X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
Odpowiedz

NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE

Oceń ten wątek:
  • Cheresta Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2018, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    Nie jadłam... Poczekam na tłusty czwartek :D
    Ps: a co to jest?
    To są paczki wiedeńskie, przynajmniej u mnie się tak mówi. Ciasto parzone jak na ptysie wyciskasz na papier w kształt oponki, a potem z tego papieru zrzucasz na gorący smalec i smażą się do zezlocenia. W środku są delikatne, puszyste, rozpływają się w ustach, a na wierzchu lekko chrupiące. Najlepsze z lukrem choć widziałam też wersje z czekoladą na wierzchu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2018, 12:59

-Monika- lubi tę wiadomość

18.10 punkcja
    21.10 transfer
    28.10 beta 19,84
    30.10 beta 48,34
    klz9h371fbawj21n.png
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2018, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzeresniowaMama wrote:
    Kate dziękuję :) Już swoje wypłakałam, teraz zostaje nam tylko działać. Zresztą patrząc jak tu się pięknie zieleni, w końcu i mnie się poszczęści.
    A in vitro też jak co nie takie straszne ;) Ja teraz jestem w trakcie i jedno co na pewno jest lepsze to bzykanie :D Bzykanie bez przymusu jest cuuuuuudowne <3 tylko mam w sobie tyle jajeczek, że bez gumy nie podchodź :P

bazylkove, Emiilka, Lunaris, Czrna 81 lubią tę wiadomość

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • nowa na dzielni Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2018, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba zatestuje dzisiaj po pracy, dla formalności bo dzisiaj mam weekend. Też nie mam objawów, nic. Cycki mnie nie bolą, nic nie czuje. Ale przeczucie mam jednak na okres.

A teraz uwaga, pytanie jak ze starego dobrego bravo :D. Smakowałyście kiedyś czy macie przed okresem kwaśny śluz? :D:D:D "Mam strasznie kwaśno tam o, czy jestem w ciąży"?

:D:D

Siwulec, Czrna 81 lubią tę wiadomość

2019 początek - strata, 10 tc

Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️

Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań
  • KateHawke Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2018, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowa na dzielni wrote:
    Ja chyba zatestuje dzisiaj po pracy, dla formalności bo dzisiaj mam weekend. Też nie mam objawów, nic. Cycki mnie nie bolą, nic nie czuje. Ale przeczucie mam jednak na okres.

A teraz uwaga, pytanie jak ze starego dobrego bravo :D. Smakowałyście kiedyś czy macie przed okresem kwaśny śluz? :D:D:D "Mam strasznie kwaśno tam o, czy jestem w ciąży"?

Padłam XD XD XD A odpowiadając na pytanie - nie miałam okazji kosztować śluzu :D

08.05.2020 - II na teście 💕
    f2wl2n0auw5gzezn.png
    9f7jtv73nku3ge5t.png
    27 Styczeń 2018 - 18cs - ET
  • _Hope_ Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2018, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowa na dzielni wrote:

Nie :D nie jestem koneserem ;)

Karolina90 lubi tę wiadomość

Córka kwiecień 2015 <3 <3 <3
    4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowa na dzielni wrote:

To już Pytanie do Mojego mężą :P :D Taki żarcik... ;-) Co do tego się nie wypowiem, nigdy nawet kozy z nosa nie zjadłam ;-)

Cheresta, Siwulec, Flowwer, Anaaa90, MOJE, Lunaris lubią tę wiadomość

• Cheresta Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kargo31 wrote:
    A kto mi zaczaruje testy, żeby wyszły dwie krechy? :P Na razie jeszcze w pracy, więc nie mam na co sikać :P

I ja jestem tchórzem straaaaaaasznym :P
    Czarownica nie jestem za dobrą chyba bo jeszcze nikomu nic nie wyczarowałam ale mocno trzymam kciuki :) sikaj jesteśmy z tobą

Kargo31 lubi tę wiadomość

18.10 punkcja
    21.10 transfer
    28.10 beta 19,84
    30.10 beta 48,34
    klz9h371fbawj21n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2018, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekam dzisiaj na TRZY pozytywne testy ciążowe!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2018, 13:03

Kargo31, Karma88 lubią tę wiadomość

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2018, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kingulla wrote:
    A gdzie to sie sprawdza?
    https://kalender-365.de/kalendarz-ksiezycowy.php

Kingulla lubi tę wiadomość

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
    "You know that place between sleep and awake, that place where you still remember dreaming? That’s where I’ll always love you. That’s where I’ll be waiting."
  • Cheresta Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowa na dzielni wrote:

Ja prdle :D kurcze czy te pytania są na serio czy ktoś to wymyślał dla potrzeb tej gazety :O

18.10 punkcja
    21.10 transfer
    28.10 beta 19,84
    30.10 beta 48,34
    klz9h371fbawj21n.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahah, no to teraz jak mi wyjdą dwie krechy to się wszystkie w koneserki zamienią ;)

Anaaa90, ANkaG, Bajkaaa lubią tę wiadomość

Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2018, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoś jest głodny?

mam Quiche Lorraine

b78542473e6db4e9med.jpg

KateHawke, Anaaa90, Siwulec, Flowwer, Bocianiątko, Morusek, Kargo31, Emiilka, nowa na dzielni, Karma88, Yoselyn82, Lunaris, pawojoszka, Bajkaaa, Diamond92 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2018, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Frelcia wrote:
    Ktoś jest głodny?

mam Quiche Lorraine

b78542473e6db4e9med.jpg
    Dziewczyno!!! Tobie lepiej wychodzą przepisy niż ze zdjęć w google... Dobrze że mój Mąż nie widzi bo juz dawno by mnie zmienił na lepszy model ;-)

Wysłany: 19 stycznia 2018, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak się zastanawiam bo skoro w ciąży PH zmienia się na kwaśne, ochronne, to może byłby objaw. Ale gdyby tak było to już od dawna wszystkie staraczki nie marnowałyby kasy na testy tylko by sprawdzały :D

• _Hope_ Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2018, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowa na dzielni wrote:
    A tak się zastanawiam bo skoro w ciąży PH zmienia się na kwaśne, ochronne, to może byłby objaw. Ale gdyby tak było to już od dawna wszystkie staraczki nie marnowałyby kasy na testy tylko by sprawdzały :D
    No. I szkoda ze mamy zebra i kregoslupy :D rozciagalabym się codziennie :)

nowa na dzielni, Pomi, MOJE lubią tę wiadomość

4 Aniołki <3
    tb73upjyd8dymf6b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2018, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O w morde Mąż jest! Uciekam!

• Flowwer Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2018, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emiilka wrote:
    Cześć Dziewczyny,

przepraszam, że tak po dłuższej nieobecności się pojawiam, a jeszcze o sobie będę pisać. Odebrałam dzisiaj wyniki immuno i chyba jest źle :(

1. w badanej próbce stwierdzono obecność przeciwciał anty-HLA klasy I - wynik dodatni.
    2. w badanej próbce stwierdzono obecność przeciwciał anty-HLA klasy II - wynik graniczny.
    3. w badanej próbce stwierdzono obecność przeciwciał endotelialnych anty-MICA - wynik dodatni.

ANA - ujemne, DQ8 i DQ9 - ujemne.

Dziewczyny, przetrzepałam internet i nic nie rozumiem z tego :( Wizytę z dr umówiłam na poniedziałek na 10:00, ale do tego czasu to zwariuję chyba...

Pomoże któraś zrozumieć te wyniki?

a kto ci zlecił HLa ?

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • Flowwer Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2018, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gg88 wrote:
    Beta 388,3 więc na razie przyrost w normie (13dpo-75,83, 15dpo-188,9, 17 dpo-388,3)

lamka wrote:
    Dziewczyny endo 18mm, szyjka ok, wszystko wygląda cacy, dostałam lutkę dopochwowo i wyprosiłam duphaston dla Olik :-D <3 wizyta serduszkowa 5.02, za tydzień powtórka proga.

good-job17.gif

kjmni09k3h9ob9x5.png
    112 cs o syna, 15 lat walki !!
    Provita-Paliga
    NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
    Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
    ⛄⛄⛄
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 stycznia 2018, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    -Monika- wrote:
    Dziewczyno!!! Tobie lepiej wychodzą przepisy niż ze zdjęć w google... Dobrze że mój Mąż nie widzi bo juz dawno by mnie zmienił na lepszy model ;-)

e tam. Zdecydowanie nie :) fotografia jedzenia jest dużo bardziej skomplikowana niż takie domowe pstrykanie. W sumie marzy mi się taki kurs fotografowania. Moze jak będę w ciąży :X :D

• bazylkove Autorytet

Wysłany: 19 stycznia 2018, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morusek, Kargo, Nowa_na_dzielni czekamy na wasze siku :)

Frelcia wygląda obłędnie, jak to się robi?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2018, 13:19

7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko! <3
    1x HSG, 2x HSC,
    M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok
‹‹ 356 357 358 359 360 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ