NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
-Monika- wrote:Nie jadłam... Poczekam na tłusty czwartek
Ps: a co to jest?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2018, 12:59
-Monika- lubi tę wiadomość
-
CzeresniowaMama wrote:Kate dziękuję Już swoje wypłakałam, teraz zostaje nam tylko działać. Zresztą patrząc jak tu się pięknie zieleni, w końcu i mnie się poszczęści.
bazylkove, Emiilka, Lunaris, Czrna 81 lubią tę wiadomość
-
Ja chyba zatestuje dzisiaj po pracy, dla formalności bo dzisiaj mam weekend. Też nie mam objawów, nic. Cycki mnie nie bolą, nic nie czuje. Ale przeczucie mam jednak na okres.
A teraz uwaga, pytanie jak ze starego dobrego bravo . Smakowałyście kiedyś czy macie przed okresem kwaśny śluz? :D:D "Mam strasznie kwaśno tam o, czy jestem w ciąży"?
:DSiwulec, Czrna 81 lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nowa na dzielni wrote:Ja chyba zatestuje dzisiaj po pracy, dla formalności bo dzisiaj mam weekend. Też nie mam objawów, nic. Cycki mnie nie bolą, nic nie czuje. Ale przeczucie mam jednak na okres.
A teraz uwaga, pytanie jak ze starego dobrego bravo . Smakowałyście kiedyś czy macie przed okresem kwaśny śluz? :D:D "Mam strasznie kwaśno tam o, czy jestem w ciąży"?
:D
Padłam A odpowiadając na pytanie - nie miałam okazji kosztować śluzu -
nowa na dzielni wrote:Ja chyba zatestuje dzisiaj po pracy, dla formalności bo dzisiaj mam weekend. Też nie mam objawów, nic. Cycki mnie nie bolą, nic nie czuje. Ale przeczucie mam jednak na okres.
:DKarolina90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynowa na dzielni wrote:Ja chyba zatestuje dzisiaj po pracy, dla formalności bo dzisiaj mam weekend. Też nie mam objawów, nic. Cycki mnie nie bolą, nic nie czuje. Ale przeczucie mam jednak na okres.
:DCheresta, Siwulec, Flowwer, Anaaa90, MOJE, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Kargo31 wrote:A kto mi zaczaruje testy, żeby wyszły dwie krechy? Na razie jeszcze w pracy, więc nie mam na co sikać
I ja jestem tchórzem straaaaaaasznymKargo31 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kingulla wrote:A gdzie to sie sprawdza?
Kingulla lubi tę wiadomość
-
:D -
Hahah, no to teraz jak mi wyjdą dwie krechy to się wszystkie w koneserki zamienią
Anaaa90, ANkaG, Bajkaaa lubią tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A tak się zastanawiam bo skoro w ciąży PH zmienia się na kwaśne, ochronne, to może byłby objaw. Ale gdyby tak było to już od dawna wszystkie staraczki nie marnowałyby kasy na testy tylko by sprawdzały2019 początek - strata, 10 tc
nowa na dzielni wrote:A tak się zastanawiam bo skoro w ciąży PH zmienia się na kwaśne, ochronne, to może byłby objaw. Ale gdyby tak było to już od dawna wszystkie staraczki nie marnowałyby kasy na testy tylko by sprawdzały
nowa na dzielni, Pomi, MOJE lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Emiilka wrote:Cześć Dziewczyny,
przepraszam, że tak po dłuższej nieobecności się pojawiam, a jeszcze o sobie będę pisać. Odebrałam dzisiaj wyniki immuno i chyba jest źle
1. w badanej próbce stwierdzono obecność przeciwciał anty-HLA klasy I - wynik dodatni.
2. w badanej próbce stwierdzono obecność przeciwciał anty-HLA klasy II - wynik graniczny.
3. w badanej próbce stwierdzono obecność przeciwciał endotelialnych anty-MICA - wynik dodatni.
ANA - ujemne, DQ8 i DQ9 - ujemne.
Dziewczyny, przetrzepałam internet i nic nie rozumiem z tego Wizytę z dr umówiłam na poniedziałek na 10:00, ale do tego czasu to zwariuję chyba...
Pomoże któraś zrozumieć te wyniki?
a kto ci zlecił HLa ?
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
gg88 wrote:Beta 388,3 więc na razie przyrost w normie (13dpo-75,83, 15dpo-188,9, 17 dpo-388,3)
lamka wrote:Dziewczyny endo 18mm, szyjka ok, wszystko wygląda cacy, dostałam lutkę dopochwowo i wyprosiłam duphaston dla Olik wizyta serduszkowa 5.02, za tydzień powtórka proga.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny-Monika- wrote:Dziewczyno!!! Tobie lepiej wychodzą przepisy niż ze zdjęć w google... Dobrze że mój Mąż nie widzi bo juz dawno by mnie zmienił na lepszy model
e tam. Zdecydowanie nie fotografia jedzenia jest dużo bardziej skomplikowana niż takie domowe pstrykanie. W sumie marzy mi się taki kurs fotografowania. Moze jak będę w ciąży :X -
Morusek, Kargo, Nowa_na_dzielni czekamy na wasze siku
Frelcia wygląda obłędnie, jak to się robi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2018, 13:19
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok