NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Achia wrote:Miałyście przed chwilą problem z forum? Czy to mój tel wariuje?Lucia a który masz dpo?
Miałam, wyrzucało jakiś błąd.
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualny
-
Lucia teraz trzymam kciuki za ładny przyrost i zbadaj jeszcze przy okazji kolejnej bety ft4.
Bocianiątko lubi tę wiadomość
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
nick nieaktualny
-
Lucia88 nie chce być złym prorokiem, ale na moje oko wyłapałaś betę spadkową - jeżeli dzisiaj wynosiła 3 z hakiem to wczoraj byłaby poniżej 1, a tego by nie było widać na teście. TSH sporo za wysokie i ono mogło tu namieszać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2018, 22:46
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Lucia88 nie chce być złym prorokiem, ale na moje oko wyłapałaś betę spadkową - jeżeli dzisiaj wynosiła 3 z hakiem to wczoraj byłaby poniżej 1, a tego by nie było widać na teście. TSH sporo za wysokie i ono mogło tu namieszać.
Blue coś znowu robią i się wszystko pierdzieli....Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2018, 22:59
-
Roxanne wrote:Mój obecny lekarz właśnie tam przyjmuje... nie zlecił mi nigdy żadnych badań, wszystko robiłam z własnej inicjatywy i już ponad 20 cykli faszeruje mnie clo... A na każdej wizycie słyszę tylko że już powinnam zdecydować się na in vitro i oczywiście dostaje kolejne recepty na clo...
Właśnie dlatego szukam kogoś innego.
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
-Monika- wrote:Tak prorokujesz że ciekawa jestem co o mnie powiesz. pewnie ze psychiczną jestem bo nie robię badań. A dziewczyny chciałam, tylko babka uznała że nie jestem nagłym przypadkiem. Buuu... U mnie to wogole pokrecone to wszystko.
Blue coś znowu robią i się wszystko pierdzieli....Mikołaj 25.04.2011
-
Flowwer wrote:Ja cały czas nie wierzę że może gin ponad 20 cykli faszerować Clo !!!!Mikołaj 25.04.2011
-
Tia. Tera niech mi przedluzo abonament całe pół godziny mieli fakap jakiś
innamorata88, Bocianiątko, Meśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:W życiu psychiczna to ja byłam, że przy wynikach emka tyle czasu łudziłam się na zdrową ciążę u Ciebie kreseczka była ładna wyraźna a betę robiłaś? Heh ja zawsze trochę koloryzowała jak potrzebowałam wbić się do lekarza - krwawienie, bóle i drzwi gabinetu się otwierały.
blue00 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja teoretycznie jutro 10dpo... Sądzicie, że z porannego sika może już coś widać?
Korci mnie na szczanie
Ja odpuscilam mierzenie temperatury bo drugi raz w tym miesiącu jestem przeziębiona, więc nie ma sensu.
Chciałabym olać test... Pozytywnie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
innamorata88 wrote:Lucia88 nie chce być złym prorokiem, ale na moje oko wyłapałaś betę spadkową - jeżeli dzisiaj wynosiła 3 z hakiem to wczoraj byłaby poniżej 1, a tego by nie było widać na teście. TSH sporo za wysokie i ono mogło tu namieszać.
To ja napisałam 3?!
Miało być 13,24!
Sorry, ale piszę z PKS-u i już trochę padnięta jestem.blue00, Bocianiątko, agnieszka00, innamorata88, Siwulec, Flowwer, lamka, Minie Black, Achia, Pomi, KateHawke, Yoselyn82, Meśka, Amy333, Kotowa, Morusek, Czrna 81, Diamond92 lubią tę wiadomość
PRZERWA W STARANIACH
29.05- neurolog
31.05- psychiatra