NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
P rzyznam sie ze zaszalam biore catangus w tym cyku mam nadzieję ze sobie nie rozreguluje swoich cyklo. Ale ta prolaktyna nie dawala mi spokoku!Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
-
Motylek85 wrote:P rzyznam sie ze zaszalam biore catangus w tym cyku mam nadzieję ze sobie nie rozreguluje swoich cyklo. Ale ta prolaktyna nie dawala mi spokoku!
-
Koteczka82 wrote:Nika
Amy super reakcja M. Pamiętam jak mój mąż płakał z radości jak się okazało że pierwszy raz zaszłam.
I pisząc to że on płakał, poplakałam się ale nie z radości
Jestem pewna że w tym cyklu znowu się nie udało, cały czas mam delikatne plamienie, wszystko mnie boli i pewnie jutro zamiast zrobić test dostanę @
Napisałam o tym mojemu a on mi odpisał że nie wie czy chce dalej próbować- poplakałam się raz, za chwilę napisał, że ma wrażenie że ja za bardzo tego chcę i że mam wyluzować głowę i się zrelaksować- popłakałam się znowu.
Wiecie chciałabym zajść odnosić i urodzić a najbardziej bym chciała żeby mój mąż się z tego cieszył.... i znowu płaczę bo tak nigdy nie będzie....Koteczka82 lubi tę wiadomość
-
Madwitka, gratulacje!!!
Nadzieja - pamietam jak kiedyś strzeliłaś z tą starą jabłonią (to Ty, prawda, nie pomyliłam się? ) trzymam kciuki bardzo bardzo, musi być maluszek!
Ja zgłupiałam owulaki negatywne a jak dla mnie to jestem już po abone trakcie owu. Temp leci w górę, miałam mega libido, ból owulacyjny i mokro w gaciach od wodnistego i rozciagliwego śluzu. No to jak nie owu? Może jakieś trefne owulaki kupiłam, miałyście może kiedyś potwierdzone owu przy testach negatywnych?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2018, 09:57
madwitka lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nowa na dzielni wrote:Madeitka, gratulacje!!!
Nadzieja - pamietam jak kiedyś strzeliłaś z tą starą jabłonią (to Ty, prawda, nie pomyliłam się? ) trzymam kciuki bardzo bardzo, musi być maluszek!
Ja zgłupiałam owulaki negatywne a jak dla mnie to jestem już po abone trakcie owu. Temp leci w górę, miałam mega libido, ból owulacyjny i mokro w gaciach od wodnistego i rozciagliwego śluzu. No to jak nie owu? Może jakieś trefne owulaki kupiłam, miałyście może kiedyś potwierdzone owu przy testach negatywnych? -
Pudełko czy osikane? osikane wywaliłam, zrobię tak za 2 h dzisiejszego. Jakieś apteczne, apto care2019 początek - strata, 10 tc
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Dzień dobry,
U mnie owulaki zawsze pozytywne to nie pomogę.
Nadzieja wysokiej bety! strasznie się cieszę. Pierwsza z mojej prywatnej czwórki zaskoczyła -
nick nieaktualny
-
Summer też się zastanawiam co u niej. A i pasiasta chyba konto zlikwidowana? Wyrzuciła foto dzidziusia z usg A potem już jej nie było
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nowa na dzielni wrote:Pudełko czy osikane? osikane wywaliłam, zrobię tak za 2 h dzisiejszego. Jakieś apteczne, apto care
-
Nowa najważniejsze że były ja z owulakow to wiedzę mam Ale jedynie z tych allegrowych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2018, 10:02
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nowa na dzielni wrote:Madwitka, gratulacje!!!
Ja zgłupiałam owulaki negatywne a jak dla mnie to jestem już po abone trakcie owu. Temp leci w górę, miałam mega libido, ból owulacyjny i mokro w gaciach od wodnistego i rozciagliwego śluzu. No to jak nie owu? Może jakieś trefne owulaki kupiłam, miałyście może kiedyś potwierdzone owu przy testach negatywnych?#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
Lunaris wrote:Dzień dobry,
U mnie owulaki zawsze pozytywne to nie pomogę.
Nadzieja wysokiej bety! strasznie się cieszę. Pierwsza z mojej prywatnej czwórki zaskoczyła
No kurde u mnie tez zawsze w którymś momencie cyklu pozytywne, i to przez ok 3 dni takie mega pozytywne, ale nie zgrywalo minusie rondo tej pory z owu - raz byłam przy pozytywnym według gin ok 3 dni przed, raz po, raz krecha taka ta z przepalonym na bordowo jednym bokiem kreski a gin mówiła ze owu nie ma. Grrrr
2019 początek - strata, 10 tc
Dogrzebałam się na czyimś wykresie wpis od Małgoni z 2 stycznia popołudniu że beta urosła i można odetchnąć. Może teraz się rozkoszuje ciążą
nowa na dzielni, summer86, Bunia86, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Kurde wczoraj tak ze tez kontrolna była bardzo jasna. W sumie zapomniałam siknac i musiałam na nie trochę nazbierać w pęcherzu to może mocz był lichy2019 początek - strata, 10 tc
Jeśli to takie jak na tym zdjęciu to chyba nie są super.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e0b0d45c02d4.jpg
To tak jak testy baby boom. To allegraki tylko ktoś się zajął ich dystrybucją, włożył w ładne pudełko i sprzedaje za 3x większą kwotę.
Nika tez miała ovulaki z apteki horien czy coś i to też allegraki. -
Rucola wrote:te najbardziej popularne na allegro kupiłam pierwszy raz w ostatnic cyklu i przy owu kreska testowa ledwo zrównała się z kontrolną, a moze nawet nie... a owu była. Własnie ten owulak wyszedł mi naprawdę pozytywny 14dpo kilka godzin przed ciązowym
-
Idę robić to co poza szczaniem na testy umiem najlepiej szorowac kibel
lamka lubi tę wiadomość
-
Który do kitu? Niebieski czy zielony? Ja mam tego zielonego dokładnie
Zaraz go za karę osikam bo ostatni został tylko odczekam bo teraz w siku mam 90% kawy2019 początek - strata, 10 tc
nick nieaktualnyJa się a owulakach nie znam i ich nie lubię, więc się nie wypowiem
Motylek - pewnie byśmy Ci częściej odpisywały na pytania, ale dla mnie część Twoich wiadomości jest nieczytelna, w ogóle nie rozumiem co piszesz przez literówki
Nadzieja pamiętam jak szłyśmy łeb w łeb z cyklem chyba w październiku.
To mnie zmartwiłyście z tą pasiastą.
Jedna, gdzie jesteś?summer86, Motylek85 lubią tę wiadomość