💓Me serce jednemu pragnieniu oddane, w marcu mamą zostanę 🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
aszin wrote:Zdradzisz dokad lecicie? 😁 Trzymam kciuki, byście wrócili z dodatkowym pasażerem ❤️🍀
Zazwyczaj wybieramy nowe miejsca ale tym razem stanęło na Krecie bo tam braliśmy ślub i tam zobaczyłam pierwszy raz dwie kreski więc z sentymentu padło na to miejsce! 🌴☀️
aszin, Motylek93, Księgowa, Liora , Vergeet lubią tę wiadomość
👩🏻 96 - PCOS, IO
🧑🏻🦲 97 - wyniki ok
Starania od 01.24
2xCB
6 cykli stymulowanych ❌
Start IVF
Histeroskopia - CD138 wyleczony stan zapalny
03.25 I Procedura - 4❄️
I FET - 5AA ❌
II FET - 5AA, poronienie zatrzymane 7+3 💔
Histeroskopia - CD138 ok, CD56 98 kom/10HPF
III FET - 3AB, CB (Encorton)
IV FET - 4BC ❌ (Encorton + IVIG)
05.26 II procedura - 1❄️ PGT-A ✅
V FET - 5BA ⏳
Badanie WES ⏳ -
Nitka, cudownie. 🥰 mam nadzieje, ze historia zatoczy kolo.
Ja jutro mam wizyte i juz swiruje, ze te 9,7mm okaze sie jakimś błędem albo ze sie cofnie 🙈 zwariuje do jutraHashimoto + GB.
Trombofilia (PAI-1 4G homo, czynnik II protrombiny hetero, obnizone bialko S).
Nadciśnienie, arytmia, hipoglikemia reaktywna.
Atrofia endometrium.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Nitka na pewno dobrze zrobi wam ten wyjazd! 🌞
Księgowa kciuków nie puszczam! Mam nadzieję, że dobrze wyczarowałam 🤣
Lisik opowiadaj a nie zza krzaczka tylko lajkujesz! 🤪 Wątek nam wymiera 🤨
Księgowa, Lisik lubią tę wiadomość
starania 09.2023 | 🩺 leczenie 01.2025
🧬 PCOS | endometrioza | adenomioza
🩸 KIR 2DS2+, 2DS4+ | NK ↑
🧪 ANA 1:80 | dsDNA+
👨 czynnik męski ✔️
💉 stymulacja IVF -
Księgowa, takie świrowanie przeszła lub przechodzi każda z nas 😞
Imazolko, kciuki za jutrzejszy podgląd 😀
Lisiku, jak tam po Openerze?
Niestety wątek wymiera, takie niedobitki same zostały 😞
Księgowa lubi tę wiadomość
10.2024
➡️Endometrioza, adenomioza, Hashimoto, AMH (0,14), Stan zapalny endometrium, IO, Allo Mlr 0%
💉
I ICSI 05.2025 - 0 ❄️
II ICSI 08.2025 - 1 ❄️ 4AA -> PGT-A - 1 ❄️
III ICSI 01.2026 - 2 ❄️ 4AA (niebadane)
I FET - beta < 0,1
II FET - 🍀🙏
A ch*j z tym wszystkim! -
Księgowa trzymam kciuki z całych sił 🙏🍀
2016- początek.
2017-❌
2018-❌
2019- CB 💔
2020-CP 💔
2021-⏸️
2022- 💙 spełnione marzenie 🤱
2025-nowy początek i cios w pysk (CB💔?)
2026- po prostu bądź dobry i nie każ długo czekać 🙏
👩💼PCOS
🤵okaz zdrowia. -
Loraa wrote:Księgowa, takie świrowanie przeszła lub przechodzi każda z nas 😞
Dokładnie... trzymam mocno kciuki ✊️✊️
27tc+3 - 😢 [*] 11.20
37tc+3 - 🌈
6tc+4 - 😭 [*] 07.24 - żegnaj okruszku...
3tc+4 💔
39+0 🌈🩵

_ _ _
X.21 - 1️⃣ IVF - 3️⃣❄️
23.12.21 - 1️⃣FET ❄️4AA 25.08.22 🌈
_
04.06.24 2️⃣FET ❄️3AA
06.07.24 💔
_
05.09.24 - 3️⃣FET ❄️4AB
11.10.24 cp 💔
30.04.25 - 3️⃣IVF
24.09.25 - 4️⃣ FET ❄️4AA
05.06.2026 - 4080g, 58cm Nunusia 🩵
❄️4AA ❄️4BB ❄️4BB
"Ojcze, jeśli możliwe, oddal ode mnie ten kielich
Ojcze, jeżeli trzeba, chcę Twoją wolę wypełnić" -
Z tym, że Księgowej sytuacja jest trochę jakby poważniejsza, bo o ile dobrze rozumiem to jest to cykl ostatniej szansy. Trzymam kciuki kochana. ✊😘
Księgowa, Hania123 lubią tę wiadomość
4,5 roku starań
Endometrioza II/III st, adenomioza, PCOS
🔹06.21 1 ICSI - ❄️❄️❄️❄️ 1cb ❌
🔹02.2023 2 ICSI - ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
🔸 28.05-4.06 3 krwotoki
🔹 14+4tc - 103g 👶 i 104g 👶
SANCO zdrowe chłopaki 💙💙
🔹19+2 - 261g i 309g 👶👶
🔹 27+2 - 1113g🐸 i 1122g🐸
🔹29+2 - 1318g🦔 i 1365g 🦔
🔹34+2 - 2460g🌞 i 2363g🌞
Witaj świecie! ✋
PROM 34+5/6
10.11.23 Leoś 2490g 💙, Filipuś 2120g💙

-
Aszin, Szamanko moje gratulacje! Dzieje się🥹♥️
Nitko my tutaj jak mało kto rozumiemy twoje emocje, strach miesza się z nadzieją ale nie ma na to lekarstwa, po prostu trzeba to przetrwać i czekać z nadzieją, że po prostu będzie dobrze. Ja trzymam za ciebie ogromnie kciuki, tyle już przeszłaś że wierzę że teraz poskładałaś te puzle i to właśnie będzie to 🤞🏼♥️ A z tym wyjazdem to wspaniały pomysł, mam nadzieję że Kreta po raz kolejny przyniesie wam szczęście♥️
Księgowa mam nadzieję że jutro na wizycie zobaczysz tylko potwierdzenie i że już będzie tylko pięknie🤞🏼
Zielone słońce ale skoro to Endometrium jednak ma potencjał to może kwestia do przemyślenia jednak 🤞🏼
🙎🏼♀️29🙎🏼♂️29 🐶
🍼 Starania o 1 bobasa od 08/23 - teraz już 🌈
22.01.25 ⏸️ -💔 cb
4.03.25 ⏸️ - 💔 11tc poronienie samoistne (8+1)
3.08.25 ⏸️- 💔 cb
👩🏼🦱
❌lekka IO- glucophage 1500 ❌hashimoto- Letrox 75 ❌ PAI-1 - 4G/5G hetero ❌ KIR AA- accofil
🧔🏽♂️
❌ morfologia 4% ➡️ 0% ➡️2%
❌ chromatyna DNA 30,85
01.26 IVF IMSI: 2❄️AA, 2❄️BB→PGTA →1❄️LLM
8.05 FET❄️BB LLM
15.05⏸️: 10dpt beta 74, 12dpt beta 166, 20dpt beta 3169
1.06 CRL 0,29cm, serduszko 💗
15.06 CRL 1,86cm 💗
30.06 CRL 3,61cm 💗
15.07 prenatalne ⏳
30.07 USG ⏳
Cudzie trwaj… 🥹 🌈

-
Dziekuje dziewczyny za wsparcie 🥰 endo ma 8,3mm. Dwa cialka zolte. Zaczynam progesteron i czeka mnie teraz cierpliwe (w co watpie) czekanie 🤣
Ann35, Lisik, Aaagaa, Hania123, Nitka96, Zielone.Słońce, Loraa, Liora , Vergeet, Motylek93, Biochemiczka lubią tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Atrofia endometrium.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Hejka, hejka,
Jestem, czytam Imazolka, Loraa widziałam że się o mnie upominacie 😄
Liora, Aagaa bardzo mi przykro z powodu waszych bieli i tego że ten cykl oznaczał u was zamknięcie pewnego rozdziału i podjęcie nowych kroków. Przytulam bardzo mocno 🫂🫂
Aszin cudownie że wszystko pięknie się rozwija i szybciutko!
Szamanko tobie też jeszcze raz gratuluję pięknych informacji i życzę oby tak dalej przez 8 miesięcy ☺️
Vergeet jak się czujesz ? Chyba masz w sobie trochę optymizmu? 😉 kiedy będziesz robić amniopunkcję?
Księgowa twoje ciało to zrobiło! Jest niesamowite 😍 trzymam kciuki za ten miesiąc 🤞
Loraa jak tam twój cykl naturalnych starań? Odpoczywasz trochę ? Będziesz testować ?
Imazolka kciuki za twoje 🥚🪺!
Murena to dobrze że Twoje ciało zareagowało, w przyszłym miesiącu już będziesz miała dostosowaną dawkę. A ile dziewczyn zachodzi na stymulacji to hoho!
Jupiter co u ciebie?
Staram_się a ty jeszcze do nas zaglądasz ? 😉
Ja mam swoje wakacje od starań. Oczywiście śledzę mniej więcej owulację (jestem chyba kilka dni po), jest współżycie, w tym miesiącu śluz trochę lepszy, suple biorę (czasem nie 😅) jeżdżę na rowerze, usunęłam wszystkie social media z telefon, mój screen time jest imponujący <2 h dziennie. Kociaki są coraz bardziej przytulaśne, ale biją się sporo więc myślę że poświęcam im za mało czasu. Miałam mieć dzisiaj konsultację immunologiczną ale odwołałam bo nie zrobiłam tych badań przez nią zleconych. Nie miałam siły na to.
Na Openerze było fajnie, super było spędzić ten czas z przyjaciółmi, na zewnątrz, na koncertach. Byliśmy też na plaży, gofer zjedzony, w morzu pływałam (było ciepłe 🥰) . Załączam kilka zdjęć. A wczoraj wróciliśmy z wesela i dopiero odespaliśmy tego openera, poszliśmy spać o 18 😂
Poproszę o zapisanie na testowanie 24 lipca !!

Na zdjęciach wygląda jakby było super pogoda ale było trochę słońca, trochę kropiło i wiało sporo ale z tej pogody akurat nie mam zdjęć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca, 14:12
Loraa, clara, Imazolka, Liora , Księgowa, Vergeet, Motylek93 lubią tę wiadomość
Starania od 05.2024
👫28
- Laparoskopowe usunięcie ognisk endometriozy II/III st. 1.04
- Histeroskopia ✅
- Hycosy ✅ lipiodol ✅
- adenomioza
ANA1 miano 1:80 ANA2,3,4 ujemne
AMH 3,7
TSH 0,9
KIR 2DS2, 2DS3 obecne
Białka C i S ✅
On : lekkie IO, Morfologia 10% -->6%, PrenaMen, ADEK, modulator homocysteiny, wit D, kozieradka, omega
PrenaFem, ubiqinol, NAC, magnez , tran, Cyklogest, Dosinex, Eurhyrox, olej z wiesiołka, cholina, inozytol, probiotyki, ADEK, kurkumina, resweratrol -
Lisik ahhhh wspaniale ☀️ dobrze, że wypoczęłaś!
Piękne widoczki, klimacik! Już się zaczęłam o Ciebie martwić!
Z przyjemnością Cię wpiszę na testowanie! 😎
A powiedz mi, po tej operacji minęły Ci całkowicie te plamienia? 🤔
Ja w środę punkcja. Boję się okrutnie 🫣starania 09.2023 | 🩺 leczenie 01.2025
👨 czynnik męski ✔️
💉 stymulacja IVF -
Lisku, u mnie była biel. Zaczęłam już nowy cykl, mam nadzieję, że transferowy. W poniedziałek 20 będę mieć wizytę w klinice.
Taki reset jest czasami potrzebny 😀
Księgowa 🤞🍀Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca, 15:11
Księgowa, clara lubią tę wiadomość
10.2024
➡️Endometrioza, adenomioza, Hashimoto, AMH (0,14), Stan zapalny endometrium, IO, Allo Mlr 0%
💉
I ICSI 05.2025 - 0 ❄️
II ICSI 08.2025 - 1 ❄️ 4AA -> PGT-A - 1 ❄️
III ICSI 01.2026 - 2 ❄️ 4AA (niebadane)
I FET - beta < 0,1
II FET - 🍀🙏
A ch*j z tym wszystkim! -
Ajaj, dziewczyny dzis juz 13.07 a ja sie zorientowałam, ze chociaz regularnie czytam ten watek to nie zostawiłam Wam wirusków! Juz sie rehabilituję i wysyłam całą torbę 🦠🦠🦠🦠
@ksiegowa, widzialam ze Twoje cialko pieknie zaskoczyło w tym ostatnim cyklu. Niech zadzieje sie magia 🦠
@Loraa, przytulam za biel, kazda liczy po cichu na ten naturalny cud
oby ten cykl przyniosl Ci udany transfer i pierwsze w życiu dwie kreski ktore za 9 miesiecy beda dorodnym, puchatym bobaskiem...🦠✊️
@Liora, tak liczylas na ten miesiac.. moze złożenie wypowiedzenia to wlasnie cos czego twoja glowa potrzebuje by sie nieco "odblokowac"? Nie chce mowic ze wystarczy wyluzować co to to nie ale chyba byla na Tobie jakas taka presja by zajsc w ta ciaze bo w pracy jest kijowo
mam nadzieje ze jak zadbasz o ten spokoj zawodowy to i w zyciu pojawi sie maluszek... 🍀
@aga, przytulam Cie za biel, decyzja o wejściu w głębsza diagnostykę jest niestety takim krokiem milowym, ze nie bedzie tak latwo, eh.
Mnie bolalo kiedy pierwszy raz szlam do lekarza by opowiedzieć o nieplodnosci, gdy pierwsze symulacje nie przynosiły efektu, za każdym razem gdy musiałam wejsc krok głębiej do tego nieplodnosciowego szamba:( oby klinika byla miejscem gdzie Wam pomogą i beda miec na Was konkretny plan... 🌸
@lisiku, cudnie ze wietrzysz glowe, szczesliwi dpo nie liczą 🤭🤭🤭 mocno trzymam kciuki za Ciebie ❤️
@imazolko, wcinaj bialeczko, pij duzo wody i go, jedziesz z koksem! Juz zaraz mozesz byc w ciąży, to realne!! 🤩
@nitko, kciuki za Twoj transfer i udanego relaksu w Grecji ❤️
@murena, ojoj, aleś nahodowala! Jakie masz amh i jaka miałaś dawke lamenty? Jaka wielkość maja pecherzyki? Bo wiesz jesli sa stosunkowo male to moze jeszcze ten dominujący sie po prostu nie ukazał i reszta zwolni a jeden czy dwa wysuna sie na prowadzenie...
Ale jesli sa juz duze to Faktycznie bezpieczniej zrobic cykl przerwy, trzymam kciuki by kolejna dawna byla lepiej dobrana. Pamiętam ze chyba kociara tez miala takie przeboje ze stymulacją ze co miesiac cos nie tak, to jest mega frustrujące-,- niech Ci szybko mija do kolejnego cyklu 🍀
Jeszcze raz dziele sie sie wiruskami lekkiej, przyjemnej ciazy ktora wynagradza kazdy dzien oczekiwania na ten wymarzony moment, trzymam mocno kciuki byście jedna po drugiej wedrowaly na fiolet. Nie musicie w to wierzyć by to sie moglo wydarzyć...✊️✊️✊️🦠🦠🦠
Usciski, fighterki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca, 15:09
Lisik, Księgowa, Vergeet, Liora lubią tę wiadomość
-
PaulinKA wrote:Ajaj, dziewczyny dzis juz 13.07 a ja sie zorientowałam, ze chociaz regularnie czytam ten watek to nie zostawiłam Wam wirusków! Juz sie rehabilituję i wysyłam całą torbę 🦠🦠🦠🦠
@ksiegowa, widzialam ze Twoje cialko pieknie zaskoczyło w tym ostatnim cyklu. Niech zadzieje sie magia 🦠
@Loraa, przytulam za biel, kazda liczy po cichu na ten naturalny cud
oby ten cykl przyniosl Ci udany transfer i pierwsze w życiu dwie kreski ktore za 9 miesiecy beda dorodnym, puchatym bobaskiem...🦠✊️
@Liora, tak liczylas na ten miesiac.. moze złożenie wypowiedzenia to wlasnie cos czego twoja glowa potrzebuje by sie nieco "odblokowac"? Nie chce mowic ze wystarczy wyluzować co to to nie ale chyba byla na Tobie jakas taka presja by zajsc w ta ciaze bo w pracy jest kijowo
mam nadzieje ze jak zadbasz o ten spokoj zawodowy to i w zyciu pojawi sie maluszek... 🍀
@aga, przytulam Cie za biel, decyzja o wejściu w głębsza diagnostykę jest niestety takim krokiem milowym, ze nie bedzie tak latwo, eh.
Mnie bolalo kiedy pierwszy raz szlam do lekarza by opowiedzieć o nieplodnosci, gdy pierwsze symulacje nie przynosiły efektu, za każdym razem gdy musiałam wejsc krok głębiej do tego nieplodnosciowego szamba:( oby klinika byla miejscem gdzie Wam pomogą i beda miec na Was konkretny plan... 🌸
@lisiku, cudnie ze wietrzysz glowe, szczesliwi dpo nie liczą 🤭🤭🤭 mocno trzymam kciuki za Ciebie ❤️
@imazolko, wcinaj bialeczko, pij duzo wody i go, jedziesz z koksem! Juz zaraz mozesz byc w ciąży, to realne!! 🤩
@murena, ojoj, aleś nahodowala! Jakie masz amh i jaka miałaś dawke lamenty? Jaka wielkość maja pecherzyki? Bo wiesz jesli sa stosunkowo male to moze jeszcze ten dominujący sie po prostu nie ukazał i reszta zwolni a jeden czy dwa wysuna sie na prowadzenie...
Ale jesli sa juz duze to Faktycznie bezpieczniej zrobic cykl przerwy, trzymam kciuki by kolejna dawna byla lepiej dobrana. Pamiętam ze chyba kociara tez miala takie przeboje ze stymulacją ze co miesiac cos nie tak, to jest mega frustrujące-,- niech Ci szybko mija do kolejnego cyklu 🍀
Jeszcze raz dziele sie sie wiruskami lekkiej, przyjemnej ciazy ktora wynagradza kazdy dzien oczekiwania na ten wymarzony moment, trzymam mocno kciuki byście jedna po drugiej wedrowaly na fiolet. Nie musicie w to wierzyć by to sie moglo wydarzyć...✊️✊️✊️🦠🦠🦠
Usciski, fighterki!
Dawkę miałam 2x1 przez 7 dni. Od początku wydawało mi się że to za dużo albo za długo. A objawów żadnych praktycznie nie mam,czasami delikatne kłucie miałam po stronie gdzie jest ich 5.
No właśnie wszystkie są już duże średnio 18mm więc nie ma co ryzykować.
W przyszłym miesiącu dawka lametty będzie 1x1 przez 4 dni i zobaczymy co to da, czy tym razem nie będzie za mało.
Jeśli chodzi o AMH to mam 2,40 w wieku 30 lat więc jak to mówi mój lekarz jest idealne.
Trochę śie tym podłamałam bo liczyłam na ten cykl, myślałam że pierwszy ze stymulacja będzie szczęśliwy a tu klops i to taki. Chyba mniej bym się przejmowała jakby jednak nic nie wyrosło niż jak wyrosło za dużo xd
PaulinKA lubi tę wiadomość
-
Paulinka no w końcu! Tym razem ja się poczęstuje 🙈✨
Murena to dość duża dawka. Ja zawsze jak miałam to 3-7 dc 1x1 🤔
Lora wpisałam! Musicie mi dawać trochę zadań, bo nie mam co wpisywać 🤣
PaulinKA lubi tę wiadomość
starania 09.2023 | 🩺 leczenie 01.2025
👨 czynnik męski ✔️
💉 stymulacja IVF -
Imazolka to swoją punkcję wpisz! 😄 Ale ekscytacja co ? Robisz taki duży krok! A zaraz potem kolejny duży!! To transfer będzie jeszcze w lipcu 🥰
U mnie to z plamieniami było tak
Pierwszy rok starań: przed 5-7 dni, po 4-5 (?)
Po histero i antybiotyku przez 3 cykle : przed - 1, po 4
Po operacji endometriozy : przed 1- po - 3? Ale lekkie ? Szczerze mówiąc to w tym miesiącu nie przyglądałam się ale jak były to tylko lekko podbarwiony śluz
Gin z luxmedu powiedział mi że też mogą być plamienia z nadżerki którą mam na szyjce.
Loraa przytulam za biel i jednocześnie trzymam kciuki za spokojne podejście i szczęśliwy transfer. To będzie ten drugi nie badany zarodek ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca, 15:49
Starania od 05.2024
👫28
- Laparoskopowe usunięcie ognisk endometriozy II/III st. 1.04
- Histeroskopia ✅
- Hycosy ✅ lipiodol ✅
- adenomioza
ANA1 miano 1:80 ANA2,3,4 ujemne
AMH 3,7
TSH 0,9
KIR 2DS2, 2DS3 obecne
Białka C i S ✅
On : lekkie IO, Morfologia 10% -->6%, PrenaMen, ADEK, modulator homocysteiny, wit D, kozieradka, omega
PrenaFem, ubiqinol, NAC, magnez , tran, Cyklogest, Dosinex, Eurhyrox, olej z wiesiołka, cholina, inozytol, probiotyki, ADEK, kurkumina, resweratrol -
Morena, ale Twoj organizm zareagował. Ja mam od 5 do 9 dc 2x. Mialam max 3 pecherzyki wtedy.Hashimoto + GB.
Atrofia endometrium.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Lisiku, widoki piekne! Cieszę sie, ze dobrze sie bawiłaś. Niech Cie zaskoczy ten cykl 🍀
Lisik lubi tę wiadomość
Hashimoto + GB.
Atrofia endometrium.
Nasz aniołeczek 👼
20.07.2024 💔 (18+1) -
Hej dziewczyny!! Nie odzywałam się przez równy miesiąc, w czerwcu miałam cykl z infekcja intymna, teraz jestem już po 3 IUI, testuje w sobote, podchodziłam z Encortonem.
Ogromne gratulacje dla Anszin, Vergeet! ♥️
Imazolko dzieki za prowadzenie wątku! Niech Cie dopadnie klatwa prowadzącej ♥️
Przytulam wszystkie watpiące babeczki, Jestem z Wami 🌸
Oficjalnie jesteśmy zapisani do kolejki na IVF 2027. Będziemy robić histeroskopie pod koniec roku od ostatniej a przynajmniej ja się będę upierać co do tego bo jedyny cykl kiedy się udało to zaraz po histero był. Moim zdaniem to mocniejszy argument niż immunologia w moim przypadku.
Jestem trochę wkurzona bo zaczęłam drążyć czy moja adenomioze widać na usg. I lekarz się wygadał że TAK. Do tej pory była tylko mowa o podslowkowych dwóch ogniskach podczas histeroskopii które zostały usunięte. To oznacza, ze można jej cechy było zobaczyć od prawdopodobnie bardzo dawna.
Przy mojej adeno (nadal nie wiem jak zaawansowanej ) mój lekarz jest zwolennikiem zrobienia jednego transferu bez wyciszenia i kolejnego z wyciszeniem. Co o tym myślicie? Widzę że tutaj sa dziewczyny co mają wyciszenie przedni takie które nie mają, jednym się udaje drugim nie. Chętnie przyjmę wszystkie historie o tym, jak byłyscie przygotowywane do transferow z adeno. Na co zwrócić uwagę itd. Ja z tych co miały cd138 ujemne przy przekrwionej macicy i zrostach. Chcę żeby przy kolejnej histero wszystko zaopiekować. Zrobić dodatkowe wymazy czy coś...
Vergeet lubi tę wiadomość
Ona:32
AMH: 1.4 -> 2.2 ; KIR Bx;
❗️Tarczyca: Niedoczynność, Hashimoto
❗️Geny: Mthfr - homo , PAI-1 homo
❗️Adenomioza
On: 33
Morfo: 2% -> 4%- > 3% -> 3%
MAR, HBA, MiOXYS - ✅ HLA-C C1C1
❗️DFI 26% -> 39% -> 5️⃣%❗️ŻPN IIIst
10.2025 🔀 udrożniony jajowód+histeroskopia
12.2025 💔 CB