NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Kargo31, summer86, Karolina90, agnieszka00, Meśka, lamka, Yoselyn82, KateKum, Emiilka, KateHawke, Rub45, Bajkaaa, justyna14, Czrna 81, ANkaG, beatka_c, Sarna84, Pomi, Lena21, blue00, Barbarka1984, Diamond92, Karma88, Jedna_z_Wielu, Lunaris, Izolda90 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2021, 15:58
Małgosia 24tc +15.08.2015💔
09.2016 - 1 ICSI PGD: 22 oocyty->18 zarodków->0 po PGD
02.2017 - 2 ICSI PGD: 20 oocytów->14 zarodków->1 po PGD-> cb 😔
10.2017 - 3 ICSI PGD: 19 oocytów->12 zarodków->2 po PGD
02.2018 - crio 1 blastki 😔
06.2018 - crio 1 blastki 😔
05.2019 - 4 ICSI PGD: 20 oocytów->16 zarodków->2 po PGD
12.2019 - cb😔
09.2020 - "niespodzianka!"
Jasiek 15tc +23.11.2020💔
03.2021 - crio 1 blastki 😔
06.2021 - crio 1 blastki 😔
02.2022 - 5 ICSI PGD: 14 oocytów->2 blastki->1❄po PGD
09/2022 - crio blastki, 5dpt - 16, 7dpt - 40, 9dpt - 113, 11dpt - 382, 19dpt - 6563,
4/10 - usg, crl 9,1mm, ❤ 135/min
Alicja ❤️ 26/05/23, 3600g, 50cm -
Ok dojechalam do domu bo po drodze jeszcze zahaczylismy o kilka salonow samochodowych ale do brzegu...
Prawy jajnik - drobizna
Lewy jajnik - 20mm i 22mm
Endo 10mm czyli metaxa dziala:)
Dostalam dwa razy Ovitrelle i zaraz sobie zapodam. Gin pytala czy nie chce inseminacji ale M. twierdzi ze jeszcze troche sie pomeczymy naturalnie:)
Przepraszam ze tylko o sobie ale syn mnie caly dzien nie widział wiec tylko zdaje raport i bede pozniej :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2018, 17:06
Karolina90, Flowwer, Emiilka, KateHawke, Bajkaaa, Bocianiątko, Czrna 81, Lunaris lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualnyagnieszka00 wrote:a jak wynosi okolo 20 a jest owulacja to też zbijać?
Uważam że nie skoro owulacja jest. Ja miałam 26 przy normie 26.5 i nie miałam z zajściem problemu. Za dużo tych leków dziewczyny moim zdaniem...agnieszka00 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLavendova wrote:Uważam że nie skoro owulacja jest. Ja miałam 26 przy normie 26.5 i nie miałam z zajściem problemu. Za dużo tych leków dziewczyny moim zdaniem...
Bocianiątko, Luna1993, Izape_91, Sarna84 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wczoraj ten ból jajników, dziś ból mięśni od około 11:00... Ogólne rozbicie. 0 skupienia... Rano temp 36.6 mierzona pod językiem. Po powrocie 37.3
Wskoczyłam do łóżeczka i odpoczywam bo każdy mięsień czuje dobitnie... Mam nadzieję że to Bobo się mości... -
Dziewczyny oby płodność rzeczywista była tu taka jak na tym forum! to byśmy już wszystkie zbrzuchacone biegały ciężko nadążyć z samym czytaniem a co jeszcze żeby odpisywać!
Reset strasznie współczuję tych bólów migrenowych ... ja słyszałam że jak nic nie pomaga to marihuana daje radę ale u nas to nielegalne.... no i nie wiem jak się ma do starań o dziecko tak czy siak czytałam opinie internetowe oraz słyszałam z pierwszej ręki że działa....
Dziewczyny już pisałam ale nie znalazłam odpowiedzi.... muszę zamówić pakiet testów i myślałam o allegro a jak nie to nie wiem.... więc proszę o pomoc i polecenie jakie warto testy owu i ciążowe żeby nie wyszło że wybulę kasę a równie dobrze będe mogła sikać na patyczki do uszu... bedę wdzięczna za podpowiedzi i linki
34 lata Hashimoto, TSH 5,54 - euthyrox 75, prolaktyna 1203! (norma do 493)
25 miesięcy starań -
nick nieaktualnyVivanillka wrote:Dziewczyny wczoraj ten ból jajników, dziś ból mięśni od około 11:00... Ogólne rozbicie. 0 skupienia... Rano temp 36.6 mierzona pod językiem. Po powrocie 37.3
Wskoczyłam do łóżeczka i odpoczywam bo każdy mięsień czuje dobitnie... Mam nadzieję że to Bobo się mości... -
nick nieaktualnyamb83 wrote:Dziewczyny oby płodność rzeczywista była tu taka jak na tym forum! to byśmy już wszystkie zbrzuchacone biegały ciężko nadążyć z samym czytaniem a co jeszcze żeby odpisywać!
Reset strasznie współczuję tych bólów migrenowych ... ja słyszałam że jak nic nie pomaga to marihuana daje radę ale u nas to nielegalne.... no i nie wiem jak się ma do starań o dziecko tak czy siak czytałam opinie internetowe oraz słyszałam z pierwszej ręki że działa....
Dziewczyny już pisałam ale nie znalazłam odpowiedzi.... muszę zamówić pakiet testów i myślałam o allegro a jak nie to nie wiem.... więc proszę o pomoc i polecenie jakie warto testy owu i ciążowe żeby nie wyszło że wybulę kasę a równie dobrze będe mogła sikać na patyczki do uszu... bedę wdzięczna za podpowiedzi i linki -
-Monika- wrote:Ja w ciąży miałam takie łamanie w kości, wiec to bradzo dobrze u Ciebie wróży. Kiedy robisz test?
W niedzielę. Chyba. Taki jest plan a teraz idę się przespać. Jeżeli Bobo sobie szykuje miejsce to odpoczynek się przyda -
Kotowa wrote:U mnie bez szału, endo rośnie bardzo powoli. Dorzucili mi jakiś lek w plastrach, ale nazwy teraz nie podam, bo zostawiłam receptę w aptece, a lek będzie dopiero po 18. Generalnie jestem już tym wszystkim zmęczona, ciągle w niepewności. Potrzebuję przerwy...
Kotowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyamb83 wrote:Dziewczyny oby płodność rzeczywista była tu taka jak na tym forum! to byśmy już wszystkie zbrzuchacone biegały ciężko nadążyć z samym czytaniem a co jeszcze żeby odpisywać!
Dziewczyny już pisałam ale nie znalazłam odpowiedzi.... muszę zamówić pakiet testów i myślałam o allegro a jak nie to nie wiem.... więc proszę o pomoc i polecenie jakie warto testy owu i ciążowe żeby nie wyszło że wybulę kasę a równie dobrze będe mogła sikać na patyczki do uszu... bedę wdzięczna za podpowiedzi i linki
-
nick nieaktualny
-
Ja uzywałam testów owulacyjnych w poprzednienim cyklu z ciąża 5 lat temu Clearblue Digital Ovulation tylko te mi cos pokazywały i to jeszcze nie do konca chyba tylko w jednym cyklu a starałam sie pare miesięcy inne to jak testowałam to wszystkie negatywy