Staram_się fajnie że zaglądasz do nas 😉 bardzo mnie zaintrygowały twoje plany studiowania. Jednolite magisterskie to przecież 5 lat nie ? I dziennie? Wow ! A jak myślisz to łączyć z pracą? I nie chcesz może zdradzić jaki cię kierunek interesuje?
Ja też mam w planach się rekrutować teraz ale na weekendowe podyplomowe z zielarstwa 😄 czy starania mnie trochę do tego popchnęły? Tak, też.
Rafiki cześć ! Wbijaj, bardzo nam miło bo wątek się trochę wyludnił 😅 oczywiście w większości z dobrych powodów. Widzę że Ty jesteś prawdziwą weteranką i dużo się od ciebie nauczymy. Milo nam że możemy ci towarzyszyć w kolejnym ważnym etapie. Obyś niedługo leciała na fioletową jak z procy!
Loraa uff to dobrze że już lepiej. Bardzo trzymamy kciuki żeby doszło do transferu a co do endometrium to co jeszcze mogłaś sprawdzić? No chyba już wszystko sprawdziłaś..
Starania od 05.2024
👫28
- Laparoskopowe usunięcie ognisk endometriozy II/III st. 1.04
- Histeroskopia ✅
- Hycosy ✅ lipiodol ✅
- adenomioza
ANA1 miano 1:80 ANA2,3,4 ujemne
AMH 3,7
TSH 0,9
KIR 2DS2, 2DS3 obecne
Białka C i S ✅
On : lekkie IO, Morfologia 10% -->6%, PrenaMen, ADEK, modulator homocysteiny, wit D, kozieradka, omega
PrenaFem, ubiqinol, NAC, magnez , tran, Cyklogest, Dosinex, Eurhyrox, olej z wiesiołka, cholina, inozytol, probiotyki, ADEK, kurkumina, resweratrol
Starania od 05.2024
👫28
- Laparoskopowe usunięcie ognisk endometriozy II/III st. 1.04
- Histeroskopia ✅
- Hycosy ✅ lipiodol ✅
- adenomioza
ANA1 miano 1:80 ANA2,3,4 ujemne
AMH 3,7
TSH 0,9
KIR 2DS2, 2DS3 obecne
Białka C i S ✅
On : lekkie IO, Morfologia 10% -->6%, PrenaMen, ADEK, modulator homocysteiny, wit D, kozieradka, omega
PrenaFem, ubiqinol, NAC, magnez , tran, Cyklogest, Dosinex, Eurhyrox, olej z wiesiołka, cholina, inozytol, probiotyki, ADEK, kurkumina, resweratrol