Marzec- miesiąc dwóch kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sasanka, marzec się nie kończy :* tulę mocno. Kup coś ładnego.
Sasanka55 lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny za kciuki i wsparcie.
U mnie chyba dobrze. Dziecko na swoim miejscu, zgodnie z wiekiem ma 2mm. Na serduszko jeszcze zbyt wcześnie, a kolejna wizyta przesunięta na piątek. Na macicy mam spory krwiak, wiec przy okazji dostałam jakiś cyclo 3 fort żeby zapobiec krwawieniu.
jeśli chodzi o ból to zdaniem lekarza mogła go spowodować np. pęknięta torbiel. Ale pewności nie miał...Siwulec, szona, agge, Dośka, Arashe, Kaczorka, MonikA_89!, nuśka91, moni05, Ochmanka, Ania_85_ lubią tę wiadomość
1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
Olliiii wrote:No to super, że już Cię nie boli Miałam 2 takie ataki po kilka minut i już jest spokój. Trzymam kciuki za nas obie żeby to był tyko pęcherz. Jeśli tak to chyba budzik zacznę w nocy ustawiać żeby chodzić siku, bo rano to jest koszmar.1 x CP
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
nick nieaktualny
-
Sasanka55 wrote:Dziekuje, Misiaki :* Nie ma tego zlego... Jak nie na dzudziulka, to na siebie zaraz cala wyplate wydam1 x CP
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sasanka55 wrote:Nie sadzilam, ze tak mnie to wszystko jebnie... zakupy, 3 piwka, pozniej winko, kino, seks i placz do podusi
Od pierwszego dnia ciąży mam ochotę na alkohol.. dziwna zachcianka.
Teraz jedyne na co moge sobie pozwolic to kino I placz do podusi. Pozostale przyjemnosci przesuniete w czasieSasanka55 lubi tę wiadomość
1 x CP
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
nick nieaktualny
-
Szczesliwa_mamusia wrote:Ef- juz niedlugo bedziesz siedziec na stronach z rzeczami dla dzieci. A potem wejdziesz do sklepu po bluzke dla siebie, a wyjdziesz z ciuchami dla dzieciaczka,bo dla siebie bedzie Ci szkoda
Szczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość
1 x CP
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
nick nieaktualnyDośka wrote:Sasanko tulę :* Ale jeszcze zobaczysz 2 kreseczki w marcu!!
Mowie eMkowi, ze od poniedzialku nowy cykl i nowa ciaza, a on do mnie "najpierw zlotko to musze cie puknac". Znowu mysli, ze wszystko to jego zasluga.. Dobra, 2 piwa wypite, jedziemy do innego lokalu po reszte. Kino sobie darujemy, reszta przed nami. Nie wroce do rana do domu! Sasanka musi sie wyszalec. Love you all!Beti82, Mila1996, buba123, Szczesliwa_mamusia, agge, Dośka, MonikA_89!, nuśka91, moni05, szona, Ochmanka, Ania_85_ lubią tę wiadomość