Marzec- miesiąc dwóch kreseczek
-
WIADOMOŚĆ
-
Pauliśka wrote:No to facelle z Rossmana też są wadliwe,bo na każdym wychodzi druga kreska... Jak tak sobie teraz myślę to ja chyba pojechałam po bandzie z tym testowaniem i za szybko skresliłam ten cykl... Ja mam dziś 10 dpo a wy na tym etapie jeszcze czekacie,gdzie ja jestem po 3 dniach testowania!
-
Widziałyście? Boskie
https://youtu.be/a1kGi-X2_C8
Cała prawda o macierzyństwie ale mimo wszystko nie ma nic cudowniejszego, więc niech ta wiosna przyniesie dużo pozytywówSasanka55, moni05, Beti82, Arashe, Ania_85_ lubią tę wiadomość
-
ElfiaKsiężniczka wrote:Chciałabym żeby moje facelle były tak wadliwe ja właśnie facelle robię, bo mam rossmanna po drodze, zrobiłam już chyba z 10 i na żadnym nie miałam nawet cienia cienistego
-
nick nieaktualnymoni05 wrote:Haha, Sasanka, a czy to nie miał być romantyczny weekend? A nie gastroskopia?
Gastroskopia pod koniec marca, chetnie w koncu ja popatrze na jego cierpienia Boje sie troche wyjechac ze wzgledu na Kropka i plamienia...
Agge, ja juz wczoraj ogladalam i beczalam przy tymWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 10:27
moni05 lubi tę wiadomość
-
agge wrote:U mnie też nigdy cienia nie było, aż do ostatniego...
szona lubi tę wiadomość
-
agge wrote:Widziałyście? Boskie
https://youtu.be/a1kGi-X2_C8
Cała prawda o macierzyństwie ale mimo wszystko nie ma nic cudowniejszego, więc niech ta wiosna przyniesie dużo pozytywówagge lubi tę wiadomość
Staś 22.06.2017(4 150 g i 59 cm)
Zosia 09.08.2019(3 300g i 54 cm) -
ElfiaKsiężniczka wrote:Ja dzisiaj zrobiłam dla formalności, bo wczoraj wzięłam ostatnia tabletkę cycloprogynovy. I oczywiście nawet nie było cienie sienia. Wiec obalam teorię wadliwych facelle
-
Sasanka55 wrote:Gastroskopia pod koniec marca, chetnie w koncu ja popatrze na jego cierpienia Boje sie troche wyjechac ze wzgledu na Kropka i plamienia...
Agge, ja juz wczoraj ogladalam i beczalam przy tym
Nie no, w obecnej sytuacji nie ma co, ale to nie wyklucza romantycznego weekenduSasanka55 lubi tę wiadomość
Grudzień 2018: zmiany nowotworowe szyjki macicy
2017-2018: 3CB
Prawie trzy lata starań 2016-2019
❌ Hashimoto, PCOS, niedoczynność tarczycy, tachykardia zatokowa
Alicja - 22.02.2012
Remigiusz - 05.10.2019 -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e8f44b5fba1a.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f30a999a1871.jpg
Testy dwóch różnych dziewczyn, przy obu beta negatywna... także no już im nie ufam -
nick nieaktualnySasanka55 wrote:Arashe, moze beda wczesniej, poprosilam o to, ale finalnie nie wiem, czy odnotowali. Zobaczymy Wiecie co? Moze jestem okrutna i beznadziejna matka, ale naprawde srednio wierze w szczesliwe zakonczenie po 2 stratach. Teraz jest jeszcze gorzej, wiec dlaczego mialoby sie udac? Wiem jednak, ze jesli strace te ciaze, to max w kwietniu znowu bede sie cieszyc, a wtedy, dzieki lekom branym wczesniej, nadzieja mnie nie opusci, nie bedzie plamien, krwawienia, cienkiego endometrium, tylko idealna badania i sama radosc!
Malgoniu, ja, choc srednio pobozna, modle sie po swojemu, by kazda z Was ujrzala II przy najblizszym testowaniu i moze jestem dziecinna, ale calym sercem w to wierze! :*
Niecierpliwa, jak Ty sie dzis czujesz? Co z Twoimi mdlosciami? Juz niedlugo znowu beda Ci dokluczac, ale od plywajacej w brzuszku Kruszynki z pieknym serduchem :* Niech tylko beta spadnie, to zobaczysz, jak wspanialy moze byc zloty strzal
Jeszcze mnie trochę pobolewa brzuch także pewnie jakiś wirus. Na razie to czekam na morze czerwone
Ej bo tak się zastaniawiam, czy ta mieszanka Klimuszki mogła miec jakiś wpływ na to, że coś w tym jajowodzie zaczęło się rozwijać i dlatego beta urosla. Chyba ją odstawie do czasu @ -
nick nieaktualnymoni05 wrote:Nie no, w obecnej sytuacji nie ma co, ale to nie wyklucza romantycznego weekendu
Kotek, my to tak romantyczni jak dwie zaby. Maz mi sie na parkingu oswiadczyl, nawet kwiatow nie mial, wczesniej mnie porzadnie upil, a 5 metrow dalej jakas banda dresiarzy sie bila. Piekna sceneria. Ja zreszta jeszcze mniej romantyczna niz on, nawet gre wstepna uwazam za strate czasu. Nie mam pojecia, co moglibysmy robic, by bylo romantycznieagge, Beti82, Arashe, Malgonia, moni05, nuśka91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiecierpliwa... wrote:Jeszcze mnie trochę pobolewa brzuch także pewnie jakiś wirus. Na razie to czekam na morze czerwone
Ej bo tak się zastaniawiam, czy ta mieszanka Klimuszki mogła miec jakiś wpływ na to, że coś w tym jajowodzie zaczęło się rozwijać i dlatego beta urosla. Chyba ją odstawie do czasu @
Niecierpliwa, czekamy na wyzerowanie bety, @ i wielki powrot. Przepraszam, ze zapytam, ale chcecie od razu sie starac, jak beta zupelnie spadnie? :* No i oczywiscie mam nadzieje, ze brzuszek szybko odpusci i wirus pojdzie precz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 10:51
-
nick nieaktualnySasanka55 wrote:Niecierpliwa, czekamy na wyzerowanie bety, @ i wielki powrot. Przepraszam, ze zapytam, ale chcecie od razu sie starac, jak beta zupelnie spadnie? :* No i oczywiscie mam nadzieje, ze brzuszek szybko odpusci i wirus pojdzie precz!
Raczej od razu, tzn. M będzie żył w błogiej nieświadomości niezobowiązującego seksu a ja będę kontrolować cykl skoro owulacja już wróciła to raczej nie ma co czekać. 19 marca mam wizyte u ginka to może mi hsg zleci na następny cykl.
Nikt mi nie mówił, że mam zachować wstrzemięźliwość to nie zamierzam
Gastroskopii współczujeSasanka55, Arashe, Malgonia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNiecierpliwa... wrote:Raczej od razu, tzn. M będzie żył w błogiej nieświadomości niezobowiązującego seksu a ja będę kontrolować cykl skoro owulacja już wróciła to raczej nie ma co czekać. 19 marca mam wizyte u ginka to może mi hsg zleci na następny cykl.
Nikt mi nie mówił, że mam zachować wstrzemięźliwość to nie zamierzam
Gastroskopii współczuje
Super Uda sie na bank od razu! Organizm nastawiony jest jeszcze na ciaze, wiec trafi sie zloty strzal :* Maz bedzie miec przepiekna niespodzianke
Atam, ja mialam i gastro i nawet kolonoskopie, przezylam, to i jemu nic nie bedzie Mysle, ze ma za duzo aktywnosci fizycznej i to zwykle zakwasy.
-
No ja tym facelle strumieniowym nie wierzę kompletnie! Zrobiłam w tym cyklu chyba z 4 i każdy z kreską i to od razu! Pepino czy amil nawet cienia nie pokazały... Więc sama nie wiem,ale te testy raczej wadliwe są... Kiedyś czytałam,że wlasnie te 10 pokazują kreskę kiedy nie ma ciąży,bardziej wiarygodne wbrew pozorom są 25. W ogóle lepiej nie robić testów ale weź nie rób jak kuszą
-
Pauliśka wrote:No ja tym facelle strumieniowym nie wierzę kompletnie! Zrobiłam w tym cyklu chyba z 4 i każdy z kreską i to od razu! Pepino czy amil nawet cienia nie pokazały... Więc sama nie wiem,ale te testy raczej wadliwe są... Kiedyś czytałam,że wlasnie te 10 pokazują kreskę kiedy nie ma ciąży,bardziej wiarygodne wbrew pozorom są 25. W ogóle lepiej nie robić testów ale weź nie rób jak kuszą
Ja z kolei czytałam, że te pepino to o kant...
-
szona wrote:To ile już mamy marcowych ciąż? Sandtasz testowała 2-go?
szona, Sasanka55, Niecierpliwa..., Ochmanka, agge lubią tę wiadomość
-
szona wrote:Ja z kolei czytałam, że te pepino to o kant...
-
nick nieaktualnyHello dziewczynki wszystkiego naj naj najlepszego dla starajacych pieknego bejbika ,
Dla oczekujacych nudnych ciaz i szybkich porodow!
I spelnienia marzen!
Ja dzis z okazji dnia kobiet spedzam dzien z synami nie gotuje jedziemy gdzies na obiad do restauracji i na jakies zakupki nic dzis nie tykam palcem w domu moze samo sie zrobiNiecierpliwa..., Sasanka55, agge, MonikA_89!, APrzybylska, Malgonia, nuśka91 lubią tę wiadomość