NOWY ROK - STYCZNIOWE TESTOWANIE
-
WIADOMOŚĆ
-
Bocianiątko wrote:w Warszawie w luxmedzie też można znaleźć dobrego lekarza ale terminy są na 3-6 miesięcy czekania albo i dluzej... Ja z obsługi w enelu jestem bardziej zadowolona:)
Ja właśnie rezygnuję z warszawskiego luxmedu na korzyść medicoveru. I tak ciążę prowadzę dodatkowo w prywatnym gabinecie. Ale akurat po porodzie znowu się przyda mieć abonament, ale na luxmed już nie mam siły.
-
U mnie 2 ciąże i w żadnej nie było plamienia implantacyjnego. Nie ma co się doszukiwać. Myślę, że po owu lepiej na te 2 tygodnie zająć głowę czymś innym niż objawami ciązy, bo tylko zwariujemy. Bo np. u mnie wszystko po owu pokazywalo, że to ciąza, a tak naprawde to byly tylko hormony. Wszystko może być objawem ciązy, a i jednoczesnie wszystko moze byc objawem normalnym dla drugiej fazy cyklu.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Dzień dobry!
Dołączam do marudek
Flowwer cudowny kwiatuszek
Miłego dnia kochaneKateHawke, Flowwer, StaraczkaNika lubią tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Moje szczęście gdzieś błądzi, ale wierzę, że w krótce dotrze do celu
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Starania o drugie- od: Grudzień 2014r. (5cb.)
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
Udało się po 7 latach !!!
( cukrzyca ciążowa- insulina)
Glukoza: Insulina
na czczo 5,10 mmol/l 7,87uU/ml
godzina po 8,57 mmol/ 71,5 uU/ml
dwie godziny po 5,54 mmol/l 33,6 uU/ml
-
nick nieaktualny
-
Flowwer wrote:
Flo a masz jakieś typy co do lekarza ? Jeśli mogę zapytać, to który szpital w naszym regionie obstawiasz ? -
Dziewczyny tracę siły, siedzę i płaczę. ;(Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
Wszystko ma sens, tylko po czasie rozumiemy, że takie chwile robią Nas mocniejszymi.
Od końca wakacji 2021 klinika - zalecone badania -> z wyników póki co - wysokie tsh, wysoka prolaktyna, obniżone białko "s", nieprawidłowe: czynnik v(leiden)hetero, mthfr(c677t)hetero, pai-1 hetero 😪➡️Letrox, dostinex, glucophage, acard, od pozytywu heparyna.
-
Jedna_z_Wielu wrote:Dziewczyny tracę siły, siedzę i płaczę. ;(
Cholerny 11 dpo, dla mnie najgorszy dzień w cyklu. Nie trać siły! Z tego co widziałam to przynajmniej 30% wykresów ciążowych ma spadki w tym czasie, nie sądzę że są implementacyjne bo już testy czasami wychodzą w dniu spadku nawet. Trzymam kciuki!Jedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niestety, ale zaczynam wierzyć, że mi się nigdy nie uda. Co ze mną jest nie tak? Mam dość.Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
Frelcia wrote:Kochana bo będę płakać razem z Tobą ! samo zagnieżdżanie może trwać do 12dpo zanim zarodkuś wytworzy betę.. daj sobie jeszcze czas :*Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
nick nieaktualnyJa tez schizuje dzisiaj i przyszło mi do głowy, że może było za wcześnie na betę, może dopiero doszło do zagniezdzenia... wmawiam sobie te brednie chociaż nie chce. Przecież zagniezdzenie następuje do 12 dni, a wtedy dopiero wydziela się bhcg, może miałam owu później... eh. Gdyby @ przyszła to bym nie miała już wątpliwości tylko ja mam zawsze nadzieję do końca?
-
nick nieaktualny
-
Jedna z wielu pocieszę Cię, że w poprzedniej ciąży temperatura była nisko aż 12 dpo, dopiero 13 dnia wystrzeliła.
Emiilka, Jedna_z_Wielu lubią tę wiadomość
2010 - misiu 💙🐻
Starania od I 2016
08.2016 - zaśniad całkowity
05.2019 IVF Kriobank - 1 x3BB 😭
beta <1.05
03.2020 😭 ciąża pozamaciczna/resekcja prawego jajowodu
07.2024 Invicta Wrocław
22.07 - start stymulacji (Menopur 225+ Orgalutran)
❄ 3.1.1 🙂
❄3.2.2
❄4.1.2 😞
❄4.2.2
👩🏻 '89
IO, hiperprolaktynemia
TSH- 1,4
Kariotyp ✅
👨🏻 '83
Nasienie ✅
Kariotyp ✅
30.09 ----> ❄ 4.1.2 💙
04.10 beta dla kliniki 6,7;prog 27;estradiol 1000
07.10 - beta 3,1 cb?
28.10 ----> ❄3.1.1 (+relanium)
5 dpt⏸
7 dpt - beta 57,4
9 dpt - beta 134
11dpt- beta 300,44 prog. 26
15dpt - 1660 prog. 28
17 dpt - plamienie
18 dpt - 5718
21 dpt - krwawienie, bez ustalonej przyczyny 2,1 CRL - miga ❤ -
Luna1993 wrote:Ja tez schizuje dzisiaj i przyszło mi do głowy, że może było za wcześnie na betę, może dopiero doszło do zagniezdzenia... wmawiam sobie te brednie chociaż nie chce. Przecież zagniezdzenie następuje do 12 dni, a wtedy dopiero wydziela się bhcg, może miałam owu później... eh. Gdyby @ przyszła to bym nie miała już wątpliwości tylko ja mam zawsze nadzieję do końca?
Miałaś monitoring? Bo wtedy co of zaznaczył owulacje to była taka sama temperatura jak w 1 fazie cyklu. Kup test w razie cos jakby w weekend nie przyszła @ -
Jedna z wielu będzie dobrze! Wyłącz głowę, jak? Każdy musi znaleźć jakiś sposób. Oczywiście mi się nie udaje w 100% ake staram się byc tu i teraz. Najgorzej jest oczywiście po owulce. Ale ja trenuje bo po ostatnim mojim ataku mega wkurwa połączonego z atakiem paniko histerii powiedziałam dość!sprawdzimy na ile ni sie to uda kiedy będę czekać na test. I naprawdę Bociatko zastosuje sposób z mega drogim testem. Wyjdzie tyle ile za wszystkie, a bedzie mniej kusil. No dobra pozwalam sobie na jednego wcześniej ;p
Flower!! Cudowny widok.
Ktoras pisała o zazdrosci. Każda chyba ma, ktora dlugo sie stara.
Frelcia 4 ciąże, w 2 na pewno nie było impkantacji w 1 nie wiedziałam, że jestem w ciąży, a w cp krawilam od dania okresu 3 tygodnie. Chyba nie ma reguły. I to mnie najbardziej złości czemu nie ma jednego pierniczonego objawu, ktory by nam gwarantowal, że to ciąża. Tak 2 dni po owulce cokolwiek! Ale vy to ułatwiło życie, a ile stresow mniejCiążą pozamaciczna 3 lata temu, dół psychiczny na około 2 lata i zawieszenie staran. . 2 poronienia ostatnie w kwietniu. Komentarze lekarzy- mloda pani jest wszystko ok. Badania dopiero rozpoczęte kwas ok wit D poniżej normy.Tsh skaczące aktualnie 2,4. Nie mam hashimodo. Syn 13 lat -
Flo, gratuluję Mamusiu! Kolejny etap zaliczony Kwiatuszek cudny Teraz już wszystko będzie dobrze
Jedna, Kochana, przytulam mocno. Ja staram się prawie rok i są momenty, że czuję się wrakiem człowieka. Nie chcę sobie nawet wyobrażać, jak to jest starać się trzy razy tyle. Kochana, a jakaś klinika? Ja póki co błądzę trochę po omacku, ale jeżeli jutro moja gin prowadząca nie wyda roztropnych zaleceń, to umawiam się na wizytę do naszej kliniki. Niestety zwykli lekarze średnio znają się na niepłodności.
Luna, nie jesteś nienormalna, przecież sama to wiesz! Po prostu bardzo chcesz być mamą, jak my wszystkie tutaj i nie ma w tym nic złego. Przecież wszystkie powtarzamy, że póki nie ma @, jest nadzieja. Coś w tym powiedzonku jest. Poza tym zajrzałam do Twojego wykresu. Tempka nadal znacznie powyżej linii podstawowej. Nie chcę Cię absolutnie nakręcać, ale moim zdaniem masz prawo liczyć jeszcze na mały cud
Miłego dnia wszystkimJedna_z_Wielu lubi tę wiadomość
12 cs. - szczęśliwy! Cudzie trwaj!
url=https://www.suwaczki.com/][/url]
1 cs. - Aniołek - 6 tc. -
Dziękuję dziewczyny
Emiilka lubi tę wiadomość
Haos w głowie nie pozwala uporządkować myśli...
-
Flowwer wrote:
A wiesz co tam u Majeczki? Bo jakoś znikła...Czarna81
22 cs. -
Jedna takie zniechęcenie, żal będzie co miesiąc. Musisz to jakoś przejść. Idź do M dzisiaj, przytul, wypłacz, powiedz co czujesz. Czasami tak trzeba zrobić, ja jak mam mega załamanie to idę w ręce M, płączę, on nic nie mówi, ale wiem, że w tym momencie tylko tyle może mi pomóc.
Jedna_z_Wielu, reset lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia