💕Nasz Vergeecik wciąż szaleje, niech się w grudniu bobas śmieje 🥹✨
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeżowa świetny pomysł! Jestem za! Tutaj trochę wstyd się żalić bo każda by chciała być na tym miejscu i móc ponarzekać 🩷 więc kto będzie miał dobry nastrój, będzie mógł do nas zajrzeć (i oby rychło dołączyć) 😀 tylko musi się zgłosić jakaś chętna na założenie wątku bo ja już mam robotę na wątki miesięczne do emerytury 😂😂😂 muszę zadbać żeby każda do nas dołączyła! 🩷🐺🐺🐺🐺
Sailor ogromne gratulacje kochana!! Dziewczynka musi być boska! 🌸🌸🌸
Kałamarnica dziwnie premom interpretuje bo jak dla mnie to jest tuż tuż od Piku, sprawdzaj żeby nie przegapić! I działać działać koniecznie! 🩷
Babsi jejku masz wspaniałe podejście! Oby nie opuściło cię przez 9 miesięcy 🩷
Brilka co z kotełkiem? 😿
Ana na pewno nie chcesz przejść już na L4? Warto swoje zdrowie nadwyrężać dla pracy? 🙈 przykro mi, że musiałaś płakać przez pracę
Julia 🫂🫂🫂🫂
M93 no to poważne decyzje! Ale dobra jesteś w targowanie! Może Cię weźmiemy jak będziemy swój kupować 😂 albo chociaż zastosuje twój patent!
Wybaczcie za małą aktywność i że nie odpowiem każdej z was ale tak jak pisałam rano, dzisiaj mega ciężki dzień, 10 godzin, warsztaty wielkanocne więc mega mega zamieszanie! No i do tego miesiączkowy dyskomfort w podbrzuszu cały wieczór więc leżę plackiem i dogorewam 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia, 21:53
🙎🏼♀️28🙎🏼♂️28
👰🏼🤵🏼2023
Starania o 1 bobasa 🍼 od 08/23
z pomocą medyczną od 11/24 💉
22.01 ⏸️ -💔 ciąża biochemiczna
4.03 ⏸️ - 💔 (10tc)
Badania💉
👩🏼🦱AMH 2.78, TSH:LH✅ naturalne owulacje ✅
Letrox 50
🧔🏽♂️ ilość 418mln, 4% prawidłowe (kiepska budowa i ruch), TenFertilON -
M93, ja już słyszałam od dwóch koleżanek, że te z krwi im wyniki wyszły kijowe, a na USG wszystko ok, dzieciaczki urodziły się zupełnie zdrowe.
Anka96, przykro mi bardzo 🫂
Pelsia, ja też mam nadzieję dołączyć do waszego temu poródwiosna2026 😂
Babsi cudownie ❤️ I podoba mi się bardzo Twoje podejście!
Kałamarnica, działajcie!
Julia, dokładnie dziś czuję i myślę to samo ❤️
Brilka tulę i mam nadzieję, że kotek szybko wydobrzeje 🩷
Ja dziś zatestowałam i biel, teraz czekam na @. I zaczynam 8 cykl...
Mojego wyniku AMH dalej nie ma, więc zrobię sobie już prywatnie w 3dc. Zastanawiam się czy nie zbadać jeszcze inhibiny B, biorąc pod uwagę sugestie czata o słabej rezerwie jajnikowej
M93 lubi tę wiadomość
👱♀️❤️👨29&38
Starania o pierwsze 👶🩷🩵
8 cs 😿
⏸️ 0 razy
28.04.2025 - wizyta w Klinice Niepłodności
👱♀️
Endometrioza 1 stopnia z adenomiozą, podejrzenie polipa i stanu zapalnego ❌
FSH 01.2025 (8,72) 03.2025 (15,70) ❌
LH (6,8 )
Estradiol (22,00)
TSH (1,98 )
Anty TPO (83) ❗
Witamina D (95,62)
Ferrytyna ( 82,00)
Witamina B12 ( 1006,00)
AMH (0,26) ❌❌❌❌❌
👨
Koncentracja (114,4 mln)
Ruch szybki postępowy a (13,49 %)
Morfologia (2 %) ❌ -
Ana29 wrote:Ja też przytulam Was wszystkie które tego potrzebuja! ❤️
Ja dziś przeplakalam pol wieczoru. Ciezki czas mam w pracy.
I wiem że mogę iść na l4 , ale jeszcze nie chce. Mam nadzieje że jak wrócę do pracy po urlopie macierzyńskim to tej osoby już tam nie będzie. To byłaby najlepsza dla mnie perspektywa.
A ja właśnie otworzyłam paczkę od Ciebie ❤️. Dziękuję Ci bardzo!! 😘 Idealnie trafiło, bo wczoraj zużyłam ostatnie saszetki Feritisimu. Może trochę Cię pocieszy fakt, że mi to bardzo umiliło dzisiaj wieczór 😘.
A co się dzieje w pracy? 😓 Czemu nie chcesz iść na l4? Może jak nie L4, to urlop chociaż weź do świąt? 🫂
@Brilka mam nadzieję, że kotek szybko wydobrzeje ✊🏻. A co do owulacji w kolejnym cyklu- to myślałaś nad mocniejszą stymulacją i pobudzeniem obu jajników?
@Loraa przykro mi z powodu bieli 🫂. Widzę, że masz termin w klinice już. Wierzę, że ułożycie świetny plan!! Czy myślałaś nad biopsją skoro podejrzewają u Ciebie stan zapalny?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia, 22:48
💃'95🕴️'90
⌛10cs naturalnie ✖️
⌛1 IUI ✖️
Plan:
🍀 2 IUI Lametta+ Menopur +Cyclogest
25/04 Wizyta w klinice
05/25 Biopsja/ histero+biopsja w zależności od decyzji Doktorka+KIR
Diagnostyka:
❌ Endometrioza 3st, liczne zrosty
❌ Adenomioza rozproszona
❌ Prawy jajnik przyklejony do macicy i za wysoko umiejscowiony
❓DHEA-S wynik 520ug/dl -> do powtórzenia
➖ IO, BMI 23,8 📉(Siofor 1000 XR + dieta przeciwzapalna)
➖ U partnera seminogram w dolnej granicy normy. HBA 77%. Fragmentacja DNA 82%
➖ Dominacja estrogenowa
✔️ W miarę regularne cykle i naturalne owulacje (progesteron 7DPO zawsze w zakresie 16-22 ng/ml). AMH (17.08.24) 2,29ng/ml
✔️ Jajowody drożne, wymaz MUCHa czysty, Pasożyty+ lambia+ helicobacter- nie wykryto, kariotypy prawidłowe u obu, przeciwciał ANA nie wykryto
✨ Just because it's taking time,
doesn't mean it's not happening. ✨ -
Vergeet, mój kot ma IBD i mimo zmiany diety, na kontrolnym USG wyszło, że jest jeszcze gorzej niż było 🥺 Musimy przejść na dietę eliminacyjną, wprowadzić sterydy i zaczynam się martwić co dalej 😞
Julia, na razie mam brać lamettę, jak to nie pomoże to chciałabym mocniejszą stymulację. Tylko tam nie bardzo jest co stymulować, lekarka oceniła że w lewym jajniku jest mało pęcherzyków antralnych, prawie całe moje zasoby są w prawym…Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia, 22:15
Starania od 04/24, od 11/24 z pomocą medyczną 💉
03/25 cb? (13 cs)
👩🏻 ✅ hormony, kariotyp, mucha (wyleczona ureaplasma), amh 3,74 (08/24) ➝ 1,75 (03/25), udrożniony kanał szyjki macicy (04/25), histeroskopia, p/c przeciwplemnikowe
❌ niedrożny prawy jajowód, kir AA
⌛️CD138
🧔🏻♂️✅ poprawa wyników nasienia (02/25), HBA 80%, SDF 7%, hormony, kariotyp
❌ podwyższony stres oksydacyjny
⌛️HLA-C
30/04/25 - monitoring
06/25 - IUI -
Ana przykro mi, że w pracy jakaś trudność Cię spotyka. Pisałaś kiedyś, że bardzo lubisz swoją pracę, ale chyba, że jest jakaś osoba, z którą są problemy? Dobrze kojarzę? Przytulam. Pamiętaj tylko o tym, żeby teraz stawiać na pierwszym miejscu siebie i maluszka niezależnie od wszystkiego. 😘💕
Brillka jejku, strasznie mi przykro z powodu choroby kotka. 😥 trzymajcie się tam...👱♀️'91: PCOS, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy, pokrzywka nawrotowa
• ANA 1:100 ❌
• MTHFR heterozygota C>T
• AMH 5.04 ng/mL (01.25r.)✅
• prog 7dpo 17.53 ng/mL ✅
• Euthyrox, Pregna start, Inozytol, Omega 3-6, Koenzym Q10, resweratrol, cynk, olej z wiesiołka, NAC
👨'87
- liczba 🪱 w ejakulacie: 490mln ✅
- koncentracja 40mln/ml✅
- ruch postępowy 62% ✅
- liczba bezwzględna plemników prawidłowych: 6.09mln ✅
• Profertil Man
🐱 '18 Kitku
• starania od: 08.2023r.
• starania monitorowane od: 02.2024r.
15 cs o pierwsze 👶 za nami
10.24 Ureaplasma species⚡❌
11 -12.24 leczenie + kontrolne wymazy ✅
01.25 - 🏥 ✅ HSG - niedrożność kanału szyjki - udrożniony ✅ jajowody drożne ✅
cykle stymulowane Lamettą 3x owulacja ✅ ciąża ❌
PLAN:
- kwiecień - cykl naturalny 🌱🤞
- diagnostyka immunologiczna w toku.
- 27.05 pierwsza wizyta w klinice ➡️
✨I know it's worth it. ✨ -
@kałamarnica11 szczerze mówiąc mi się wydaje że test ciemnieje - one się barwią “tłem” często najpierw, a później linią
dużo zależy od światła zdjęcia też i jakości. No i nie wiem czemu ten test też taki niski, myślę że na jego podstawie owulacja powinna być… jutro/pojutrze? Korzystajcie i obserwuj 💦 ❤️🍀
@Nowa mi mąż streści debatę, ja oglądam Fleabag 😁
@Jeżowa dla mnie super totalnie pomysł 🥹❤️
@Ana29 nic i nikt nie jest warte Twoich łez i cierpienia - i właśnie przez jeden raz takiego wylewania łez skłonił mnie żeby iść tydzień wcześniej na L4… bo idiota mnie do płaczu doprowadził.
@SailorMoon gratulacje i dużo zdrowia ❤️😘
@M93 ja Cie biorę na negocjacje mieszkaniowe 🤣
@Loraa tulę za biel 😔🫂
U nas dziewczyny szalony dzień 🙈 byliśmy obejrzeć mieszkanie u nas na osiedlu - ostatni apartament w nowym bloku 86m + 30m taras, który już oczami wyobraźni przekształciłam w zimowy ogród i możliwe że się zdecydujemy… 🙈 doszliśmy do wniosku że te domy co oglądaliśmy to jeden na drugim postawiony płot w płot.. Noi jednak koszta inne, mieszkanie jest gotowe do odbioru, więc przed porodem byśmy się wyrobili z remontem 🥹 mamy rezerwację do wtorku i będziemy myśleć… mieszkanie w bloku, w którym siostra męża ma mieszkanie 3 piętra niżej, więc jakby luksusowo 😁💕 mamy dużo do przemyślenia. Dziś byliśmy na “The Strings” z Miśkiem Koterskim - super się ubawiliśmy! A jutro koncert Jucho 🥹❤️Kaliope, kałamarnica 11, Nowa2024, PaulinKA, Vergeet lubią tę wiadomość
💁🏼♀️94'🧔🏼♂️92' 🐕🦺21’
💊 •PregnaStart •Omega 3-6-9 •Magne B6 Forte •LaciBios
Pierwsze Bąbelki🤰🏼:
✨13.02 ~ 1DC
🥚 28.02 ~ 16DC
💌 07.03 ~ 7dpo: Estr 212.10, Prog 17.52
⏸️ 09.03 ~ 9dpo:❣️Cieś 🐻
💌 10.03 ~ 10dpo: Beta 23.70, Prog 19.50
💌 12.03 ~ 12dpo: Beta 92.90, Prog 29.49 (+279.70%)
💌 14.03 ~ 14dpo: Beta 273.40, Prog 31.57 (+187.40%)
✨19.03 (4+6) ~ 37mm pęcherzyk Kropusia🥹
✨ 31.03 ~ dwa bijące serduszka💕(0.5cm🐻 + 0.3cm🐻)
✨ 16.04 ~ Misie mają po 2.11cm💕
⏳ 07.05 prenatalne
⏳ 14.05 wizyta kontrolna
-
Vergreet Molcia nie ma problemu laski 🤣 byle sprzedający to był facet, na nich te ciążowe brzuchy to jednak działają 😂😂😂 wypinałam jak się dało i żeby było bardziej widać 🤣🤣🤣🤣
Vergeet, Molahonkeey lubią tę wiadomość
-
Kaliope, Migotka96, aszin, kałamarnica 11, Insane, Loraa, Nowa2024, Nitka96, Pelasia30, PaulinKA, Vergeet, Ivka, M93, Molahonkeey, Slava, a_aandzela, Cavarathiel lubią tę wiadomość
💃'95🕴️'90
⌛10cs naturalnie ✖️
⌛1 IUI ✖️
Plan:
25/04 Wizyta w klinice
Diagnostyka:
❌ Adenomioza rozproszona
➖ Dominacja estrogenowa
✔️ W miarę regularne cykle i naturalne owulacje (progesteron 7DPO zawsze w zakresie 16-22 ng/ml). AMH (17.08.24) 2,29ng/ml
✔️ Jajowody drożne, wymaz MUCHa czysty, Pasożyty+ lambia+ helicobacter- nie wykryto, kariotypy prawidłowe u obu, przeciwciał ANA nie wykryto
SailorMoon ogromne gratulacje ❤️ ja też Cie pamiętam, ale chyba z wątku ciążowego.
Niech mała rośnie zdrowo 🥳
Vegreet podziwiam Cie,ze dałaś rady tyle godzin w pracy. A oni już wiedzą,że jesteś w ciąży? Nie wiem czy już pisałaś na ten temat.
Ana wiem,że pisałaś,że nie chcesz iść na L4, ale jeśli ktoś doprowadza Cie, aż do płaczu to może warto rozważyć, chociaż tydzień na L4, żeby zrobić sobie przerwę. Odpocząć. Nie musisz od razu brać na całą ciążę.
Ja nie mogę spać. Codziennie budzę się przed 5 , potem próbuję jeszcze leżeć. A po południu czuję się jak po maratonie.
Wstałam o 5 , zrobiłam test, wypiłam kawę i spowrotem do łóżka. Milion myśli, scenariuszy w głowie ogólnie z uszu mi paruje. Ja jestem z tych co za dużo myślą i analizują każdą sekundę życia. Chyba dzisiaj wysprzątam całe mieszkanie,żeby się czymś zająć.
A test wygląda ładnie. Wyjmuje go co chwilę i na niego patrzę 🤪🫣
https://zapodaj.net/plik-m0ul1KiOcj
Kaliope, Migotka96, aszin, kałamarnica 11, Nowa2024, Daniela77, Księgowa, Kociara20996, PaulinKA, Vergeet, brilka, M93, Melka96 lubią tę wiadomość
👨🦲48 👱♀️ 43
08.2024 ❤️
26.09.2024 12+4 💔 -
Babsi wrote:SailorMoon ogromne gratulacje ❤️ ja też Cie pamiętam, ale chyba z wątku ciążowego.
Vegreet podziwiam Cie,ze dałaś rady tyle godzin w pracy. A oni już wiedzą,że jesteś w ciąży? Nie wiem czy już pisałaś na ten temat.
Ana wiem,że pisałaś,że nie chcesz iść na L4, ale jeśli ktoś doprowadza Cie, aż do płaczu to może warto rozważyć, chociaż tydzień na L4, żeby zrobić sobie przerwę. Odpocząć. Nie musisz od razu brać na całą ciążę.
Ja nie mogę spać. Codziennie budzę się przed 5 , potem próbuję jeszcze leżeć. A po południu czuję się jak po maratonie.
Wstałam o 5 , zrobiłam test, wypiłam kawę i spowrotem do łóżka. Milion myśli, scenariuszy w głowie ogólnie z uszu mi paruje. Ja jestem z tych co za dużo myślą i analizują każdą sekundę życia. Chyba dzisiaj wysprzątam całe mieszkanie,żeby się czymś zająć.
Ciemnieje, zdecydowanie ciemnieje!!!! 🥹🥹🥹Babsi lubi tę wiadomość
💃'95🕴️'90
⌛10cs naturalnie ✖️
⌛1 IUI ✖️
Plan:
25/04 Wizyta w klinice
Diagnostyka:
❌ Adenomioza rozproszona
➖ Dominacja estrogenowa
Migotka96 wrote:Myślicie ze jak wyślę męża na wymazy MUCHa i wyjdą ujemne to chyba antybiotyk bez sensu profilaktycznie dawać? Wtedy tylko musi przeczekać do moich ujemnych wyników , dobrze to rozumiem ?Ja: 35, on: 34
✅IO w remisji- Metformina 2000 mg, usunięte niewielkie ognisko endometriozy oraz zrosty
📍AMH 22 ng/ml
📍PCOS, długie, bezowulacyjne cykle, hiperandrogenizm, hiperplazja endometrium, niedrożny lewy jajowód
❌przewlekłe zapalenie endometrium (Doxycylina na 2 tygodnie)
❌02.04.2025- chlamydia w posiewie- Azytromycyna
20.03.2025 ⏸️- beta 233
02.04.2025 pęcherzyk cążowy + żółtkowy
09.04.2025 jest serduszkocrl 0,46 cm
📆24.04.2025- kontrola
📆07.05.2025- kontrola
-
Babsi wrote:SailorMoon ogromne gratulacje ❤️ ja też Cie pamiętam, ale chyba z wątku ciążowego.
Julia, dostałam kurację, ale na szczęście nie mamy bana na starania w tym cyklu, więc kamień spadł mi z serca. Wyszło tym razem coś innego, więc musiałam sobie wyjałowić organizm, bo zapominałam o probiotyku 🫣 ale hsg znów się przesunie.Babsi lubi tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
✔️ AMH - 3,63ng/ml
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
💉Neoparin+💊 Acard150
„ Słońce, przestań się już bać
Wysuń się zza chmur i świeć…”
✨ 2025 ✨🙏 -
Babsi ciemnieje pięknie ❤️ jest na co patrzeć 🥰
Julia mam nadzieje ze pęcherzyk/ pecherzyki popękały pięknie 🤞🏼🫶🏼 teraz byle do poniedziałku i zrobisz śmingus dyngus na teścik 💕
Kaliope czyli jednak muszę skądś załatwić ten antybiotyk dla męża… może na jakaś konsultacje online zapisze goBabsi lubi tę wiadomość
Starania od 04.2024 🌱
👱🏼♀️ 29 lat
Endometrioza 3st.🦠
AMH 4,45 -> 4,63
Czynnik V(R2) heterozygota
MTHFR heterozygota
PAI-1 homozygota
Zaburzenia owulacji -> Zivafert+Gonapeptyl
03/25 Laparoskopia: sklerotyzacja torbieli, usunięcie zrostów
03/25 Jajowody drożne
04/25 leczenie ⏳ Ureaplasma parvum, Gardnerella vaginalis, Prevotella bivia
👱🏼♂️32 lata
Seminogram morfologia 1% ⛔️
Koncentracja 34,54 mln
Ruch postępowy 33% -
Hej
Ja kolejny dzień z doskoku wykorzystują mnie w pracy przed urlopem strasznie 😕 dobrze że jeszcze tylko dziś i mogę odpoczywać👩🏻96 🧔🏽♂️92
F 2014👦🏼
J 2016 👦🏽
Lipiec24 odstawienie krążka 👶🏼
👩🏻•PCOS•Niedoczynność tarczycy
AMH 16,90❌
Tsh 3,94 ❌➡️ Tsh 1,240 ✅
Brak owulacji od 08.24❌
02.2025 pod opieka kliniki leczenie niepłodności
03.25 Lametta+Ovitrelle•ciąża biochemiczna 💔
04.25 Lametta
🩸10.04
•Hipoglikemia reaktywna•Dieta 🥗 niski IG
💊Letrox 50, Miovelia PRO, selen, zincas, omega 3, NAC, cytrynian magnezu, B-complex, olej z wiesiołka, koenzym Q10
🧔🏽♂️ morfologia 1% zbyt duża lepkość ❌
Posiew z cewki ✅
Posiew z nasienia ✅
💊AC Folicum, Spermidyna, Likopen, ubichinon, L-karnityna, wit b12, wit d3 4000j, olej z czarnuszki, omega 3+DHA, NAC, selen, cynk, magnez, zioła 🌿 ojca Sroki -
Tym razem Babsi to jest konkret! 💪 to na pewno nie będzie biochem ❤️
Babsi, Kaliope, Vergeet lubią tę wiadomość
40 tc 💔
________
AMH 6,05
📅25.01 start stymulacji do in vitro
💉Menopur 75 j.m., Rekovelle 6 j.m., Orgalutran
📅 11.02 transfer 🥰 Zostań z nami Maluszku ❤️
19.02 beta 77,400 mIU/ml, progesteron 152,00 ng/ml
21.02 beta 169,000 mIU/ml (przyrost 119%)
28.02 beta 3207,000 mIU/ml, progesteron 183 ng/ml
11.03 mamy serduszko 🥹 -
Dzień dobryyy
Babsi 😍 jaki to jest miły widok dla oka o poranku 🍀🍀🍀 ja bym totalnie tak samo jak Ty patrzyła co chwila na test 😁
Julia noooooo i to jest skokbier tego proga. 😘
Moluś, brzmi super to mieszkanie! My wybraliśmy to samo rozwiązanie, duże mieszkanie w swojej ulubionej okolicytakże powodzenia życzę w podejmowaniu decyzji, ale widzę, że jesteście pozytywnie nastawieni 😉🥰 zazdro koncertu Juho.
My dziś jedziemy w Beskidy ze znajomymi z męża studiów, fajna ekipka, ale jak już pisałam nie chce mi się straszliwie.Wolałabym zostać w domu i sprzątać a wieczorem gdzieś wyjść.
Miłego dnia dziouszki 😘Babsi, Kaliope, Nowa2024 lubią tę wiadomość
👱♀️'91: PCOS, cykle bezowulacyjne, niedoczynność tarczycy, pokrzywka nawrotowa
• ANA 1:100 ❌
• MTHFR heterozygota C>T
• AMH 5.04 ng/mL (01.25r.)✅
• prog 7dpo 17.53 ng/mL ✅
• Euthyrox, Pregna start, Inozytol, Omega 3-6, Koenzym Q10, resweratrol, cynk, olej z wiesiołka, NAC
👨'87
- liczba 🪱 w ejakulacie: 490mln ✅
- koncentracja 40mln/ml✅
- ruch postępowy 62% ✅
- liczba bezwzględna plemników prawidłowych: 6.09mln ✅
• Profertil Man
🐱 '18 Kitku
• starania od: 08.2023r.
• starania monitorowane od: 02.2024r.
15 cs o pierwsze 👶 za nami
10.24 Ureaplasma species⚡❌
11 -12.24 leczenie + kontrolne wymazy ✅
01.25 - 🏥 ✅ HSG - niedrożność kanału szyjki - udrożniony ✅ jajowody drożne ✅
cykle stymulowane Lamettą 3x owulacja ✅ ciąża ❌
PLAN:
- kwiecień - cykl naturalny 🌱🤞
- diagnostyka immunologiczna w toku.
- 27.05 pierwsza wizyta w klinice ➡️
✨I know it's worth it. ✨ -
SailorMoon wrote:Cześć dziewczyny, mam nadzieję, że mnie jeszcze pamiętacie 🤪
Chciałam dać znać, że urodziłam 1.04 piękna córeczkę 53 cm i 3860g ❤️
Swoją drogą rok temu w kwietniu dołączyłam do forum i rok później mam ją już na rękach 🌸
Trzymam mocno kciuki za Was 😘
Gratuluję Kochana!!!! 🎉🎉🎉🎉🎉 Niech córcia zdrowo rośnie i będzie dla Ciebie łaskawa 😉40 tc 💔
________
AMH 6,05
📅25.01 start stymulacji do in vitro
💉Menopur 75 j.m., Rekovelle 6 j.m., Orgalutran
📅 11.02 transfer 🥰 Zostań z nami Maluszku ❤️
19.02 beta 77,400 mIU/ml, progesteron 152,00 ng/ml
21.02 beta 169,000 mIU/ml (przyrost 119%)
28.02 beta 3207,000 mIU/ml, progesteron 183 ng/ml
11.03 mamy serduszko 🥹 -
Ana29 wrote:Ja też przytulam Was wszystkie które tego potrzebuja! ❤️
Ja dziś przeplakalam pol wieczoru. Ciezki czas mam w pracy.
I wiem że mogę iść na l4 , ale jeszcze nie chce. Mam nadzieje że jak wrócę do pracy po urlopie macierzyńskim to tej osoby już tam nie będzie. To byłaby najlepsza dla mnie perspektywa.
Czemu jeszcze nie chcesz iść na l4? Pomyśl w ten sposób: czy ktokolwiek podziękuje Ci w firmie, że pracowałaś ten miesiąc czy dwa dłużej? Nie wiem, jak w Polsce jest płatne takie zwolnienie, ale myślę, że w żadnym wypadku nie warto się narażać na taki stres.
U mnie też był strach. Nie chciałam mówić, na pewno nie tak wcześnie. Niestety wie cała firma, bo ze względów bezpieczeństwa po prostu nie wolno nam pracować w tym zawodzie w ciąży, a moje zmiany trzeba było z dnia na dzień obsadzić i należało podać powód. Nie było mi z tego powodu komfortowo, dalej się boję, ale uważam, że tak jest lepiej.Ja: 35, on: 34
✅IO w remisji- Metformina 2000 mg, usunięte niewielkie ognisko endometriozy oraz zrosty
📍AMH 22 ng/ml
📍PCOS, długie, bezowulacyjne cykle, hiperandrogenizm, hiperplazja endometrium, niedrożny lewy jajowód
20.03.2025 ⏸️- beta 233
📆24.04.2025- kontrola
📆07.05.2025- kontrola
-
Migotka96 wrote:Babsi ciemnieje pięknie ❤️ jest na co patrzeć 🥰
Julia mam nadzieje ze pęcherzyk/ pecherzyki popękały pięknie 🤞🏼🫶🏼 teraz byle do poniedziałku i zrobisz śmingus dyngus na teścik 💕
Kaliope czyli jednak muszę skądś załatwić ten antybiotyk dla męża… może na jakaś konsultacje online zapisze go
Zapisz go do urologa lub wenerologa nawet online. Zakładam, że dostanie od ręki. On dostał wtedy Azytromycynę. Ale Ty dalej jesteś pozytywna, a od tego czasu pewnie współżyliście. Nosek do góry, na pewno wszystko będzie dobrzeJa: 35, on: 34
📍AMH 22 ng/ml
20.03.2025 ⏸️- beta 233
📆24.04.2025- kontrola
📆07.05.2025- kontrola
-
Babsi kreska już konkret! Doskonale rozumiem to oglądanie testów co chwilę…ale teraz będzie pięknie! 💪😍🍀🤞
Mnie o 1 w nocy obudziły okropne skurcze miesiączkowe, ale naprawdę takie fest, co prawda były krótkie ale wystraszyłam się okropnie, dodatkowo bolał mnie prawy jajnik 😥 od razu leciałam do łazienki sprawdzić czy nie ma żadnego krwawienia ani plamienia. Wg chata gpt po 24-48h jeśli nie będzie żadnego krwawienia ani plamienia to będzie można się uspokoić także dzisiaj czeka mnie co chwilę latanie do łazienki i sprawdzanieBabsi lubi tę wiadomość
🙎♀️30: wszystko ok, naturalne owulacje
👨29: 09.2023 morfologia 2%, 04.2024 morfologia 5%
🍼Starania od 06.2023
👨⚕️Klinika leczenia niepłodności od 01.2024
💔05.2024 ⏸️ (12 cs), CP, jajowód zachowany, laparoskopia
2024 2x IUI ❌
—————————
🍀🍀🍀Start IVF MZ🍀🍀🍀
📆 14.12.2024 wizyta kwalifikacyjna ✅
📆 15.01.2025 start stymulacji 💉💉💉 (Menopur, Puregon+Orgalutran, Ovitrelle)
📆 27.01.2025 punkcja, pobrano 9 🥚, mamy ❄️❄️❄️❄️ blastocysty
📆 26.03.2025 FET+EG 5AA 🥹🍀🤞
4 dpt ⏸️
5 dpt beta 24,2 prog 15,9 🍀🤞🥹
7 dpt beta 158 prog 18,8 🍀🤞🥹
9 dpt beta 440 prog 19,7 🍀🤞🥹
12 dpt beta 1796 prog 15,6 🍀🤞🥹
13 dpt USG pęcherzyk w macicy 🍀🤞🥺
19 dpt krwawienie, USG krwiak, pęcherzyk żółtkowy
22 dpt (5+5) USG mamy serduszko ❤️ 🥹