NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
justyna14 wrote:No przykre dla nas , bo tak wyglada prawda. Nie wierzysz? Sprawdz, przeciez mozna. Floo u nas tez sie udzielala a teraz sie nasmiewa. Ale moge byc ja ta zla i ok, macie swoje guru.
-Monika-, Flowwer, Meśka, Anaaa90, Czrna 81, Emiilka, ANkaG, Sarna84, Bajkaaa, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Błagam tylko nie to, już byłam na forum, gdzie był sam jad...tak się cieszyłam, jak tu trafiłam!
Justyno, z łaski swojej odczep się od nas i zajmij się swoją ciążą, a najlepiej w ogóle tu nie zaglądaj. A tak jak już tu było napisane, karma wraca i jeszcze będziesz chciała wrócić do staraczek. I co wtedy? Mamy Cię przyjąć z otwartymi ramionami i jeszcze pocieszać?Luna1993, -Monika-, Anaaa90, Bajkaaa lubią tę wiadomość
PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, przebudziłam się i głowa mnie nadal boli, więc trzymam kciuki za testujące jutro (Monia!:*) i jutro też Was nadrobię! Obiecuję!
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny_Hope_ wrote:Flo nigdy nie była moim guru. Dokładnie pamiętam jak pytała o wszystko na początku ovf. Za to w głowie mi się nie mieści, że Ty będąc tyle z nami nadal możesz pisać, że za dużo usg to fanaberia. Nawet bez dramatycznych przeżyć a będąc tu powinnaś mieć więcej zrozumienia.
Lucia! Trojaczki jak to cudownie brzmi -
justyna14 wrote:Meska nie przyszlam tylko bylam, na sierpniowkach napisalam zeby wiedzialy.
Podczytuje jak większość dziewczyn które mają termin na sierpień bo niestety większość zostaje skrytykowana notorycznie. Ja tam się nie udzielam, choć czytam co u dziewczyn. Niestety część przeniosła się do innych wąków ba nawet powstał wątek ...
Nigdy nie skrytykowałam nikogo bo nie pracuje a pobiera 500+, nie krytykuję dziewczyn które obawiają się o ciążę, nie krytykuję nikogo bo nie chce kawmić piersią ale to nie ja jestem gwiazdą wątku jak widać...... żal mi tych dziewczyn które szukają zrozumienia czy wsparcia a właśnie dziewczyny które spodziewają się kolejnego dziecka powinny wspierać.
Ale jak widać ja potrafię czytać ze zrozomieniem....KateHawke, Meśka, Anaaa90, nenusia, Czrna 81, Emiilka, Lena21, ANkaG, Bajkaaa, Morusek lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuna1993 wrote:O i mniej dat do pamietania Twój Staś z tego samego roku co moja córa. Ale się pewnie ucieszy, że mu rodzeństwo prezentujesz
KateHawke, Luna1993, lamka lubią tę wiadomość
-
Monika co Ci ten test zrobił ze1go jutro zlejesz a tak serio to nie sikaj. Przyda się na weekend
Minie super że udaje ci się ograniczać! Teraz rzuć tą resztę
Vanilka całuski dla córci
Monika co Ci ten test zrobił ze1go jutro zlejesz a tak serio to nie sikaj. Przyda się na weekend
Luna to wspaniałe że mąż mimo tego że "już Cię ma" nie zapomniał o pierścionku. Nie każdy facet chce się wysilać -
nick nieaktualnyDziewczyny co myślicie o braniu luteiny i dupka na własna rękę ? Do tej pory brałam tylko w jednym cyklu ale po monitoringu i pierwszy raz coś zaskoczyło ale niestety cb. Teraz mniej więcej wiem kiedy miałam ovu i podejrzewam ze jestem 1-3 dni po. Myslalam żeby od czwartku zacząć brać ale już sama nie wiem. W przyszłym cyklu już może zacznę stymulację dlatego nie wiem czy się wstrzymać czy spróbować. Zawsze to chociaż przez chwile pożyje nadzieja ze może się udać. Bo bez żadnych wspomagaczy już nie liczę na cud skoro przez ponad rok nie zaskoczyło
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
KateHawke, Bocianiątko, Anaaa90, Flowwer, Rucola, Siwulec, JustynaG, nenusia, Kingulla, Emiilka, Yoselyn82, ANkaG, Barbarka1984, Sarna84, Amy333, Morusek, Minie Black, staraczka1111, Diamond92, Lunaris, Izolda90 lubią tę wiadomość
-
Przecież ie chodzi o to żeby ktoś był czyimkolwiek guru tutaj! Jedne maja większą wiedzę w danym temacie i wtedy doradzają najlepiej jak potrafią a każda z nas coś tu wnosi, na tyle na ile chce i może pomóc. I jesteśmy dla siebie wsparciem! Bez wyśmiewania i siania gównoburzy! A nawet jeśli ktokolwiek wynosi i komentuje coś na innych wątkach TO CO Z TEGO? Szczerze, to mam to w nosie.
Nam jest dobrze tak jak jest i niech tak zostanie, proszę...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2018, 22:04
Anaaa90, Flowwer, Lunaris lubią tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Tosia2323 wrote:Dziewczyny co myślicie o braniu luteiny i dupka na własna rękę ? Do tej pory brałam tylko w jednym cyklu ale po monitoringu i pierwszy raz coś zaskoczyło ale niestety cb. Teraz mniej więcej wiem kiedy miałam ovu i podejrzewam ze jestem 1-3 dni po. Myslalam żeby od czwartku zacząć brać ale już sama nie wiem. W przyszłym cyklu już może zacznę stymulację dlatego nie wiem czy się wstrzymać czy spróbować. Zawsze to chociaż przez chwile pożyje nadzieja ze może się udać. Bo bez żadnych wspomagaczy już nie liczę na cud skoro przez ponad rok nie zaskoczyło
-
nick nieaktualnyTosia2323 wrote:Dziewczyny co myślicie o braniu luteiny i dupka na własna rękę ? Do tej pory brałam tylko w jednym cyklu ale po monitoringu i pierwszy raz coś zaskoczyło ale niestety cb. Teraz mniej więcej wiem kiedy miałam ovu i podejrzewam ze jestem 1-3 dni po. Myslalam żeby od czwartku zacząć brać ale już sama nie wiem. W przyszłym cyklu już może zacznę stymulację dlatego nie wiem czy się wstrzymać czy spróbować. Zawsze to chociaż przez chwile pożyje nadzieja ze może się udać. Bo bez żadnych wspomagaczy już nie liczę na cud skoro przez ponad rok nie zaskoczyło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2018, 22:05
-
nick nieaktualnyKateHawke wrote:Monika co Ci ten test zrobił ze1go jutro zlejesz a tak serio to nie sikaj. Przyda się na weekend
Vanilka całuski dla córci
Luna to wspaniałe że mąż mimo tego że "już Cię ma" nie zapomniał o pierścionku. Nie każdy facet chce się wysilaćKateHawke lubi tę wiadomość
-
Luna1993 wrote:Kto jutro testuje oprócz Moni ?
Luna1993, Bocianiątko, KateHawke, Kotowa, nenusia, Emiilka, Pomi, ANkaG, Morusek, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMinie to urocze, jeszcze weselej będzie jak będzie tulił do snu maluszka
Kate oj tak, mój mąż to skarb. Dzięki niemu czuję się naprawdę wyjątkowo. A jak tam Twoje nastawienie na sobotę ? :*
Hope to ja z tobą, jutro w końcu ju 4 dpoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2018, 22:05