NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Frelcia przecież Ty masz ciążowy wykresie cudny. Tam na pewno czaja się dwie kreski !!!
Nie mogę przestać się dołować
Siedzę u lekarza medycyny pracy i tu są same chłopy, jakby mogli to by się pobili chyba o kolejkę...Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Frelcia kiedy sikasz?Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Minie Black wrote:witam koleżankę z korpo
rada stażowo dużo starszej koleżanki, zwiewaj na L4 szybciutkoEdometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018 -
Bea25 wrote:Naprawdę? Czyli nie muszę się denerwować i nic. Jejku jesteś Kochana!!! Dziękuję Ci bardzo bardzo bardzo :* :* :*
Żaden problem! Nawet jakbyś miała umowę na 3 miesiące to automatycznie przedłużylaby się do dnia porodu, a Twoja sytuacja jest dużo lepsza.
Za to gdyby ciąża się nie utrzymała (przepraszam, że kracze, ale chce byś miała pełny obraz sytuacji) to HR widząc, że w sumie starasz się o dziecko może zacząć szukać haków i spróbować Ci wypowiedzieć umowę. Stąd moja rada by pierwsze L4 spróbować dostać bez kodu ciążowego.KateHawke, Izape_91, Flowwer, olik321 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Izape_91 wrote:Frelcia kiedy sikasz?
Frelcia chyba od razu chce iść na betę w poniedziałek, ale można by spróbować ja ponamawiac na weekendowe sikanie;)Izape_91, Siwulec lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
reset wrote:Żaden problem! Nawet jakbyś miała umowę na 3 miesiące to automatycznie przedłużylaby się do dnia porodu, a Twoja sytuacja jest dużo lepsza.
Za to gdyby ciąża się nie utrzymała (przepraszam, że kracze, ale chce byś miała pełny obraz sytuacji) to HR widząc, że w sumie starasz się o dziecko może zacząć szukać haków i spróbować Ci wypowiedzieć umowę. Stąd moja rada by pierwsze L4 spróbować dostać bez kodu ciążowego.
Wiedziałam że u Was znajdę pomóc! :*Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018 -
reset wrote:Frelcia chyba od razu chce iść na betę w poniedziałek, ale można by spróbować ja ponamawiac na weekendowe sikanie;)
Matko te chłopy są okropne. Już gadają że lekarz ma 4 minuty na przyjście! Matko i córki... I tak przyjdzie o której będzie mu się podobałoStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Bea25 wrote:Dziękuję Ci bardzo. Zobaczę czy w ogóle będę potrzebować L4, co się okaże dzisiaj.
Wiedziałam że u Was znajdę pomóc! :*
Może weź choć na kilka dni, skoro krwawisz w ciąży... Niby się to może zdarzać na początku ciąży, ale chyba lepiej parę dni odpocząć?
Bunia- a czy Ty jesteś na forum? Jak Twoja torbiel?
reset wrote:Frelcia chyba od razu chce iść na betę w poniedziałek, ale można by spróbować ja ponamawiac na weekendowe sikanie;)
jestem za namawiajmy -
nick nieaktualnyHahaha dziewczyny czy to normalne że tydzień przed datą @ dzień w dzień boli mnie ostro tak napadowo brzuch jak na okres? Przyznam się szczerze że pierwszy raz tak silne mam...takie miałam dopiero góra dwa dni przed
Izus tak jak Resecik pisze...pójdę na bete jak to cholerstwo nie przyjdzie... a wiesz jak to jest z tymi wykresami ..gorsze się kończą plusem a te fajne minusem. -
Frelcia wrote:Hahaha dziewczyny czy to normalne że tydzień przed datą @ dzień w dzień boli mnie ostro tak napadowo brzuch jak na okres? Przyznam się szczerze że pierwszy raz tak silne mam...takie miałam dopiero góra dwa dni przed
Izus tak jak Resecik pisze...pójdę na bete jak to cholerstwo nie przyjdzie... a wiesz jak to jest z tymi wykresami ..gorsze się kończą plusem a te fajne minusem.
Frelcia, ja takie bóle plus bóle pachwiny miałam właśnie cały tydzień przed @ w listopadzie:( strasznie mi to wtedy namieszało.Ale to równie dobrze są objawy ciąży (którą sobie wtedy wmawiałam i przeczytałam cały internet).
Frelcios, teraz zobaczyłam dzisiejszy skok! Alez Ty masz wykres piękny!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2018, 15:07
reset wrote:Może weź choć na kilka dni, skoro krwawisz w ciąży... Niby się to może zdarzać na początku ciąży, ale chyba lepiej parę dni odpocząć?
Bunia- a czy Ty jesteś na forum? Jak Twoja torbiel?Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018 -
Bea25 wrote:Tylko że ja po niedzieli jadę 500 km na szkolenie adaptacyjne
Powiedz o tym ginowi i zdecyduj z nim. Zresztą krwawienie może ustać np. W weekend, dostaniesz duphaston i może będzie ok?:* Trzymamy kciuki za wizytę!
nick nieaktualnyreset wrote:Frelcia, ja takie bóle plus bóle pachwiny miałam właśnie cały tydzień przed @ w listopadzie:( strasznie mi to wtedy namieszało.Ale to równie dobrze są objawy ciąży (którą sobie wtedy wmawiałam i przeczytałam cały internet).
Dobra. Lepiej tego nie kminic...ale jak przyjdzie @ i zaszczyci mnie dodatkowymi dniami bólu to się pochlastam:/ powoli robię się zrezygnowana.. -
Dobra nie namawiam:) ale obiecajcie że i mnie na koniec miesiąca nikt nie będzie namawiał tez mam zamiar czekać na @Starania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
A i do Was Wszystkich starających się
w poprzednich cyklach w których się staraliśmy intensywnie po domniemanej owulacji miałam wszystkie możliwe objawy ciąży. Teraz jak odpuściłam starania ze względu na podjecie pracy i myślałam że to cykl bezowulacyjny, nie mam ŻADNYCH objawów! wręcz jakbym wczoraj nie zrobiła rano testu to bym myślała że to okres sie zaczął wczoraj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2018, 15:13
reset, Karma88, KateHawke, MaryAnn lubią tę wiadomość
Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018 -
reset wrote:Powiedz o tym ginowi i zdecyduj z nim. Zresztą krwawienie może ustać np. W weekend, dostaniesz duphaston i może będzie ok?:* Trzymamy kciuki za wizytę!Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018 -
Bea25 wrote:Tak właśnie myślę że będzie wszystko dobrze!
Bardzo podoba mi się to pozytywne myślenie! A jeszcze jak zamierzasz pracować w ciąży to się im pokażesz z dobrej strony i może jeszcze kolejna umowę z Tobą podpiszą?Rucola, Anna Stesia lubią tę wiadomość
reset wrote:Bardzo podoba mi się to pozytywne myślenie! A jeszcze jak zamierzasz pracować w ciąży to się im pokażesz z dobrej strony i może jeszcze kolejna umowę z Tobą podpiszą?
reset, Rucola lubią tę wiadomość
Edometrioza (wycięcie guzka z blizny po cc- 06.2017)
Córeczka 4 latka
Aniołek 01.2018