💕Nasz Vergeecik wciąż szaleje, niech się w grudniu bobas śmieje 🥹✨
-
WIADOMOŚĆ
-
kałamarnica 11 wrote:Aszinku, widzę po Twoim wykresie, że Ty też już tuż tuż do owulki 😁 może będziemy testowały w tym samym czasie 🥰
Mam nadzieję, że jutrzejsze USG nie zabije moich nadziei na owulację w tym cyklu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia, 19:16
kałamarnica 11, Vergeet, Julia24 lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
✔️ AMH - 3,63ng/ml
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
💉Neoparin+💊 Acard150
„ Słońce, przestań się już bać
Wysuń się zza chmur i świeć…”
✨ 2025 ✨🙏 -
Dziękuję, a ja za Ciebie z całych sił! 😘
Julia, czy była dziś drzemeczka? 😁Julia24 lubi tę wiadomość
👱♀️'91: PCOS, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy, pokrzywka nawrotowa
• ANA 1:100 ❌
• MTHFR heterozygota C>T
• AMH 5.04 ng/mL (01.25r.)✅
• prog 7dpo 17.53 ng/mL ✅
• Euthyrox, Pregna start, Inozytol, Omega 3-6, Koenzym Q10, resweratrol, cynk, olej z wiesiołka, NAC
👨'87
- liczba 🪱 w ejakulacie: 490mln ✅
- koncentracja 40mln/ml✅
- ruch postępowy 62% ✅
- liczba bezwzględna plemników prawidłowych: 6.09mln ✅
• Profertil Man
🐱 '18 Kitku
• starania od: 08.2023r.
• starania monitorowane od: 02.2024r.
15 cs o pierwsze 👶 za nami
10.24 Ureaplasma species⚡❌
11 -12.24 leczenie + kontrolne wymazy ✅
01.25 - 🏥 ✅ HSG - niedrożność kanału szyjki - udrożniony ✅ jajowody drożne ✅
cykle stymulowane Lamettą 3x owulacja ✅ ciąża ❌
PLAN:
- kwiecień - cykl naturalny 🌱🤞
- diagnostyka immunologiczna w toku.
- 27.05 pierwsza wizyta w klinice ➡️
✨I know it's worth it. ✨ -
Kałamarnica, u mnie owulaki cały czas blade i z dnia na dzień potrafi być bordowy więc pewnie będzie to zaskoczenie 🤭 u Ciebie wygląda jakby było już tuż tuż 🔥 trzymam mocno kciuki za monitoring i wiem jakie to stresujące bo mam to samo 🙈 boje się, że znowu będzie bezowulacyjny, albo że będzie piękne jajo ale nie pęknie 🙈
Kociara, jutro na monitorngu pewnie będzie już coś wiadomo więcej ✊
Aszin, pierwszy raz horieny? Ja je polubiłam z tego względu, że mnie nie mylą czy to pik czy nie, są blade cały czas a nagle bordowy z dnia na dzień 😅Kociara20996 lubi tę wiadomość
👩❤️👨 31&36
🔸Starania od 03.2023r.
🔸Cykle bezowulacyjne 03.2023-10.2024 (20cs)
🔸Diagnoza: Hashimoto + hipoglikemia reaktywna (letrox + glucophage)
🔸Badanie nasienia ✅
🔸AMH 7,17
🔸Powrót owulacji 11.2024
✨5cs
🔸Cykle długie 34-40dni
🔸Późne owulacje 20-24dc
02.25 cb? 💔
02.25 Prolaktyna 1,12 (poniżej normy) dostinex - odstawienie
03.25 Niepękniety pęcherzyk Graafa (4cs)
Suplementy: Fertistim, omega 3, witamina D, witamina C, cynk -
Pelasia30 wrote:Kałamarnica, u mnie owulaki cały czas blade i z dnia na dzień potrafi być bordowy więc pewnie będzie to zaskoczenie 🤭 u Ciebie wygląda jakby było już tuż tuż 🔥 trzymam mocno kciuki za monitoring i wiem jakie to stresujące bo mam to samo 🙈 boje się, że znowu będzie bezowulacyjny, albo że będzie piękne jajo ale nie pęknie 🙈
Kociara, jutro na monitorngu pewnie będzie już coś wiadomo więcej ✊
Aszin, pierwszy raz horieny? Ja je polubiłam z tego względu, że mnie nie mylą czy to pik czy nie, są blade cały czas a nagle bordowy z dnia na dzień 😅Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
✔️ AMH - 3,63ng/ml
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
💉Neoparin+💊 Acard150
„ Słońce, przestań się już bać
Wysuń się zza chmur i świeć…”
✨ 2025 ✨🙏 -
U was nadchodzą owulacje a u mnie przez późną owulke spóźnia się 🦍 🙄 Chciałabym wrócić już do działania i przede wszystkim martwi mnie, że monitoring wypadnie za wcześnie🫣Starania od 04/24, od 11/24 z pomocą medyczną 💉
03/25 cb? (13 cs)
👩🏻 ✅ hormony, kariotyp, mucha (wyleczona ureaplasma), amh 3,74 (08/24) ➝ 1,75 (03/25), udrożniony kanał szyjki macicy (04/25), histeroskopia, p/c przeciwplemnikowe
❌ niedrożny prawy jajowód, kir AA
⌛️CD138
🧔🏻♂️✅ poprawa wyników nasienia (02/25), HBA 80%, SDF 7%, hormony, kariotyp
❌ podwyższony stres oksydacyjny
⌛️HLA-C
30/04/25 - monitoring
06/25 - IUI -
Ja siedzę dzisiaj cicho bo nie mam o czym opowiadać. Nie mogę sobie znaleźć miejsca i zajęcia przez myśl że wracam jutro do burdello bum bum zwanego "praca" po tym nieplanowanym L4. Czekam na kolejne genialne pomysły typu "jutro zobaczmy się w biurze" czy rzeczy niemozliwe logistycznie do rozwiązania. 😅 No nie chce mi się i o.
W dodatku stresuje się jutrzejszym testem.walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
♀️29
◾PCOS - długie cykle, często bezowulacyjne;
mała tarczyca;
◾01.2024 elektrokonizacja szyjki macicy (rak in situ 🦀 i HPV)
◾PAI hetero, MTHFR C677 hetero
◾arytmia
◾9 stymulacji letrozolem ❌
◾07.2024 poronienie - puste jaja płodowe 💔💔
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 34
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
◾MSOME: 0% - 1 stopień, 1% - 2 stopień 😬
✨IVF💉
IMSI:
20 🥚 ➡️ 12 zapłodnień ➡️niedobitek 5BB❄️
FET 15.04 ⌛🍀 -
Siesiepy masz jakieś objawy? ✊🥹👩27👨29 kitku 🐈 2022
Mąż: morfologia 2%, obniżony ruch
Całkowita ilość: 370 mln
Hashimoto, IO, niedoczynność tarczycy.
Podstawowe badania w normie 😌 FSH, LH, estradiol, prolaktyna,itd
AMH: 6,63
Październik- Styczeń Clo+ Ovitrelle❌
Pierwsza wizyta w klinice za nami ☘️
HSG ✅
MUCHa✅
Wirusy✅
Ana3 miano 1:160
Marzec:
9 dpo- pozytywny test, beta 18,6; prog 48❤️
11 dpo-beta 78,9, prog 60❤️
13 dpo-beta: 223 🥰 prog 89❤️
15 dpo-beta: 479 🥹
04.04 pierwsze USG 🍀🫶🏻 2 Kropusie na pokładzie 🥹😘✊
18.04 wizyta serduszkowa 🥰❤️ Jeden Kropuś 6+6 ( serduszko crl 0,9 cm) Drugi Kropuś zatrzymany 6+1 💔
-
Hopex2 wrote:Siesiepy masz jakieś objawy? ✊🥹walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
♀️29
mała tarczyca;
◾arytmia
◾przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka - predyspozycje do anemii złośliwej (APCa i Castle)
♂️ 34
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
✨IVF💉
IMSI:
FET 15.04 ⌛🍀 -
@Siesiepy to jednak jutro testujesz? 😁✊
@Babsi no eleganckie przyrosty!!! Teraz to czekamy na USG 🤗🤗.
@Kałamarnico dla mnie to już praktycznie pik 🤭, ale no warto jutro powtórzyć. Może też Ci gwiazdy będą sprzyjać 6 maja i zatestujesz z @Aszin? 🤭✨🌟💫
A drzemki dzisiaj nie było. Generalnie nie mam żadnych objawów. Boję się tego testowania 😶🌫️.
@Brilka akurat majówka się trafia co? U nas też był problem z wizytą, bo doktorek od 26 ma urlop do końca majówki, więc musiałam się umówić na 25 na pogadankę. Może @ jutro przyjdzie! Jakaś gorąco kąpiel przed powrotem do pracy? ☺️
@Alicjass echh, przykro mi😢. Podejrzane były te testy, ale w pełni rozumiem, że narobiły już dużo nadziei 😢. Mnie tak w grudniu facelle załatwiły. Ściskam 🫂
@Slava udało się jeszcze z mamą pogadać? ☺️ Wracacie już do siebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 kwietnia, 20:58
💃'95🕴️'90
⌛10cs naturalnie ✖️
⌛1 IUI ✖️
Plan:
🍀 2 IUI Lametta+ Menopur +Cyclogest
25/04 Wizyta w klinice
05/25 Biopsja/ histero+biopsja w zależności od decyzji Doktorka+KIR
Diagnostyka:
❌ Endometrioza 3st, liczne zrosty
❌ Adenomioza rozproszona
❌ Prawy jajnik przyklejony do macicy i za wysoko umiejscowiony
❓DHEA-S wynik 520ug/dl -> do powtórzenia
➖ IO, BMI 23,8 📉(Siofor 1000 XR + dieta przeciwzapalna)
➖ U partnera seminogram w dolnej granicy normy. HBA 77%. Fragmentacja DNA 82%
➖ Dominacja estrogenowa
✔️ W miarę regularne cykle i naturalne owulacje (progesteron 7DPO zawsze w zakresie 16-22 ng/ml). AMH (17.08.24) 2,29ng/ml
✔️ Jajowody drożne, wymaz MUCHa czysty, Pasożyty+ lambia+ helicobacter- nie wykryto, kariotypy prawidłowe u obu, przeciwciał ANA nie wykryto
✨ Just because it's taking time,
doesn't mean it's not happening. ✨ -
Julia 🍀🍀🍀👩⚖️30 lat
🍀starania o pierwszego malucha od 07.2024
🧪morfologia ✅TSH 1.3, ft3,ft4 , FSH 6.98, LH 5.9, prog, estradiol, SHBG✅
AMH 0.81❌
suplementacja Wit D, kwas foliowy,jod,olej z wiesiołka ,B3
🧔♂️33 lata
suplementacja omega,Wit D
24.02.2025 - ⏸️ 😍🥹😍🥹
25.02.2025 - beta 24.83 U/I rośnij kropeczko 🥰
27.02.2025 - beta 78.07 U/,prog 16.04 rośnij kropeczko 🥰
1.03.2025 beta 185 U/I, prog 15.4 rośnij kropeczko 🥰
6.03.2025 beta 2071 U/I rośnij kropeczko 🥰
12.03.2025 - mamy serduszko ❣️i 3,1mm człowieczka 🥰 rośnij kropeczko 🥰
2.04 2.9cm człowieczka i serduszko 150/min 😍 rośnij kropeczko!
23.04 wizyta kontrolna ⌛️
28.04 prenatalne ⌛️🩷💙
-
Julia24 wrote:@Siesiepy to jednak jutro testujesz? 😁✊
@Babsi no eleganckie przyrosty!!! Teraz to czekamy na USG 🤗🤗.
@Kałamarnico dla mnie to już praktycznie pik 🤭, ale no warto jutro powtórzyć. Może też Ci gwiazdy będą sprzyjać 6 maja i zatestujesz z @Aszin? 🤭✨🌟💫
A drzemki dzisiaj nie było. Generalnie nie mam żadnych objawów. Boję się tego testowania 😶🌫️.
@Brilka akurat majówka się trafia co? U nas też był problem z wizytą, bo doktorek od 26 ma urlop do końca majówki, więc musiałam się umówić na 25 na pogadankę. Może @ jutro przyjdzie! Jakaś gorąco kąpiel przed powrotem do pracy? ☺️
@Alicjass echh, przykro mi😢. Podejrzane były te testy, ale w pełni rozumiem, że narobiły już dużo nadziei 😢. Mnie tak w grudniu facelle załatwiły. Ściskam 🫂
@Slava udało się jeszcze z mamą pogadać? ☺️ Wracacie już do siebie?
Na szczęście brałam pod uwagę, że to będzie cud jeśli się udało, skoro współżyliśmy tylko dzień przed owulacja i jednak nie było żadnych cieni na testach wcześniej, a te takie podejrzane. Jest nawet ok😉
Niestety przez weekendowy związek coraz częściej są te dołki, że jednak raczej ciaza nie prędko się pojawi.
Objawami się nie przejmuj.,że nie masz. To jednak za szybko, aby na nie liczyć 😊 -
Julia, można mieć wszystkie objawy świata i nie zobaczyć dwóch kresek, brak objawów to żadna wyrocznia. ⏸🌿🤞
Siesiepy trzymam kciuki 🥰
Brillko, za Twoją 🦍 też. Niech przychodzi.
Alicjas tulę 🫂 niech to będzie pierwszy dzień Twojej ciąży. 💕
Ja powtórzyłam owulak wieczorem, bo jutro rano nie zrobię na pewno, a w pracy nie chcę się kitrać. I w sumie prawie PIK
https://zapodaj.net/plik-LZSgAM6p8T
Mam nadzieję, że jutro USG to potwierdzi 🙏
aszin, PaulinKA, Alicjasss, Julia24, Molahonkeey, Slava, Nowa2024 lubią tę wiadomość
👱♀️'91: PCOS, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy, pokrzywka nawrotowa
• ANA 1:100 ❌
• MTHFR heterozygota C>T
• AMH 5.04 ng/mL (01.25r.)✅
• prog 7dpo 17.53 ng/mL ✅
• Euthyrox, Pregna start, Inozytol, Omega 3-6, Koenzym Q10, resweratrol, cynk, olej z wiesiołka, NAC
👨'87
- liczba 🪱 w ejakulacie: 490mln ✅
- koncentracja 40mln/ml✅
- ruch postępowy 62% ✅
- liczba bezwzględna plemników prawidłowych: 6.09mln ✅
• Profertil Man
🐱 '18 Kitku
• starania od: 08.2023r.
• starania monitorowane od: 02.2024r.
15 cs o pierwsze 👶 za nami
10.24 Ureaplasma species⚡❌
11 -12.24 leczenie + kontrolne wymazy ✅
01.25 - 🏥 ✅ HSG - niedrożność kanału szyjki - udrożniony ✅ jajowody drożne ✅
cykle stymulowane Lamettą 3x owulacja ✅ ciąża ❌
PLAN:
- kwiecień - cykl naturalny 🌱🤞
- diagnostyka immunologiczna w toku.
- 27.05 pierwsza wizyta w klinice ➡️
✨I know it's worth it. ✨ -
Julia, próbowałam wszystkie znane mi metody wywoływania i nic, zero plamień 🙄
Ale i tak nie ma to już znaczenia, bo dostałam wyniki wymazu, który robiłam w piątek i znowu czekają mnie antybiotyki. Chyba nigdy nie wrócimy do starań, a już na pewno nie w trakcie tych magicznych 3 cykli po drożności…Starania od 04/24, od 11/24 z pomocą medyczną 💉
03/25 cb? (13 cs)
👩🏻 ✅ hormony, kariotyp, mucha (wyleczona ureaplasma), amh 3,74 (08/24) ➝ 1,75 (03/25), udrożniony kanał szyjki macicy (04/25), histeroskopia, p/c przeciwplemnikowe
⌛️CD138
⌛️HLA-C
30/04/25 - monitoring
06/25 - IUI -
Alicjass przykro mi
Babsi no wspaniałe są to informacje, miód na moje serce ❤️
Kciuki za wszystkie testujące i za wszystkie wizyty.
My jutro mamy wizytę w klinice I dowiemy się o efektach zapłodnienia. Jutro rano mija 5 doba więc hodowla powinna być już zakończona. Mam nadzieję że jakoś komórek i nasienia była dobra i mamy kilka mrozaczków.
Przy okazji kontrola po punkcji.
Widzialam dzisiaj dwa bociany więc jestem dobrej myśli ale też odczuwam lekki stres.
Pytanie statystyczne; ile dni po punkcji dostałyście okres?Slava, Babsi, Lisik lubią tę wiadomość
🙎♀️🙎♂️'95 rok
Starania na poważnie od 01.2023 r.
06.24 start stymulacji lamettą
08.24 💔 8tc poronienie samoistne
11.24 pierwsza wizyta w klinice
AMH - 2,0💪
Mycoplasma/ ureaplasma - ujemne 💪
Kariotypy prawidłowe 💪
Jajowody drożne 💪
On: morfologia 0% -> 6% -> 9%💪
03.25 kwalifikacja in vitro 💪
04.25- stymulacja
16.04.25 - punkcja, pobrano 6🥚 -
Minia000 wrote:Alicjass przykro mi
My jutro mamy wizytę w klinice I dowiemy się o efektach zapłodnienia. Jutro rano mija 5 doba więc hodowla powinna być już zakończona. Mam nadzieję że jakoś komórek i nasienia była dobra i mamy kilka mrozaczków.
Widzialam dzisiaj dwa bociany więc jestem dobrej myśli ale też odczuwam lekki stres.
Pytanie statystyczne; ile dni po punkcji dostałyście okres?walka o pierwsze 🦕 od 7.2022, bez zabezpieczenia od 2019
♀️29
mała tarczyca;
◾arytmia
♂️ 34
◾HBA 70,5% ↗️🎉
◾łagodna oligospermia ↘️
✨IVF💉
IMSI:
FET 15.04 ⌛🍀 -
@Alicjass 🫂🫂🫂 , niby starałaś się nie nastawiać ale pewnie jakąś iskierka się pojawiła:( ehh... czy nie ma opcji na jakąś zmianę grafiku albo pracy u Twojego partnera by jednak moc się częściej łapać w czasie dni płodnych? Jednak comiesięczne starania znacząca zwiększają szanse
trzymam kciuki by to był pierwszy dzień Twojej ciąży!
@brilka oh noł, co za draństwo znowu wyszło w wymazach?? Ja pier ... mega współczuję..
@Julia , @Siesiepy jutro czekam pod kibelkiem! 🍀🍀🍀
@Minia000 oooo ale tu kibicuje wielu dorodnym blastkom!😍😍😍
@kalamarniczka owulak pierwsza klasa, nic tylko działać!
Jeju dziewczyny ale miałam super dzień! Cały czas na dworze, oblewalismy się z rodzinką (banda dzieciaków i mlodziezy) caaaly dzień, graliśmy w siatkę, ciuciubabke, byliśmy na spacerze i bawiliśmy maleńkiego szczeniaczka🤩 pojadłam, popiłam, to moje pierwsze święta bez słodkości 🤣
Ciężko jutro będzie wracac do pracy ale krótszy tydzień pracujacy, kolejny w sumie tez więc jakoś dam radę 😍🤩 lecę w spanko!
I wam również życzę dobrych snów i miękkiego lądowania w roboczą czesx tygodnia!kałamarnica 11, Molahonkeey, Slava, Nowa2024, Lisik lubią tę wiadomość
♀️&♂️ '95: 17 cykl od początku starań -zawieszony
📌kariotypy OK
👱♀️: LUF, zaburzenia owulacji, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, endometrioza i adenomioza, AMH 10.24- 1,28
✅MUCH, HSG- udrożniono lewy jajowód
✅ brak p.cial przeciwplemnikowych
❌️6 cykli stymulowanych, 3 potwierdzone owulacje
❌️Polip w macicy
‼️ wykryto obecność jaj pasożyta.
🧑: morfo 4%; ruch a+b- 40%, 30 mln plemników w nasieniu, SDF-15%, upłynnienie 25min ⚠️
✅USG ok, brak żpn
🔜
Przerwa w staraniach
04.2025- Leczenie pasożytów
5.05- Histeroskopia
05.2025- biopsja endometrium
06/07. 2025?- Drożność z lipiodolem -
Czerwiec- powrót do starań?
⏰️ 09/10.2025 - klinika -
Minia000 wrote:Alicjass przykro mi
Pytanie statystyczne; ile dni po punkcji dostałyście okres?
Ja najpierw 6 dni, a teraz 12
Trzymam kciuki za każdą z Was, ale mam nadzieję że się nie obrazicie, jak napisze że szczególnie za Siesiepy...w końcu miałyśmy razem rodzic...27tc+3 - 😢 [*] 11.20
37tc+3 - 🌈
6tc+4 - 😭 [*] 07.24 - żegnaj okruszku...
3tc+4 💔
[/url]
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _
X.21 - I IVF
23.12.21 - FET ❄️4AA
25.08.22 - 37+3 - 3220g i 54cm cudu jest juz ze mną
...
_ _ _ _
04.06.24 FET ❄️3AA
06.07.24- 7+2 💔
_ _ _ _
05.09.24 - FET ❄️4AB
11.10.24 cp; Metotreksat 7+5 💔
❓️❔️❓️❔️❓️❔️
"Ojcze, jeśli możliwe, oddal ode mnie ten kielich
Ojcze, jeżeli trzeba, chcę Twoją wolę wypełnić" -
PaulinKA wrote:@Alicjass 🫂🫂🫂 , niby starałaś się nie nastawiać ale pewnie jakąś iskierka się pojawiła:( ehh... czy nie ma opcji na jakąś zmianę grafiku albo pracy u Twojego partnera by jednak moc się częściej łapać w czasie dni płodnych? Jednak comiesięczne starania znacząca zwiększają szanse
trzymam kciuki by to był pierwszy dzień Twojej ciąży!
@brilka oh noł, co za draństwo znowu wyszło w wymazach?? Ja pier ... mega współczuję..
@Julia , @Siesiepy jutro czekam pod kibelkiem! 🍀🍀🍀
@Minia000 oooo ale tu kibicuje wielu dorodnym blastkom!😍😍😍
@kalamarniczka owulak pierwsza klasa, nic tylko działać!
Jeju dziewczyny ale miałam super dzień! Cały czas na dworze, oblewalismy się z rodzinką (banda dzieciaków i mlodziezy) caaaly dzień, graliśmy w siatkę, ciuciubabke, byliśmy na spacerze i bawiliśmy maleńkiego szczeniaczka🤩 pojadłam, popiłam, to moje pierwsze święta bez słodkości 🤣
Ciężko jutro będzie wracac do pracy ale krótszy tydzień pracujacy, kolejny w sumie tez więc jakoś dam radę 😍🤩 lecę w spanko!
I wam również życzę dobrych snów i miękkiego lądowania w roboczą czesx tygodnia!
Staramy się, aby zmienić pracę albo grafik 😉
Pewnie nawet brak tej regularności w zbliżeniach tez źle działa na jakość plemników.
Brilka przykro mi 😔 Oby to już ostatnia rzecz, ktora zmusza was do przerwy w staraniach. Raz dwa się wyleczyć i #rodzimyw2026 późną zimą lub wczesną wiosną ❤️
Zazdroszczę wam pięknej pogody. U mnie wczoraj skwar, a dzisiaj chłodno i deszczowo cały dzień. Taki to lany poniedziałek ... lało się z nieba i leje się ze mnie 😬🤣🤣
Dobrej nocy dziewczyny i jutro czekamy na dobre wieści ❤️ -
Paulinko, wyszło mi candida species bardzo liczne kolonie… nie mam absolutnie żadnych objawów, więc ten wynik to dla mnie kolejny już w tym miesiącu szok. Nie mamy już oboje siły do tego wszystkiego, już nawet mój mąż załamał ręce jak mu powiedziałam😑🙄
Te testy ciążowe z easyhome przynoszą pecha, odkąd je odebrałam to ciąży nade mną jakieś fatum kiepskich wyników badań. 🙃Starania od 04/24, od 11/24 z pomocą medyczną 💉
03/25 cb? (13 cs)
⌛️CD138
⌛️HLA-C
30/04/25 - monitoring
06/25 - IUI