NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Lunaris wrote:Ja przeanalizowałam tylko osoby które zostały na froncie bazylkove, nowa na dzielni, czrna, bocianiątko, meśka, nadzieja73, hope, izape 91 i ja to oczywiście tylko osoby, które się udzielają i wpisywały w moje 3 pierwsze wątki testowania bo jest jeszcze szereg osób które po prostu nie testowały.
Ale patrząc na te wykresy to jest nas garstka! co oznacza że KIEDYŚ MUSI SIĘ UDAĆ!Jeszcze miesiac, dwa miesiące temu lista była by dłuższa (Rucola, GG, Amy!) Jak się patrzy na statystyki to naprawdę napawa mnie to optymizmem
Zobaczycie dziewczyny że za rok o tej porze forum będzie miało zupełnie inny skład KTO NIE WALCZY TEN NIE NIAŃCZY!- będę to za Flower powtarzała każdemu!
Fakt pocieszające że weteranki przechodzą na fioletową stronę mocy. Ja jestem ostatnio w mega dołku i nie zanosi się żebym szybko z niego wyszła. Dlatego też nie jojcze tutaj, muszę się wziąć w garść. Co nie znaczy że wam nie kibicuje :* W tym miesiącu wydaliśmy tyle kasy na badania i wizyty, że moglibyśmy sobie kupić nową lodówkę
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
ryyyli? banan a tak długo tu siedział?
Hope głowa do góry! wiem że jesteś tu kilka sezonów ale są lepsi co już brzuchy noszą coś się wymyśli, może podzielimy się tymi dziećmi czy jak
https://www.facebook.com/lucyna.urban.3/videos/766897673502246/Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2018, 10:33
-
nick nieaktualnyDziewczyny endo 18mm, szyjka ok, wszystko wygląda cacy, dostałam lutkę dopochwowo i wyprosiłam duphaston dla Olik wizyta serduszkowa 5.02, za tydzień powtórka proga.
reset, Lunaris, olik321, _Hope_, bazylkove, Emiilka, KateHawke, Luna1993, Bajkaaa, Achia, Frelcia, Jedna_z_Wielu, Kargo31, nowa na dzielni, malka, MOJE, nenusia, Bocianiątko, ANkaG, Siwulec, Cheresta, Lena21, Asiek1214, Karma88, Nagroda2013, Morusek, JuicyB, mi88, Flowwer, Meśka, Amy333, Minie Black, Barbarka1984, Kotowa, blue00, Czrna 81, Izolda90, Sarna84, E_w_c_i_a, Diamond92 lubią tę wiadomość
-
Emiilka wrote:Cześć Dziewczyny,
przepraszam, że tak po dłuższej nieobecności się pojawiam, a jeszcze o sobie będę pisać. Odebrałam dzisiaj wyniki immuno i chyba jest źle
1. w badanej próbce stwierdzono obecność przeciwciał anty-HLA klasy I - wynik dodatni.
2. w badanej próbce stwierdzono obecność przeciwciał anty-HLA klasy II - wynik graniczny.
3. w badanej próbce stwierdzono obecność przeciwciał endotelialnych anty-MICA - wynik dodatni.
ANA - ujemne, DQ8 i DQ9 - ujemne.
Dziewczyny, przetrzepałam internet i nic nie rozumiem z tego Wizytę z dr umówiłam na poniedziałek na 10:00, ale do tego czasu to zwariuję chyba...
Pomoże któraś zrozumieć te wyniki?
Emilka ja niestety nie pomogę choćbym chciała, może Bociek albo Flo?Emiilka lubi tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
reset wrote:Emilka- zaraz pewnie ktoś to rozszyfruje! Trzymam kciuki,żeby to tylko tak groźnie brzmiało!
Dziękuję Reset. Dziewczyny bardzo liczę na Waszą pomoc
Kurczaki, ja to jednak chyba jakaś felerna naprawdę jestem Szczęście w nieszczęściu, że moja gin prowadząca miała termin na poniedziałek, a we wtorek mam umówioną pierwszą wizytę w klinice, to się dowiem, co mam dalej ze sobą zrobić.12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
No i cudnie Lamciu! Teraz czekamy na pierwszą fotę małej alpaki
lamka lubi tę wiadomość
-
Lamka- cudnie! A teraz spokój i żadnych nerwów! Oraz żadnego czytania netu poza naszym wątkiem:)
Bazylkove - każdy inaczej sobie radzi z dołem, ale myślę, że nikt tu nie miałby za złe, jakbyś nam jojczała co dzień. Ja np. jestem taki typem, że muszę się dzielić emocjami (i złymi, i dobrymi) z otoczeniem. O dołach staraniowych piszę tu, bo M nie zawsze mnie rozumie (poza tym umówmy się, że trucie jemu nie sprzyja staraniom...), przyjaciółka też dopiero ostatnio odpuściła rady pt. "wyluzuj", moja mama - no niekoniecznie, bo dla niej to też ciężkie (bo chciałaby być babcią na już), a jednocześnie ona ma zawsze odpowiedź, że "Wszystko się ułoży" . No i zostaje mi smucenie na forum... Jakby Ci miało pomóc to pisz nam tu wszystko, myślę, że giga doły były już udziałem niejednej!
Emilka - ja też czasem miałam wrażenie, że kurczę, felerna jestem. A teraz sobie myślę, że to kwestia tego, że dawniej nie było takich możliwości diagnostycznych i po prostu wszyscy byli zaburzeni, tylko o tym nie wiedzieli Więc głowa do góry, damy radę, bo kto jak nie my?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2018, 10:38
Emiilka lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Czrna udanej imprezy i sto lat dla synka
Olik dobrze że wszystko w porządku
Lamka kciuki za wizytę
AnkaG lepiej kontrolnie idź z małą do lekarza z uchem nie ma żartów, wiem sama po sobie
MOJE kazali ci trzymać ovitrelle w lodówce? Mnie zawsze pytają kiedy będę robić zastrzyk, jeśli w ciągu 30 dni to może być przechowywany w temperaturze pokojowej. A co do starań mi lekarz zawsze mówi że starania od dnia podania zastrzyku przez trzy dni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2018, 10:42
MOJE, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFrelcia wrote:Cześć dziewczyny
znalazłam bardzo fajny kanał na yt dzięki tacie. Polecam Wam : https://www.youtube.com/watch?v=bAQL-PR3hts
i życzę miłego i owocnego dnia -
Luna1993 wrote:Lamka super niech mały bąbelek rośnie
Emilka nie pomogę, choć bardzo bym chciała. A nie możesz zadzwonić do swojego gin i zapytać?
Lunka, zadzwoniłam od razu do tego Centrum Narodzin, w którym przyjmuje moja gin prowadząca i na cito umowiam wizytę do pani dr na poniedziałek na 10:00. Nie mam do pani dr numeru kom.12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
nick nieaktualny
-
Lamcia - ale super!! Ale kciuków i tak nie puszczamy*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
nick nieaktualnyAnkaG ja ostatnio też jojczyłam że jestem niewidzialna i tak sobie pomyślałam że może dlatego że badań nie robię itp. to co będą dziewczyny ze mną konwersować
...Ale w poniedziałek idę na progesteron, więc w końcu się czymś pochwale
Ps. Wszystkiego Najlepszego! Niech się spełni ta mała kruszynka.
A z uchem idz zza w czasu do rodzinnego
Co do tej owulacji w dni płodne to podobno sprawdza się to:
http://rozowoniebieskie.vot.pl/printview.php?t=773&start=0&sid=359e1c515efab31ecf0a754ff3d887cb
Cheresta lubi tę wiadomość
-
Ja w ogóle mam ostatnio wrażenie że już powoli więcej nas jest w ciąży niż bez ciąży! Dobrze będzie. Dzisiaj eMem mnie w samochodzie wypytał czego się dowiedziałam z ulubionego forum i co tam nam może przeszkadzać. Byłam w pozytywnym szoku że nie dość że słuchał to jeszcze sam wypytywał ;P. Zawsze jak o tym słuchał to miałam pewność że drugim uchem mu to wypada
Ja mam najgorszy dzień. Rozstrzygnięcie czy dostanę okres, czy nie. Nie mam nawet testu ale już słyszę wredne kroczki okresu. Jeszcze mendy nie widać ale czuje że czyha za rogiem ]:->KateHawke, Lunaris, Karma88 lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Beta 388,3 więc na razie przyrost w normie (13dpo-75,83, 15dpo-188,9, 17 dpo-388,3)
lamka, KateHawke, nenusia, reset, Emiilka, beatka_c, nowa na dzielni, MOJE, Bajkaaa, Izape_91, Kargo31, ANkaG, Luna1993, Lunaris, Lucia88, Jedna_z_Wielu, Siwulec, olik321, Karma88, pawojoszka, Morusek, JuicyB, Flowwer, Pomi, bertha, Meśka, Lena21, Barbarka1984, Kotowa, blue00, Czrna 81, Sarna84, Izolda90, E_w_c_i_a, Diamond92 lubią tę wiadomość
Tomasz 09.2018
MTHFR A1298C-hetero, PAI-1 4G -hetero, IO
Morfologia nasienia 2% w 2017
staranie o 2 dziecko od 2019 i nadal nic
Morfologia nasienia 0% w 2022r -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynowa na dzielni wrote:Ja w ogóle mam ostatnio wrażenie że już powoli więcej nas jest w ciąży niż bez ciąży! Dobrze będzie. Dzisiaj eMem mnie w samochodzie wypytał czego się dowiedziałam z ulubionego forum i co tam nam może przeszkadzać. Byłam w pozytywnym szoku że nie dość że słuchał to jeszcze sam wypytywał ;P. Zawsze jak o tym słuchał to miałam pewność że drugim uchem mu to wypada
Ja mam najgorszy dzień. Rozstrzygnięcie czy dostanę okres, czy nie. Nie mam nawet testu ale już słyszę wredne kroczki okresu. Jeszcze mendy nie widać ale czuje że czyha za rogiem ]:-> -
gg88 wrote:Beta 388,3 więc na razie przyrost w normie (13dpo-75,83, 15dpo-188,9, 17 dpo-388,3)
Super wynik
nowa na dzielni wrote:Ja w ogóle mam ostatnio wrażenie że już powoli więcej nas jest w ciąży niż bez ciąży! Dobrze będzie. Dzisiaj eMem mnie w samochodzie wypytał czego się dowiedziałam z ulubionego forum i co tam nam może przeszkadzać. Byłam w pozytywnym szoku że nie dość że słuchał to jeszcze sam wypytywał ;P. Zawsze jak o tym słuchał to miałam pewność że drugim uchem mu to wypada
Ja mam najgorszy dzień. Rozstrzygnięcie czy dostanę okres, czy nie. Nie mam nawet testu ale już słyszę wredne kroczki okresu. Jeszcze mendy nie widać ale czuje że czyha za rogiem ]:->
Lubię za zaangażowanie eMka A co do @ to A kysz!!!nowa na dzielni lubi tę wiadomość