NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Luna1993 wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/85fd8826f907.jpg
Dokładnie w naszą 3 rocznicę ślubu. A ja się jaram jak małolata ;p
Idealny
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
Flowwer wrote:Ja też nie uważam się za guru bo wystarczy tu być kilka miesięcy i człowiek nabiera wiedzy.
p.s ale Ty jesteś guru od testów !!! i chyba nikt tego nie pobije
Chociaż nie mów do mnie guru bo ktoś przyjdzie i będzie na mnie krzyczałBocianiątko, Flowwer, Czrna 81, Emiilka, Anaaa90, KateHawke, Morusek, nenusia, Diamond92 lubią tę wiadomość
-
Lucia88 wrote:Mnie chyba nie masz...a co? Blokujesz swój wykres?
-
Dziewczyny, wiem, że o tym wiecie ale jesteście CUDOWNE.
To naprawdę niewiarygodne jakim jesteście wsparciem dla innych kobiet, ile macie cierpliwości żeby tłumaczyć w koło to samo.
I nawet jak pojawi się na forum ktoś, kto przyczyni się do zamętu to stoicie murem
Na tym forum jest wsparcie ale jak trzeba potraficie powiedzieć prawdę.
Jeśli jest źle to mówicie "nie jest najlepiej ale dacie radę".
To któraś dziewczyn z forum zasugerowała wizytę u gina gdy byłam w 50dc (bez owulacji). Poszłam, zrobiłam badania, trafiłam do endokrynologa i udało się.
Bardzo prawdopodobne, że gdyby nie Wy - nadal bym zgodnie z zaleceniami odczekała rok starań i dopiero wtedy bym działała.
Dlatego też każdej z Was życzę jak najszybciej upragnionej ciąży
A teraz idę spać bo padam.Bocianiątko, Czrna 81, ANkaG, Anaaa90, KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOch Hope, jak dobrze, że Cię mam w psiapsiółach
Luna cudowny pierścionek
Monika trzymam jutro kciuki od rana za test!
Nam jutro mija 7 lat, jak się poznaliśmy z mężem. Jak to zleciało, już nie pamiętam jak to było bez niego.Luna1993, -Monika-, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Zaliczylam juz orzechy, metaxe i M. wiec czas spac. Fajnie sie siedzi i oglada Zabojcza Bron ale jutro o 6 bedzie placz jak budzik zadzwoni.
Gut najtSiwulec, lamka, Anaaa90, Bajkaaa lubią tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
_Hope_ wrote:Bo tak właśnie jest! Przychodzisz zielony jak szczypior z myślą że pukniesz 3 razy i będzie dziecko. A potem o! Guru od immuno, guru od mutacji, guru od testów
Chociaż nie mów do mnie guru bo ktoś przyjdzie i będzie na mnie krzyczał
Hope Ty jesteś guru od owulaków
_Hope_ lubi tę wiadomość
-
Luna zazdraszczam chociaz ja tam mialam zareczyny przed slubem, akurat byl czas na popoludniowa drzemke a malz wrocil z praci i najzwyczajniej mnie obudzil i dal tak bez fajerwerkow :p a taaaaaakie mial plany ze ohoho :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2018, 22:31
Luna1993 lubi tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 😇
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium) 27.11 😇 💔 -
Hope ja się przestraszyłam i wysłałam pierwsza
Teraz ta niepewność czy zaakceptujesz jest prawie taka sama jak oczekiwanie na wynik testuMeśka, lamka, Flowwer, KateHawke lubią tę wiadomość
-
Orzesz kurwasz, parę godzin mnie nie było a tu gównoburza przeszła No cóż, chyba nie mam czego żałować
KateHawke Super! Jest super i będzie super!
Karolina sto lat, sto lat niechaj żyje nam!! Wszystkiego najlepszego, a zwłaszcza maluszka
Vanilka buziole dla córci!
Reset biedaku, zdrowia! Moje bóle głowy lekarz też zdiagnozował jako migrenowe, ale teraz mam wątpliwości... Bolą bardzo, ale widzę że przy twoich to łaskotki Odpoczywaj i wracaj do zdrowia
Luna no to możesz się "żenić" , drugi raz, a co! Miły gest ze strony twojego M.Luna1993, Karolina90, KateHawke lubią tę wiadomość
Czarna81
22 cs. -
nick nieaktualnyO tak, teraz mogę spać spokojnie skoro siedzę w ławce z Hope
Kingulla i dobrze, zaskoczona byłaś, byłaś, czyli niespodzianka się udała my akurat byliśmy na rocznicowym wyjeździe w Berlinie, wyszliśmy z muzeum (gdzie też płakałam z zachwytu jak na historyka sztuki przystało) a ten ukleknal na środku wyspy muzeów i mi dał pierścionek :pSiwulec, -Monika-, ANkaG, Anaaa90 lubią tę wiadomość
-
_Hope_ wrote:Chociaż nie mów do mnie guru bo ktoś przyjdzie i będzie na mnie krzyczał
Nie bój się tej korony nikt Ci nie odbierze hihiihihhi bo chyba w europie nie wyprodukowano testu ovu na któryś byś nie sikała ?!!!
Siwulec, lamka, Luna1993, KateHawke, Lunaris lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Jeszcze nie zaakceptowała czekam...
Będę Was informować na bieżącoANkaG lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzrna 81 wrote:Aaa, nie napisałam że po 20stej przyszedł do mnie krowiniec Skoro tak późno, to chyba jutro zaznaczę pierwszy dzień cyklu, co?
Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
Czarna - nie lubię
Napatrz się na nią bo już jej dłuuuugo nie zobaczysz :* :* :*Czrna 81 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Siwulec wrote:Hope ja się przestraszyłam i wysłałam pierwsza
Teraz ta niepewność czy zaakceptujesz jest prawie taka sama jak oczekiwanie na wynik testu
Aaaaa i ja tak strasznie Lubie jak ktoś mnie zaprasza dziękujęWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2018, 22:45
Siwulec, Bocianiątko, ANkaG lubią tę wiadomość