NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Flowwer wrote:To chyba mało czytasz OF bo na innych wątkach też "nasz wątek" jest na tapecie bo tam nie ma tolerancji i piszę to z czystym sumieniem !!!
Ja nie wyśmiewam się się z innych "publicznie" i nie krytykuje dziewczyn które mają obawy o swoje piersze dzieci bo też trzeba być tolerancyjnym dla dziewczyn. Tam niestety są dziewczyny które nie mają za grosz empati bo spodziwają się kolejnego .... przecież każda może chcieć mieć 5 czy 10 dziecko ale ta platforma ma za zadanie wymienić się informacjami i doświadczeniami bo nie każdego stać na fotelik za 1500zł nie ujmuje to że mniej kocha ! jak zostało to dosadnie ujęte.Bocianiątko, Luna1993, Czrna 81, Sarna84, Lunaris lubią tę wiadomość
-
-Monika- wrote:Kolezanka floo pieknie sie z nas nabija na ovu gdyby ktoras nie wiedziala
O patrzcie, zgadnijcie czyja wypowiedz tutaj cytuję. -
nick nieaktualnyCały dzień mnie nie było, w sumie nie miałam nic już dziś pisać, padam na twarz po kolokwium. Ale kurde serio zamiast się wspierac to laski się krytykują, i po co. Aż poczytam do snu te sierpniowki . Jakiś czas temu też mnie tu wysmiano, jak otworzyłam test chcąc zobaczyć czy jest choć cień kreski... I pisała to laska, która był a w drugiej ciąży.
Ja też często się nie udzielam, bo nie chce nikomu sprawić przykrości, że mi się raz już udało. Nie raz słyszałam komentarze, że po co mi drugie dziecko, jestem młoda, mam iść na aplikację, nawet dziś mi koleżanka powiedziała że straciłam rozum. I właśnie tu znalazłam swoje miejsce, bo nikt mnie nie ocenia, nie krytykuje (pomijając tamten raz). Więc niech to miejsce zostanie takim azylem dla staraczekWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2018, 21:13
-
nick nieaktualnyKateHawke wrote:Jestem już pewna że zostaję przy naszych Ex testerkach... Nie chcę innego wątku. Wolę Was bo wy wiecie ile mnie to kosztowało (i nie mówię tu o pieniądzach).
KateHawke, Flowwer, nenusia, Cheresta lubią tę wiadomość
-
Bocianiątko wrote:Mnie hematolog powiedział że acard to dla mnie za mało trzymam mocno kciuki żebyś w końcu odkryła powód Twoich cb... :*
Moli, to może się spotkamy bo ja też idę 5.02
Oooo to może się spotkamy!
Ja też się boję ,że acard to może być za malo. Ale niby jeszcze nie mam podstaw do silnego leczenia przeciwzakrzepowego.
Jak mi coś wyjdzie to wtedy dostanę clexanę.
Jutro biegnę na badania z samego rana. Wiem ,że na wyniki badań musiała troszkę poczekać ale mam ogromną nadzieję ,że nic się przez ten czas nie stanie.. -
Cześć piękne moje :-* trochę sie przespałam, ale nadal czuje się marnie. Pije herbatke miodem, zaaplikiwalam sobie paracetamol i zaraz znowu idę polezec. Tak by the Way moja córeczka dzisiaj ma urodziny to już 6latek minęło.
summer86, KateHawke lubią tę wiadomość
-
justyna14 wrote:Ah i niegdy nie mialam problemu z hormonami przynajmniej udokumentowanego. Na wszelki wypadek, gdyby twoj kolejny atal znow tak wygladal.
Justyna, super że u Ciebie jest wszystko idealne i kolorowe, naprawdę życzę aby zawsze tak było. Niestety nie wszyscy maja tak fajnie.
Nie wiem tylko skąd tyle jadu..
A w wypowiedzi Flo chyba nie chodziło o problemy z hormonami, bo burza hormonów w ciąży to norma i nie jest to problem (np. duży wzrost progesteronu).
I nie chodzi mi o to, że Flowwer to nasza guru, jak to nazwałaś (chociaż większości z nas w wielu sytuacjach pomogła i nadal pomaga). Ja po prostu nie lubię takiego naskakiwania na forum i np. sugerowania, że komuś się w domu nudzi. Szczególnie, że nikt z nicku nie został przywołany. Tym bardziej nie jestem w stanie zrozumieć jak kobiety w ciąży mogą na siebie naskakiwać, powinnyśmy się szanować i nie dodawać powodów do stresu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2018, 21:23
KateHawke, Flowwer, Rucola, Czrna 81, Lena21, Cheresta, ANkaG, Barbarka1984, Sarna84, Bajkaaa, Morusek, Karma88, Lunaris lubią tę wiadomość
-
moli5 wrote:Oooo to może się spotkamy!
Ja też się boję ,że acard to może być za malo. Ale niby jeszcze nie mam podstaw do silnego leczenia przeciwzakrzepowego.
Jak mi coś wyjdzie to wtedy dostanę clexanę.
Jutro biegnę na badania z samego rana. Wiem ,że na wyniki badań musiała troszkę poczekać ale mam ogromną nadzieję ,że nic się przez ten czas nie stanie..
Musisz myśleć pozytywnie :*** a jeśli masz się stresować to idź wcześniej do ginmoli5 lubi tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
nick nieaktualnyPrzysięgam, że byłam chwilę na fioletowej, na różowej głównie wchłaniam jak Biblię, ale cholera, dziewczyny, na fioletowej nic nie ma ładu i składu, o wiedzy nie wspomnę! Podejrzewam, że 99% dziewczyn z różowej ma większą wiedzę nawet w zakresie ciąży i macierzyństwa, a nie tylko starań
Bocianiątko, Anaaa90, Rucola, nenusia lubią tę wiadomość
-
summer86 wrote:Justyna, super że u Ciebie jest wszystko idealne i kolorowe, naprawdę życzę aby zawsze tak było. Niestety nie wszyscy maja tak fajnie.
Nie wiem tylko skąd tyle jadu..
A w wypowiedzi Flo chyba nie chodziło o problemy z hormonami, bo burza hormonów w ciąży to norma i nie jest to problem (np. duży wzrost progesteronu). -
nick nieaktualnyVivanillka wrote:Cześć piękne moje :-* trochę sie przespałam, ale nadal czuje się marnie. Pije herbatke miodem, zaaplikiwalam sobie paracetamol i zaraz znowu idę polezec. Tak by the Way moja córeczka dzisiaj ma urodziny to już 6latek minęło.
-
nick nieaktualnyVivanillka wrote:Cześć piękne moje :-* trochę sie przespałam, ale nadal czuje się marnie. Pije herbatke miodem, zaaplikiwalam sobie paracetamol i zaraz znowu idę polezec. Tak by the Way moja córeczka dzisiaj ma urodziny to już 6latek minęło.
Sto lat dla córuni! -
nick nieaktualny
-
-
Luna1993 wrote:Justyna a miłe jest pisanie twoich koleżanek z forum, że widocznie my zazdroscimy wam ciąży?
-
Justyna14 nie bardzo wiem po co tu przyszlas i siejesz taka idiotyczna burze ? A potem piszesz u kolezanek na Sierpniowkach jak jakis szpieg co tu Flo pisze i od jakiej strony maja wejsc zeby poczytać, jakas nagrode chcesz za to dostac?
Nie zazdroscimy Wam ciaz, jak to jedna Twoja kolezanka napisala, wszystkie tu mamy taki sam cel i wzajemnie sie wspieramy.
Luna1993, Czrna 81, MaryAnn, Yoselyn82, Sarna84, Bajkaaa, Morusek, carolla90, Karma88, Diamond92, Lunaris lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjustyna14 wrote:Staralam sie dwa lata o pierwsze dziecko i co by nieowic jak komus sie udawalo a nie mi to byla zazdrosc. Ale mile to nie bylo. Ale i napisane tylko pod wplywem tej burzy zapoczatkowanej przez cudowne komy floo.
Kingulla, nenusia, Morusek lubią tę wiadomość