.09.2022 🖤

    27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓

    Została ostatnia ❄️1x 4BB
  • 5ylwian Autorytet
    Postów: 1534 1471

    Wysłany: 14 marca 2019, 07:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciezka noc mialam. Maz wrocil wieczorem z wyjazdu firmowego jak sie dowiedzial o wszystkim. Kochane ponawiam pytanko czy jesli to cp to czy lekarz bedzie w stanie stwierdzic to na tak wczesnym etapie?czy sugeruja sie tylko niskimi przyrostami? I czy zawsze konczy sie laparo? Czytalam niby na innych watkach o zastrzykach z metotreksatu. Czy mam sluchac lekarza i skazac ta ciaze na porazke czy jest szansa,ze beta wystrzeli?i czy musze sie zglosic do szpitala,ile moge czekac az samo cos sie zadzieje? Wiem,ze dużo pytan ale nigdy nie bylam w takiej sytuacji a oprocz meza i lekarki tylko Wy wiecie o wszystkim

    a97e8a0113.png
    *14.09.2021- II kreski
    *18.05. - 38+5, 3675 g
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 14 marca 2019, 07:19

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    5ylwian wrote:
    Ciezka noc mialam. Maz wrocil wieczorem z wyjazdu firmowego jak sie dowiedzial o wszystkim. Kochane ponawiam pytanko czy jesli to cp to czy lekarz bedzie w stanie stwierdzic to na tak wczesnym etapie?czy sugeruja sie tylko niskimi przyrostami? I czy zawsze konczy sie laparo? Czytalam niby na innych watkach o zastrzykach z metotreksatu. Czy mam sluchac lekarza i skazac ta ciaze na porazke czy jest szansa,ze beta wystrzeli?i czy musze sie zglosic do szpitala,ile moge czekac az samo cos sie zadzieje? Wiem,ze dużo pytan ale nigdy nie bylam w takiej sytuacji a oprocz meza i lekarki tylko Wy wiecie o wszystkim

    Sylwian w sumie to odpowiedzialam na to pytanie ale jeszcze raz. Nie zdiagnozuja Ci jeszcze tej cp bo jeśli zarodek gdzieś sie zagniezdzil poza macica to i tak go nie będzie widać.
    Nie masz tez skaczacej bety ( bo też na razie robiłaś dwie) u mnie przy becie 1600 i braku zarodka w macicy położyli mnie do szpitala w czwartek a dopiero w sobote przy becie 2750 jednoznacznie postawili diagnozę.
    I laparoskopia nie jest jedyna opcja zależy od lekarza, mogą podać metotreksat.
    Ale na razie spokojnie

‹‹ 152 153 154 155 156 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ