X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
Odpowiedz

NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE

Oceń ten wątek:
  • Motylek85 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2018, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    P rzyznam sie ze zaszalam biore catangus w tym cyku mam nadzieję ze sobie nie rozreguluje swoich cyklo. Ale ta prolaktyna nie dawala mi spokoku!

Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2018, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylek85 wrote:
    P rzyznam sie ze zaszalam biore catangus w tym cyku mam nadzieję ze sobie nie rozreguluje swoich cyklo. Ale ta prolaktyna nie dawala mi spokoku!
    A jaką miałaś?

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • Amy333 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2018, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koteczka82 wrote:
    Nika :-(

Amy super reakcja M. Pamiętam jak mój mąż płakał z radości jak się okazało że pierwszy raz zaszłam.

I pisząc to że on płakał, poplakałam się ale nie z radości :-(

Jestem pewna że w tym cyklu znowu się nie udało, cały czas mam delikatne plamienie, wszystko mnie boli i pewnie jutro zamiast zrobić test dostanę @
    Napisałam o tym mojemu a on mi odpisał że nie wie czy chce dalej próbować- poplakałam się raz, za chwilę napisał, że ma wrażenie że ja za bardzo tego chcę i że mam wyluzować głowę i się zrelaksować- popłakałam się znowu.

Wiecie chciałabym zajść odnosić i urodzić a najbardziej bym chciała żeby mój mąż się z tego cieszył.... i znowu płaczę bo tak nigdy nie będzie....
    Kochana mialam zacytowac. Uda sie,donosisz i urodzisz. nie mamy latwo,ale to nie znaczy,ze nie damy rady. jestesmy waleczne baby!:)7

Koteczka82 lubi tę wiadomość

14 cs- suplementacja M- udało się w ostatnim dniu roku!
    2 cykl po sono HSG- polecam każdemu przeczyścić rurki;)
    3i49hdgeac44oma5.png
  • nowa na dzielni Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2018, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madwitka, gratulacje!!!

Nadzieja - pamietam jak kiedyś strzeliłaś z tą starą jabłonią (to Ty, prawda, nie pomyliłam się? :D) trzymam kciuki bardzo bardzo, musi być maluszek!

Ja zgłupiałam :/ owulaki negatywne a jak dla mnie to jestem już po abone trakcie owu. Temp leci w górę, miałam mega libido, ból owulacyjny i mokro w gaciach od wodnistego i rozciagliwego śluzu. No to jak nie owu? Może jakieś trefne owulaki kupiłam, miałyście może kiedyś potwierdzone owu przy testach negatywnych?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2018, 09:57

madwitka lubi tę wiadomość

2019 początek - strata, 10 tc

Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️

Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2018, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowa na dzielni wrote:
    Madeitka, gratulacje!!!

Nadzieja - pamietam jak kiedyś strzeliłaś z tą starą jabłonią (to Ty, prawda, nie pomyliłam się? :D) trzymam kciuki bardzo bardzo, musi być maluszek!

Ja zgłupiałam :/ owulaki negatywne a jak dla mnie to jestem już po abone trakcie owu. Temp leci w górę, miałam mega libido, ból owulacyjny i mokro w gaciach od wodnistego i rozciagliwego śluzu. No to jak nie owu? Może jakieś trefne owulaki kupiłam, miałyście może kiedyś potwierdzone owu przy testach negatywnych?
    A jakie masz ovulaki? Poka!

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."

Wysłany: 6 stycznia 2018, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pudełko czy osikane? :D osikane wywaliłam, zrobię tak za 2 h dzisiejszego. Jakieś apteczne, apto care

Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań
  • Lunaris Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry,

U mnie owulaki zawsze pozytywne to nie pomogę.
    Nadzieja wysokiej bety! strasznie się cieszę. Pierwsza z mojej prywatnej czwórki zaskoczyła :)

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brat napisał że synek mu się urodził,przesłał zdjęcia. Jest cudny ❤

Bunia86, Rucola, Lunaris, Bocianiątko, Sarna84, Koteczka82, KateHawke, Anna Stesia, Jedna_z_Wielu, pawojoszka, Motylek85, Czrna 81 lubią tę wiadomość

• Bunia86 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2018, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Summer też się zastanawiam co u niej. A i pasiasta chyba konto zlikwidowana? Wyrzuciła foto dzidziusia z usg A potem już jej nie było :/

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2018, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowa na dzielni wrote:
    Pudełko czy osikane? :D osikane wywaliłam, zrobię tak za 2 h dzisiejszego. Jakieś apteczne, apto care
    A jak wyglądały?

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
  • Bunia86 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2018, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa najważniejsze że <3 były :) ja z owulakow to wiedzę mam Ale jedynie z tych allegrowych ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2018, 10:02

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
  • Rucola Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2018, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowa na dzielni wrote:
    Madwitka, gratulacje!!!

te najbardziej popularne na allegro kupiłam pierwszy raz w ostatnic cyklu i przy owu kreska testowa ledwo zrównała się z kontrolną, a moze nawet nie... a owu była. Własnie ten owulak wyszedł mi naprawdę pozytywny 14dpo kilka godzin przed ciązowym :)

#wegemama#wegerodzinawkomplecie
    Synek 💚 31.08.2018r.
    Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021

Wysłany: 6 stycznia 2018, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lunaris wrote:
    Dzień dobry,

U mnie owulaki zawsze pozytywne to nie pomogę.
    Nadzieja wysokiej bety! strasznie się cieszę. Pierwsza z mojej prywatnej czwórki zaskoczyła :)

No kurde u mnie tez zawsze w którymś momencie cyklu pozytywne, i to przez ok 3 dni takie mega pozytywne, ale nie zgrywalo minusie rondo tej pory z owu - raz byłam przy pozytywnym według gin ok 3 dni przed, raz po, raz krecha taka ta z przepalonym na bordowo jednym bokiem kreski a gin mówiła ze owu nie ma. Grrrr :P

• Lunaris Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2018, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dogrzebałam się na czyimś wykresie wpis od Małgoni z 2 stycznia popołudniu że beta urosła i można odetchnąć. Może teraz się rozkoszuje ciążą :)

nowa na dzielni, summer86, Bunia86, KateHawke lubią tę wiadomość

age.png

[/url]
    age.png
    06.2005 9tc [*] <3

Wysłany: 6 stycznia 2018, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde wczoraj tak ze tez kontrolna była bardzo jasna. W sumie zapomniałam siknac i musiałam na nie trochę nazbierać w pęcherzu to może mocz był lichy

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2018, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli to takie jak na tym zdjęciu to chyba nie są super.
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e0b0d45c02d4.jpg

To tak jak testy baby boom. To allegraki tylko ktoś się zajął ich dystrybucją, włożył w ładne pudełko i sprzedaje za 3x większą kwotę.
    Nika tez miała ovulaki z apteki horien czy coś i to też allegraki.

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2018, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucola wrote:
    te najbardziej popularne na allegro kupiłam pierwszy raz w ostatnic cyklu i przy owu kreska testowa ledwo zrównała się z kontrolną, a moze nawet nie... a owu była. Własnie ten owulak wyszedł mi naprawdę pozytywny 14dpo kilka godzin przed ciązowym :)
    Bo też miałaś te z niebieską końcówką :D one są do kitu ;)

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2018, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę robić to co poza szczaniem na testy umiem najlepiej :D szorowac kibel :P

lamka lubi tę wiadomość

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png

Wysłany: 6 stycznia 2018, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Który do kitu? Niebieski czy zielony? Ja mam tego zielonego dokładnie :)

Zaraz go za karę osikam bo ostatni został :D tylko odczekam bo teraz w siku mam 90% kawy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2018, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się a owulakach nie znam i ich nie lubię, więc się nie wypowiem :-P

Motylek - pewnie byśmy Ci częściej odpisywały na pytania, ale dla mnie część Twoich wiadomości jest nieczytelna, w ogóle nie rozumiem co piszesz przez literówki :-D

Nadzieja <3 pamiętam jak szłyśmy łeb w łeb z cyklem chyba w październiku.

To mnie zmartwiłyście z tą pasiastą.

Jedna, gdzie jesteś?

summer86, Motylek85 lubią tę wiadomość

‹‹ 129 130 131 132 133 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ