Marzec- miesiąc dwóch kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sasanka, marzec się nie kończy :* tulę mocno. Kup coś ładnego.
Sasanka55 lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny za kciuki i wsparcie.
U mnie chyba dobrze. Dziecko na swoim miejscu, zgodnie z wiekiem ma 2mm. Na serduszko jeszcze zbyt wcześnie, a kolejna wizyta przesunięta na piątek. Na macicy mam spory krwiak, wiec przy okazji dostałam jakiś cyclo 3 fort żeby zapobiec krwawieniu.
jeśli chodzi o ból to zdaniem lekarza mogła go spowodować np. pęknięta torbiel. Ale pewności nie miał...
Siwulec, szona, agge, Dośka, Arashe, Kaczorka, MonikA_89!, nuśka91, moni05, Ochmanka, Ania_85_ lubią tę wiadomość
1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
Ja właśnie wstaje w nocy dwa razy i ta bolesna dodatkowa pobódka bardzo mnie zestresowała. Ale jak trzeba odcierpieć swoje to niech tak będzie..Olliiii wrote:No to super, że już Cię nie boli
Miałam 2 takie ataki po kilka minut i już jest spokój. Trzymam kciuki za nas obie żeby to był tyko pęcherz. Jeśli tak to chyba budzik zacznę w nocy ustawiać żeby chodzić siku, bo rano to jest koszmar.1 x CP
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
nick nieaktualny
-
Na dzidziulka jeszcze nie jedną wypłate wydasz, więc aby wydać na siebie to nie taki zły pomysł...Sasanka55 wrote:Dziekuje, Misiaki :* Nie ma tego zlego... Jak nie na dzudziulka, to na siebie zaraz cala wyplate wydam
1 x CP
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobrze, że odreagowałaś.Sasanka55 wrote:Nie sadzilam, ze tak mnie to wszystko jebnie... zakupy, 3 piwka, pozniej winko, kino, seks i placz do podusi
Od pierwszego dnia ciąży mam ochotę na alkohol.. dziwna zachcianka.
Teraz jedyne na co moge sobie pozwolic to kino I placz do podusi. Pozostale przyjemnosci przesuniete w czasie
Sasanka55 lubi tę wiadomość
1 x CP
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
nick nieaktualny
-
Wiem, wiem, już trochę tak mam jeśli chodzi o siostrzeńca i siostrzenice...Szczesliwa_mamusia wrote:Ef- juz niedlugo bedziesz siedziec na stronach z rzeczami dla dzieci. A potem wejdziesz do sklepu po bluzke dla siebie, a wyjdziesz z ciuchami dla dzieciaczka,bo dla siebie bedzie Ci szkoda

Szczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość
1 x CP
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
nick nieaktualnyDośka wrote:Sasanko tulę :* Ale jeszcze zobaczysz 2 kreseczki w marcu!!

Mowie eMkowi, ze od poniedzialku nowy cykl i nowa ciaza, a on do mnie "najpierw zlotko to musze cie puknac". Znowu mysli, ze wszystko to jego zasluga.. Dobra, 2 piwa wypite, jedziemy do innego lokalu po reszte. Kino sobie darujemy, reszta przed nami. Nie wroce do rana do domu! Sasanka musi sie wyszalec. Love you all!
Beti82, Mila1996, buba123, Szczesliwa_mamusia, agge, Dośka, MonikA_89!, nuśka91, moni05, szona, Ochmanka, Ania_85_ lubią tę wiadomość

ale pamiętaj marzec jest TWÓJ. trzymam kciuki 

a wcześniej piwo.