Marzec- miesiąc dwóch kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
moni05 wrote:Ale brązową? to już w ogóle jesteś ewenementem ja jestem z tych "kilka kg za dużo" dosłownie kilka. Z 5-8 mogłabym mieć mniej i teraz macica wypycha jeszcze to sadło
No brązowa kreska. Nie jest bardzo ciemna, ale widać ją bez problemu. To po prostu linia środkowa ciała Nie zwróciłabym na to uwagi ale jak zaczęliśmy się starać to ją zauważyłam i wkręcałam sobie, że to objaw ciąży. Ale że ciąży jeszcze długo nie było a krecha była nadal, to już wiem, że po prostu sobie jest
Ja mam tak jak Ty, 5-8 kg mogło by być mniej. Przed ślubem 4 lata temu nie ważyłam nawet 50, a teraz już 60. Najlepsze jest to, że wcześniej miałam większe kompleksy i nawet z 4 z przodu na wadze uważałam, że jestem "gruba" a teraz naprawdę jestem grubsza a uważam, że jestem normalna Ale ostatecznie walić to, teraz im będzie więcej na wadze tym będę szczęśliwsza. Kula to kształt idealnymoni05 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagge wrote:Kurde. Ja dostałam e-maila z instrukcją zainstalowania trzech aplikacji. Mi Heart, Bluetooth coś tam i "OVUFriendSBridge". Ale to ostatnie mi w ogóle nie działa.
Mi Heart zainstalowałam od nowa, ale nadal rozłącza już po chwili i w ogóle nie mierzy. Ehh, bez sensu ;P
Ja nic takiego nie dostalam zaraz sie spytam ) -
Niecierpliwa... wrote:Ja nic takiego nie dostalam zaraz sie spytam )
Ale u mnie nawet to leży, skoro mi nie mierzy tętna i cały czas rozłącza -
nick nieaktualnyTele...79 wrote:Sasanka o której będziesz miała wyniki?
Kurde dziewczyny ja w ogóle dziś nie myślę co robię, właśnie ugotowałam garnek kompotu i zamiast go posłodzić to wsypałam 4 duże łyżki soli! Mój się śmieje bo ma dziś do mnie przyjechać koleżanka za którą mój mąż nie przepada,więc stwierdził żebym jej dała to pewnie powie że to jego dzieło.
Wczoraj w sklepie też wziełam kasze zamiast ryżu i dopiero się kapłam w domu. Normalnie jestem tak rozkojarzona że już bym to wzięła za objaw ciąży, hehehe ale chyba jest trochę za wcześnie.
Nie wiem, w Luxmedzie robilam bo Diagnostyka zamknieta byla. Babeczki powiedzialy, ze wynik powinien byc popoludniu, ale o ktorej, to kto ich tam wie czuje, ze ciazy nie ma, ba, nawet to wiem, ale chociaz napije sie winka do obiadu
Dziewczyny, kilogramy sa niewazne ja przytylam mocno przez Cycloprogynova, ale hula hop jeszcze na mnie nie pasuje, wiec tragedii nie maWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2019, 13:14
Irvine90 lubi tę wiadomość
-
Jo,jo. Nie jest ważne, ale moje bmi to chyba było o pół za duże, o 2kg za dużo ważę i apka ciążowa zalecała mi konsultację z lekarzem, co do mojej "ciąży z nadwagą"
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
A gdzie wszystkie testerki z 2.03? Haloooo! Może trzeba zaznaczać 2 kreski na 1 stronie serduszkami na razie, po 1 dniu, statystyka wygląda zacnie
Sasanka55, Tele...79, Beti82, Szczesliwa_mamusia, Angelika1313 lubią tę wiadomość
-
Agge mi też rozłącza cały czas. Już odinstalowałam i zainstalowałam na nowo wszystkie aplikacje, ale nic nie pomogło. Chyba odeślę opaskę, a sobie kupię jakąś taką lepszą i bardziej podobała mi się apka mi fit bo tam pokazywało ilość i jakoś snu dzięki temu zobaczyłam, że po akupunkturze sen mi się poprawił i to znacznie
Sasanka fajna nazwa, podrzuce mamie pomysł, chociaż już się zdecydowała na Duet Ale zdanie zawsze można zmienić
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
18 dpt - 5718
21 dpt - 2,1 CRL - miga ❤ -
nick nieaktualnyKingulla wrote:Agge mi też rozłącza cały czas. Już odinstalowałam i zainstalowałam na nowo wszystkie aplikacje, ale nic nie pomogło. Chyba odeślę opaskę, a sobie kupię jakąś taką lepszą i bardziej podobała mi się apka mi fit bo tam pokazywało ilość i jakoś snu dzięki temu zobaczyłam, że po akupunkturze sen mi się poprawił i to znacznie
Sasanka fajna nazwa, podrzuce mamie pomysł, chociaż już się zdecydowała na Duet Ale zdanie zawsze można zmienić
Duet super Dobra, ide spac, nie chce mi sie czekac na wyniki. Jak sie obudze, to juz pewnie bedamoni05, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
Ja oficjalnie oglaszam, ze testuje jutro Ujrze biel i nie bede sobie robic nieporzebnych nadziei.
Jagusia84, agge, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
A mnie strasznie rozkłada choroba.
Temp. Prawie 38, mięśnie bolą, nawet skóra boli, no i ten kaszel i cały dzień sama z dziewczynami sama a one ciągle coś chcą. Najchętniej to bym położyła się spać. Nic nie sprzatałam ledwo zupę nastawiłam bo inaczej musiałyby cały dzień na kanapkach.
Postanowiłam testować w poniedziałek, chyba że mi odwali i jutro siknę. Teraz to chyba mierzenie temp nie ma sensu skoro się przeziębiłam
Miłego popołudnia -
Sasanka55 wrote:Nie wiem, w Luxmedzie robilam bo Diagnostyka zamknieta byla. Babeczki powiedzialy, ze wynik powinien byc popoludniu, ale o ktorej, to kto ich tam wie czuje, ze ciazy nie ma, ba, nawet to wiem, ale chociaz napije sie winka do obiadu
Dziewczyny, kilogramy sa niewazne ja przytylam mocno przez Cycloprogynova, ale hula hop jeszcze na mnie nie pasuje, wiec tragedii nie ma -
Jagusia84 wrote:A mnie strasznie rozkłada choroba.
Temp. Prawie 38, mięśnie bolą, nawet skóra boli, no i ten kaszel i cały dzień sama z dziewczynami sama a one ciągle coś chcą. Najchętniej to bym położyła się spać. Nic nie sprzatałam ledwo zupę nastawiłam bo inaczej musiałyby cały dzień na kanapkach.
Postanowiłam testować w poniedziałek, chyba że mi odwali i jutro siknę. Teraz to chyba mierzenie temp nie ma sensu skoro się przeziębiłam
Miłego popołudnia
Testuj jutro, przecież to już będzie 13dpo! Nie zazdroszczę Ci choróbska ale to jest naprawdę dobry znak!
Nikodemka trzymam kciuki!Jagusia84, szona, Jola79 lubią tę wiadomość
31 cykl starań, listopad 2017- CB, Styczeń 2018- PJP Euthyrox.
HBS+ Niskie AMH
Krótkie cykle ok.24-26dni.
w sierpniu 2018 laparo,histero i HSG
Wiek 40lat. -
nick nieaktualnyArashe wrote:Nie opowiadaj, wszyscy widzieli Twoją sexi papkę i nóżki
Haha dziekuje bardzo, ale tez slyszalyscie o tym, ze az cycki wyszly mi ze stroju pielegniarki, bo cos za duza jestem
Jednak nie moge spac, bo az sie w glowie od emocji koluje
Jagusia, Nikodemka, mocne kciuki za Was :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2019, 14:25
Jagusia84, Malinowa91 lubią tę wiadomość
-
Sasanka, ja widziałam nóżki tylko, nie są ani ciut "zbyt" zgrabne bardzo
Sasanka55 lubi tę wiadomość
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, zrobiłam badanka, beta 374 Tylko trochę mi skoczyły wyniki tarczycy, niby w normie ale dość wysokie.
Sasanka55, moni05, agge, Malinowa91, Szczesliwa_mamusia, Kaczorka, 5ylwian, Arashe, nuśka91, MonikA_89!, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
Kurczaczek89 wrote:Cześć dziewczyny, zrobiłam badanka, beta 374 Tylko trochę mi skoczyły wyniki tarczycy, niby w normie ale dość wysokie.
W ciąży norma jest do chyba 2,5.
No i gratuluję betyKurczaczek89, buba123 lubią tę wiadomość
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualnyKurczaczek89 wrote:Cześć dziewczyny, zrobiłam badanka, beta 374 Tylko trochę mi skoczyły wyniki tarczycy, niby w normie ale dość wysokie.
Super Piekna beta Gratuluje!
Im blizej moich wynikow, tym bardziej sie boje. Myslalam, ze nie bede plakac, ale chyba jednak zaleje sie lzami. Jestem umowiona z mezem na kolacje randkowa, ale jesli nici z bety, schleje sie w domu winskiem i zamowie pizze.. najwieksza... tylko dla mnie -
Tele...79 wrote:Testuj jutro, przecież to już będzie 13dpo! Nie zazdroszczę Ci choróbska ale to jest naprawdę dobry znak!
Nikodemka trzymam kciuki!
No tym razem nie pogniewam się jak @ jednak przyjdzie ;P
W starej pracy jestem już na wypowiedzeniu, a w nową już przyjełam, kwestia podpisania umowy.
Wolałbym nie odkręcać tego wystkiego no i ten stres. W obecnej firmie atmosfera zrobiła się naprawdę paskudna