NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale się tu wczoraj działo!
Ale w końcu nadrobiłam.
Amy cieszę się bardzo z serduszka
Lamka mam nadzieję, że już teraz ból ( przynajmniej fizyczny) nie będzie tak dokuczliwy.
Achia trzymam kciuki!
Kate nie wiem czy pisałam, ale czekam na sobotę z zaciśniętymi piąstkami!
Reset mam nadzieje, że już głowa mniej dokucza.
Lucia czekam na wyniki testu !
My w końcu w domu Mam teraz straszny wstręt do igieł bleee
Co do wina to mnie akurat to Mogen strasznie nie smakuje ;p
KateHawke, Amy333, Lena21 lubią tę wiadomość
-
Olik, cieszę się, ze jesteście już w domu! Jak się czujesz?
Jak ja mogłam nigdy nie próbować tego wina???Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 09:27
olik321 lubi tę wiadomość
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
blue00 wrote:Amy gratuluję serduszka,u mnie 8 dpo i giga spadek,czyżby @ miała przyjść wcześniej?
Polubiłam oczywiście za serduszko, a nie za spadek:/ Oby tempka odbiła, a @ się nawet do Ciebie nie zbliżała:* -
Luna1993 wrote:Ja wina nie cierpię żadnego, ale może to spróbuje jak polecacie
Meśka no zupełnie się nie przygotowalas! Ale o wykopywaniu z ławki nie ma mowy Lubie mieć do Was dostęp tak to zapominam zaglądać pod wykresyMeśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny-Monika- wrote:Po tym wszystkim nie mogłam zasnąć w nocy! I normalnie mi się mocz rozrzedził
Miałam sen o Was i pamiętam tylko Nenusie, normalnie bylismy na jakiejś skoczni która wyglądała jak wykres cyklu -
Bocianiątko wrote:Olik, cieszę się, ze jesteście już w domu! Jak się czujesz?
Jak ja mogłam nigdy nie próbować tego wina???
Jak zoombie, sine oczy cera jak papier i wiruję w głowie. Ale z dnia na dzień będzie coraz lepiej. Ważne, że w domu
Mały rósł mimo mojego złego samopoczucia i wymiotów, już według USG jest 11t +6dWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 09:30
KateHawke, Achia, Bajkaaa, Vivanillka, ANkaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny_Hope_ wrote:Ja tez i ten Mogen to jedyne które mi smakuje i tez w Auchan kupuje
Meśka no zupełnie się nie przygotowalas! Ale o wykopywaniu z ławki nie ma mowy Lubie mieć do Was dostęp tak to zapominam zaglądać pod wykresy
Olik cieszę się że już w domu, tu szybko dojdziecie do siebieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 09:29
olik321 lubi tę wiadomość
-
Monika, bociek to nie wasza wina!!
uderz w stół a nożyce same się odezwą!
Niestety taka tam panowała nie fajna atmosfera. Mam teraz nadzieję że ciut dziewczyny odpuszczą.
Cierpliwa też nie wiem co ma do tego wszystkiego ale miała transfer w ten sam dzień co ja i też sporadycznie udziela się na sierpniówkach.
A ja zaczynam 12tc i tradycyjnie zostawiam wiruski ¥£££₩₩¥¥£€&&€¥**&€£¥¥**£££¥£&&&&olik321, Meśka, Karolina90, KateHawke, blue00, Anaaa90, -Monika-, Luna1993, Bocianiątko, Kargo31, Lena21, Czrna 81, agnieszka00, Achia, Frelcia, Emiilka, Siwulec, Bajkaaa, Morusek, ANkaG, Karma88, Barbarka1984, Lunaris, Cccierpliwa, Diamond92 lubią tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualnyHope miała dzisiaj sikać! Jak mocz zrobi się ciemny to siknę, póki co jestem spragniona wody i chyba bym oszalała gdybym się nie napiła.
Olik ważne że jesteście już w domu
Flower, Bajka dziękuję za wiruskiWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2018, 09:38
Luna1993, olik321, Bajkaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oczywiście ze sikałam 6 dpo testy ok tzn nawet po 1.5 godziny nie ma żadnych cieni. A zaraz po zrobieniu ładnie zeszło różowe tło. Pewnie nie są zbyt czule chociaż mają wybite 10 ml na opakowaniu. Jutro sikac nie zamierzam ale w sobotę pewnie zrobię jakiegoś sikacza
Bocianiątko, -Monika-, Siwulec, ANkaG lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KateHawke wrote:Ale żeście tego nasmarowały od wczoraj Dzień Doberek :*
Blue twój avatarek jest meeega słitaśny
A któraś pytała o Mogen David. Ja zawsze kupuje w Auchan. Czasem jest też w Dino. Ale nie uwierzycie - ostatnio widziałam nowy smak : brzoskwiniowy! Mniammiiii a na sylwestra piłam truskawkowy - ale to raczej dla osób które lubią słodkie wina. Kumplowi kojarzył sie z kompotemKateHawke lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cheresta wrote:Ja pytałam o Mogena bo nie mogę znaleźć ani w Biedrze ani w Tesco ani w Lidlu ani w Intermarche ani w naszych sklepach. Do Auchana mogę zajrzeć jak będę wracać z wizyty w piątek, może się przydać. Dzięki za podpowiedź
U mnie zawsze też były Mogeny w Kauflandzie, a najczęściej kupowałam w małym sklepiku niedaleko nawet mi jedno zostało sprzed ciąży, ale jak przyjaciółki wpadły to wypiły swoją drogą to dziwne, bo zawsze myślałam, że będzie mi czasem brakować lampki dobrego winka, ale póki co nawet o nim nie pomyślałam -
O takie mam
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/225b02f75733.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b4c1f68e00a1.jpgBocianiątko, Siwulec, Luna1993 lubią tę wiadomość
-
-Monika- wrote:Lucia88 gdzie jesteś?
Ja sobie też tego mogena kupię, w końcu dopieszcze to endo, bo te wina co mam w barku, to aż mi się gęba wykręca...
Jestem, jestem, przepraszam, zasnęłam ok.4:00. Test zrobiłam o 8:30, ale eMek wychodził na 10 do pracy i musiałam go "wyprawić".
Na razie biel wizira...zobaczymy, co dalej...wg tej drugiej owu dzisiaj jest dopiero 9dpo.PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra