NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Jedna_z_Wielu wrote:Ja i tak uwierzę dopiero w jutrzejszy, no chyba, że znów będę spać krótko haha
Dziś już mam luz, wczoraj przy tym spadku trochę się załamałam, ale dziś juz wierzę z potrójna siłą, że się uda. Kiedyś w końcu musi?
Za wcześnie powtórzony test. Ja dopiero po 24h robiłam kolejny czy kreska trochę ciemnieje -
Flowwer wrote:Hope witam Cię w 1 dzień ciąży ♡ a wykresu nie prowadzisz?
Jedna ja nic nie widzę ale
Bociek Ty jesteś w ciążyKarma88, Meśka, Czrna 81, KateHawke, Anna Stesia, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Nika o ktorej ta wizyta? Bo nie pamietam a nie chce przegapic szczesliwego posta
Floo powiedz mi jak sie czujesz po 15 latach walki z mysla ze sie udalo? Podziwiam Cie za taka wytrwalosc bardzo! Tzn kazdej sie uda tylko trzeba byc mega wytrwalym. -
Mimi ja coś widze! Jutro powtórz koniecznie!
mimi041 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
justyna14 wrote:Nika o ktorej ta wizyta? Bo nie pamietam a nie chce przegapic szczesliwego posta
Floo powiedz mi jak sie czujesz po 15 latach walki z mysla ze sie udalo? Podziwiam Cie za taka wytrwalosc bardzo! Tzn kazdej sie uda tylko trzeba byc mega wytrwalym. -
nick nieaktualny
-
Tak. 9:40 wizyta
-
ANkaG wrote:Mimi w tzw.stopce pisze coś bardzo istotnego
-
Hope bo my tu juz za długo jesteśmy ...
-
nick nieaktualnyANkaG wrote:Mimi w tzw.stopce pisze coś bardzo istotnego
-
mimi idziesz na betę? czy po prpstu powtarzasz test ?
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualnypanan12 wrote:Za wcześnie powtórzony test. Ja dopiero po 24h robiłam kolejny czy kreska trochę ciemnieje
A ja nie czekałam do rana. Zrobiłam po 12h od porannego- wieczorem i kreska była już jak byk chociaż poranne też było dobrze widać.
Beta nie wzrasta impulsywnie tylko powoli cały czas. Przy małych różnicach test pewnie nie będzie ciemniejszy ale nikt nie każe czekać ustawowo do rana. A wieczorem przy powtórce i tak będzie lepiej widać jeśli mówimy o teście tej samej firmy.Amy333, ANkaG lubią tę wiadomość
-
Mimi zdarza się, masz prawo nie wiedzieć. Nikt Cię nie będzie biczował.
Bunia86, Czrna 81, mimi041 lubią tę wiadomość
-
_Hope_ wrote:Oczywiście ze prowadzę ale udostepniam tylko przyjaciolkom. Nowe dziewczyny często pisały mi np ooo tu będzie zielono. A tytuł wykresu np pierwszy po poronieniu bez starań. Wole tego unikać bo po 3 stratach serduszko jakieś takie wrażliwe
Znam to, pamiętam jakiś cykl po poronieniu, u góry nzawa jak byk nawet nie skrótem że to pierwszy cykl po poronieniu, a tam pełno komentarzy że pięknie, że będzie zielono, kiedy testujesz itd.. Teraz prawie się nie udzielam na forum poza tym wątkiem więc nie mam z tym problemu Rozumiem, że może się zdarzyć, ale nie 10 pod rząd takich samych
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
Mimi trzymam kciuki za pozytywa Nawet brunetki się czasem zagapią
Nikuś ja też jestem przy Tobie
Lunaris na ivf na pewno by się zgodzili bo to dla nich kasa. Jedynie leki byś miała bez refundacji bo nie ma podstaw jak na razie. Ale ja zawsze twierdzę że nie ma ludzi zdrowych, są tylko niewystarczająco przebadani. Ja za zastrzyki do stymulacji na razie zapłaciłam około 1200zł a bez refundacji to by było 3500zł...Czrna 81, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Ja dopiero myślę o śniadaniu. Frelcia gdzie jesteś? Potrzebuę inspiracji, dodam że mam tylko jajka w domu
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26