Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Z serii przykry obowiązek małżeński: Wchodzi di pokoju zajechany po pracy maż: Czy my dzisiaj musimy?
Gdybym nie wiedziala ze jestem w ciazy po dzisiejszej temperaturze coś bymzaczela podejrzewać ;p -
hej, jesteś z Jatrzębia? Mam pytanie - wiesz coś może albo masz jakąś opinię na temat Waszego Jastrzębskiego zielarza? pytam z czystej ciekawości, jak chcesz możesz na PW odpowiedzieć [/QUOTE]
Niestety nie korzystam z jego usług
Dziewczyny powiem Wam że stres coraz bardziej mnie ogarnia ale mam przeczucie że jednak @ się zbliża. @ powinnam dostać 29-30.06 ale czuje że za bardzo czekam na te dwie kreski i musiałby się zdarzyć cud żebym w pierwszym cyklu starań zaszła. Te 4 dni będą bardzo stresujące
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Noo wiersz dla dziecka by sie poświęcił ;p
Gdybym nie wiedziala ze jestem w ciazy po dzisiejszej temperaturze coś bymzaczela podejrzewać ;p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
To trzymam kciuki za przyrost;). Może bliźniaki
Wy prxynajmniej czekacie juz na konkret, będzie dzidź albo nie. Ja jeszcze się owu nie doczekalamWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 08:29
-
nick nieaktualny
-
Baronowa_83 wrote:
Wy prxynajmniej czekacie juz na konkret, będzie dziś albo nie. Ja jeszcze się owu nie doczekalam
Ja też czekam na owu i oprócz tego, że jajniki dają o sobie coraz bardziej znać - owulki nie widać, śluzu 0, więc po cichu liczę, że trochę się przesunie I zdążymy po badaniu jeszcze powalczyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2015, 08:18
-
jak ja sie ciesze ze nie czekalam na owu i nic nie sprawdzalam teraz mam spokoj przynajmniej i bede mogla sie cieszyc jutrzejszym wypadem w gory na weekend a nie zastanawiac sie czy musimy isc do lozka czy nie
Baronowa_83 lubi tę wiadomość
-
Klaudia N. wrote:jak ja sie ciesze ze nie czekalam na owu i nic nie sprawdzalam teraz mam spokoj przynajmniej i bede mogla sie cieszyc jutrzejszym wypadem w gory na weekend a nie zastanawiac sie czy musimy isc do lozka czy nie
Klaudia przy Waszej częstotliwości i tak nie miałabyś się co martwić
-
alicjaaaa wrote:Klaudia przy Waszej częstotliwości i tak nie miałabyś się co martwić
w sumie niektorzy twierdza ze to za duzo, z reszta w tym cyklu w sumie nie chce zajsc musze moje tsh ogarnac a endokrynologa mmam dopiero 14 lipca