💖Mieć certyfikat KCP to klasa, ale jeszcze lepiej jesiennego bobasa!👶🍂
-
WIADOMOŚĆ
-
Alicjasss wrote:Mój partner. Niestety nie mamy szansy. Ale liczymy, że już w tym miesiącu się uda zmienić pracę i będzie już codziennie w domku ❤️
Oby był fucoiaz zimowy dzidziuś hehe🙎🏼♀️29🙎🏼♂️29 🐶
👰🏼🤵🏼2023
Starania o 1 bobasa 🍼 od 08/23
3 stymulacje letrozolem w 2024r.
22.01.25 ⏸️ -💔 ciąża biochemiczna
4.03.25 ⏸️ - 💔 (11tc poronienie samoistne)
👩🏼🦱
AMH 2.78 (10/24)—> 1,320 (06/25) 😮 (do sprawdzenia)
❌lekka IO- glucophage 500+500
❌Letrox50
✅Hormony (fsh, lh, prolaktyna, estradiol)
✅wit. D, E
✅ trombofilia brak
✅onkopakiet
📆W planie:
❔PAI-1
❔Kiry
❔kariotypy
🧔🏽♂️
❌ morfologia 4% ➡️ 0%
❌koncentracja 418mln ➡️ 84mln
✅ruch postępowy 21,82 ➡️ 47,32
✅test MAR
✅tarczyca, cukry
✅wit. D, E
✅onkopakiet
📆W planie:
❔kariotypy
📆 start cyklu —> 5.07
🥚owulacja —> 21.07
📆 28.07- wizyta u doktorka -
Alicjasss wrote:Mój partner. Niestety nie mamy szansy. Ale liczymy, że już w tym miesiącu się uda zmienić pracę i będzie już codziennie w domku ❤️
Oby był fucoiaz zimowy dzidziuś hehe
Mola : takie proste zdanie, a zarazem piękne. Obyśmy miały bąbly w tym samym wieku ♥️🤞🏻
Magda: nie testowałaś dzisiaj?
Reszte forum przeczytałam, ale ciężko mi się odnieść. Ciężki ten dzień. Od razu z grubej rury : brzuch boli, podbrzusze, głowa pęka. Zawsze ten pierwszy dzień mam okropny, drugi plamienie a reszta to by starczyła jedna wkładka na parę dni jakby tak porównać.... Masakra. Cykl trwał 33 dni, w tamtym miesiacu 27. Nawet badań nie mam jak zrobić, bo jutro praca a w sobotę wszystko Zamknięte. Nic nie jest po mojej myśli eh.
Vergeet, Molahonkeey lubią tę wiadomość
-
Alicjasss wrote:Mola : takie proste zdanie, a zarazem piękne. Obyśmy miały bąbly w tym samym wieku ♥️🤞🏻
Reszte forum przeczytałam, ale ciężko mi się odnieść. Ciężki ten dzień. Od razu z grubej rury : brzuch boli, podbrzusze, głowa pęka. Zawsze ten pierwszy dzień mam okropny, drugi plamienie a reszta to by starczyła jedna wkładka na parę dni jakby tak porównać.... Masakra. Cykl trwał 33 dni, w tamtym miesiacu 27. Nawet badań nie mam jak zrobić, bo jutro praca a w sobotę wszystko Zamknięte. Nic nie jest po mojej myśli eh.
Te badania z początku cyklu robi się 2-5dc, więc możesz iść w poniedziałek ☺️💃'95🕴️'90
2 IUI ❌️
Plan:
🔜 07.25 Stymulacja IVF (Menopur 75+ Bemfola 150)
➡️ 3 miesiące wyciszenie endo i leczenia rozjechanych cytokin
➡️ 11.25 Pierwszy transfer? (Accofil+ Prograf+ encorton+ acard)
Diagnostyka:
❌ Endometrioza 3st, liczne zrosty
❌ Adenomioza rozproszona
❌ Prawy jajnik przyklejony do macicy i za wysoko umiejscowiony. Prawy jajowód niesprawny.
❌ Immunologia: Brak wszystkich kirów implantacyjnych, kompletnie rozjechane cytokiny, lekko dodatnie ANA
➖ U partnera seminogram w dolnej granicy normy. HBA 77%. Fragmentacja DNA 82% prawidłowych
✔️ W miarę regularne cykle i naturalne owulacje. AMH 08.24 2,3ng/ml, 07.25 2,8ng/ml
✔️ Jajowody drożne, wymaz MUCHa czysty, Pasożyty+ lambia+ helicobacter- nie wykryto, kariotypy prawidłowe u obu, histerkoskopia z biopsją endometrium OK
✨ Just because it's taking time,
doesn't mean it's not happening. ✨ -
Vergeet wrote:Oj wiem jak to jest, mój też do maja był tylko weekendami więc większość owulek przegapiona, to było takie frustrujące... Mam nadzieję, że uda mu się zmienić pracę zgodnie z planem to chcoiaz będziecie mieli poczucie, że działacie na serio 🤞🏻🤩
Na razie jak się nie uda to od marca też będzie tylko weekendy w domu więc gorzej niż teraz, że co dwa tygodnie tydzień w domu... Ale cały czas będzie szukał pracę i oby szybko poszło. Niestety jak na razie oferty za niską pensję. Nie możemy sobie na to pozwolić. -
Alicjasss wrote:Mola : takie proste zdanie, a zarazem piękne. Obyśmy miały bąbly w tym samym wieku ♥️🤞🏻
Reszte forum przeczytałam, ale ciężko mi się odnieść. Ciężki ten dzień. Od razu z grubej rury : brzuch boli, podbrzusze, głowa pęka. Zawsze ten pierwszy dzień mam okropny, drugi plamienie a reszta to by starczyła jedna wkładka na parę dni jakby tak porównać.... Masakra. Cykl trwał 33 dni, w tamtym miesiacu 27. Nawet badań nie mam jak zrobić, bo jutro praca a w sobotę wszystko Zamknięte. Nic nie jest po mojej myśli eh.Molahonkeey, Alicjasss lubią tę wiadomość
🙎🏼♀️29🙎🏼♂️29 🐶
👰🏼🤵🏼2023
Starania o 1 bobasa 🍼 od 08/23
3 stymulacje letrozolem w 2024r.
22.01.25 ⏸️ -💔 ciąża biochemiczna
4.03.25 ⏸️ - 💔 (11tc poronienie samoistne)
👩🏼🦱
AMH 2.78 (10/24)—> 1,320 (06/25) 😮 (do sprawdzenia)
❌lekka IO- glucophage 500+500
❌Letrox50
✅Hormony (fsh, lh, prolaktyna, estradiol)
✅wit. D, E
✅ trombofilia brak
✅onkopakiet
📆W planie:
❔PAI-1
❔Kiry
❔kariotypy
🧔🏽♂️
❌ morfologia 4% ➡️ 0%
❌koncentracja 418mln ➡️ 84mln
✅ruch postępowy 21,82 ➡️ 47,32
✅test MAR
✅tarczyca, cukry
✅wit. D, E
✅onkopakiet
📆W planie:
❔kariotypy
📆 start cyklu —> 5.07
🥚owulacja —> 21.07
📆 28.07- wizyta u doktorka -
Alicjasss wrote:Mola : takie proste zdanie, a zarazem piękne. Obyśmy miały bąbly w tym samym wieku ♥️
Alicjasss lubi tę wiadomość
💁🏼♀️94'🧔🏼♂️92' 🐕🦺21’
💊 •Pregna Plus •Pregna DHA•Magne B6 Forte •LaciBios
Pierwsze Bąbelki🤰🏼:
✨ 13.02 ~ 1DC
🥚 28.02 ~ 16DC
💌 07.03 ~ 7dpo: Estr 212.10, Prog 17.52
⏸️ 09.03 ~ 9dpo:❣️Cieś 🐻
💌 10.03 ~ 10dpo: Beta 23.70, Prog 19.50
💌 12.03 ~ 12dpo: Beta 92.90, Prog 29.49 (+279.70%)
💌 14.03 ~ 14dpo: Beta 273.40, Prog 31.57 (+187.40%)
✨19.03 (4+6) ~ 37mm pęcherzyk Kropusia🥹
✨31.03 ~ dwa bijące serduszka💕(0.5cm🐻 + 0.3cm🐻)
✨16.04 ~ Misie mają po 2.11cm💕
✨07.05 prenatalne: zdrowe bobasy 5.11 cm 💕, brak ryzyk
✨14.05 🐻 70g 🐻84g 💕
✨11.06 mamy parkę? 🥹
✨02.07 połówkowe: zdrowiutka parka 330g + 354g 🩷🩵
✨07.07 USG ~ piękne dzidziuśki 👧🏼👶🏼
⏳30.07 USG
-
Vergeet wrote:Kochana 33dc to wciąż w normie, wszystko kwestia kiedy była owualcja- mogła być kilka dni później i tyle. Nie ma co się zadręczać, że coś złego się dzieje. Jakby cykl miał 40 dni to można by myśleć że coś się niedobrego dzieje, a tak to po prostu odpoczywaj i zbieraj siły na nowy cykl 🤞🏻♥️🫂
No właśnie o to chodzi, że co cykl mam inaczej. Potrafił dojść do 45 nawet. Na razie tabletki anty ładnie mi wyregulowaly, odstawilam w marcu rok temu także wolę się zbadać czy wszystko ok. Dokucza mi zmęczenie i trądzik żuchwa, broda non stop. Może wiecie co warto zbadać oprócz panelu tarczycowego?
Ale zaczęłam lepszą obserwacje i grudzień, styczeń,luty to się zgadza termin od owulki do miesiączki. Niestety tempki nie ma sensu badać, bo mam prace zmianową i nie będę regularna. Ale w owulke tyle dobrze, że bardzo boli jajnik.
I tak po prostu dla siebie wolę zrobić krew, już długi czas nie robiłam ☺️ tym bardziej że do gina muszę iść zbadać cycki po roku bo mam guzki, to od razu zerknie mi na wyniki. -
Molahonkeey wrote:@Alicjasss przykro mi strasznie 🥺 nam też wypada na ten weekend, o którym wspominasz.. napiszę Ci to, co mnie wczoraj podniosło na duchu - oby to był pierwszy dzień Twojej ciąży ❤️🍀
O w sumie to piękna data.
13 ciąża
14 walentynki
23 mamy rocznicę związku
😍 no niech to nie będzie przypadek 😃Molahonkeey lubi tę wiadomość
-
Nie testowałam, nie wiem ile już testów wykonałam w tym cyklu, ale zdecydowanie za dużo. Gdyby jeszcze tego seksu było w tym miesiacu więcej to pewnie przez spóźniającą się miesiaczke już bym fiksowała, że coś jest na rzeczy, ale w tym przypadku nie mam co się łudzić. Tylko raz nam się udało w dzień owulacji (17dc) (znaczy tak obstawiam, że to był ten dzień), a później prawie tydzień nic. Dziś jest 35dc, zwykle u mnie cykle trwają 30-32dni, a testy robię jakoś od ponad tygodnia i ciągle biel.
👩🏽 - 28l
👨 - 26l
👩🍼 - 2023
📆 - starania o drugie bobo od 04.2024 -
Dziewczyny moje kochane nadrobię was tylko się najem 🤣 przyszłam wam pokazać jaka mam zachciankę na dziś:
https://zapodaj.net/plik-3Q5T42qoOv
I piję piwko, ostatni raz alko to piłam w styczniu (lampkę na wywołanie okresu) także sny mogę mieć dziś ciekawe 🤣🤣🤣
Aaaa i nawet mam oscypka! Na opakowaniu było napisane że prosto z zakopca 🤣🤣🤣Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego, 18:18
Misiula, PaulinKA, Alicjasss, kałamarnica 11, Babsi, Smerfelinka, Jeżowa, Molahonkeey, Vergeet, Tarisal lubią tę wiadomość
🙎♀️30 👨29
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔2024 ⏸️ CP
2024 2x IUI ❌
—————————
🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
📆 14.12.2024 wizyta kwalifikacyjna ✅
📆 15.01.2025 start stymulacji 💉
📆 27.01.2025 punkcja, pobrano 9 🥚, mamy ❄️❄️❄️❄️ blastocysty
📆 26.03.2025 FET+EG 5AA 🥹🍀🤞
4 dpt ⏸️
5 dpt beta 24,2 prog 15,9 🍀🤞🥹
7 dpt beta 158 prog 18,8 🍀🤞🥹
9 dpt beta 440 prog 19,7 🍀🤞🥹
12 dpt beta 1796 prog 15,6 🍀🤞🥹
22 dpt (5+5) USG mamy serduszko ❤️, CRL 0,23 cm 🥹
29.04. CRL 1,46 cm ♥️🍀🤞
7.05. dwa bobasy ♥️♥️ 2,22 cm i 2,19 cm
NIFTY pro, czekamy na zdrowych chłopców 🩵🩵
-
Nowa2024, wypij nawet 2 bo to ostatni cykl kiedy możesz sobie pozwolić! Potem absytencja min 9 mscy! 🤩🤩🤩🤩
Nowa2024, Babsi, Molahonkeey, Vergeet lubią tę wiadomość
21 cykl oczekiwania na Cud -znów przerwa, antybiotykoterapia...
👱♀️: LUF, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, endometrioza i adenomioza, AMH 10.24- 1,28, zapalenie endometrium, nadreaktywność NK, hipoglikemia reaktywna, IO
❌️ brak KIR: 2DS1, 2DS3, 2DS5, 3DS1.
✅wymazy, HSG, histeroskopia (usunięto polipy, udrożniono jajowód)
❌️8 cykli stymulowanych, 3 potwierdzone owulacje
🧑: morfo 4%; ruch a+b- 40%, 30 mln plemników w nasieniu, SDF-15%, upłynnienie 25min
"Zes*am się, a nie dam się." -
Zaraz zasiadam Was nadrabiać 🤭
Byłam dziś na monitoringu w 12dc i okazuje się ze pęcherzyk już 24mm 😱 także robie zastrzyk zaraz i zaczynamy Walentynkowe starania ❤️
Po powrocie powiedziałam mamie o tym ze mamy problem, a ona do mnie ze tak podejrzewała i powiedziała mi ze moja starsza siostra tez była wyczekała po 2 latach starań i została poczęta przez IUI i to za pierwszym razem 😱 jestem w szoku bo nigdy nam tego nie mówiła !
Powiem Wam ze ulżyło mi trochę jak sie wygadałam i wypłakałam 😊
A wiec dziewczyny planujące IUI w najbliższym czasie, trzymam za Was kciuki i wierze ze pierwszy raz okaże sie dla Was równie szczęśliwy 😘😘😘PaulinKA, Alicjasss, Julia24, kałamarnica 11, Nowa2024, Babsi, Hopex2, Smerfelinka, Jeżowa, Molahonkeey, Vergeet lubią tę wiadomość
Starania od 04.2024 🌱
Klinika leczenia niepłodności 05.2025
👱🏼♀️ 29 lat
🆘 Endometrioza
✅ AMH 4,45 (09.2024) -> 4,63 (03.2025)
✅ Laparoskopia / jajowody drożne (03.2025)
✅ wymazy MUCHa (wyleczona ureapalsma) / pasożyty i Helicobakter pyroli (04.2025)
✅ przeciwciała p/plemnikom (05.2025)
✅ ANA1 1:80, ANA3
✅ cross-match 12,7 % (06.2025)
❌ Czynnik V(R2) hetero, MTHFR- hetero, PAI-1 homo
❌ USG piersi BIRADS-3 (04.2025)
❌ KIR BX (+ 2DS2, - 2DS1, - 2DS3, - 2DS5, - 3DS1)
👱🏼♂️33 lata
HLA-C C1C2
morf.1%, koncent. 34,54 mln, ruch post. 33%, HBA 71%, fragmentacja DNA 18,61%
✅ pasożyty, helicobakter pyroli -
Magda2025 wrote:Nie testowałam, nie wiem ile już testów wykonałam w tym cyklu, ale zdecydowanie za dużo. Gdyby jeszcze tego seksu było w tym miesiacu więcej to pewnie przez spóźniającą się miesiaczke już bym fiksowała, że coś jest na rzeczy, ale w tym przypadku nie mam co się łudzić. Tylko raz nam się udało w dzień owulacji (17dc) (znaczy tak obstawiam, że to był ten dzień), a później prawie tydzień nic. Dziś jest 35dc, zwykle u mnie cykle trwają 30-32dni, a testy robię jakoś od ponad tygodnia i ciągle biel.
Kochana ten raz mógł wystarczyć. O który jesteś dzień od owulacji? U mnie też wydłużony cykl, ale prawidlowo po owulacji. Może u ciebie? Testy mogą dopiero zacząć wychodzić 😁
Ale masz rację, że nie ma co się fiksować, lepiej to przyjmiesz jeśli tfu tfu 🐒 przyjdzie. -
Nowa2024 wrote:Dziewczyny moje kochane nadrobię was tylko się najem 🤣 przyszłam wam pokazać jaka mam zachciankę na dziś:
https://zapodaj.net/plik-3Q5T42qoOv
I piję piwko, ostatni raz alko to piłam w styczniu (lampkę na wywołanie okresu) także sny mogę mieć dziś ciekawe 🤣🤣🤣
Aaaa i nawet mam oscypka! Na opakowaniu było napisane że prosto z zakopca 🤣🤣🤣
Strach myśleć jakie będziesz miała po piwku, skoro bez tego są gorące 😈💥🔥
Pij pij póki możesz 🤭Nowa2024 lubi tę wiadomość
-
Alicjasss wrote:No właśnie o to chodzi, że co cykl mam inaczej. Potrafił dojść do 45 nawet. Na razie tabletki anty ładnie mi wyregulowaly, odstawilam w marcu rok temu także wolę się zbadać czy wszystko ok. Dokucza mi zmęczenie i trądzik żuchwa, broda non stop. Może wiecie co warto zbadać oprócz panelu tarczycowego?
Ale zaczęłam lepszą obserwacje i grudzień, styczeń,luty to się zgadza termin od owulki do miesiączki. Niestety tempki nie ma sensu badać, bo mam prace zmianową i nie będę regularna. Ale w owulke tyle dobrze, że bardzo boli jajnik.
I tak po prostu dla siebie wolę zrobić krew, już długi czas nie robiłam ☺️ tym bardziej że do gina muszę iść zbadać cycki po roku bo mam guzki, to od razu zerknie mi na wyniki.
Przepraszam, że tak się wtrącę, ale podczytuję od jakiegoś czasu
Ja miałam wydłużone cykle przez pcos i zaburzenia hormonalne (mam syna z owulacji w 33dc 😉). Trądzik od gimnazjum, który częściowo udało mi się zwalczyć kosmetykami, ale często właśnie zmiany wychodziły mi na lini żuchwy. Moja ginekolog kazała zbadać wszystkie podstawowe hormony tj. TSH, LH, FSH, testosteron, androstendion, prolaktyne, progesteron, DHEAS, SHBG i do tego zrobić krzywą cukrową i krzywą insulinową, ale oznaczane 3 punktowo.
Mam nadzieję, że trochę pomogłam
-
Olcykowa wrote:Przepraszam, że tak się wtrącę, ale podczytuję od jakiegoś czasu
Ja miałam wydłużone cykle przez pcos i zaburzenia hormonalne (mam syna z owulacji w 33dc 😉). Trądzik od gimnazjum, który częściowo udało mi się zwalczyć kosmetykami, ale często właśnie zmiany wychodziły mi na lini żuchwy. Moja ginekolog kazała zbadać wszystkie podstawowe hormony tj. TSH, LH, FSH, testosteron, androstendion, prolaktyne, progesteron, DHEAS, SHBG i do tego zrobić krzywą cukrową i krzywą insulinową, ale oznaczane 3 punktowo.
Mam nadzieję, że trochę pomogłam
Dziękuję bardzo 😘 ponad rok temu miałam właśnie progesteron i dheas lekko za wysokie. Pół roku anty brałam, ale już nie skontrolowalam wyników. A jednak ta linia zuchwy ciągle coś się pojawia, zwłaszcza jak pojem dużo śmieciowego jedzenia. Często też na brodzie gule podskórne.
Na razie nie ma tragedii, ale od paru miesięcy też non stop mam kaszkę na skroniach i czole. Trochę trądzik też ramiona, plecy, kark.
No zobaczymy czy to hormony, czy może po prostu wystarczy całkiem zdrowo jeść. -
Dobra, widzę mój temat.
Mam wrażenie że od kiedy zaczęłam stymulację i branie supli to moje plecy to istny dramat! Bolące białe krostkiwstydzę się zakładać bluzki na ramiączkach. Co warto zbadać w takiej sytuacji??
Dheas badałam nie tak dawno i mniej więcej w połowie normy (suplementuje zgodnie z zaleceniem gin).
Co jeszcze może być przyczyną? Na buzi też mam trochę koleżków ale to nic w porównaniu z plecami, mogę wyjść bez makijażu ale z odkrytymi plecami niebardzo.
21 cykl oczekiwania na Cud -znów przerwa, antybiotykoterapia...
👱♀️: LUF, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, endometrioza i adenomioza, AMH 10.24- 1,28, zapalenie endometrium, nadreaktywność NK, hipoglikemia reaktywna, IO
❌️ brak KIR: 2DS1, 2DS3, 2DS5, 3DS1.
✅wymazy, HSG, histeroskopia (usunięto polipy, udrożniono jajowód)
❌️8 cykli stymulowanych, 3 potwierdzone owulacje
🧑: morfo 4%; ruch a+b- 40%, 30 mln plemników w nasieniu, SDF-15%, upłynnienie 25min
"Zes*am się, a nie dam się." -
Alicjasss wrote:Dziękuję bardzo 😘 ponad rok temu miałam właśnie progesteron i dheas lekko za wysokie. Pół roku anty brałam, ale już nie skontrolowalam wyników. A jednak ta linia zuchwy ciągle coś się pojawia, zwłaszcza jak pojem dużo śmieciowego jedzenia. Często też na brodzie gule podskórne.
Na razie nie ma tragedii, ale od paru miesięcy też non stop mam kaszkę na skroniach i czole. Trochę trądzik też ramiona, plecy, kark.
No zobaczymy czy to hormony, czy może po prostu wystarczy całkiem zdrowo jeść.
Zmiana diety też może mieć na to wpływja po ciąży mam spokój z trądzikiem, bo najwidoczniej moje hormony się ogarnęły, ale też są momenty kiedy mnie wysypuje na klatce albo plecach. Na czole miewam nieraz taką podskórną kaszkę właśnie
Ale też zauważyłam znaczną poprawę stanu skóry odkąd używam produktów z cerave (odbudowałam barierę hydrolipidową skóry) i serum z Bielendy.
Alicjasss lubi tę wiadomość
-
Julia ja wynik wymazu na chlamydie miałam już dzień później rano więc oby i u ciebie było tak szybko 😁💪
Vergeet ale jak to po co idziesz do doktorka? Po to, żebyś za 9 miesięcy mogła mu przynieść fotkę dzieciaczka do kolekcji! 😍😍😍a no i żeby zdać nam relacje, czy doktorek jest warty grzechu hahahah 😈
Paulinka chętnie wypiłabym dwa piwka, ale teraz jak tak rzadko pije to głowa już nie ta 🤣🤣🤣
Migotka dobrze tak czasem się wygadać, a mama pewnie super cię rozumie skoro sama miała ten problem 😘
Alicjasss no ja liczę na te sny bo dziś ostatnia nocka bez starego 😈🤣🤣🤣
Dzisiaj w pracy na sam koniec przez przypadek weszłyśmy na temat ciąż i słuchajcie jaka historia! Ta 30+ ode mnie z pracy mówiła, że jej kuzynka robiła IVF i zaszła w ciążę bliźniaczą (dwie dziewczynki) a po 3 latach zaszła naturalnie i znowu bliźniaki! I w tej drugiej ciąży dwóch chłopców 😍. Tak się zagadałyśmy, że nie zauważyłyśmy że jesteśmy już 10 min po czasie pracy. I wracając z pracy jadę autem, patrzę idzie babka z wózkiem bliźniaczym! 😍😍😍Insane, Alicjasss, Julia24, Smerfelinka, Vergeet, Tarisal, a_aandzela, Molahonkeey lubią tę wiadomość
🙎♀️30 👨29
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔2024 ⏸️ CP
2024 2x IUI ❌
—————————
🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
📆 14.12.2024 wizyta kwalifikacyjna ✅
📆 15.01.2025 start stymulacji 💉
📆 27.01.2025 punkcja, pobrano 9 🥚, mamy ❄️❄️❄️❄️ blastocysty
📆 26.03.2025 FET+EG 5AA 🥹🍀🤞
4 dpt ⏸️