💓Me serce jednemu pragnieniu oddane, w marcu mamą zostanę 🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Staram_się fajnie że zaglądasz do nas 😉 bardzo mnie zaintrygowały twoje plany studiowania. Jednolite magisterskie to przecież 5 lat nie ? I dziennie? Wow ! A jak myślisz to łączyć z pracą? I nie chcesz może zdradzić jaki cię kierunek interesuje?
Ja też mam w planach się rekrutować teraz ale na weekendowe podyplomowe z zielarstwa 😄 czy starania mnie trochę do tego popchnęły? Tak, też.
Rafiki cześć ! Wbijaj, bardzo nam miło bo wątek się trochę wyludnił 😅 oczywiście w większości z dobrych powodów. Widzę że Ty jesteś prawdziwą weteranką i dużo się od ciebie nauczymy. Milo nam że możemy ci towarzyszyć w kolejnym ważnym etapie. Obyś niedługo leciała na fioletową jak z procy!
Loraa uff to dobrze że już lepiej. Bardzo trzymamy kciuki żeby doszło do transferu a co do endometrium to co jeszcze mogłaś sprawdzić? No chyba już wszystko sprawdziłaś..
staram_sie_, Rafiki lubią tę wiadomość
Starania od 05.2024
👫28
- Laparoskopowe usunięcie ognisk endometriozy II/III st. 1.04
- Histeroskopia ✅
- Hycosy ✅ lipiodol ✅
- adenomioza
ANA1 miano 1:80 ANA2,3,4 ujemne
AMH 3,7
TSH rollercoaster 🎢
KIR 2DS2, 2DS3 obecne
Białka C i S ✅
On : lekkie IO, Morfologia 10% -->6%”—> 2% ❗️HBA 80%, DFI 16%, ruch, koncentracja ✅
czasem weźmie jakieś suple
PrenaCare, ubiqinol, prenacaps ovi, magnez , tran, Cyklogest, Dosinex, Eutyrox, probiotyki, kurkumina, ataksantyna, -
Hej Rafiki, cieszę się, że do nas dołączyłaś ❤️ Na jak długo masz wyciszenie? Jaki Ci wyszedł wynik w CD 138?
Lisiku, sama nie wiem może jeszcze Endobiom, ale to może przed kolejnym transferem.
Ooo z zielarstwa, ciekawy kierunek 😀
Ja ostatnio coraz częściej łapie się na myślach, że jeśli nie uda się z dzieckiem, to trzeba będzie też sobie coś dodatkowego wymyślić. Jakąś nową pasję lub może właśnie duża zmiana w pracy
Imazolko, ogromne kciuki za piękne pęcherzyki 🤞🍀10.2024
➡️Endometrioza, adenomioza, Hashimoto, AMH (0,14), Stan zapalny endometrium, IO, Allo Mlr 0%
💉
I ICSI 05.2025 - 0 ❄️
II ICSI 08.2025 - 1 ❄️ 4AA -> PGT-A - 1 ❄️
III ICSI 01.2026 - 2 ❄️ 4AA (niebadane)
I FET - beta < 0,1
II FET - 🍀🙏
A ch*j z tym wszystkim! -
Imazolka, trzymam kciuki 🍀
Rafiki, kameralnie jest tu bardzo, myślę że się odnajdziesz ❣️
My jesteśmy na urlopie w górach, więc czytam z doskoku. Niestety, pogoda średnio dopisuje 🙈 -
Ja już po 🫣 pobrano 20 komórek i wzięto 12 do zaplodnienia, jutro telefon ile się zapłodniło
Aszin udanego wypoczynku 💕 jutro i w piątek pogoda już ma być lepsza!
Lisik zielarstwo mega! Moja szwagierka ma i zawsze służy dobrą radą 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca, 07:59
Loraa, staram_sie_, Rafiki, Motylek93, Biochemiczka, Jupiter, Liora , Lisik, Księgowa, Aga_92, clara, snieżka, Migotka96, Hania123, Wyobraźnia87 lubią tę wiadomość
starania 09.2023 | 🩺 leczenie 01.2025
🧬 PCOS | endometrioza | adenomioza
🩸 KIR 2DS2+, 2DS4+ | NK ↑
🧪 ANA 1:80 | dsDNA+
👨 czynnik męski ✔️
💉 stymulacja IVF -
Imazolka kciuki za zapładnianie! 🍀
Rafiki to jest naprawdę cudowne miejsce, dziewczyny są wspaniałe i ze swoją historią na pewno znajdziesz tu wsparcie
Ale mam nadzieję, że jednak już za długo nie będziesz bo tej stronie "czekającej".
Lisik - tak: to 5 lat :o No właśnie w rozważaniu dzienne-zaoczne wzięliśmy pod uwagę to, że przy zaocznych znika się na cały weekend no a ja mam dziecko - jeszcze dość małe. Jeśli chodzi o pracę to ja pracuję "dla siebie", w domu i w godzinach, które pasują mi - więc doszliśmy do wniosku, że paradoksalnie dla naszej rodziny łatwiej żebym w czasie gdy syn jest w przedszkolu "wybyła" na uczelnie a np. nadrabiała pracę wieczorami i w weekendy ale mimo wszystko będąc w domu. Bo wtedy mogę i zrobić coś w domu w miedzy czasie ale i pobyć trochę z moimi chłopakami - wiesz, oni na przerwie na uczelni nie będą a ja podczas przerwy w pracy mogę być wtedy w pełni z nimi
Generalnie ja po urodzeniu dziecka nie przerwałam pracy - wówczas mijaliśmy się z opieką nad młodym z mężem: on pracował na etacie - w tym czasie ja byłam z młodym, jak kończył to on przejmował opiekę choć wiadomo, że ja nie mogłam się "odciąć" na kilka godzin bo karmienie, bo kąpanie etc. no ale daliśmy radę wtedy gdy młody był z nami cały czas, nie spał w nocy etc. więc myślę, że teraz jak chodzi do przedszkola, przesypia noce i jest dużo bardziej samodzielny to wcale trudniej nie będzie
A mimo wszystko przy dziennych więcej będę obecna w domu w czasie gdy moje chłopaki też są w domu.
Ale to na razie tylko gdybanie - bo pytanie czy w ogóle się dostanę. Jak nie to żałować też nie będę - bo widać tak ma być
Ale jeśli dostanę... będę próbować 
Kierunek... hm, napiszę po rekrutacji
A wyniki jeszcze w tym tygodniu!
W ogóle to była naprawdę szybka akcja - jednego dnia wpadł mi ten szalony pomysł, rozmowa z mężem, euforia a potem zawód: bo nie mogłam znaleźć swojego świadectwa maturalnego! złożyłam nawet wniosek o duplikat (ha ha i właśnie przed chwilą przyszedł!) no ale przekopałam pół domu i znalazłam. Gdybym nie znalazła to nie wzięłabym udziału bo już był bliski termin końca zgłoszeń a ja nie pamiętałam swoich wyników z matury (poza matmą
).
Rafiki, Liora , Lisik lubią tę wiadomość
👩🏻35: nieregularne cykle, niski progesteron, podejrzenie PCOs (nigdy nie potwierdzone), hiperandrogenizm, niedoczynność tarczycy z hashimoto, po leczeniu onkologicznym (chemioterapia)
🧔🏻38: (względnie) zdrowy.
2021 - chłopiec 🤱 (38+5, planowe CC)
od 05/2025 - oczekiwanie czy się uda -
Imzolka cudownie ze już po! Jak się czujesz? Dużo odpoczywaj i czekamy na jutrzejsze wieści 🍀
Rafiki u mnie immunoglobuliny też nie dały rady i narazie z tego zrezygnowaliśmy.👩🏻 96 - PCOS, IO
🧑🏻🦲 97 - wyniki ok
Starania od 01.24
2xCB
6 cykli stymulowanych ❌
Start IVF
Histeroskopia - CD138 wyleczony stan zapalny
03.25 I Procedura - 4❄️
I FET - cs, 5AA (Estrofem, Duphoston, Utrogestan) ❌
II FET - cn, 5AA (Acard, Utrogestan, Prolutex) poronienie zatrzymane 7+3 💔
Histeroskopia - CD138 ok, CD56 98 kom/10HPF
III FET - cn, 3AB (Encorton, Clexane, Prolutex, Utrogestan) CB
IV FET - cn, 4BC (IVIG, Encorton, Clexane, Prolutex, Utrogestan) ❌
05.26 II procedura - 1❄️ PGT-A ✅
Badanie WES ✅
V FET - cn, 5BA (Atrobisan, Pabi-Dexamethason, Clexane, Prolutex , Utrogestan, Estrofem) CB
Badanie UTIMPRO test ⏳
09.26 III procedura ⏳ -
Rafiki witaj i rozgość się ale oby maksymalnie na te 2/3 miesiące! ♥️ a twoja stopka eh… w końcu musi być dobrze przecież! 🫂
Lisik wow sie ciekawy kierunek! Nie znam nikogo, kto robiłby szkołę z zielarstwa! Brzmi mega ciekawie i kto wie, może te starania przyniosą ci jeszcze nową zajawkę, coś dobrego by w końcu z tego było 😀
Aszin miłego wypoczynku ♥️
Imazolka piękny wynik! To teraz jeszcze mocniejsze kciuki za same pozytywne telefony🤞🏼
Staram się, omg dla mnie ten plan brzmi totalnie crazy i zaczęłam się zastanawiać czy twoja doba ma więcej godzin niż mija czy po prostu nie zamierzasz spać 🤣 a tak serio to trzymam kciuki za wyniki rekrutacji, jestem szalenie ciekawa co to za kierunek! 🤞🏼Mi też od lat marzy się psychologia dziecięca, a że mam już studia Pedagogiczne to mogłabym tryb do 3,5r. a jakoś i tak nie mogę się zmobilizować także podziwiam!
Rafiki, Lisik lubią tę wiadomość
🙎🏼♀️29🙎🏼♂️29 🐶
🍼 Starania o 1 bobasa od 08/23 - teraz już 🌈
22.01.25 ⏸️ -💔 cb
4.03.25 ⏸️ - 💔 11tc poronienie samoistne (8+1)
3.08.25 ⏸️- 💔 cb
👩🏼🦱
❌lekka IO- glucophage 1500 ❌hashimoto- Letrox 75 ❌ PAI-1 - 4G/5G hetero ❌ KIR AA- accofil
🧔🏽♂️
❌ morfologia 4% ➡️ 0% ➡️2%
❌ chromatyna DNA 30,85
01.26 IVF IMSI: 2❄️AA, 2❄️BB→PGTA →1❄️LLM
8.05 FET❄️BB LLM (accofil, neoparin, accard, prolutex, besins, cyclogest)
15.05⏸️: 10dpt beta 74, 12dpt beta 166, 20dpt beta 3169
6+3 CRL 0,29cm, serduszko ♥️
8+3 CRL 1,86cm
10+4 CRL 3,61cm
12+5 prenatalne 5,86cm
14+6 8,89cm być może dziewczynki 🌸
16+6 150g dziewczynki ? 🌸
Cudzie trwaj… 🥹 🌈

-
Dziewczyny, dziękuję za ciepłe przyjęcie ❤️
Lisiku, wiedzą związana z diagnostyka chętnie się podzielę, bo trochę się nazbierało tego przez lata, ale uprzedzam, że moje sposoby ewidentnie nie działają🙄😅
zielarstwo - super! Przygarnę chętnie wszelkie nowinki, bo też lubię tą tematykę 🪴
Loraa 😘 miałam CD138 teraz 0/10, więc tak jak u Ciebie: obraz zapalny, ale brak przewlekłego zapalenia. Zarówno dr J i dr K nie proponowali antybiotyków, bo miałam już 3 transze wcześniej. Zrobiłam to Endobiome dla swojego spokoju i czekam na wyniki..
Na ostatnim USG pojawiło się spore ognisko adenomiozy podsluzówkowej, której wcześniej nie było 😭😭😭 więc może to jest przyczyna?
W planie mamy 2 zastrzyki Zoladex + letrozole. Staram się trzymać teraz dietę przeciwzapalną + dużo antyoksydantów w suplementacji i zobaczymy co przyniesie los 🙂
Mam nadzieje, że u Ciebie ten cykl naturalny będzie strzałem w dziesiątkę ❤️🤞🤞🤞
Staram_sie_ fantastyczna sprawa ze studiami i gratuluję szybkiej decyzji! 😀 jak masz warunki na dzienne studia to najlepsza opcja. Trzymam mocno kciuki za rekrutację 🤞
Ja zbieram się od 2 lat żeby zrobić jeszcze jakąś podyplomówkę 🙈 chociaż najchętniej to nauczyłabym się szycia, stolarstwa, tapicerstwa, renowacji mebli - to jest mój klimacik, a przy biurku usycham..
Aszin ❤️🌈
Szkoda, że pogoda nie dopisuje.. a w które góry się wybraliście?
Lisik lubi tę wiadomość
✅ cross match, IPLE, trombofilia, celiakia, IMK, KIR BX, ASA, ANA, pasożyty, candida, HP, ENDObiome 99,65% Lactobacillus
❌ adenomioza, endometrioza, allo MLR 16,5%, niedobory żelaza, cytokiny
03.2023 HSG niedrożne jajowody
10.2023 I IVF 15 🫧 / 6 ❄️
12.2023 FET cb
05.2024 FET 2x❄️ cb
09.2024 FET 8/9 tc 💔
01.2024 FET 9+0 💔
05.2025 II IVF 8 🫧 / 2 ❄️ / PGT-A ❄️
07.2025 FET PGT-A 6+0 💔
2024-2025 3x histeroskopia: polip, zrosty, endometritis
12.2025 histerolaparoskopia: drożne jajowody, endometrioza 1st
02.2026 III IVF 8 🫧 / 6 ❄️
Zoladex x2
04.2026 FET 4AA+4BB cb
06.2026 histero
Zoladex⏳ -
Imazolko, piękny wynik! Trzymam kciuki za rozwój zarodeczków ❤️ informuj nas tu

Nitka96, a u jakiego immunologa się leczysz? My spróbowaliśmy z immunoglobulinami i myślę, że na prawdę byłam dobrze przygotowana, podaliśmy 2 zarodki i kiszka. Niestety nie jest to złoty środek..
Vergeet, dziekuje 🥰 obyś miała rację
Vergeet lubi tę wiadomość
✅ cross match, IPLE, trombofilia, celiakia, IMK, KIR BX, ASA, ANA, pasożyty, candida, HP, ENDObiome 99,65% Lactobacillus
12.2023 FET cb
05.2024 FET 2x❄️ cb
09.2024 FET 8/9 tc 💔
01.2024 FET 9+0 💔
07.2025 FET PGT-A 6+0 💔
Zoladex x2
04.2026 FET 4AA+4BB cb
06.2026 histero
Zoladex⏳ -
generalnie to bardzo się na to zajawiłam ale wiem, że moje szanse są marne bo choć w tamtym roku (i w przynajmniej trzech poprzednich latach - za tyle są dostępne progi) bym się dostała to w tym roku była rekordowa liczba maturzystów (321 tys. vs 255 tys.) a miejsc jest tyle samo więc jak mniemam próg zapewne dość mocno skoczy w górę.
Trochę żałuję że nie wpisałam sobie nieco innego kierunku - trochę pokrewnego a na którym miałabym pewne miejsce. No ale z drugiej strony w tym wieku to już chyba nie ma przestrzeni na półśrodki więc albo to co chciałam tak na 100% albo wcale. Najwyżej jak się nie dostanę to będę się rozwijać w tym kierunku hobbystycznie.
a co do spania... przez pierwszy rok życia mojego dziecka faktycznie nie spałam
Mój niemowlak budził się milion raz w nocy, do tego praca a jeszcze dom wykańczaliśmy. To była jazda bez trzymanki. Dlatego moje nastawienie jest takie, że gorzej być nie może 
Ale dobra, ja tu Wam niezły offtop robię. Choć mam wrażenie, że przy staraniach taki offtop czasem się przydaje. Moja przyjaciółka starała się ponad 3 lata, miała za sobą poronienie, mnóstwo badań, nie zmieniała pracy bo będzie "bezpiecznie" jak zajdzie. W końcu poczuła, że musi, że dłużej już nie wytrzyma. Ale żeby to zrobić musiała zrobić właśnie podyplomówkę - zaczęła ją robić ale pracy już nie zdążyła zmienić bo po 3 msc zaszła w ciążę, urodziła a po roku zaszła w kolejną ciążę i ma już dwóch całkiem sporych chłopaków
Nie twierdzę, że rada "odpuść" jest złota - bo nie jest i w wielu sytuacjach nic nie da. Ale myślę, że jednak psychika też jest bardzo ważna - dlatego w trakcie starań oprócz dbania o ciało (badania, leczenie etc.) nie zapominajmy dbać także o psychikę
Lisik lubi tę wiadomość
👩🏻35: nieregularne cykle, niski progesteron, podejrzenie PCOs (nigdy nie potwierdzone), hiperandrogenizm, niedoczynność tarczycy z hashimoto, po leczeniu onkologicznym (chemioterapia)
No proszę, dopiero co mówiłyście o wymarłym wątku a tu tyle newsów!
Lisik, wow, ja nawet nie wiedziałam że takie kierunki istnieją 😅 fantastycznie! Trzymam kciuki za powodzenie. I widziałam jaki miałaś fantastyczny wyjazd i odpoczynek! To takie lato totalnie w moim stylu, także mega zazdro 🥰
Staram się - to trzymam kciuki za pomyślą rekrutację! Jak czujesz, że to to, nie ma co się zastanawiać
fantastycznie, że mąż Cię tak wspiera i chyba rzeczywiście dzienne mają więcej sensu w tym układzie. Ja strasznie dużo studiowałam i miałam moment, że już mi bokiem uczelnia wychodziła, ale czasem mam szalone myśli, żeby np wszystko rzucić i iść na architekturę 🫣 moje poprzednie pomysły dały mi dobry zawód ale co z tego skoro tego nie lubię 😩
Loraa, mam nadzieję że to cholerstwo minie i transferujemy kolejnego kandydata!
Aszin, no niestety deszczowo ma być w całej Polsce 😭 ale chociaż temperatura lekko podskoczy teraz!
Hej Rafiki! Przeszłaś potężną drogę, bardzo Cię podziwiam za nieustawianie w boju
mam nadzieję, ze ten wątek przyniesie Ci szczęście, wiele osób wysłał na drugą stronę, obyś to była i Ty! 🍓
Imazolka, piękny wynik! To teraz kibicujemy małej drużynie ☺️
Lisik lubi tę wiadomość
👧🏻 34 👦🏻 36
👧🏻 Hashimoto (Euthyrox 75), hipoglikemia reaktywna, ANA 1 (1:1280 nuclear dots, 1:640 ziarnisty), MTHFR A1298C homo, PAI 1 hetero
AMH 1,78, drożność ✅ kariotyp ✅ hormony ✅ APS ✅ ANA 3 ✅
👦🏻 nasienie ✅ kariotyp ✅
3 x IUI ❌
IVF 1 stymulacja
16 🫧 14 MII 🥚 11 ❄️🤯
8 x 5 doba ( 4x5AA, 4AA, 5BA, 2x4AB) 3 x 6 doba ( 3x5BB)
4 PGTA (2x5AA, 4AA ✅, 5BA mozaika trisomia 5)
15.05 FET 5AA - 🥲 CB (6dpt - 3.1, 7dpt - 5.7, 10dpt - 4.1) dziura w sercu
16.06 FET 5AA 🍓🥰 (Diagnostyka - 7dpt - 69.2, 9dpt - 248, 11dpt - 618) (Klinika - 10dpt - 405, 13dpt - 1233)
10.07 (6+1) - 0,66cm 🫘 z sercem ♥️
16.07 (7+0) - 1-1,14cm 🍓 FHR 140/150
24.07 (8+1) - 1,82cm 🐛 FHR 178
30.07 (9+0) - 2,61cm 🦎 FHR 181

-
@Rafiki, ja wlasnie w staraniach dla zabicia czasu kupilam sobie maszynę do szycia! Ogolem szyje straszne kulfony, teraz w ciazy co chwile mam jakis "projekt" typu robienie girlandy, albo zawieszek do karuzeli a maz pęka ze śmiechu widząc moje próby, ale dobrze sie przy tym bawię, przerobiłam jakis tam kurs online, dalej jest kiepsko no ale idę w to 😁
A niedlugo bede malować swoja pierwsza szafkę z Ikei , mam nadzieje ze efekt bedzie nieco lepszy niz te moje szyciowe dziela🤣
Ja niestety jestem raptus i zapal mam taki ze chce cos zrobic ale szybko przez co np nie moge wypracować równego ściegu, albo zle cos sobie poprzypinam i musze próć, ale trudno, taki los artysty🤭
@Lisik, zielarstwo, wow! Obserwujesz moze zielarke z kampera albo Kaudybe heble? Bo ja patrzac na ich relacje mialam ochote sie tym zainteresować haha😄 Aaa i jeszcze taka saga norweska czytana za dzieciaka mnie inspirowała do szukania owoców balladony 🤣🤣🤣 ale na szczęście poprzestalam na zbieraniu mięty z ogródka mamy 😁
Lisik lubi tę wiadomość
-
Rafiki wrote:Imazolko, piękny wynik! Trzymam kciuki za rozwój zarodeczków ❤️ informuj nas tu

Nitka96, a u jakiego immunologa się leczysz? My spróbowaliśmy z immunoglobulinami i myślę, że na prawdę byłam dobrze przygotowana, podaliśmy 2 zarodki i kiszka. Niestety nie jest to złoty środek..
Vergeet, dziekuje 🥰 obyś miała rację
Byłam w Gamecie u dr B. Ogólnie bardzo źle zniosłam immunoglobuliny a do tego mamy podejrzenie że popsuło to trochę komórki i z 13 zapłodnionych komórek udało się uzyskać tylko 1 zarodek, a prędzej przy tej samej diecie, suplach, trybie życia z 8 mieliśmy 4 zarodki 😢
Wgl tak się zastanawiam ile czasu utrzymywał Wam się Zivafert?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca, 18:56
👩🏻 96 - PCOS, IO
🧑🏻🦲 97 - wyniki ok
Starania od 01.24
2xCB
6 cykli stymulowanych ❌
Start IVF
Histeroskopia - CD138 wyleczony stan zapalny
03.25 I Procedura - 4❄️
I FET - cs, 5AA (Estrofem, Duphoston, Utrogestan) ❌
II FET - cn, 5AA (Acard, Utrogestan, Prolutex) poronienie zatrzymane 7+3 💔
Histeroskopia - CD138 ok, CD56 98 kom/10HPF
III FET - cn, 3AB (Encorton, Clexane, Prolutex, Utrogestan) CB
IV FET - cn, 4BC (IVIG, Encorton, Clexane, Prolutex, Utrogestan) ❌
05.26 II procedura - 1❄️ PGT-A ✅
Badanie WES ✅
V FET - cn, 5BA (Atrobisan, Pabi-Dexamethason, Clexane, Prolutex , Utrogestan, Estrofem) CB
Badanie UTIMPRO test ⏳
09.26 III procedura ⏳ -
Staram_się powodzenia ze studiami! Masz ciekawy plan
🍀
Lisik zielarstwo brzmi super !
tez bardzo lubie te tematy i na etapie staran zaglebialam sie w nie jeszcze bardziej. Mam sasiadke po zielarstwie, czesto na te tematy rozmawiamy i zawsze mi sprzedaje jakies ciekawostki 😁
Rafiki witaj
widze za Toba dluga droga juz, trzymam kciuki zebys szybko dolaczyla na fioletowa strone!! 🍀
Rafiki, Lisik lubią tę wiadomość
Starania od 03.2023
Pierwsza wizyta w klinice: 11.2024
👱♀️34 🧑40
👱♀️🧑 hormony, homocysteina, trombofilia, morfologia, witaminy, lipidogram, nasienie, wymazy ✅️
Amh: 1,440
Allo-MLR: 27,1%
💉 accofil
lipiodol 03.2025 ➡️ oba drożne ✅️
Cykle owulacyjne ✅️
Ovitrelle 15x ❌️
Letrozole Bluefish 8x ❌️
w 41 cs naturals pierwsze ⏸️ 24.04.26
25.04 beta 225 27.04 beta 460 29.04 beta 829 30.04 beta 1200
7.05 CRL 2,4mm z bijącym ❤️
21.05 7+6 CRL 1,46 cm FHR 162 bpm 🍀
9.06 4cm FHR 169 🍓
25.06 prenatalne ok, 6.82 cm szczęścia 🧸

-
Szamanko, dzięki za dobre słowo ☺️ jeśli ten wątek taki skuteczny w wysyłaniu na fioletową stronę mocy to wchodzę w to!
PaulinKA, serduszkiem z Tobą jeśli chodzi o różne projekty ❤️ oczywiście mam maszynę do szycia a nawet byłam jakiś czas w krakowskiej Szkole Artystycznego Projektowania Ubioru - niestety nie ukończyłam, ale fajna przygoda ☺️. A żeby nie zwariować przy staraniach to nauczyłam się szydełkować, więc jako formę relaksu też bardzo polecam, o ile ktoś ma trochę cierpliwości.
Jak robiłam kiedyś dywanik do łazienki ze sznurka to po skończeniu musiałam spruć połowę bo zorientowałam się, że zgubilam jakieś 2 albo 3 oczka, więc znam ten ból 😅 Powodzenia z szafką!
Nitka96, oj przykro mi 😣 nawet nie wiedziałam, że immunoglobuliny mogą tak namieszać ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca, 19:51
Jupiter lubi tę wiadomość
12.2023 FET cb
05.2024 FET 2x❄️ cb
09.2024 FET 8/9 tc 💔
01.2024 FET 9+0 💔
07.2025 FET PGT-A 6+0 💔
Zoladex x2
04.2026 FET 4AA+4BB cb
06.2026 histero
Zoladex⏳ -
@Paulinka nie, nie kojarzę tych osób. A teraz w ogóle nikogo nie obserwuję bo nie wchodzę na social media (tylko tu na forum 🤭) obserwuję tylko kwiatki na łące, haha 😝
Rafiki Krakowska Szkoła Artystycznego Projektowania ubioru brzmi bardzo tajemniczo i prestiżowo 🤩 na pewno fajne doświadczenie.
Staram_sie dobrze, prywaty tu potrzeba też! Na rozluźnienie. A ty to jesteś chyba kobieta maszyna co wszystko ogarnia 😜 trzymam kciuki za rekrutację. A co do przerwy staraniowej i zajęcia się czymś innym to właśnie ja to teraz praktykuję w lato 😎
Szamanka polecam wybrać się nad polskie morze, Bałtyk zawsze piękny 😊
Rafiki lubi tę wiadomość
Starania od 05.2024
👫28
- Histeroskopia ✅
- Hycosy ✅ lipiodol ✅
- adenomioza
AMH 3,7
TSH rollercoaster 🎢
KIR 2DS2, 2DS3 obecne
Białka C i S ✅
On : lekkie IO, Morfologia 10% -->6%”—> 2% ❗️HBA 80%, DFI 16%, ruch, koncentracja ✅
PrenaCare, ubiqinol, prenacaps ovi, magnez , tran, Cyklogest, Dosinex, Eutyrox, probiotyki, kurkumina, ataksantyna, -
Imazolko, piękny wynik, kciuki za udaną hodowlę! Mają dzwonić o konkretnej godzinie czy każą Ci cały dzień się stresować?
🍀
Rafiki, przykro mi bardzo, że masz taką ciężką przeprawę za sobą. Trafiłaś pod dobry adres, tu jest bardzo wspierające grono. Mam nadzieję, że zadziała magia tego wątku i wkrótce wszystko się u Ciebie ułoży. 🍀
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca, 21:17
Rafiki lubi tę wiadomość
💃🏻32🕺🏻43
3 lata starań
niepłodność idiopatyczna
26 cykli (8 stymulacji, 1 IUI) ❌
⤷ IVF
2026
I PROCEDURA
03.02 → 20 MII (6 zapł., 14 zamroż.) → ❄️❄️
10.04 → 1 FET 4.2.3, CN ❌
09.05 → 2 FET 3.1.2, CN, AH, 6dpt ⏸️🎉 beta 17,6 |
10dpt 207 → 12dpt 485 → 14dpt 1173
30dpt 0,99 cm ❤️
10+3 4 cm; SANCO ryzyka niskie 🩷
11+3 5,46 cm; prenatalne OK 🎉
15+3 140 g szczęścia 🩷
20+3 ⏳

Masz władzę nad swoim umysłem, nie nad wydarzeniami. -
Pewnie przed samym zamknięciem zadzwonią, żeby jak najdłużej trzymac w niepewności 🤣
Lisik ale usunęłaś wszystkie apki czy dałaś sobie bana?starania 09.2023 | 🩺 leczenie 01.2025
🧬 PCOS | endometrioza | adenomioza
🩸 KIR 2DS2+, 2DS4+ | NK ↑
🧪 ANA 1:80 | dsDNA+
👨 czynnik męski ✔️
💉 stymulacja IVF -
Nitka ale to jest Wasze podejrzenie czy lekarz to też zasugerował...?
Aszin u nas w centrum to teraz od dwóch dni upalnie! Wysyłam trochę słonka ☀️
Lisik szacun że nie wchodzisz na SM. Ja mam poczucie, ze tracę tam sporo czasu ale jakoś nie umiem "nie wchodzić".
e tam, ogarniam. Często jestem w jakimś niedoczasie i w ogóle ale tak jak pisałam - pierwszego roku życia mojego dziecka nic nie przebije
a potem jeszcze przyszedł rak więc już w ogóle był kosmos. Odżyliśmy po tym jak młody skończył 2 lata i z miliona pobudek w nocy zrobiły się 2 a zupełnie fajnie to się zrobiło jak po trzecich urodzinach przestał się budzić 
Natomiast wczoraj jeszcze sobie sprawdziłam wyniki tegorocznej matury i wiecie co mnie zaskoczyło? Średnie wyniki były sporo lepsze aniżeli z poprzednich lat. Np. matma rozszerzona średnia poszła o 4pkt do góry, angielski rozszerzony o 5 pkt. I trochę jestem w szoku bo wg mnie to spora różnica, a jeszcze biorąc pod uwagę ten skokowy wzrost liczby maturzystów... :o
No cóż, pewnie przez chwilę będę żałować, że rok temu nie wpadłam na ten genialny pomysł - no ale jak trzeźwo pomyślę, że rok temu nie było jeszcze na to przestrzeni. Syn co prawda chodził do przedszkola ale duuużo chorował no więc i tak sporo czasu trzeba było być z nim.
Imazolka wrote:Pewnie przed samym zamknięciem zadzwonią, żeby jak najdłużej trzymac w niepewności 🤣
Lisik ale usunęłaś wszystkie apki czy dałaś sobie bana?
Usunęłam apki. Ale kont nie. A bana sobie dałam na wchodzenie na SM z przeglądarki na telefonie.
No chyba że muszę coś sprawdzić np na grupie lub wydarzeniu na fb no to wejdę, ale chyba lepiej z kompa to robić bo kciuk klika i przesuwa szybciej niż głowa pomyśli „po co ?”.
Staram_się a może będzie dobrze ? Może nie będzie tyle chętnych ? Nadal trzymam kciuki.
Imazolka za Twoją hodowlę też trzymam mocno mocno! 🍀🤞 jak nerwy ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lipca, 10:26
Starania od 05.2024
👫28
- Histeroskopia ✅
- Hycosy ✅ lipiodol ✅
- adenomioza
AMH 3,7
TSH rollercoaster 🎢
KIR 2DS2, 2DS3 obecne
Białka C i S ✅
PrenaCare, ubiqinol, prenacaps ovi, magnez , tran, Cyklogest, Dosinex, Eutyrox, probiotyki, kurkumina, ataksantyna,