Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
Chyba zostalam tylko ja wiec mam na imie Liza i pochodze z mazur. Obecnie mieszkam we wloszech od ponad 2 lat(niedlugo 3). Moj narzyczony jest wlochem i ma na imie Pierluigi..
O nasze szczescie staramy sie 2 miesiace i moze ten bedzie szczesliwy .... mamy pieska a jego zdj w awatarze -
urodzilam sie w sierpni 29 niedlugo skoncze 23 lata....
-
27(to ja) i 28 (Maz) lat. W sierpniu 1 rocznica slubu, a razem od 3 lat Moje imie Aleksandra i pochodze z Warszawy, ale cale zycie praktycznie mieszkalam w malej miejscowosci pod nia. Teraz mieszkam za granica w znienawidzonym przez wszystkich chyba kraju Ja z lutego, a Maz z lipca.[/url]
-
nick nieaktualny
-
lisa wrote:Chyba zostalam tylko ja wiec mam na imie Liza i pochodze z mazur. Obecnie mieszkam we wloszech od ponad 2 lat(niedlugo 3). Moj narzyczony jest wlochem i ma na imie Pierluigi..
O nasze szczescie staramy sie 2 miesiace i moze ten bedzie szczesliwy .... mamy pieska a jego zdj w awatarzelisa wrote:urodzilam sie w sierpni 29 niedlugo skoncze 23 lata....
masz urodziny tak jak moja siostra, dzien przede mna i dzien po miom mezu:)
jak dogadujesz sie ze swoim mezem?
piesek shar pei? uwielbiam te maluchy!
Niunqa wrote:I ja
Mam na imię Ewa - 33 lata, mąż 32. Oboje z maja - on z 28, ja z 31. Razem od 12 lat. Od tamtej pory kilka strat + moja choroba, ale walczymy dalej. Ja jestem z Warszawy
mieszy Toba a mezem tez jest dwa dni roznicy w urodzinach tak jak u mnie:)
-
Wloski jest bardzo latwym jezykiem wiec nie mamy problemu z dogadaniem sie za to on po polsku moze z 5 slowek.. tak tak shar pei taka nasza mala wredota
-
nick nieaktualnyTo teraz ja - trzeba jakoś czas w pracy spożytkować
Ja mam 26 lat i od męża jestem starsza 9 msc. Ur. 9 marca. Razem jesteśmy prawie 8 lat po ślubie rok od 17 maja.
Mieszkamy razem w Lublinie. O dziecku marzymy od dawna (ja świruje:)), ale ze względu na pracę mojego męża zaczęliśmy starania od marca.
Mamy kotke co zresztą widać obok;)
i tak jak Baronowa uzależniłam sie od Was:)
-
Klaudia N. wrote:Lisa ja sie troche uczylam włoskiego i draznia mnie czasowniki bo nigdy nie wiem ktora koniugacja albo czy to nie akurat nieregularny
-
Mam na imię Monika mam 31 lat, mąż 33. Mieszkam na Śląsku - w Jastrzebiu-Zdroju. Urodziny mam 26 stycznia, mąż 25 stycznia. Mam corke Klaudie 8 lat i aniolka Wiktorię. Jestesmy razem 16 lat. W sierpniu mamy 10 rocznice ślubu i licze że do tego czasu uda mi sie zajść w ciąże
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
No to lecim.
Ania, 26 lat, dumna matka trzech psów, żona swojego męża. Mąż Mateusz, równolatek, razem od 8 lat, po ślubie równo rok. Starania zaraz po ślubie i ciągle cisza w eterze. Zainteresowania różne, ja głównie fotografia, mąż sport. Trochę uzależnienia zauważam u siebie, ale głównie zauważa to mąż. Po tylu miesiącach na forum ja czuję się o wiele bardziej świadoma, a mąż uważa, że jestem mądrzejsza od moich lekarzy (sarkazm).
Ogólnie ovfr spadło mi jak z nieba, bo jestem osobą, która uspokaja się wiedząc wszytsko na temat swojego stanu zdrowia, a jak wiemy lekarz nie zawsze chcą nam wszystko szczegółowo tłumaczyć. Teraz na przykład czeka mnie laparo i już przeczytałam sporo historii dziewczyn, które są już po, wyoglądałam jutuba itp
monilia84 wrote:Mam na imię Monika mam 31 lat, mąż 33. Mieszkam na Śląsku - w Jastrzebiu-Zdroju. Urodziny mam 26 stycznia, mąż 25 stycznia. Mam corke Klaudie 8 lat i aniolka Wiktorię. Jestesmy razem 16 lat. W sierpniu mamy 10 rocznice ślubu i licze że do tego czasu uda mi sie zajść w ciąże
hej, jesteś z Jatrzębia? Mam pytanie - wiesz coś może albo masz jakąś opinię na temat Waszego Jastrzębskiego zielarza? pytam z czystej ciekawości, jak chcesz możesz na PW odpowiedzieć19.07.2016 r. Aleksander
-
nick nieaktualnyUpraszam o zaprzestanie nadprodukcji stron jak mnie nie ma
I witam nowe staraczki
Analiza, super pasja. Swojego czasu się wciągnęłam, ale na dobre jednak przylgnęłam do dziennikarstwa
Nie uwierzycie co zrobił mój mąż. Mówiłam, że boli mnie brzuch a ten przez tel mówi: jak wrócę, to będzie lepiej. I wraca..ja patrzę...a ten taszczy pod pachą termofor, bo wyczytał że taki okład dobry na bóle @, hehh. Normalnie kochane zwierzątko z niego..Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 19:37
ciri22 lubi tę wiadomość
-
zjadłam pół arbuza, będe latać siku co 5 minut . mam w planie zalać go winem
wyjątkowo dzisiaj potrzebuję znieczulenia. Dobrze, ze syn postanowił spać u babciciri22 lubi tę wiadomość
-
Niunqa wrote:Upraszam o zaprzestanie nadprodukcji stron jak mnie nie ma
I witam nowe staraczki
Analiza, super pasja. Swojego czasu się wciągnęłam, ale na dobre jednak przylgnęłam do dziennikarstwa
Nie uwierzycie co zrobił mój mąż. Mówiłam, że boli mnie brzuch a ten przez tel mówi: jak wrócę, to będzie lepiej. I wraca..ja patrzę...a ten taszczy pod pachą termofor, bo wyczytał że taki okład dobry na bóle @, hehh. Normalnie kochane zwierzątko z niego.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej. No to jeszcze ja
Mam na imię Daria. 4 września skoncze 24 lata. Maz nazywa się Kuba 11 lutego skończył 27 lat.
Mamy syna Juliana 20 lipca skończy 4 lata, po ślubie jesteśmy 4,5 roku.
Maz jest stolarzem, to jego praca i pasja, ja z wykształcenia jestem kosmetyczka.
Pochodze z Knurowa kolo Gliwic, w Białymstoku mieszkam od 9 lat.