NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Achia wrote:Miałyście przed chwilą problem z forum? Czy to mój tel wariuje?Lucia a który masz dpo?
Miałam, wyrzucało jakiś błąd.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Lucia teraz trzymam kciuki za ładny przyrost i zbadaj jeszcze przy okazji kolejnej bety ft4.
Bocianiątko lubi tę wiadomość

112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Lucia88 nie chce być złym prorokiem, ale na moje oko wyłapałaś betę spadkową - jeżeli dzisiaj wynosiła 3 z hakiem to wczoraj byłaby poniżej 1, a tego by nie było widać na teście.
TSH sporo za wysokie i ono mogło tu namieszać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2018, 22:46
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak prorokujesz że ciekawa jestem co o mnie powiesz.innamorata88 wrote:Lucia88 nie chce być złym prorokiem, ale na moje oko wyłapałaś betę spadkową - jeżeli dzisiaj wynosiła 3 z hakiem to wczoraj byłaby poniżej 1, a tego by nie było widać na teście.
pewnie ze psychiczną jestem bo nie robię badań. A dziewczyny chciałam, tylko babka uznała że nie jestem nagłym przypadkiem. Buuu... U mnie to wogole pokrecone to wszystko.
Blue coś znowu robią i się wszystko pierdzieli....Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2018, 22:59
-
Ja cały czas nie wierzę że może gin ponad 20 cykli faszerować Clo !!!!Roxanne wrote:Mój obecny lekarz właśnie tam przyjmuje... nie zlecił mi nigdy żadnych badań, wszystko robiłam z własnej inicjatywy i już ponad 20 cykli faszeruje mnie clo... A na każdej wizycie słyszę tylko że już powinnam zdecydować się na in vitro i oczywiście dostaje kolejne recepty na clo...
Właśnie dlatego szukam kogoś innego.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
W życiu-Monika- wrote:Tak prorokujesz że ciekawa jestem co o mnie powiesz.
pewnie ze psychiczną jestem bo nie robię badań. A dziewczyny chciałam, tylko babka uznała że nie jestem nagłym przypadkiem. Buuu... U mnie to wogole pokrecone to wszystko.
Blue coś znowu robią i się wszystko pierdzieli....
psychiczna to ja byłam, że przy wynikach emka tyle czasu łudziłam się na zdrową ciążę
u Ciebie kreseczka była ładna wyraźna
a betę robiłaś? Heh ja zawsze trochę koloryzowała jak potrzebowałam wbić się do lekarza - krwawienie, bóle i drzwi gabinetu się otwierały.
Mikołaj 25.04.2011
-
Zwłaszcza, że clo bierze się od 3 do max 6 cykliFlowwer wrote:Ja cały czas nie wierzę że może gin ponad 20 cykli faszerować Clo !!!!
o mamo....
Mikołaj 25.04.2011
-
Tia. Tera niech mi przedluzo abonament
całe pół godziny mieli fakap jakiś
innamorata88, Bocianiątko, Meśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyProga zrobię w sobotę i pewnie betę. Wiesz człowiek żyje nadzieja ze może zdarzy się cud! Więc fakt wariatki z Nas. Póki co te krwawienie było jednorazowe, mam nadzieję że ostatnie na 8 miesięcyinnamorata88 wrote:W życiu
psychiczna to ja byłam, że przy wynikach emka tyle czasu łudziłam się na zdrową ciążę
u Ciebie kreseczka była ładna wyraźna
a betę robiłaś? Heh ja zawsze trochę koloryzowała jak potrzebowałam wbić się do lekarza - krwawienie, bóle i drzwi gabinetu się otwierały. 
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja teoretycznie jutro 10dpo... Sądzicie, że z porannego sika może już coś widać?
Korci mnie na szczanie
Ja odpuscilam mierzenie temperatury bo drugi raz w tym miesiącu jestem przeziębiona, więc nie ma sensu.
Chciałabym olać test... Pozytywnie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
innamorata88 wrote:Lucia88 nie chce być złym prorokiem, ale na moje oko wyłapałaś betę spadkową - jeżeli dzisiaj wynosiła 3 z hakiem to wczoraj byłaby poniżej 1, a tego by nie było widać na teście.
To ja napisałam 3?!
Miało być 13,24!
Sorry, ale piszę z PKS-u i już trochę padnięta jestem.
nick nieaktualny, Bocianiątko, agnieszka00, innamorata88, Siwulec, Flowwer, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Pomi, KateHawke, Yoselyn82, Meśka, Amy333, Kotowa, Morusek, Czrna 81, Diamond92 lubią tę wiadomość
PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra