Marzec- miesiąc dwóch kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Malgonia wrote:Dziekuje Dziewczyny. Ja chyba nie boje sie nawet o ciaze i latanie a bardziej o poronienie na drugim koncu swiata. Nie wszystkie polisy obejmuja takie sytuacje. No ale poszlam do pzu zrobic wywiad i powinno byc wszystko ok... wiec skoro moge zajsc to z pewnoscia sie nie uda
Umowilam sie na srode do nowej lekarki. To szwagierka mohej kolezanki z pracy. Ponoc cgce sie w nieplodnosci dpecjalizowac, wiec OTO JESTEM. No zobaczymy czy cos wymysli. Poki co to zalezy mi na tym by potwierdzic lub wykluczyc owulacje, bo chcialabym wiedziec na czym stoje.
No i tyle, czyli nic nowego.. no ale nie ma co narzekac, trzeba sie jakos ogarnac. Zobaczylam dzis kartke Nuski i zakulo mnie w serduszku, bo ludzilam sie, ze zrobie taki prezent mojej mamie na dzien matki.
Sciskam Was wszystkie mocno. Nawet jak sie nie odzywam to czuwam tu nad Wami i czytam na biezaco. Swietnie sobie dajecie rade beze mnieszona, Sasanka55, Ochmanka, aeiouy, Agamk lubią tę wiadomość
Luty '20 - IVF z KD nowa dawczyni = nowa nadzieja
😭
Styczeń '20 - IVF z KD! Nie rozmroziły się komórki...
Grudzień '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Październik '19 - IMSI - brak zarodków 😭
Maj '19 - criotransfer ❄️, cb 😭
Kwiecień '19 - IMSI, transfer bliźniaków nieudany 😭
Wrzesień '18 - nadzieja w naprotechnologii
Maj '18 - IVF -Poronienie zatrzymane Synek 13tc [*] 😭
Sierpień '17- rozpoczęcie leczenia w Invimed
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b13ffa48a28a.jpg
Siostra oddała mi swoje testy. Negatyw, ale dość obiecujący...agge, Sasanka55, MonikA_89!, Magduullina, Nuch, Iseko, moyeu, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
syllwia91 wrote:Tyle dobrego że cytomegalie mam dodatnia!
Na mięso uważam ale kota w domu mam hehe.Magduullina lubi tę wiadomość
-
Szona, toć na dupsko dostaniesz za te owulaki! 😋
szona, Magduullina lubią tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
moni05 wrote:Szona, toć na dupsko dostaniesz za te owulaki! 😋
🤫😂
Sasanka55, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malgonia wrote:Dziekuje.
Monika a kiedy zaczynasz zastrzyki?
Szona to jest negatyw?
Rano clearblue pokazał mi mrugająca gebe, co oznacza wysoka płodność, ale nie owulację. Temperatura bez zmian-nisko. A moje owulaki paskowe były zawsze aż bordowe. Dlatego ten wyglada niezle, ale jeszcze owulacji nie było. I tak o.
Małgonia, też jestem zdania, że nowe spojrzenie innego lekarza to bardzo dobry pomysł. Staram się namówić na taką zmianę przyjaciolke, ale na razie bezskutecznie
Magduullina lubi tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Dziekuje.
Monika a kiedy zaczynasz zastrzyki?
Szona to jest negatyw?Malgonia, szona, Magduullina, Ochmanka, nuśka91, Ania_85_ lubią tę wiadomość
😭
Przeciwciała p/otoczce komórki jajowej, aTPO i aTG, 120mln plemników, 50% ruch postępowy, morfologia 1%, SCD 21%, MTHFR hetero, PAI homo, AMH : mar18- 1.5, gru18- 0.99, sie19-1.8, lis19- 2.2 , kir AA, NK 18%, CD4/CD8 1,62 -
syllwia91 wrote:Jestem po wizycie. Mam 9dc a w prawym jajniku pęcherzyk na 19 mm. Endometrium 11 mm. Jestem w szoku ze tak szybko ale to pewnie przez letrozol.
😭
syllwia91 wrote:Jestem po wizycie. Mam 9dc a w prawym jajniku pęcherzyk na 19 mm. Endometrium 11 mm. Jestem w szoku ze tak szybko ale to pewnie przez letrozol.
Szona to praktycznie pozytyw :p !!
Małgonia, super że będzie nowy lekarz, naprawdę wierzę że jak się uczy to będzie chętnie się doszukiwać jakichś nieprawidłowości i doprowadzi Was do fasolki!Malgonia lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Pauliśka, jak sytuacja??? Jesteś w szpitalu jeszcze?
szona lubi tę wiadomość
😭
szona wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b13ffa48a28a.jpg
Siostra oddała mi swoje testy. Negatyw, ale dość obiecujący...
😭
U mnie tez taki pozytyw to byl ze 3 razy no ale skoro mowisz, ze to jeszcze nie to, to czekamy.
Co do nowej lrkarki to sie okaze. Niedlugo wraca dr W., ale chcialabym miec kogos kto mnie na pzu poprowadzi. Bardzo na korzysc odczulam w portfelu nieobecnosc mojego lekarza
No ja w koncu bzyknelam meza. To zawsze najprzyjemniejszy seks w miesiacu, bo ja libido mam szczytowe, a mezu jest wyposzczony (choc powiedzial, ze po tym zen szeniu koreanskim musial sie wspomagac - oby efekt sie utrzymywal).
Monika to mega kciuki by tej lajzy juz nie bylo na jajniku. Wcale Ci sie nie dziwie, ze takie masz emocje.
Sylwia to Twoj pierwszy cykl ze stymulacja? Mocne kciuki. Ja wierze ze stymulacja nawet u dziewczyn ktore maja owulacje moze duzo pomoc.MonikA_89!, szona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Byłam, puścili mnie na noc do domku. W USG pęcherzyk ponad 5mm! A wczoraj zaledwie 3.7mm... jajowody niewidoczne,za macicą sucho,żadnej krwi. Generalnie wygląda to dobrze,chociaż pęcherzyk jest nieregularny więc ciężko tutaj wyrokować... Pobrali krew na badania,jutro rano mam się zgłosić i będziemy dalej myśleć. Kolejna lekarka wyklucza pozamaciczna,a raczej mówi,że na tą chwilę nie widać nic co mogłoby na nią wskazywać. No i co dalej? Mam już dość tej niepewności
agge, Magduullina, Iseko, MonikA_89!, 5ylwian, eemmiilliiaa, szona, Ania_85_, moyeu lubią tę wiadomość
-
Pauliska pozostaje Ci tylko czekac. Najwazniejsze, ze to nie cp.
Sylwia oby zatem bylo to skuteczne. Zawsze cos nowego to szansa na pozytywne zakonczenie.syllwia91, Magduullina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPauliśka wrote:Byłam, puścili mnie na noc do domku. W USG pęcherzyk ponad 5mm! A wczoraj zaledwie 3.7mm... jajowody niewidoczne,za macicą sucho,żadnej krwi. Generalnie wygląda to dobrze,chociaż pęcherzyk jest nieregularny więc ciężko tutaj wyrokować... Pobrali krew na badania,jutro rano mam się zgłosić i będziemy dalej myśleć. Kolejna lekarka wyklucza pozamaciczna,a raczej mówi,że na tą chwilę nie widać nic co mogłoby na nią wskazywać. No i co dalej? Mam już dość tej niepewności
Weź Ty się odczep od tej cp! Nie szukaj jej na siłę! Juz dawno lekarz Ci to wykluczył! Dobrze ze Cię zbadali pobrali krew i jutro oglądaną!Magduullina, agge, 5ylwian lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pauliśka wrote:Byłam, puścili mnie na noc do domku. W USG pęcherzyk ponad 5mm! A wczoraj zaledwie 3.7mm... jajowody niewidoczne,za macicą sucho,żadnej krwi. Generalnie wygląda to dobrze,chociaż pęcherzyk jest nieregularny więc ciężko tutaj wyrokować... Pobrali krew na badania,jutro rano mam się zgłosić i będziemy dalej myśleć. Kolejna lekarka wyklucza pozamaciczna,a raczej mówi,że na tą chwilę nie widać nic co mogłoby na nią wskazywać. No i co dalej? Mam już dość tej niepewności
Magduullina, Sasanka55 lubią tę wiadomość
32 lata | starania od stycznia 2017
IUI - 3.02.2021 ❌ 3.03.2021 ❌
💉Szczepienia limfocytami
12.01.2022 Allo-mlr 54,5%
06.2022 - start IVF
21.07 - punkcja - 10🥚dojrzałych, 8 zapłodnionych (ICSI), 3 blastocysty
26.07 - ET 1🐣 4AA (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, luteina, duphaston)🤰
8tc 💔 3.09.2022 🖤
27.10 - FET 1❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP, zivafert) ❌️😓
22.11 - Transfer ostatniej ❄️ 4BB (EmbryoGlue, metypred 16mg, acard 75, estrofem, utrogestan, duphaston, heparyna, wit. PP) 🤰
6dpt - beta 15 mlU
8dpt - beta 32 mlU
10dpt - beta 91,19 mlU
13dpt - beta 358,61 mlU
17dpt - beta 2064 mlU
20dpt - beta 7348 mlU, wieczorem krwawienie - krwiak podkosmówkowy. Poronienie.
6tc💔