NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Lucia88 wrote:Serio? Dzięki, bo ja się ledwo powstrzymałam, aby nie napisać czegoś bardziej złośliwego.
DŻASTA, jeśli nie miałaś dziurki zatkanej tamponem, jajeczko mogło wyskoczyć! Oglądałaś później swoje majteczki?innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Lamcia dziękuję ale wiesz jak to jest gust jak dupa.. kazdy ma swoj ale podwyższyłas moją punktację haha
I spokojnie prosze byłaś taka zestresowana. Dobrze ze botki miałaś to poznałam hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2018, 15:38
lamka, KateHawke, Siwulec, nowa na dzielni, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Lamciu gratuluję! Dobrze ze masz proga bo niziutki. Teraz go podgonisz to i beta się rozkręci bo te 2 hormony są podobno sprężone.
Cudnie -
Siwulec wrote:DŻASTA - moim zdaniem to zależy po jakich wodach pływaliście - słodkich czy słonych
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2018, 15:38
moli5, nenusia, Siwulec, ANkaG, Flowwer, Meśka, Diamond92, Nagroda2013 lubią tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
Olik - dziękuję za to, że Ci się chciało! Mój M. nie rozumie czasem, dlaczego tyle tu siedzę, a ja mu tłumaczę, że to nie chodzi o same starania, ale o ludzi jakich tu spotykam. I właśnie m.in. o taką życzliwość jak Twoja
Lamka - a teraz tylko spokój. Najlepiej odłącz net, ewentualnie zostaw sobie forum!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2018, 15:40
lamka lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Oj, dziewczyny.... Widzę że od wczoraj panuje tu szyderczy humor ;p
To ja już wiem dlaczego mój małż się nie lubi kąpać w morzach, boi się o swojego ogóranenusia, Bocianiątko, Siwulec, carolla90, Lunaris, JustynaG, Lena21 lubią tę wiadomość
-
olik321 wrote:Oj no bez przesady. Przecież tez mogę kiedyś potrzebować
To wtedy do Was jak w dym
Wiesz, są takie, co nie mogłyby do kogoś podskoczyć, bo akurat byłyby po spożyciu radlerajustyna14, olik321, Motylek85, Luna1993, Bocianiątko, Morusek, Jedna_z_Wielu, Ruth, nenusia, Siwulec, Flowwer, Lunaris, Karma88, Meśka, Sarna84, Diamond92 lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Kingulla wrote:Lepiej zeby to byla slodka bo jak z mezem plywala w slonej to mu sie ogor zakisil :p
Kingulla, nenusia, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynenusia wrote:Już sikam od dwóch dni i widzę biel więc na nic nie licze
malinowae lubi tę wiadomość
-
Lamcia gratuluję niech beta rośnie:)!
Frelcia super, że ruszasz ze zlobkiem.
Bajka, Anna kciuki za wizytę.
To ja zatestuje też w środę skoro jest szczęśliwa to będzie 13 dpo.
Ale już głupio szukam objawow. To chore wiem zwłaszcza jak wydaje mi się, że raczej owulacji nie miałam.
Ale dzięki catangusowi przynajmniej mnie biust nie boli:)
Lunaris ja owulaki też dla sportu robięWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2018, 15:57
Bajkaaa, Siwulec lubią tę wiadomość
Ciążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
nick nieaktualnyLuna1993 wrote:Mi w ciąży wyszedł 13 dpo bladzioch, może być za wcześnie jeszcze, też niektórym wychodzi dopiero w terminie @. Nic tylko się uzbroić w cierpliwość. Teraz mi łatwo gadać, jak będę miała testować to pewnie znów będę świrować. Jednak nauczona doświadczeniem nie zrobię testu szybciej niż 12 dpo
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję za kciuki. Mam jakiś podły humor. W 15 min wizyty wydałam 270 zł plus w aptece obok 90 w sumie 360 zł tak o... Ehhh.. żeby to dawało jeszcze gwarancję że się uda, a tu takie błądzenie po ciemku
Przepraszam że tak na was wylałam żale ale dopadł mnie dzisiaj gorszy dzień.
Co do samej wizyty liczyłam już n jakiś większy pęcherzyk z prawego jajnika bo mocno go czułam ostatnie dni. I co... I nic z prawego nie ma...dużo pęcherzyków po 5 mm.
Za to lewy którego w ogóle nie czułam wyhodował na chwilę obecną 16 mm i 14 mm.
Babeczka powiedziała że jak na 9dc z samym gonalem w małej dawce, to dobrze zareagował jajnik.
Endo 7 mm mówiła że jak na tą fazę cyklu ok.
W poniedziałek idę jeszcze raz. Zobaczymy co będzie z tymi pęcherzykami.
A dziś znów miałam piękny sen. Byłam w ciąży i czułam się fantastycznie.
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
nick nieaktualnynenusia wrote:Zawsze tak jest, mówisz sobie ze najlepiej testować w terminie @ a i tak później inaczej wychodzi