NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy, piękna beta gratulacje!
Rucola chyba w czwartek wizytuje
Madzia8lenka, trzymam kciuki za szybki i bezbolesny poród!
Nadzieja, czekan na wynik z zaciśniętymi kciukiamiAmy333 lubi tę wiadomość
-
Ja też czekam na wynik Nadziei, a tu obiad wypadałoby ogarnąć
Iza, jak tam w pracy?Izape_91 lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jedna czyli jednak dupa zbita do dupy!
Jezyku tule mocno!
Kate Twoja @ cieszy jak żadna
Nadzieja długo każą Ci czekaćKateHawke lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Bogu ze zaraz ferie bo nadrabianie całego dnia jest do bani
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Amy gratuluję nadzieja kciuki zaciśnięte
Czy wiecie może co oznacza za niski hematokryt w krwi? Odebrałam wyniki morfologii i kolejny raz jest za niski o kilka procent
P.S. Jaram się, Funia w końcu załatwiła się na zewnątrzWiadomość wyedytowana przez autora: 8 stycznia 2018, 17:14
lamka, Lena21, Koteczka82, KateHawke, Amy333, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
lamka wrote:Cheresta może wskazywać na niedobór żelaza, B12, początki anemii. MCV masz w normie?
Graty dla Funi!
Za mało neurocytów, za dużo limfocytów i monocytów
Funia w nagrodę dostała pozwolenie na spanie na kanapie -
Atomowka kciuki za iui!
Funia rulesAtomowka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadzieja, które labo tak długo stresuje ciężarną?
Ja miałam w Diagnostyce wyniki ok. 12- a nie był to punkt przy szpitalu.
A zrobiłam ostatnią betę i przyszło dopiero po 17... to samo miejsce... wmawiałam sobie że 10x badają bo nagle beta 0 a wyszło 25tys.
To czekanie od rana jest potworne. Bety powinny mieć pierwszeństwo! -
nick nieaktualny
-
Ania czy dobrze kojarze, ze zamawialas pakiet zdrowe jelita z testdna? Masz wyniki?
Ja sie umowilam do hematologa w lux med na 15 stycznia. Zobacze co powie na moje mutacje. Poza tym bede juz miec czesc wynikow na zespol antyfosfo pewnie poza przeciwcialamo p beta2 glikoprot. i bialkiem S, bo widzialam w diagnostyce, ze strasznie dlugo sie na nie czekaSynek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚