Marzec- miesiąc dwóch kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Pauliśka wrote:Moja beta 694 dziewczyny,także już po wszystkim... Idę na wizytę żeby ustalić plan działania tylko. Chciałabym, żeby oczyściło się samo ..
Przypomnij jaka była wcześniej?
-
nick nieaktualny
-
Sasanka, Angelika :*
Ja czytam na bieżąco, ale nie mam co napisać
Bardzo gratuluję wszystkich kreseczek i za wszystkie trzymam kciuki najmocniej jak potrafię,
To oczywiste
Ja czekam na owulację, jutro idę na usg, żeby zobaczyć, czy ona w ogóle ma zamiar się pojawić no i zobaczymy...
A poza tym mamy z M. sporo problemów i stresów ze sprzedażą mieszkania i kupnem nowego. Zawsze po prostu coś się musi spie*dolić, nie może być dobrze choć przez chwilę. -
nick nieaktualny
-
Pauliśka wrote:455 w czwartek.
*14.09.2021- II kreski
*18.05. - 38+5, 3675 g -
Pauliśka, bądź dzielna. Daj znać po wizycie. 😘
Mam nadzieję, że Malgonia jest na upragnionym urlopie z mężem a reszta dziewczyn? Nie wiem, oby tylko tyle, że poczuły wiosenne klimaty 😁🐝🌼Sasanka55 lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Pauliska cholera no bądź dzielna kochana :*32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔 -
Pauliśka wrote:Tak,mam lekarza o 15. Wiecie ja właśnie tego się spodziewałam więc nawet aż tak bardzo nie boli. Swoje już wypłakałam. W końcu będzie dobrze kiedyś się uda👦🏼 14.01.2020 (6 miesięcy starań)
👦🏼 20.08.2021 (2 miesiące strań)
Marzenie o trzecim ❤️ -
Dziewczyny ja jestem, czytam, ale humoru na pisanie nie mam.
Gratuluję dwóch kreseczek agge piękne wyhodowałaś.agge, moni05, aeiouy, Ochmanka, moyeu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzesc dziewczyny, podczytuje Was troszke i chcialabym dolaczyc. Stramy sie z mezem juz prawie roku i z kazdym miesiacem przychodzi rozczarowanie. Mam niedoczynnosc tarczycy, guzek w lewym placie i prolalaktyne 2 razy za wysoka, choc juz terateraz w miare unormowana. Maz jeszcze nie przebadany ale to ciezki typ w tej kwestii wiec jeszcze chwile dam mu pozyc w spokoju. Mam krotkie cykle 24-26 dniowe
Jutro spodziewana @ i choc chcialabym zeby teraz sie udalo to z drugiej strony nie jest to dobry czas bo przechodze bardzo ciezka angine od zeszlej niedzieli i biore drugi antybiotyk wiec moze lepiej zeby sie nie udalo. Pozdrawiam Was wszystkie i trzymam kciuki zebysmy zostaly upragnionymi mamuskami -
Pauliska - bardzo, ale to bardzo mi przykro... Dobrze, ze masz dobre podejscie, uda sie na pewno!
Agge - krechy jak marzenie 😍
Iwona28 - a twoj partner sie badal? Faceci chyba troche nie rozumieja, ze to wszystko nie jest takie proste i czasem trzeba dac od siebie duzo wiecej niz inni. Problemy z zajsciem w ciaze nie sa przeciez niczyja wina, ani lekarza, ani Twoja... Musi to zrozumiec.
Mnie starania wykanczaja psychicznie. Co miesiac pojawia sie jakas nadzieja, ktora pozniej nagle odbiera @. To emocjonalna hustawka. Gdyby nie to, ze mam wsparcie w mezu juz dawno bym zwariowala...
-
Malgoniu, mam nadzieję, że nastrój szybko się poprawi i wrócisz ze zdwojoną mocą. Nie chcesz mówić, rozumiemy ale myślimy o Tobie. 😘
szona, aeiouy lubią tę wiadomość
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Dziewuszki owulacja coraz bliżej, myślę, że ten jeszcze negatyw, a już jutro powinien wyjść pozytyw, co sądzicie? Wczoraj robiłam też ale ledwo widoczna była
https://naforum.zapodaj.net/92d5cd07f86d.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 25 marca 2019, 14:49
❌PCOS stwierdzone 05.19(Brak owulacji naturalnych)
❌30.01.20-HyCoSy- oba jajowody drożne
❌On: morfologia 3% przy innych parametrach w normie
Starania od 11.2018 r. z przerwami -
nick nieaktualnyCo ja mogę napisać. Czytam Was i mocno kibicuje. Trzymam za wszystkie kciuki.
A to 1zdjecie mojego nowego zycia. Zdjecie z piatku. Teraz ide 2kwietnia na wizytę, poszukac serduszka. Mam nadzieję, ze bedzie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e4b11c74ad4e.jpg
Jeszcze w piątek,robiłam test,zeby zostawic sobie cos na pamiątkę, bo tamte dranie wyblakły.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0d1c2ddfec04.jpg
Krecha ciążowa wyszła szybciej niz kontrolna
Oprócz tego,ze jestem permanentnie zmeczona i trochę swedza mnie cycki,to nie mam żadnych objawów.
Pauliska- bardzo,bardzo mi przykro
moni05, DzulkaJ, Iseko, Magduullina, 5ylwian, Tele...79, Arashe, buba123, APrzybylska, MonikA_89!, syllwia91, agge, szona, Ania_85_, Nuch, aeiouy, Niecierpliwa..., Ochmanka, Malinowa91, nuśka91, Mila1996, Salome, moyeu lubią tę wiadomość
-
Ef, 5ylwian – kciuki za Was!
Niecierpliwa – na poprawę śluzu olej z wiesiołka!
Szona może jakiś monitoring jak masz gdzie i jak zrobić, żeby potwierdzić owu?
Nuśka91 – mocne kciuki za jutrzejszą wizytę, zobaczysz że będzie wszystko dobrze Kochana
Angelika nie łam się!!! Nie musisz zapisywać się na testowanie i możesz się kochać kiedy chcesz i kiedy poczujesz ochotę, ale nie rezygnuj ze starań, skoro wiecie że jest problem. Wiem, że tak tylko mówisz, a nie odpuścisz, bo jesteś silna babka : ) Przy takim HOMA IR lekarz nic totalnie Ci nie zlecił? Przecież powinnaś brać metę i trzymać dietę IO. IO to jest bardzo duża przeszkoda w zajściu w ciąże, może czas zmienić lekarza??? Przecież to jest podstawa. Mi przy Homa 1,8 dał metę, ale ja nie chcę póki co jej brać i staram się ograniczać cukier i jesć zdrowiej. RObiłas kochana krzywa insulinową i krzywą cukrową??
Aprzybylska chyba oszalałaś kobieto, jak masz ochotę posmęcić, pomartwić się, poopowiadać o radościach to pisz, przecież my Cię będziemy wspierać : ) nie ma, że boli! Kciuki za wizytę !
ElfiaKsięzniczka – jesteś dzielna, że przeszłać przez gastroskopię i dobrze, że nic nie wyszło. Który masz dc?? Kochana u nas na forum są przypadki ciąży z AMH np. 0,12 więc wszystko jest możliwe i to naturalsy!!!
Moni05 moje kciuki są Twoje !!
Iwona28 mąż powinien Cię wspierać a nie mówiż ile dzieci już powinien mieć… Wkurza mnie strasznie takie podejście facetów. Przecież robisz co możesz… nie tylko Ty masz problem z zajściem w ciąże, jest wiele takich kobiet, niech mąż poczyta trochę Internet i rozejrzy się dookoła. Wina lekarza też mnie nie przekonuje… Przykro jest coś takiego słuchać. Jesteście małżeństwem i to jest Wasz wspólny problem, Anie problem jednostki. Trzymaj się i badaj! Ściskam!
Pati96 beta piękny a progesteron marzenie, gratuluję!
Malgonia pisz jak będziesz miała potrzebę, tulę mocno : *
Pauliś jesteś silna bardzo, dasz radę tulę Cię mocno, niebawem wrócisz do starań!
To teraz trochę prywaty. U mnie już jest dobrze, nawet plamienie ustało. Robię owulaki, ale są negatywne a to już 17 dc, więc może owu już była, jutro zmierzę temperatrę rano, a może w ogóle nie było. W środę mam kontrolę ze ściągnięciem szwów to się dowiem coś więcej i o tym, gdzie endomenda była, czy już owu była itd. Mam nadzieję, że ustalimy plan działania na najbliższe 3 miesiące. Dzisiaj ogarnęłam trochę mieszkanie i zrobiłam pranie. Cieszę się, że jeszcze chwila wolnego, żeby załapać oddech przed ciężką harówką. W międzyczasie sobie szyję i pokazuję Wam co mi się udało ostatnio zrobić : ) Teraz mam w planach jakąś wiosenną sukienkę!
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/cb0852252879.jpg
Iseko, 5ylwian, Arashe, MonikA_89!, Nikodemka, agge, szona, Ania_85_, Pati96, aeiouy, Ochmanka, nuśka91, Mila1996, Agamk, moyeu lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Szczesliwa, oczywiscie! Przecież wiesz kochana, że to formalność kropka już ładnie widać i to jednego, jak chciałaś 😘
Szczesliwa_mamusia lubi tę wiadomość
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019