Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie 💓Me serce jednemu pragnieniu oddane, w marcu mamą zostanę 🤱
Odpowiedz

💓Me serce jednemu pragnieniu oddane, w marcu mamą zostanę 🤱

Oceń ten wątek:
  • Rafiki Autorytet

Wysłany: 17 lipca, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nitka96 wrote:
    Tak zaczynam się pakować i zastanawiam się czy zapobiegawczo zabrać jakiś jeden teścik 😂😂😂

Rafiki ja po powrocie będę robiła kimchi z pomidora 🤤 Mam nadzieję że przez ten tydzień w szklarni dojrzeją nasze pomidorki i będzie można działać!

O mniam! Ja te szklarniowe pomidorki zostawiam do jedzenia na świeżo, bo chyba nie będzie ich wystarczająco dużo 🙄

Co do testu to albo weź przynajmniej 5 albo wcale 🙈
    Odpoczywajcie! ❤️

✅ cross match, IPLE, trombofilia, celiakia, IMK, KIR BX, ASA, ANA, pasożyty, candida, HP,
    ❌ adenomioza, endometrioza, allo MLR 16,5%, niedobory żelaza, cytokiny

03.2023 HSG niedrożne jajowody
    10.2023 I IVF 15 🫧 / 6 ❄️
    12.2023 FET cb 💔
    05.2024 FET 2 zarodków, cb 💔
    09.2024 FET 8/9 tc 💔
    01.2024 FET 9+0 💔

05.2025 II IVF 8 🫧 / 2 ❄️ / PGT-A ❄️
    07.2025 FET PGT-A 6+0 💔

2024-2025 3x histeroskopia: polip, zrosty, endometritis
    12.2025 histerolaparoskopia: drożne jajowody 🤯, endometrioza 1st

02.2026 III IVF 8 🫧 / 6 ❄️
    Zoladex x2
    04.2026 FET 4AA+4BB cb
    06.2026 histero

Zoladex⏳ Endobiome ⏳ cytokiny ⏳ czekamy…
  • Imazolka Autorytet

Wysłany: 17 lipca, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym nie brała 🤣 będzie kusiło i tylko o tym będziesz myślała, a tak to chillera 🔥

Ja jestem dzisiaj po 2 zastrzyku neoparin iiii.. przy tych wszystkich co już brałam, to to jest szatan 😂

starania 09.2023 | 🩺 leczenie 01.2025

🧬 PCOS | endometrioza | adenomioza
    🩸 KIR 2DS2+, 2DS4+ | NK ↑
    🧪 ANA 1:80 | dsDNA+
    👨 czynnik męski ✔️

💉 stymulacja IVF
  • Lisik Autorytet

Wysłany: 17 lipca, 23:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staram_ się Hiszpania super kierunek ☺️ ja też tam będę spędzać urlop. A co do rekrutacji to lista rezerwowa też jest dobra. Po coś jest te kilka rekrutacji. Nie wiem jak u Ciebie tam jest ale czasem trzeba kliknąć w systemie że się jest nadal zainteresowanym i bierze udział w kolejnej rekrutacji.

Nitko, kropku szczęścia! Trzymajcie się razem długie miesiące 🍀🤞

Rafiki dobrze widzieć jakie badania robił twój mąż i jakie efekty icsi dało. Mam nadzieję że nas to nie będzie dotyczyć ale zachowuję informację na przyszłość. Trzymam kciuki za ostatni „okres”. 🤞

Imazolko z tego co wiem to Clexane lepiej wchodzi. Ja w życiu miałam tylko z tego zastrzyki i było na prawdę ok. To ty za jakiś tydzień transfer? 😲 jak się czujesz po punkcji? Jajniki nie bolą?

Na mnie wczoraj jak się położyłam na kanapie wskoczyła kicia i ułożyła się na podbrzuszu, wcześniej tak nie robiła a wczoraj dwa razy! Potem już odkryłam że muszę być przykryta tym konkretnym kocem żeby się położyła na dłużej ale mózg od razu świruje. Zaczęła mnie bardzo kochać? Stęskniła się bo mnie nie było 2 dni? Legenda o kotach wyczuwających ciążę?!
    Proszę się i mnie nie nakręcać 😅 ciąża nie jest moim głównym celem w tym miesiącu.

IMG-2823.jpg

Starania od 05.2024
    👫28
    - Laparoskopowe usunięcie ognisk endometriozy II/III st. 1.04
    - Histeroskopia ✅
    - Hycosy ✅ lipiodol ✅
    - adenomioza
    ANA1 miano 1:80 ANA2,3,4 ujemne
    AMH 3,7
    TSH 0,9
    KIR 2DS2, 2DS3 obecne
    Białka C i S ✅
    On : lekkie IO, Morfologia 10% -->6%, PrenaMen, ADEK, modulator homocysteiny, wit D, kozieradka, omega

PrenaFem, ubiqinol, NAC, magnez , tran, Cyklogest, Dosinex, Eurhyrox, olej z wiesiołka, cholina, inozytol, probiotyki, ADEK, kurkumina, resweratrol
‹‹ 10 11 12 13 14
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ