NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
ANkaG wrote:Mam tak samo dzięki za odpowiedź i czekam poki co na córcie i szczęśliwe cc koleżanki i na betę szwagierk i hehe a co niech mi się szczescie innych ziści i trzymam za nich kciuki!
Tez bym chciala corcie mam synka prawie 5 lat ja odliczam do 29.01 wtedy mam pierwsza wizyteANkaG lubi tę wiadomość
-
Reset to może i lepiej że nastawiasz się negatywnie, jak się nie wyleczysz po jednej serii to nie będzie rozczarowania a jak się uda to będzie się z czego cieszyć, rozumiem że kolejny miesiąc "w plecy" też boli, ale z drugiej strony - czas leci jak głupi to i czas leczenia szybko minie - słabo pocieszające, wiem no ale trzeba szukać pozytywów
-
Kciuki za wysokie bety
bocius przykro mi ze test negatywny, moze jednak jest jeszcze szansa ze sie pojawi?Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
Cześć dziewczyny, cały czas Was podczytuje jak mam czas,ale nie mam kiedy za to odpisać Wam
Gratuluję wszystkim zafasolkowanym mamusią :*
A tym którym się nie udało w styczniu,trzymam mocno kciuki za miesiąc luty,aby i u Was pojawiły się w końcu dwie upragnione kreseczki albo beta była ciążowa.
A u nas po staremu... Termin jeden miałam w sobotę a drugi na dzisiaj i nic nie wskazuje aby moja córka chciała być z nami czuję się coraz ciężej ... o 15 mam kolejne ktg i wizytę i lekarz ma zdecydować co dalej... czy czekamy jeszcze tydzień czy od razu skierowanie do szpitala i wywoływanie.
Trzymajcie kciuki za Nas Dziewczyny!!!!
Floooo,proszę coś Marcelinka nie chce Ci oddać mojego brzuszka
dla reszty dziewczyn wysyłam jeszcze ciążowe wiruski &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2018, 13:16
agulineczka, Siwulec, 91Ewela09, Karma88, Jedna_z_Wielu, Rucola, KateHawke, ANkaG, Kargo31, Amy333, Emiilka, Czrna 81, Koteczka82, Morusek lubią tę wiadomość
-
madzia8lenka wrote:Cześć dziewczyny, cały czas Was podczytuje jak mam czas,ale nie mam kiedy za to odpisać Wam
A tym którym się nie udało w styczniu,trzymam mocno kciuki za miesiąc luty,aby i u Was pojawiły się w końcu dwie upragnione kreseczki albo beta była ciążowa.
A u nas po staremu... Termin jeden miałam w sobotę a drugi na dzisiaj i nic nie wskazuje aby moja córka chciała być z nami czuję się coraz ciężej ... o 15 mam kolejne ktg i wizytę i lekarz ma zdecydować co dalej... czy czekamy jeszcze tydzień czy od razu skierowanie do szpitala i wywoływanie.
dla reszty dziewczyn wysyłam jeszcze ciążowe wiruski &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&#wegemama#wegerodzinawkomplecie
Synek 💚 31.08.2018r.
Córeczka i Synek 💜💙 7.01.2021 -
madzia8lenka wrote:Cześć dziewczyny, cały czas Was podczytuje jak mam czas,ale nie mam kiedy za to odpisać Wam
dla reszty dziewczyn wysyłam jeszcze ciążowe wiruski &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Kochana bodajże Melevis tutaj pojechała na KTG i bez żadnych skurczy a jak tylko do domu wróciła to musiała szybko wracać bo poród się zaczął Także wiesz Trzymam kciuki za szybkie spotkanie live z Marcelincią -
nick nieaktualny
-
Frelcia wrote:madzia8lenka trzymam kciuki za szybkie i bezbolesne rozwiązanie
a mi się zaczyna etap świrowania Szukam po necie czy komuś się udało jak miał bóle brzucha okresowe
hahahahaha Frelcia PIONA ja googluję "bóle piersi okresowe czy ciążowe jak rozróżnić" -
nick nieaktualnySiwulec wrote:hahahahaha Frelcia PIONA ja googluję "bóle piersi okresowe czy ciążowe jak rozróżnić"
serio ?! hahahaha jesteśmy świrnięte mnie bolą tylko po bokach a tak to wcale. Jedynie te bóle @-owe i mam wrażenie że ją "czuję" w powietrzu.Bocianiątko, reset lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Frelcia, Siwulec, dołączam! ja już świruję strasznie! śluz, szyjka, cycki i brzuch! I znowu czuje jakbym miała gorączkę... Jutro jak zobaczę biel 14 dpo to już się uspokoi
Siwulec lubi tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Frelcia wrote:serio ?! hahahaha jesteśmy świrnięte mnie bolą tylko po bokach a tak to wcale. Jedynie te bóle @-owe i mam wrażenie że ją "czuję" w powietrzu.
Siwulec, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
Ja również staram się „z głowa” wszystko ale jak już masz Google pod ręka to a nóż ktoś kiedyś np w 2012 roku miał podobnie albo nawet tak samo i nie ważne ze każdy organizm inny każda ciąża inna, ale może ktoś miał tak jak ja i zakończyło się sukcesem - to jest chyba szukanie nadziei czy coś w tym stylu
Byle do czwartku... -
Babki a ja jakiegoś stresa załapałam. Ostatnio okolo 14:30 były wyniki, popatrzyłam na zegarek i mam skręt kiszek:/
Siwulec lubi tę wiadomość
-
Amy skup się na swoich objawach - poszukaj co Cię boli, swędzi itd i wygoogluj, cofnij się do informacji nawet z 2001 roku, wiesz jak Ci czas zleci ?
Kciuki zaciśnięte na maxaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2018, 13:49
Amy333 lubi tę wiadomość