NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
MOJE wrote:A w jaki sposób mogę wejść na twój cykl wcześniejszy? Wysłałam zaproszenie. Może wtedy będzie taka opcja
Zaakceptowalam. Mam nadzieję, że się uda, jak nie, to potem wrzucę Ci zdjęcie.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Witam Was z poludnia:-) czekam na wredna @, brzuch pobolewa więc nadchodzi.
Nadzieję gratulacje.
Mi się dzisiaj śnił mega okres, aż się budziłam czy faktycznie nie dostałam. Koszmar;-) Miłej soboty dla wszystkich.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2018, 12:43
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZośki i Amelki rządzą
Mąż sobie zazyczyl lasagne, więc żona robi. Oczywiście dom też się musi posprzątać. Jak dobrze że mamy jeszcze stosunkowo mało mebli
Wiecie co od wczoraj mam bole okresowe a jak wiadomo bole okresowe malpy nie czynia:p więc głowa do góry:) czekamy na dwie kreski u każdej!Anaaa90 lubi tę wiadomość
-
Aksamitnaa wrote:Ten pech sie nie skończy... Ukradli nam tablice rejestracyjne
-
Anaaa90 wrote:Witam Was z poludnia:-) czekam na wredna @, brzuch pobolewa więc nadchodzi.
Nadzieję gratulacje.
Mi się dzisiaj śnił mega okres, aż się budziłam czy faktycznie nie dostałam. Koszmar;-) Miłej soboty dla wszystkich.
Kochana Ty chyba miałaś dzisiaj ze mną testować i widzę że też nic z tego nie wyszło
Powalczymy razem w następnym cyklu!!!
Czy ktoś mi doradzi jakieś witaminy i suple dla mnie bo już głupieję i nie wiem co braćMichałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Aksamitna, od razu na policję z tą kradzieżą! A jeśli auto macie w leasingu, to również od razu do leasingodawcy.
Frelcia, nie wyszłabys za mnie? Co dzień to lepsze rzeczy gotujesz:)
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Luna mi nie przeszkadza, że nie odp , i wiem otych literowkach. Ale moj slownik zyje swoim życiem. A jak próbuję cis zmienić to prawie caly post jest do zmiany. Tak warjuje moj tel. Ale zmienie i obiecuję poprawę :* i dziękuję, że nie wytakacie za każdym razem tych moich byków. Lubię pisać a wiedzialam ze tak będzie z tym glupim telefonem. Dlatego 6 mc sie nuc nie odzywałam Przepraszam was za to najserdeczniej.Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
-
Nadrobie potem bo dzis impreza.
Hope prolaktyna 450 norma do 496. Bez obciążenia.Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
Motylek85 wrote:Vo my alkocgoliki zycie od sika do sika.. Jak nie sika. Wyhaje mi sie ze nie robię nic
summer86, Bunia86, blue00, Motylek85, JustynaG lubią tę wiadomość
Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
nick nieaktualny
-
Izape_91 wrote:Motylek kobieto ja nigdy nie rozumiem co Ty tu piszesz hahaha:p zawsze mam śmianie z Twoich postów :p
Ten post, co cytujesz wyżej to dla mnie brzmi jakby pisany po czesku, ewentualnie po słowackuIzape_91, KateHawke lubią tę wiadomość
ja Motylka też często nie rozumiem ;p
nie potrafię rozczytać o co chodzi
U mnie dziś od rana rozkmina kuchni pełną parą.
Powiedźcie mi dziewczyny, które mają lodówkę w zabudowie przy ścianie, macie przy samej ścianie jaką blendę?
Stolarz mi powiedział, że musi być minimum 7 cm coś mi się to dużo wydaje..Rucola lubi tę wiadomość
-
Olik, nie mam w zabudowie (jeszcze), ale po doświadczeniach z lodówkami na zapleczu restauracji (a miałam 14 sztuk) radzę Ci jakaś blendę zrobić. Nie wiem, czy 7 cm czy mniej, ale bym robiła.
summer86 wrote:Madwitka, cudowne wieści Trzymam mocno kciuki!
Dziewczyny czy odzywała sie ostatnio Malgonia?
Odzywa się w wątku wrześniowym na fioletowej stronie.KateHawke lubi tę wiadomość
-
Ptysia wrote:Wiem, właśnie widzę na necie, że przewidywany termin jest bardzo odległy, ale jest jeszcze jakaś na Batorego i tam jest krócej, a mi w sumie chodzi o skirowanie na badania i jak bym miała wyniki, to juz bym poszła prywatnie w swojej klinice bo tam porzyjmuje dr Sydor a jest podobno dobry.
Też chodzę do Sydora. A raczej chodziłam bo po badaniach które zrobiła użyłam ze u mnie nie ma problemu immuno. Moim Zdaniem świetny lekarz z tym że ja nie czekałam na nfz tylko badania zrobiłam prywatnie bo zależało mi na czasie
* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
*Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
*PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26 -
nick nieaktualnyolik321 wrote:ja Motylka też często nie rozumiem ;p
nie potrafię rozczytać o co chodzi
U mnie dziś od rana rozkmina kuchni pełną parą.
Powiedźcie mi dziewczyny, które mają lodówkę w zabudowie przy ścianie, macie przy samej ścianie jaką blendę?
Stolarz mi powiedział, że musi być minimum 7 cm coś mi się to dużo wydaje..
Zależy od lodówki. 7cm to bezpieczny wymiar. 5 może być za mało bo nie otworzysz bardziej niż 90° drzwiczek z tymi półkami i np. nie wyjmiesz szuflady do mycia.
PS. Mówi to architektolik321, Bocianiątko lubią tę wiadomość