NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Łooooo boziu, trochę mnie nie było a tu takie sensacje mam nadzieję, że z tego wątku nie zrobi się kabaret. Do tej pory było ok i niech tak zostanie, a czym mniej wiemy co, kto, gdzie i po co tym nam się lepiej śpi więc jeśli koleżanki mają wiadomości, że ktoś tam, coś tam, na mnie czy na nią ... to żegnam
swoją drogą, chłopy dadzą sobie po mordzie i spokój a baby będą jadem tryskać póki się nie zagryzą ..Czrna 81, Cheresta, ANkaG, Lunaris lubią tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
Myślę że temat wyczerpany. Nie uważam żeby Flo napisała coś zdrożnego ani obraźliwego. Dziewczynie która napisała że zazdrościmy bardzo NIE dziękuję- pamiętaj że karma wraca. Przykro że tyle w Was jadu bo niczego nie napisałam a dotknelomnie to osobiście.
Justyna tu poklasku nie znajdziesz bo czytać umiemy i własne zdanie też mamy.
To by było na tyle.Luna1993, -Monika-, Meśka, Rucola, JustynaG, nenusia, Czrna 81, Pomi, Emiilka, Lena21, ANkaG, Sarna84, Bajkaaa, Morusek, Karma88, Diamond92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJak w 3 miesiącu też mnie otumanią te "hormony" to proszę uprzejmie, sypnijcie Mi na otrzezwienie z fajkami nieźle wam poszło, po 10 latach palenia paczki dziennie jestem na etapie 2-3 papierosów, jak dalej tak pójdzie to do końca miesiąca powinno mi się udać odstawić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2018, 21:40
KateHawke, Meśka, Czrna 81, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Minie Black wrote:Jak w 3 miesiącu też mnie otumanią te "hormony" to proszę uprzejmie, sypnijcie Mi na otrzezwienie z fajkami nieźle wam poszło, po 10 latach palenia paczki dziennie jestem na etapie 2-3 papierosów, jak dalej tak pójdzie to do końca miesiąca powinno mi się udać odstawić
minie brawo!Minie Black lubi tę wiadomość
34 lata Hashimoto, TSH 5,54 - euthyrox 75, prolaktyna 1203! (norma do 493)
25 miesięcy starań -
Dziękuję w imieniu córki za życzenia. Fakt, pannica już Jak sobie przypomnę ekscesy na porodówce to ola boga. Koniec końców skończyło się na CC.
Ja też paliła 10 lat. Z przerwą bo w ciąży i podczas karmienia nie paliła a później wróciłam. Nie palę drugi tydzień. Wiadomo ciężko czasem i zapalenie ale to są 2-3 buchy i fajek idzie do popielniczka. Dziś 3dzien takiego całkiem nie palenia. Już nie kupuję tego świństwa. Mój tż pali, fajki są w domu. Ale udaję mi się powstrzymać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2018, 21:46
-
justyna14 wrote:Meska nie przyszlam tylko bylam, na sierpniowkach napisalam zeby wiedzialy.
Brawo zloty medal dla Ciebie ! Daruj sobie juz te metne tłumaczenia- prolaktyna nam tylko skacze jak to czytamy.Minie Black, Luna1993, Cheresta, Bajkaaa, Morusek lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPoczytałam dwie strony sierpniowek i wystarczy. Nie zazdroszczę ciąży osobom o takim braku empatii i sladowej dojrzałości emocjonalnej. Mogę sobie poczekać jeszcze na mój upragniony brzuszek, byle w takiej atmosferze jaka jest tutaj buziaki moje styczniowki:D ❤
Luna1993, Kotowa, Bocianiątko, Rucola, nenusia, Pomi, ANkaG, Sarna84, Diamond92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMinie Black wrote:Jak w 3 miesiącu też mnie otumanią te "hormony" to proszę uprzejmie, sypnijcie Mi na otrzezwienie z fajkami nieźle wam poszło, po 10 latach palenia paczki dziennie jestem na etapie 2-3 papierosów, jak dalej tak pójdzie to do końca miesiąca powinno mi się udać odstawić
Minie Black lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo tak dla odmiany się pochwalę, że mój mąż kupił mi ostatnio pierścionek zaręczynowy, nie mieliśmy prawdziwych zaręczyn przed slubem. Płakałam jak dziecko
Anaaa90, Meśka, KateHawke, summer86, Minie Black, Bocianiątko, Vivanillka, reset, Frelcia, Emiilka, Flowwer, Siwulec, JustynaG, nenusia, Czrna 81, lamka, Pomi, Lena21, Cheresta, ANkaG, Yoselyn82, Sarna84, Bajkaaa, Morusek, Diamond92, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuna1993 wrote:To tak dla odmiany się pochwalę, że mój mąż kupił mi ostatnio pierścionek zaręczynowy, nie mieliśmy prawdziwych zaręczyn przed slubem. Płakałam jak dziecko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2018, 21:49
-
KateHawke wrote:Czekajcie bo jeszcze nam się zaraz pannica objawi... To parami leci...
Bananowi sie konkurencja robi ...Luna1993, nenusia, Sarna84 lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuna1993 wrote:Monika sikaj i nie oszukuj się, że poczekasz z testem a nóż coś wyjdzie.
Ślub był szybko bo wpadliśmy. A teraz o ironio 1,5 roku starań
U nas też wpadka, a ślub wzięliśmy w 1 urodziny syna impreza 2w1Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2018, 21:54
-
nick nieaktualny