Staram_ się Hiszpania super kierunek ☺️ ja też tam będę spędzać urlop. A co do rekrutacji to lista rezerwowa też jest dobra. Po coś jest te kilka rekrutacji. Nie wiem jak u Ciebie tam jest ale czasem trzeba kliknąć w systemie że się jest nadal zainteresowanym i bierze udział w kolejnej rekrutacji.
Nitko, kropku szczęścia! Trzymajcie się razem długie miesiące 🍀🤞
Rafiki dobrze widzieć jakie badania robił twój mąż i jakie efekty icsi dało. Mam nadzieję że nas to nie będzie dotyczyć ale zachowuję informację na przyszłość. Trzymam kciuki za ostatni „okres”. 🤞
Imazolko z tego co wiem to Clexane lepiej wchodzi. Ja w życiu miałam tylko z tego zastrzyki i było na prawdę ok. To ty za jakiś tydzień transfer? 😲 jak się czujesz po punkcji? Jajniki nie bolą?
Na mnie wczoraj jak się położyłam na kanapie wskoczyła kicia i ułożyła się na podbrzuszu, wcześniej tak nie robiła a wczoraj dwa razy! Potem już odkryłam że muszę być przykryta tym konkretnym kocem żeby się położyła na dłużej ale mózg od razu świruje. Zaczęła mnie bardzo kochać? Stęskniła się bo mnie nie było 2 dni? Legenda o kotach wyczuwających ciążę?!
Proszę się i mnie nie nakręcać 😅 ciąża nie jest moim głównym celem w tym miesiącu.
Starania od 05.2024
👫28
- Laparoskopowe usunięcie ognisk endometriozy II/III st. 1.04
- Histeroskopia ✅
- Hycosy ✅ lipiodol ✅
- adenomioza
ANA1 miano 1:80 ANA2,3,4 ujemne
AMH 3,7
TSH 0,9
KIR 2DS2, 2DS3 obecne
Białka C i S ✅
On : lekkie IO, Morfologia 10% -->6%, PrenaMen, ADEK, modulator homocysteiny, wit D, kozieradka, omega
PrenaFem, ubiqinol, NAC, magnez , tran, Cyklogest, Dosinex, Eurhyrox, olej z wiesiołka, cholina, inozytol, probiotyki, ADEK, kurkumina, resweratrol
Starania od 05.2024
👫28
- Laparoskopowe usunięcie ognisk endometriozy II/III st. 1.04
- Histeroskopia ✅
- Hycosy ✅ lipiodol ✅
- adenomioza
ANA1 miano 1:80 ANA2,3,4 ujemne
AMH 3,7
TSH 0,9
KIR 2DS2, 2DS3 obecne
Białka C i S ✅
On : lekkie IO, Morfologia 10% -->6%, PrenaMen, ADEK, modulator homocysteiny, wit D, kozieradka, omega
PrenaFem, ubiqinol, NAC, magnez , tran, Cyklogest, Dosinex, Eurhyrox, olej z wiesiołka, cholina, inozytol, probiotyki, ADEK, kurkumina, resweratrol