NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ania1003 wrote:Nic strasznego się nie będzie dziać Jestem na to przykładem Zastrzyki w brzuch, Acard i też doczekasz się małego Kosmity jak ja
Tylko musisz mieć ogarniętego gina. Uciekaj od razu od takiego, który w mutacjach nie widzi problemu. Szkoda czasu. -
Ale wiecie, to znaczy ze każdy musi znaleźć idealne testy dla siebie bo mi nigdy na quixxach nic nie wyszło bez ciąży. Nawet mi nigdy nic nie wyschlo.
Za to wiem ze u mnie pinki się nie sprawdzają. Bardzo słabo mi wychodzą. -
nick nieaktualnyNigdy więcej nie zrobię żadnego testu ciazowego. Modlę się o szybką @, bo dopóki jej nie dostanę będzie dół...
A w następnym cyklu nie robie nic, żadnych termometrów, testów, sluzow. Mam dość najgorsze jest to, że zaczynamy już z M wyładowywać się na sobie... do dupy to wszystkoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 stycznia 2018, 18:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnaaa90 wrote:Wiesz co giną mam extra on mówił że jeśli chce coś robić z genetyki to właśnie tylko tą mutacje. Acard biorę non stop już od ponad roku teraz przerzucilam się na metylowane formy kwasu i modulatory. Dzięki za wsparcie. Ja to już bym chciała żeby wszystko się udało no ale muszę być cierpliwa
W sumie odkąd dowiedziałam się o mutacjach to minęły 4m do momentu zajścia. 4 cykle w tym 3 bez M i 1 z Nim. 3m brania metyli akurat jak M nie było. Więc podejrzewam że taki czas pozwolił na uregulowanie wyników i dlatego się udało. I ten 1 miesiac akurat byłam przygotowana po suplach. Ale cierpliwym niestety trzeba być. -
Luna1993 wrote:Nigdy więcej nie zrobię żadnego testu ciazowego. Modlę się o szybką @, bo dopóki jej nie dostanę będzie dół...
A w następnym cyklu nie robie nic, żadnych termometrów, testów, sluzow. Mam dość najgorsze jest to, że zaczynamy już z M wyładowywać się na sobie... do dupy to wszystko -
Ania1003 wrote:W sumie odkąd dowiedziałam się o mutacjach to minęły 4m do momentu zajścia. 4 cykle w tym 3 bez M i 1 z Nim. 3m brania metyli akurat jak M nie było. Więc podejrzewam że taki czas pozwolił na uregulowanie wyników i dlatego się udało. I ten 1 miesiac akurat byłam przygotowana po suplach. Ale cierpliwym niestety trzeba być.
-
Luna ( przykro mi bardzo, do dupy z tymi testami
Mi się na ciążowych nic totalnie nie pokazuje, za to mam problem z owulakami bo mi się tam za dużo pozytywów pokazuje, czasami grubo przed owu
Hope - a acard brałaś może? Bo ja miałam piękny okres po acardzie (o ile o okresie można cokolwiek miłego powiedzieć). W tym cyklu tez zacznę za kilka dni brać. Póki co pije znowu srokę2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nowa na dzielni wrote:Luna ( przykro mi bardzo, do dupy z tymi testami
Mi się na ciążowych nic totalnie nie pokazuje, za to mam problem z owulakami bo mi się tam za dużo pozytywów pokazuje, czasami grubo przed owu
Hope - a acard brałaś może? Bo ja miałam piękny okres po acardzie (o ile o okresie można cokolwiek miłego powiedzieć). W tym cyklu tez zacznę za kilka dni brać. Póki co pije znowu srokę -
Ania1003 wrote:W sumie odkąd dowiedziałam się o mutacjach to minęły 4m do momentu zajścia. 4 cykle w tym 3 bez M i 1 z Nim. 3m brania metyli akurat jak M nie było. Więc podejrzewam że taki czas pozwolił na uregulowanie wyników i dlatego się udało. I ten 1 miesiac akurat byłam przygotowana po suplach. Ale cierpliwym niestety trzeba być.
-
https://www.facebook.com/vix.bebes/videos/1611327018900640/
małe baby mopy dla Was na pocieszenie
to już 3 dc, ale ten czas pędzi. Luna zobaczysz, że zaraz odzsykasz siły do walki, ja już na żadnego quixxa nie sikam, bo to oszukańcze testy. Przecież mi też pokazały bladziocha... a ten test w rossmanie kosztuje prawie 13 zł !!! i oszukuje.
W tym cyklu liczę na to, że się uda. Baardzo bym chciała. Za dwa miesiące stuknie mi kolejny rok. a zaczęliśmy się starać 1,5 roku temu... 18 cykl. Teraz to już bardziej czuje wkur... niż zdołowanie. No i nie sikam w tym cyklu. Po prostu czekam na @. Wiem że to graniczy z cudem. Zwłaszcza że mi przyjdą te owylaki z ciążowymi hehe : PStarania od 08.2016 r. - 37cs szczęśliwy ♥️
Ona: hiperinsulinemia, hiperprolaktynemiia czynnościowa, lekka niedoczynność tarczycy, endometrioza I st., APS, mutacje MTHFR i PAI hetero, genotyp KIR BX - brak kir odp. za implantację, allo mlr 24,5%, 2 cb
Leki: euthyrox, neoparin, acard, accofil do 8t2d, meta do 14 t 4 d
On: HDS 21%, DFI 17%, morfologia 0%-2% -
Aaa i po tym jak byłam u hematologa wschodnich korzeniach i podczas wizyty kilka razy powiedział kakard nie biorę juz acardu tylko kakard
Anaaa90, KateHawke, nowa na dzielni, Karma88 lubią tę wiadomość