💕Nasz Vergeecik wciąż szaleje, niech się w grudniu bobas śmieje 🥹✨
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
Wracam do was 😅 po urodzinach syna totalnie mnie zmiotło spędziłam święta w łóżku, ale teraz już widzę światełko w tunelu 🤣 czuję się lepiej mimo że mam jeszcze przytkany nos i kaszel
Alicja widzę cień trzymam kciuki 🍀🤞
Marysia tak bardzo mi przykro ☹️🫂💔Marysia996, Ana29, Vergeet lubią tę wiadomość
👩🏻96 🧔🏽♂️92
F 2014👦🏼
J 2016 👦🏽
Lipiec24 odstawienie krążka 👶🏼
👩🏻•PCOS•Niedoczynność tarczycy
AMH 16,90❌
Tsh 3,94 ❌➡️ Tsh 1,240 ✅
Brak owulacji od 08.24❌
02.2025 pod opieka kliniki leczenie niepłodności
03.25 Lametta+Ovitrelle•ciąża biochemiczna 💔
04.25 Lametta
🩸10.04
•Hipoglikemia reaktywna•Dieta 🥗 niski IG
💊Letrox 50, Miovelia PRO, selen, zincas, omega 3, NAC, cytrynian magnezu, B-complex, olej z wiesiołka, koenzym Q10
🧔🏽♂️ morfologia 1% zbyt duża lepkość ❌
Posiew z cewki ✅
Posiew z nasienia ✅
💊AC Folicum, Spermidyna, Likopen, ubichinon, L-karnityna, wit b12, wit d3 4000j, olej z czarnuszki, omega 3+DHA, NAC, selen, cynk, magnez, zioła 🌿 ojca Sroki -
aszin wrote:Myślę, że immunologia w takim przypadku to może być strzał w 10. Robiłaś może Kiry?
Alicja, nie chce odbierać Ci nadziei, ale ja bym podchodziła do tych testów z dystansem na Twoim miejscu, koniecznie powtórz ✊🏻
Dzień dobry, miłego dnia życzę wszystkim. 🥰 U nas dziś już leniwie, w domu. Jedynie pewnie wybierzemy się na spacer ☺️
Julia, już podglądałam Twój wykres, wygląda bardzo obiecująco, już trzymam kciuki 🍀39tc.💔👼
wrzesień '24 cb💔👼
kwiecień '25 cb💔👼
10.2024 nowy Naprotechnolog🧑⚕️🩺
🔸PCOS
🔸trombofilia wrodzona
🔸depresja
🔸immunologia?⏳
Metformina+Euthyrox+Acard+Utrogestan💊
Fertistim+Probiotyki+B12+D3+Omega 3💊 -
Marysia996 wrote:Też tak czuję. Skoro i wy podejrzewacie immunologię to coś w tym musi być ☺️
Z pewnością warto się w to zagłębić!! Byle nie samemu, bo nie wiadomo, kiedy powiedzieć stop, a koszta mogą się nie kończyć 🙆.
Terminy wcale nie są takie straszne! Przynajmniej Jarosz w ciągu miesiąca by Cię przyjęła, bo nie wiem jak Sydor i Malinowski
Edit: U Malinowskiego chyba @Kingus jesteś, co?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia, 09:06
💃'95🕴️'90
⌛10cs naturalnie ✖️
⌛1 IUI ✖️
Plan:
🍀 2 IUI Lametta+ Menopur +Cyclogest
25/04 Wizyta w klinice
05/25 Biopsja/ histero+biopsja w zależności od decyzji Doktorka+KIR
Diagnostyka:
❌ Endometrioza 3st, liczne zrosty
❌ Adenomioza rozproszona
❌ Prawy jajnik przyklejony do macicy i za wysoko umiejscowiony
❓DHEA-S wynik 520ug/dl -> do powtórzenia
➖ IO, BMI 23,8 📉(Siofor 1000 XR + dieta przeciwzapalna)
➖ U partnera seminogram w dolnej granicy normy. HBA 77%. Fragmentacja DNA 82%
➖ Dominacja estrogenowa
✔️ W miarę regularne cykle i naturalne owulacje (progesteron 7DPO zawsze w zakresie 16-22 ng/ml). AMH (17.08.24) 2,29ng/ml
✔️ Jajowody drożne, wymaz MUCHa czysty, Pasożyty+ lambia+ helicobacter- nie wykryto, kariotypy prawidłowe u obu, przeciwciał ANA nie wykryto
✨ Just because it's taking time,
doesn't mean it's not happening. ✨ -
Julia, ja dziś rano jak wstałam myślałam o Tobie. Kurcze, mam dobre przeczucia. Wykres piękny. Moje kciuki już zaciśnięte za Ciebie 😘
Marysiu, zdecydowanie immunologia to dobry trop. I badania w kierunku trombofilii. Nic nie jest przesądzone, może wystarczy Ci włączyć małą dawkę leku immunosupresyjnego aby wyciszyć układ immunologiczny i uda się tę ciążę utrzymać. Kochana, jesteśmy z Tobą. 😘🥰
Ja dziewczyny piekę chleb na śniadanie. My już jesteśmy u siebie w domku, dziś leniwe śniadanie, potem spacer i później obiad u teściów. 🌿pogoda marzenie, trzeba korzystać. Ściskam Was!Julia24, Marysia996, Ana29, Lisik, Vergeet, Nowa2024 lubią tę wiadomość
👱♀️'91: PCOS, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy, pokrzywka nawrotowa
• ANA 1:100 ❌
• MTHFR heterozygota C>T
• AMH 5.04 ng/mL (01.25r.)✅
• prog 7dpo 17.53 ng/mL ✅
• Euthyrox, Pregna start, Inozytol, Omega 3-6, Koenzym Q10, resweratrol, cynk, olej z wiesiołka, NAC
👨'87
- liczba 🪱 w ejakulacie: 490mln ✅
- koncentracja 40mln/ml✅
- ruch postępowy 62% ✅
- liczba bezwzględna plemników prawidłowych: 6.09mln ✅
• Profertil Man
🐱 '18 Kitku
• starania od: 08.2023r.
• starania monitorowane od: 02.2024r.
15 cs o pierwsze 👶 za nami
10.24 Ureaplasma species⚡❌
11 -12.24 leczenie + kontrolne wymazy ✅
01.25 - 🏥 ✅ HSG - niedrożność kanału szyjki - udrożniony ✅ jajowody drożne ✅
cykle stymulowane Lamettą 3x owulacja ✅ ciąża ❌
PLAN:
- kwiecień - cykl naturalny 🌱🤞
- diagnostyka immunologiczna w toku.
- 27.05 pierwsza wizyta w klinice ➡️
✨I know it's worth it. ✨ -
Alicjasss cos tam prześwituje, spróbuj innym testem jak masz 🫶🏼🤞🏼🤞🏼
Julia Twój wykres wyglada naprawdę bardzo obiecująco 🥰🥰 mam takie dobre przeczucia ! Ja już trzymam za Ciebie kciuki i czekam na jutrzejszy poranek 🤞🏼🤞🏼🤞🏼Julia24 lubi tę wiadomość
Starania od 04.2024 🌱
👱🏼♀️ 29 lat
Endometrioza 3st.🦠
AMH 4,45 -> 4,63
Czynnik V(R2) heterozygota
MTHFR heterozygota
PAI-1 homozygota
Zaburzenia owulacji -> Zivafert+Gonapeptyl
03/25 Laparoskopia: sklerotyzacja torbieli, usunięcie zrostów
03/25 Jajowody drożne
04/25 leczenie ⏳ Ureaplasma parvum, Gardnerella vaginalis, Prevotella bivia
👱🏼♂️32 lata
Seminogram morfologia 1% ⛔️
Koncentracja 34,54 mln
Ruch postępowy 33% -
Julia24 wrote:Z pewnością warto się w to zagłębić!! Byle nie samemu, bo nie wiadomo, kiedy powiedzieć stop, a koszta mogą się nie kończyć 🙆.
Terminy wcale nie są takie straszne! Przynajmniej Jarosz w ciągu miesiąca by Cię przyjęła, bo nie wiem jak Sydor i Malinowski
Edit: U Malinowskiego chyba @Kingus jesteś, co?39tc.💔👼
wrzesień '24 cb💔👼
kwiecień '25 cb💔👼
🔸PCOS
🔸trombofilia wrodzona
🔸depresja
🔸immunologia?⏳
Marysia996 wrote:Myślałam kiedyś o tej lekarce, ale do niej są terminy na wrzesień 🫣
Wcale nie ☺️. Ostatnio był na za trzy tygodnie. Plus często ludzie zwalniają. Dzwoń i próbuj! 🤗
Edit: a jak nie będzie, to zadzwoń za kolejne 3 dni 😉. Naprawdę można upolować. Plus znajdź wątek na sekcji z pomocą medyczną- może tam ktoś oddawać będzie termin.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia, 09:35
Marysia996 lubi tę wiadomość
💃'95🕴️'90
⌛10cs naturalnie ✖️
⌛1 IUI ✖️
Plan:
25/04 Wizyta w klinice
Diagnostyka:
❌ Adenomioza rozproszona
➖ Dominacja estrogenowa
✔️ W miarę regularne cykle i naturalne owulacje (progesteron 7DPO zawsze w zakresie 16-22 ng/ml). AMH (17.08.24) 2,29ng/ml
✔️ Jajowody drożne, wymaz MUCHa czysty, Pasożyty+ lambia+ helicobacter- nie wykryto, kariotypy prawidłowe u obu, przeciwciał ANA nie wykryto
Julia24 wrote:Wcale nie ☺️. Ostatnio był na za trzy tygodnie. Plus często ludzie zwalniają. Dzwoń i próbuj! 🤗
Edit: a jak nie będzie, to zadzwoń za kolejne 3 dni 😉. Naprawdę można upolować. Plus znajdź wątek na sekcji z pomocą medyczną- może tam ktoś oddawać będzie termin.39tc.💔👼
wrzesień '24 cb💔👼
kwiecień '25 cb💔👼
🔸PCOS
🔸trombofilia wrodzona
🔸depresja
🔸immunologia?⏳
Marysia996 wrote:Myślałam kiedyś o tej lekarce, ale do niej są terminy na wrzesień 🫣
Ja jestem u dr Sydora tzn byłam miałam transfer z accofilem, prografem encortonem, itralipidem i immunoglobulinami. NA testach coś majaczyło ale ostatecznie nić nie wyszło. Chociaż pierwszy na testach coś pokazało w ciągu dwóch lat.
Chwilowo zawiesiłam wizyty u niego.
Obecnie konsultuje z dr Jarosz moje wyniki oraz z Prof Malinowskim z Łodzi.
U dr Jarosz można mieć teleporade, chociaż zalecenia wydała podobne do Dr Sydora. Do transferu accofil i encorton. Pani doktor nie uznaje immunoglobulin ani szczepień.
Profesor Malinowski przyjmuje w Gynemed i on właśnie zajmuje się poronieniami oraz problemami z zajściem i utrzymaniem ciąży. Ale nie powiem wizyty i badania są bardzo drogie. Jeśli chcesz iść do niego to od razu mówię ze kilka tysięcy zostawisz na pierwszej wizycie. Nie rób badań dodatkowych bo profesor może kazać powtarzać u siebie w przychodni. Ja miałam cześć badań, które zaakceptował ale niektóre kazał powtarzać. Profesor zastosuje szczepienia krwią męża oraz pullowane, jeśli wynik cross match ( u mnie wyszedł 28,8%) jest podwyższony to najpierw są szczepienia potem immunosupresja czyli leki.Marysia996 lubi tę wiadomość
Ona: 36at
On: 38lat
Starania od 01.2023
09.2023 - IUI - ❌
01.2024 - KET (AZ) -❌
09. 2024 - KET (AZ) - ❌
10. 2024 - KET (AZ) - ❌
03.2025 - KET (AZ) - ❌
niskie amh - 0,52
endometrioza, mięśniaki
Allo mlr 0 %
Cross match - 28,8 %
Kiry BX - brak 2DS1, 2DS5 i 3DS1
07.2024 - Test BeReady -
-(przesunięcie transferu o 12 godzin do przodu)
* wizyta prof Malinowski
* 17.04. 2025 - wizyta dr Marta Paliga + Dipherline i lametta
* 05.25 - histeroskopia +CD138
Dalszy plan KD lub AZ - cd. nastąpi 🍀 -
@Alicjasss ja bym jutro kupiła facelle, bo ta partia E@H wygląda podejrzanie. Jeśli to jest 14dpo mniej więcej (?) to krecha już powinna ciemnieć, u mnie na tych testach już 9dpo był cień cienia, ale nie ma reguły, bo ja też miałam przyrosty bety duże. Spróbuj siknąć jeszcze jak będziesz miała okazję jeśli masz dużo tych testów i pokaż fotę w świetle dziennym ❤️
@Julia wykres wygląda bardzo obiecująco, trzymam kciuki za jutro 🍀🥹 jestem dobrej myśli! 😘
Dziewczyny miłego dnia, mokrego dyngusa 💦
My dziś informujemy rodziców męża 😂 będzie więcej emocji coś czuje, bo to pierwsze wnuki ❤️Insane, Babsi lubią tę wiadomość
💁🏼♀️94'🧔🏼♂️92' 🐕🦺21’
💊 •PregnaStart •Omega 3-6-9 •Magne B6 Forte •LaciBios
Pierwsze Bąbelki🤰🏼:
✨13.02 ~ 1DC
🥚 28.02 ~ 16DC
💌 07.03 ~ 7dpo: Estr 212.10, Prog 17.52
⏸️ 09.03 ~ 9dpo:❣️Cieś 🐻
💌 10.03 ~ 10dpo: Beta 23.70, Prog 19.50
💌 12.03 ~ 12dpo: Beta 92.90, Prog 29.49 (+279.70%)
💌 14.03 ~ 14dpo: Beta 273.40, Prog 31.57 (+187.40%)
✨19.03 (4+6) ~ 37mm pęcherzyk Kropusia🥹
✨ 31.03 ~ dwa bijące serduszka💕(0.5cm🐻 + 0.3cm🐻)
✨ 16.04 ~ Misie mają po 2.11cm💕
⏳ 07.05 prenatalne
⏳ 14.05 wizyta kontrolna
-
Julia Twój wykres jest super i mam dobre przeczucia, że się udało 🥹 o której mogę rano już stać pod kibelkiem i kibicować? 📣😅❤️
brilka, Loraa, Insane, Julia24 lubią tę wiadomość
Ona 35l: AMH 1,27, LUF, IO, PAI-1 4G/5G hetero, brak innych mutacji, halotyp Bx obecne kiry 2DS1 2DS5 3DS1, kariotyp prawidłowy, Obecna UreaParvum
On 34l: morfo 2-4, słaba ruchliwość, kariotyp prawidłowy
Starania od 04.2024, 2xCB
27.02.25 ⏸️
28.02 beta 9.8, prog 0.5, okres, start IVF(DE) stymulacja Menogon HP 225j.
06.03 beta 212coś, prog 15.4, przerwanie stymulacji
26.03 💔 poronienie samoistne
Ferrtytyna 12, morfologia na granicy normy.
⏳Leczenie UreaParvum, Doksycyklina 10dni po 1x200, w nowym cyklu dla dwojga
🔜 zespół antyfosfolipidowy, białko S i C, mąż HLAC
🔜 cross match -
Alicjasss kurcze majaczy tam serio, czekam na powtórkę koniecznie innymi testami! A najlepiej betę 🤞🏼🩷
Marysiu jeszcze ja się nie odniosłam, bardzo mi przykro że przez to przechodzisz i doskonale rozumiem Twoje podejście. Sama straciłam już nadzieję, że to po prostu przypadki i będę działać i szukać przyczyny zanim zdecyduję się na kolejne podejście. Opisz może jeśli masz chwilę czasu czego już próbowałaś, u jakich lekarzy byłaś, jakie badania to z pewnością ktoś tutaj jeszcze podpowie co więcej można zrobić. Aczkolwiek zdecydowanie szła bym w immunologię jeśli jeszcze tego nie zrobiłaś. Trzymam za ciebie kciuki, choć widzę zwątpienie w Twojej wypowiedzi to wierze, że odzyskasz nadzieję 🩷 a słońce już niebawem zaświeci ☀️
Julia no wykres zacny, i te drzemeczki fiu fiu 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
Kałamarnica u Ciebie same dobre znaki, proszę tam wykorzystać żołnierzyki z wielkanocnych jajek 😂🩷
Mola ale piękny czas u was, te ogłoszenia bliźniaków, coś pięknego 🥹🥹🥹Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia, 10:17
Molahonkeey, kałamarnica 11 lubią tę wiadomość
🙎🏼♀️28🙎🏼♂️28
👰🏼🤵🏼2023
Starania o 1 bobasa 🍼 od 08/23
z pomocą medyczną od 11/24 💉
22.01 ⏸️ -💔 ciąża biochemiczna
4.03 ⏸️ - 💔 (10tc)
Badania💉
👩🏼🦱AMH 2.78, TSH:LH✅ naturalne owulacje ✅
Letrox 50
🧔🏽♂️ ilość 418mln, 4% prawidłowe (kiepska budowa i ruch), TenFertilON -
Julia,już tyle znaków. Zaciskam już kciuki na jutro 🤞🍀🍀🍀
Alicjasss, dziwnie się wybarwiają. Kupiłabym jutro pinka lub facelle. One się ładnie wybarwiają. Dalej trzymam kciuki 🍀
Marysia, po prostu mi przykro. Życzę dużo siły, miejmy nadzieję, że szybko uda się znaleźć przyczynę.
Mnie chyba owulka zaskoczyła, chyba wypadnie 2 dni wcześniej. My wczoraj z mężem cały dzień spędziliśmy razem, dużo spacerowaliśmy. Powiem Wam, że wiosną dobrze robi mi na głowę 😅Marysia996 lubi tę wiadomość
👱♀️❤️👨29&38
Starania o pierwsze 👶🩷🩵
8 cs 😿
⏸️ 0 razy
28.04.2025 - wizyta w Klinice Niepłodności
👱♀️
Endometrioza 1 stopnia z adenomiozą, podejrzenie polipa i stanu zapalnego ❌
FSH 01.2025 (8,72) 03.2025 (15,70) ❌
LH (6,8 )
Estradiol (22,00)
TSH (1,98 )
Anty TPO (83) ❗
Witamina D (95,62)
Ferrytyna ( 82,00)
Witamina B12 ( 1006,00)
AMH (0,26) ❌❌❌❌❌
👨
Koncentracja (114,4 mln)
Ruch szybki postępowy a (13,49 %)
Morfologia (2 %) ❌
🤞#rodzew2026 🍀 -
Vergeet wrote:Alicjasss kurcze majaczy tam serio, czekam na powtórkę koniecznie innymi testami! A najlepiej betę 🤞🏼🩷
Marysiu jeszcze ja się nie odniosłam, bardzo mi przykro że przez to przechodzisz i doskonale rozumiem Twoje podejście. Sama straciłam już nadzieję, że to po prostu przypadki i będę działać i szukać przyczyny zanim zdecyduję się na kolejne podejście. Opisz może jeśli masz chwilę czasu czego już próbowałaś, u jakich lekarzy byłaś, jakie badania to z pewnością ktoś tutaj jeszcze podpowie co więcej można zrobić. Aczkolwiek zdecydowanie szła bym w immunologię jeśli jeszcze tego nie zrobiłaś. Trzymam za ciebie kciuki, choć widzę zwątpienie w Twojej wypowiedzi to wierze, że odzyskasz nadzieję 🩷 a słońce już niebawem zaświeci ☀️
Julia no wykres zacny, i te drzemeczki fiu fiu 🤞🏼🤞🏼🤞🏼
Kałamarnica u Ciebie same dobre znaki, proszę tam wykorzystać żołnierzyki z wielkanocnych jajek 😂🩷
Mola ale piękny czas u was, te ogłoszenia bliźniaków, coś pięknego 🥹🥹🥹Vergeet lubi tę wiadomość
39tc.💔👼
wrzesień '24 cb💔👼
kwiecień '25 cb💔👼
🔸PCOS
🔸trombofilia wrodzona
🔸depresja
🔸immunologia?⏳
Slava wrote:Julia Twój wykres jest super i mam dobre przeczucia, że się udało 🥹 o której mogę rano już stać pod kibelkiem i kibicować? 📣😅❤️
Ja wstaję wcześnie, więc pewnie w okolicy 7 rano będę robić test ❤️.kałamarnica 11, Motylek93, Nowa2024, Molahonkeey, Vergeet, Slava, brilka, Babsi, a_aandzela lubią tę wiadomość
💃'95🕴️'90
⌛10cs naturalnie ✖️
⌛1 IUI ✖️
Plan:
25/04 Wizyta w klinice
Diagnostyka:
❌ Adenomioza rozproszona
➖ Dominacja estrogenowa
To ja będę w drodze do pracy już wtedy. Chyba zjadę specjalnie na stację aby zobaczyć 😁🌿🥰
Motylek93, Julia24 lubią tę wiadomość
👱♀️'91: PCOS, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy, pokrzywka nawrotowa
• ANA 1:100 ❌
• MTHFR heterozygota C>T
• AMH 5.04 ng/mL (01.25r.)✅
• prog 7dpo 17.53 ng/mL ✅
• Euthyrox, Pregna start, Inozytol, Omega 3-6, Koenzym Q10, resweratrol, cynk, olej z wiesiołka, NAC
👨'87
- liczba 🪱 w ejakulacie: 490mln ✅
- koncentracja 40mln/ml✅
- ruch postępowy 62% ✅
- liczba bezwzględna plemników prawidłowych: 6.09mln ✅
• Profertil Man
🐱 '18 Kitku
• starania od: 08.2023r.
• starania monitorowane od: 02.2024r.
15 cs o pierwsze 👶 za nami
10.24 Ureaplasma species⚡❌
11 -12.24 leczenie + kontrolne wymazy ✅
01.25 - 🏥 ✅ HSG - niedrożność kanału szyjki - udrożniony ✅ jajowody drożne ✅
cykle stymulowane Lamettą 3x owulacja ✅ ciąża ❌
PLAN:
- kwiecień - cykl naturalny 🌱🤞
- diagnostyka immunologiczna w toku.
- 27.05 pierwsza wizyta w klinice ➡️
✨I know it's worth it. ✨ -
Julia24 wrote:Ja wstaję wcześnie, więc pewnie w okolicy 7 rano będę robić test ❤️.
Julia24, Vergeet, brilka lubią tę wiadomość
32 & 33
⛪2020r.
starania na luzie od 2020r.
starania na poważnie od 2024r.
04/24 - 💔 9 tydz Madzia
12/24 - 💔 7 tydz Józio
03/25 - II stymulacja letrozolem ❌
05/25 - III stymulacja letrozolem 🔜
8.05 wizyta + plan diagnostyki ⏳
Ona: PCOS, IO, MTHFR hetero, PAI homo
On: IO, morfologia 1%, FDNA 16%, Msome I+II 23%, stres oxy 1.82 mv/mln/ml, wiązanie z hialuronianem 62% -
kałamarnica 11 wrote:To ja będę w drodze do pracy już wtedy. Chyba zjadę specjalnie na stację aby zobaczyć 😁🌿🥰
Ej, ja mam jutro urlop, więc żadna konkretna godzina 😅, ale do 8 dam znać!! 😘😘kałamarnica 11, Vergeet, Slava, Motylek93, a_aandzela lubią tę wiadomość
💃'95🕴️'90
⌛10cs naturalnie ✖️
⌛1 IUI ✖️
Plan:
25/04 Wizyta w klinice
Diagnostyka:
❌ Adenomioza rozproszona
➖ Dominacja estrogenowa
Julia 🍀🤞🤞🤞Ja: 35, on: 34
✅IO w remisji- Metformina 2000 mg, usunięte niewielkie ognisko endometriozy oraz zrosty
📍AMH 22 ng/ml
📍PCOS, długie, bezowulacyjne cykle, hiperandrogenizm, hiperplazja endometrium, niedrożny lewy jajowód
❌przewlekłe zapalenie endometrium (Doxycylina na 2 tygodnie)
❌02.04.2025- chlamydia w posiewie- Azytromycyna
20.03.2025 ⏸️- beta 233
02.04.2025 pęcherzyk cążowy + żółtkowy
09.04.2025 jest serduszkocrl 0,46 cm
📆24.04.2025- kontrola
📆07.05.2025- kontrola
-
Julia 🍀🤞👩🏻96 🧔🏽♂️92
F 2014👦🏼
J 2016 👦🏽
Lipiec24 odstawienie krążka 👶🏼
👩🏻•PCOS•Niedoczynność tarczycy
AMH 16,90❌
Tsh 3,94 ❌➡️ Tsh 1,240 ✅
Brak owulacji od 08.24❌
02.2025 pod opieka kliniki leczenie niepłodności
03.25 Lametta+Ovitrelle•ciąża biochemiczna 💔
04.25 Lametta
🩸10.04
•Hipoglikemia reaktywna•Dieta 🥗 niski IG
💊Letrox 50, Miovelia PRO, selen, zincas, omega 3, NAC, cytrynian magnezu, B-complex, olej z wiesiołka, koenzym Q10
🧔🏽♂️ morfologia 1% zbyt duża lepkość ❌
Posiew z cewki ✅
Posiew z nasienia ✅
💊AC Folicum, Spermidyna, Likopen, ubichinon, L-karnityna, wit b12, wit d3 4000j, olej z czarnuszki, omega 3+DHA, NAC, selen, cynk, magnez, zioła 🌿 ojca Sroki