NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjadę we wtorek do gina na medicover, ogarne posiewy, homocysteiny i inne cuda bo okazuje się że w pakiecie nie mam tylko MTHFRo ile dobrze napisałam. Się gościu zdziwi jak mu dam kartkę że chce te badania, a niech tylko odmówi
reset, olik321, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Motylek ale my Cię tu lubimy ))
Motylek85 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualnyIzape_91 wrote:Ja mam bardzo pododna kuchnie do Ania1003 biała z jasnym blatem sosnowym tylko u nas cały sprzęt jest czarny i zlewozmywak też granit czarny i też ładnie wygląda lodówka też czarna wolnostojąca.
Ja mam biały zlew FRANKE i nigdy więcej! Do piekarnika i płyty nie ma zastrzeżeń a blat dąb sonoma. M nie widzi na nim okruchów z chleba... -
Ania1003 wrote:Ja mam biały zlew FRANKE i nigdy więcej! Do piekarnika i płyty nie ma zastrzeżeń a blat dąb sonoma. M nie widzi na nim okruchów z chleba...
Aniu, oni mają jakąś genetyczna wadę wzroku jak chodzi o okruchy, kurz, paprochy itp. na mahoniu, wiśni, sośnie czy jesionie też by nie widziałolik321, JustynaG lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Dziewczyny, będę do Was wpadać po porady.. od maja czeka nas urządzanie domku od zera a ja totalnie nie mam w tym doświadczenia.
Aksamitna, wyszarp na pakiet tyle badań ile się da. Powodzenia!
MTHFR chcesz robić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2018, 14:43
-
A u mnie M dziś posprzątał całe mieszkanie, zrobił rosół i sałatkę na obiad.
Teraz mnie pilnuje żebym nie kruszyła jak jem hahahaha
tak mi się chce śmiać z niego, bo jak ja zawsze pilnuje to odpowiada "no przecież poodkurzam potem".
I zły, że zjadłam narazie samą sałatkę a rosół jeszcze jest -
summer86 wrote:Dziewczyny, będę do Was wpadać po porady.. od maja czeka nas urządzanie domku od zera a ja totalnie nie mam w tym doświadczenia.
Aksamitna, wyszarp na pakiet tyle badań ile się da. Powodzenia!
MTHFR chcesz robić?
szukaj w necie zdjęć czy realizacji, które Ci się podobają
Potem będzie o wiele łatwiej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja naprawdę nie jestem ani odrobinę. obrażona ani urażona:)
I nawet tak nie myślcie!
Aksamitna wszystko sie ułoży super:)
Ja też was wszystkie bardzo lubięWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2018, 14:57
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
olik321 wrote:jak mogę coś doradzić planuj sobie już dziś,
szukaj w necie zdjęć czy realizacji, które Ci się podobają
Potem będzie o wiele łatwiej
Olik, takim mam właśnie plan
Chciałam uniknąć tego co w ostatnich latach modne - czyli szarości i bieli, ale jednak jak oglądam to właśnie takie stylizacje wnętrz mi się podobają.
-
summer86 wrote:Olik, takim mam właśnie plan
Chciałam uniknąć tego co w ostatnich latach modne - czyli szarości i bieli, ale jednak jak oglądam to właśnie takie stylizacje wnętrz mi się podobają.
Ale jednak ponadczasowa, więc chyba zostanie biała -
Tylko takie stylizowane kosztują krocie...
-
nick nieaktualny
-
Izape_91 wrote:Dzisiaj 6 DC z ciekawości siknelam na owulaka i mnie trochę zdziwił bo wyszedł dość wyraźny...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/12e3c08458e9.jpg
Hope to te Twoje Allegro. Do owulki jeszcze tydzień..albo i dłużej bo lekarz mi mówił że po CLO owulacja się przesuwa o kilka dni dalej czyli ok. 18 DC. -
summer86 wrote:Olik, takim mam właśnie plan
Trudno, że modne! Rób tak, byś dobrze czuła się w tym wnętrzu... Ja urządzałam mieszkanie kilka lat temu, wśród znajomych jeszcze mało kto miał biało szaro, wszyscy stukali się po głowie, a potem każdy wchodził i zaczynał się zachwycać. Dla mnie najważniejsze jest to, że czterech latach nic bym nie zmieniła, bo dalej się w tym dobrze czuje:)
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Aksamitnaa wrote:jadę we wtorek do gina na medicover, ogarne posiewy, homocysteiny i inne cuda bo okazuje się że w pakiecie nie mam tylko MTHFRo ile dobrze napisałam. Się gościu zdziwi jak mu dam kartkę że chce te badania, a niech tylko odmówi
22cs - 15dpo bhcg 190,00 -> 17dpo bhcg 512,82
21cs - cb -
nick nieaktualnyMillvaa wrote:Masz takie rzeczy w pakiecie? Ja nawet podstawowe badania musiałam tam u nich płacić, masz jakiś pakiet z pracy czy coś bardziej zaawansowanego?
-
agulineczka wrote:Jedna z wielu,a moze jeszcze nie wszystko stracone? Test paskowy z rossmanna chyba raz stosowałam i nie podobał mi się
Trzeba było sikać na bobo albo nordHaos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml