X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
Odpowiedz

NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE

Oceń ten wątek:
  • reset Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2018, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOJE wrote:
    A w jaki sposób mogę wejść na twój cykl wcześniejszy? Wysłałam zaproszenie. Może wtedy będzie taka opcja

Zaakceptowalam. Mam nadzieję, że się uda, jak nie, to potem wrzucę Ci zdjęcie.

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • Anaaa90 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2018, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was z poludnia:-) czekam na wredna @, brzuch pobolewa więc nadchodzi.
    Nadzieję gratulacje.
    Mi się dzisiaj śnił mega okres, aż się budziłam czy faktycznie nie dostałam. Koszmar;-) Miłej soboty dla wszystkich.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2018, 12:43

2nn33e3kuc9837dy.png
    Aniołek - 7 mcż [*]
    MTHFR 1298A-C - homo, PAI - 1 4G - Homo
    Pozytywna beta 30.11 - 198
    18.12 - mamy <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2018, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten pech sie nie skończy... Ukradli nam tablice rejestracyjne

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2018, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zośki i Amelki rządzą:D
    Mąż sobie zazyczyl lasagne, więc żona robi. Oczywiście dom też się musi posprzątać. Jak dobrze że mamy jeszcze stosunkowo mało mebli :D

Wiecie co od wczoraj mam bole okresowe a jak wiadomo bole okresowe malpy nie czynia:p więc głowa do góry:) czekamy na dwie kreski u każdej!

Anaaa90 lubi tę wiadomość

• Anaaa90 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2018, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksamitnaa wrote:
    Ten pech sie nie skończy... Ukradli nam tablice rejestracyjne
    Jejku współczuję, ludzie są okropni. Zgłoscie to pilnie bo nie wiadomo po co im były potrzebne.

2nn33e3kuc9837dy.png
    Aniołek - 7 mcż [*]
    MTHFR 1298A-C - homo, PAI - 1 4G - Homo
    Pozytywna beta 30.11 - 198
    18.12 - mamy <3
  • Koteczka82 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2018, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anaaa90 wrote:
    Witam Was z poludnia:-) czekam na wredna @, brzuch pobolewa więc nadchodzi.
    Nadzieję gratulacje.
    Mi się dzisiaj śnił mega okres, aż się budziłam czy faktycznie nie dostałam. Koszmar;-) Miłej soboty dla wszystkich.

Kochana Ty chyba miałaś dzisiaj ze mną testować i widzę że też nic z tego nie wyszło :-(
    Powalczymy razem w następnym cyklu!!!

Czy ktoś mi doradzi jakieś witaminy i suple dla mnie bo już głupieję i nie wiem co brać :-(

Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
    Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek

ONA: 39 lat
    Hiperprolaktynemia - Bromergon
    IO - Siofor 500mg
    ANA 3+ - Encorton 10mg
    3 cykle z Clo ❌
    Zioła ojca Sroki ❌
    Wiesiołek
    1 cykl Aromek 1x1 ❌
    2 cykl Aromek 2x1 ❓

ON: 38 lat
    Okaz zdrowia
    Nasienie - Normozoospermia✅
    Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.

Droga do sukcesu jest zawsze w budowie...
  • reset Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2018, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksamitna, od razu na policję z tą kradzieżą! A jeśli auto macie w leasingu, to również od razu do leasingodawcy.

Frelcia, nie wyszłabys za mnie?;) Co dzień to lepsze rzeczy gotujesz:)

relgmg7ymfbmxgyl.png

* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272 <3
    * listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
    * HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
    * PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2018, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już zgłoszone ale kolejne 200 w plecy za rejestrację. Bede jeść piach w tym.miesiącu. 150 wizyta w piątek, 300 za łódź i jeszcze to ;/

• Motylek85 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2018, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna mi nie przeszkadza, że nie odp , i wiem otych literowkach. Ale moj slownik zyje swoim życiem. A jak próbuję cis zmienić to prawie caly post jest do zmiany. Tak warjuje moj tel. Ale zmienie i obiecuję poprawę :* i dziękuję, że nie wytakacie za każdym razem tych moich byków. Lubię pisać a wiedzialam ze tak będzie z tym glupim telefonem. Dlatego 6 mc sie nuc nie odzywałam Przepraszam was za to najserdeczniej.

Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
  • Motylek85 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2018, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobie potem bo dzis impreza.

Hope prolaktyna 450 norma do 496. Bez obciążenia.

Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat
  • Izape_91 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2018, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Motylek85 wrote:
    Vo my alkocgoliki zycie od sika do sika.. Jak nie sika. Wyhaje mi sie ze nie robię nic
    Motylek kobieto ja nigdy nie rozumiem co Ty tu piszesz hahaha:p zawsze mam śmianie z Twoich postów :p

summer86, Bunia86, blue00, Motylek85, JustynaG lubią tę wiadomość

Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️

S3YWp2.png
    Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
    Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d

On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2%
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2018, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Resecik toz ja Ci proponuje siostrzana miłość haha :D

reset lubi tę wiadomość

• reset Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2018, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izape_91 wrote:
    Motylek kobieto ja nigdy nie rozumiem co Ty tu piszesz hahaha:p zawsze mam śmianie z Twoich postów :p

Ten post, co cytujesz wyżej to dla mnie brzmi jakby pisany po czesku, ewentualnie po słowacku :)

Izape_91, KateHawke lubią tę wiadomość

relgmg7ymfbmxgyl.png

• olik321 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2018, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja Motylka też często nie rozumiem ;p
    nie potrafię rozczytać o co chodzi :)

U mnie dziś od rana rozkmina kuchni pełną parą.
    Powiedźcie mi dziewczyny, które mają lodówkę w zabudowie przy ścianie, macie przy samej ścianie jaką blendę?
    Stolarz mi powiedział, że musi być minimum 7 cm coś mi się to dużo wydaje..

Rucola lubi tę wiadomość

<3 synek 18.08.18

f2w3xzkrtbku6fy9.png
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2018, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anaaa90 wrote:
    Ja tez:-)

:-* :-* :-*

• reset Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2018, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olik, nie mam w zabudowie (jeszcze), ale po doświadczeniach z lodówkami na zapleczu restauracji (a miałam 14 sztuk) radzę Ci jakaś blendę zrobić. Nie wiem, czy 7 cm czy mniej, ale bym robiła.

relgmg7ymfbmxgyl.png

• JustynaG Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2018, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    summer86 wrote:
    Madwitka, cudowne wieści <3 Trzymam mocno kciuki!

Dziewczyny czy odzywała sie ostatnio Malgonia?
    u Malgoni w porządku.
    Odzywa się w wątku wrześniowym na fioletowej stronie.

KateHawke lubi tę wiadomość

43kt3e5ee2053a1j.png

43ktio4p46502aio.png
    https://ekstesterki.wixsite.com/dziecko
  • Bunia86 Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2018, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ptysia wrote:
    Wiem, właśnie widzę na necie, że przewidywany termin jest bardzo odległy, ale jest jeszcze jakaś na Batorego i tam jest krócej, a mi w sumie chodzi o skirowanie na badania i jak bym miała wyniki, to juz bym poszła prywatnie w swojej klinice bo tam porzyjmuje dr Sydor a jest podobno dobry.

Też chodzę do Sydora. A raczej chodziłam bo po badaniach które zrobiła użyłam ze u mnie nie ma problemu immuno. Moim Zdaniem świetny lekarz :) z tym że ja nie czekałam na nfz tylko badania zrobiłam prywatnie bo zależało mi na czasie

ojxeej28a64grrny.png

* Starania od stycznia 2014 * 5 Anioków w niebie
    *Listopad 2018 - laparoskopia - udrożnione oba jajowody
    *PAI-1 G4 homo,On: OligoAsthenoTeratozoospermia, Mofrologia 0%, Fragmentacja 48,15%, ROS 3,26
  • Anna Stesia Autorytet

Wysłany: 6 stycznia 2018, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aksamitna, ale pech... że też ludziom łapy nie pousychają w takich chwilach! :-(

Dziewczyny, a wiecie może, co u Sylwii?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 stycznia 2018, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olik321 wrote:
    ja Motylka też często nie rozumiem ;p
    nie potrafię rozczytać o co chodzi :)

U mnie dziś od rana rozkmina kuchni pełną parą.
    Powiedźcie mi dziewczyny, które mają lodówkę w zabudowie przy ścianie, macie przy samej ścianie jaką blendę?
    Stolarz mi powiedział, że musi być minimum 7 cm coś mi się to dużo wydaje..

Zależy od lodówki. 7cm to bezpieczny wymiar. 5 może być za mało bo nie otworzysz bardziej niż 90° drzwiczek z tymi półkami i np. nie wyjmiesz szuflady do mycia.

PS. Mówi to architekt ;)

olik321, Bocianiątko lubią tę wiadomość

‹‹ 134 135 136 137 138 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ