Marzec- miesiąc dwóch kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Maria87 wrote:Kochana, to nie sugeruj się nami, tylko działaj tak, jak czujesz
Ja po prostu postanowiłam nie zwracać uwagi na owu, tylko działać regularnie.Salome lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWeronikaaa wrote:Sasanko pośpiesz ich tam z wynikami , o 13 mam
dziewczynę do przeszkolenia i nie będę mogła odświeżac stroby . Ps czekam jak na swoje
Podczytuje was regularnie ale moje wahania nastrojów są ostatnio okropne i siedzę cichutko.
Wszystkim co ujrzały II kresunie gratuluje.
Niecierpliwa za Ciebie też trzymam kciuki, oby nie była potrzebna kolejna laparo. Przechodziłam przez jedną,wiem co to znaczy...
Niestety wciaz nie ma Nie mam cos szczescia odtatnio do laboratoriow. Mam nadzieje, ze Twoje samopoczucie szybko sie zmieni, ustabilizuje i bedzie pozytywne Kiedy testujesz? Pamietaj, ze ja mialam pms stulecia i wyzywalam sie nawet na ludziach z pracy, wiec moze u Ciebie to jakis znakWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 13:41
-
Olliiii - jak lekarz przyjmuje prywatnie, a normalnie pracuje w szpitalu i rano schodzi z dyżuru (jak mój) to tak zaczyna od 16:00 przyjmować chyba, przez jakieś 3h niestety. Trzeba czekać
Sasanka, ja próbowałam spać, ale przez Ciebie nie mogłam normalnie! A oni tak postępują... Wrrr...
Łeb mnie boli, ale biomet niekorzystny wiele tłumaczy. Dzisiaj mam ochotę na śledzia, tosty z dżemem truskawkowym i kurczaki z kfc. Nic nie mam w zasięgu ręki jeszcze jestem przed zakupami. Ale! Śledzi narobie w śmietanie na trzy dni, dżem kupię a kfc jest rzut beretem od mojego lekarzaGrudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
agge wrote:A dobra, niech będzie dziś nie ma co analizować.
A jak dziś test wyjdzie pozytywny, to będę myśleć
Generalnie zalecają co 36-48h, bo pamiętaj, że plemniki w Tobie też dość długo żyją. na spokojnie :*agge lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualnyU mnie beta 348 czyli o 75 spadła.
Może nie trzeba będzie tej laparoskopiiSalome, Ochmanka, buba123, Irvine90, APrzybylska, Tele...79, agge, Cytrynka648, Weronikaaa, Malgonia, Ania_85_, MonikA_89!, Beti82, nuśka91, Szczesliwa_mamusia, szona, Arashe lubią tę wiadomość
-
Heloł... Sasanka w którym labie się tak opierdzielają?!?!? Ja w luxmedzie bez cito z krwi oddanej przed 8 miałam wyniki najpóźniej do 13... Jak tak można stresować ciężarną! No i kilka potencjalnie ciężarnych;)
Sasanka55, szona lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa, to dobrze, oby spadała dalej szybciutko.2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
Niecierpliwa... wrote:U mnie beta 348 czyli o 75 spadła.
Może nie trzeba będzie tej laparoskopii -
Niecierpliwa, chyba dobrze, ja już nie wiem... Jeny a czemu ona w ogóle podskoczyła? Może lekarz coś mądrego wymysli...
Magduullina lubi tę wiadomość
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
nick nieaktualnyOchmanko, Diagnostyka, wiec dziwme, bo zawsze byli rzetelni :* W Luxmedzie robie rzadko, bo mam dosc daleko od domu i place 70 zl za sama bete, brrr
Niecierpliwa, w takim razie ta beta spadnie sama, a jak spadnie do zera, od razu zajdziesz w piekna, zdrowa ciaze, czyli juz zaraz, za chwilunie :*
Przyszly za to wyniki antytrombiny III z zeszlego tygodnia, z innego labo- 103% (przy normach 80-120).
Moni, spij Piekna, to czas do wizyty szybciej minie, a i glowa przestanie bolec :* -
70zl?? Powariowali... No nic to. Czekam czekam Księżniczko:):*
Sasanka55 lubi tę wiadomość
-
Finisz był na pieska, więc najpierw się szybciutko na brzuch położyłam, żeby się przekręcić na plecy, ale ledwo na brzuch się zdążyłam położyć, a M krzyczy "wszystko wypływa! Szybko!" I krzesełko mi pod nogi podtyka wkręcił się chyba bardziej niż ja
Sasanka55, Tele...79, APrzybylska, Salome, Malgonia, MonikA_89!, nuśka91, Arashe lubią tę wiadomość
-
Niecierpliwa... wrote:U mnie beta 348 czyli o 75 spadła.
Może nie trzeba będzie tej laparoskopii
Dobrze że spada,ale Twój organizm od dwóch miesięcy ma w sobie ciągle HCG więc jak teraz już spadnie to zobaczysz szybciutko zaciążysz.
Sasanka ale jestem zła na to laboratorium bo za nic się w domu nie mogę zabrać bo ciągle chodzę i odpycham młodego od laptopa żeby sprawdzić czy już wiadomo ile masz bety?Sasanka55, Jola79 lubią tę wiadomość
31 cykl starań, listopad 2017- CB, Styczeń 2018- PJP Euthyrox.
HBS+ Niskie AMH
Krótkie cykle ok.24-26dni.
w sierpniu 2018 laparo,histero i HSG
Wiek 40lat. -
Sasanka, kiedy nie mogę, stresa mam jakby to moje wyniki były pamiętam jak sama dzwoniłam po szpitalach żeby mi podała wynik bety przez telefon, bo muszę przyrost... teraz się czuje tak samo, no.
A właśnie, szpitale... Byłam dzisiaj rano z moim, zdjęli mu te szwy po raz drugi (proszę o kciuki żeby się nie rozdarł znowu...) i byłam zapytać jakie są terminy do endokrynologa dla ciężarnych. Pani w okienku z uśmiechem "No jak to? W ciągu tygodnia, proszę wrócić ze skierowaniem", ha! Normalnie 2 lata...Sasanka55, MonikA_89!, Arashe lubią tę wiadomość
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
Sasanka55 wrote:Niestety wciaz nie ma Nie masz cos szczescia odtatnio do laboratoriow. Mam nadzieje, ze Twoje samopoczucie szybko sie zmieni, ustabilizuje i bedzie pozytywne Kiedy testujesz? Pamietaj, ze ja mialam pms stulecia i wyzywalam sie nawet na ludziach z pracy, wiec moze u Ciebie to jakis znak
Sasanko ja już testowałam pod koniec lutego wyszly dwie kreski jutro wizyta u gin . Zobaczymy czy widzi kropka termin @ miałam na 01.03.Sasanka55, agge, moni05, Magduullina, szona lubią tę wiadomość
13 cs starań o drugie dziecko - szczęśliwy ❤️
Termin: 06.11.2019 - Dziewczynka ❤️
CC - 22.10.2019
10.09 - 1990g
15.10- 2837g
-
nick nieaktualnyWeronikaaa wrote:Sasanko ja już testowałam pod koniec lutego wyszly dwie kreski jutro wizyta u gin . Zobaczymy czy widzi kropka termin @ miałam na 01.03.
Rety, przepraszam, no tak- teraz Cie pamietam, ale wpadka.. No nic dziwnego, ze masz wahania nastrojow Bede baaaardzo mocno trzymac jutro kciuki :* Kropek na pewno ma sie dobrzeWeronikaaa lubi tę wiadomość