Marzec- miesiąc dwóch kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mila1996 wrote:Kobietki gdzie w Lublinie znajdę Laboratorium czynne w sobotę minimum do 12?
Mila1996, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
Dzieńdoberek,
To dzisiaj nie ma 2 kreseczek u żadnej?
Ja wstałam z bolącą głową, ale czytając was to widzę że nie tylko mi pęka. I coś mnie rozkłada, kaszel suchy męczący
Ja dzisiaj nie robiłam testu,został mi jeden o czułości 25 clear blue , więc i tak pewnie by nie wyszedł. temp poszła lekko w górę, bóle jak na okres, piersi bolą, ale ostatnio to u mnie norma. Śluzu praktycznie brak, sucho prawie jak na saharze. Czyli objawy jak co miesiąc ;P -
Niecierpliwa... wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5e16281c0cda.png
U mnie jest w miarę ok. Czasem rozlacza alw to max 2/3 godziny w ciągu doby -
Sasanka to macie zupę z wacka żebyście teściowej nie nagotowali następnym razem z tego garnka xD
Moni ja mam linie cały czas, przed ciążą też miałam Mi raczej jeszcze brzuch nie urósł, dalej mam tylko ten tłuszcz co wcześniej. Ale wyobrażam sobie, że ten tłuszcz jest wypchany przez dzidziusia. Z tą różnicą ŻE TAK NIE JEST. W ogóle kilka razy w życiu zrobiłam test ciążowy, bo wydawało mi się, że brzuch nie mógł mi tak bardzo zgrubnąć. A jednak mógł xDmoni05 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niecierpliwa... wrote:Mi na początku też nie działało tak jak trzeba
Odinstalowalam całkiem mi band i mi heart i zainstalowalam samo mi heart jeszcze raz i dopiero działało:) -
nuśka91 wrote:Sasanka to macie zupę z wacka żebyście teściowej nie nagotowali następnym razem z tego garnka xD
Moni ja mam linie cały czas, przed ciążą też miałam Mi raczej jeszcze brzuch nie urósł, dalej mam tylko ten tłuszcz co wcześniej. Ale wyobrażam sobie, że ten tłuszcz jest wypchany przez dzidziusia. Z tą różnicą ŻE TAK NIE JEST. W ogóle kilka razy w życiu zrobiłam test ciążowy, bo wydawało mi się, że brzuch nie mógł mi tak bardzo zgrubnąć. A jednak mógł xD
Ale brązową? to już w ogóle jesteś ewenementem ja jestem z tych "kilka kg za dużo" dosłownie kilka. Z 5-8 mogłabym mieć mniej i teraz macica wypycha jeszcze to sadłoGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualnymoni05 wrote:Teraz już się nie dzieli na męskie i damskie, bo to rozgraniczenia i nietolerancja ponoć. Wsio jest unisex
(Z przymróżeniem oka, oczywiscie )
I wszystko fit, wiec moze Fit-Unisex-GlutenFree Outlet
A Wzorcownia outlet? Wzorcownia to co prawda modny i drogi lump w Wawie, ale zawsze uwazalam jego nazwe za spoko.
Nuska, zupa z wacka hahahahahahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2019, 12:50
nuśka91, moni05, Tele...79, Kingulla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Niecierpliwa... wrote:Yyyyy chyba to przegapilam nie dostalam info o niczym takim chyba
Mi Heart zainstalowałam od nowa, ale nadal rozłącza już po chwili i w ogóle nie mierzy. Ehh, bez sensu ;P -
Woooohoo wyczytałam, że za migreny w środku cyklu odpowiada spadek estrogenu po owulacji. To mam kolejny dowód, że była. Teraz wiem, że ból głowy przed @ oznacza z kolei spadek progesteronu. To już nawet i bez testów poznam ciążę lub jej brak, bo bania mnie boli miesiąc w miesiąc w tym samym momencie cyklu. Organizm jest niesamowity
-
nick nieaktualnyBylam u hematologa z wynikami. Na PAI-1 dostalam Clexane, ale mam brac od pozytywnego testu (0.4 to nie za mala dawka?). No i w zasadzie lekarka chyba uczy sie od Was, podczytujac ovu, bo cytowala nasze teksty, niczego nowego nie mowila
Aaa, najlepsze, sklamalam emkowi, ze od owu do @ albo od owu do konca ciazy, kazala odpoczywac, lezec i pachniec jak leniwa krolowa, nie sprzatac, nie gotowac, nie przemeczac sie lyknal to i mowi, ze bedzie mnie we wszystkim wyreczac jestem okropna, ale mam dosc balaganu, ktory ciagle robiWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2019, 13:01
agge, Irvine90, Kaczorka, moni05, Kingulla, Arashe, Angelika1313, eemmiilliiaa, 5ylwian, MonikA_89!, Ochmanka lubią tę wiadomość
-
Sasanka o której będziesz miała wyniki?
Kurde dziewczyny ja w ogóle dziś nie myślę co robię, właśnie ugotowałam garnek kompotu i zamiast go posłodzić to wsypałam 4 duże łyżki soli! Mój się śmieje bo ma dziś do mnie przyjechać koleżanka za którą mój mąż nie przepada,więc stwierdził żebym jej dała to pewnie powie że to jego dzieło.
Wczoraj w sklepie też wziełam kasze zamiast ryżu i dopiero się kapłam w domu. Normalnie jestem tak rozkojarzona że już bym to wzięła za objaw ciąży, hehehe ale chyba jest trochę za wcześnie.31 cykl starań, listopad 2017- CB, Styczeń 2018- PJP Euthyrox.
HBS+ Niskie AMH
Krótkie cykle ok.24-26dni.
w sierpniu 2018 laparo,histero i HSG
Wiek 40lat.