Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciri ja zdecydowanie poszłabym wcześniej. Tak 7/8 tc jeśli nic się wcześniej nie zadzieje.
Z tymi mdłościami to armagedon. Z córką miałam od 7tc do 20 tc...oczywiście nie wyłączając rzyganka.i nawet w trakcie cc pawiowałam.
Teraz też-zaczęłam 7 tc i od razu mdłości się zaczęły, ledwo żyję.Ale-być może jestem masochistką-trochę mnie to uspokaja:) -
nick nieaktualny
-
Iriss wrote:Trzymam kciuki za Was wszystkie , nie poddawajcie się .
Prawda jest taka, że jak się trochę zluzuje i zajmie się sobą, to niespodzianka murowana . Tak jak w moim przypadku było, i do tego my serduszkowaliśmy codziennie, ale nie po to aby była ciąża, ale dla bliskości, przyjemności, dla samej miłości
Życzę Wam zdrowego podejścia, mniej smutku i już żadnych rozczarowań
Wiruski
u nas z kolei sprawdziła się teoria wyjazdowa. Wyciągnęłam męża na weekend w celu oderwania się i udało się -
Cynamonowa wrote:mi eco Pink jak robiłam w 12 dpo,z porannego moczu też nic nie pokazał, równocześnie wtedy zrobiłam zwykły Pink i Amil na których była blada krecha. No i od razu na betę poleciałam Potem jakoże miałam jeszcze kilka tych eco Pinków w domu to zrobiłam 2 w ostępie kilku dni. 16 dpo mi blada kreska wyszła, a dziś 23 dpo już mocna i wyraźna.
ja zrobiłam sikany Bobo-test 12 dpo i nic, ani cienia cienia z porannego moczu. Na następny dzień Pink test, Quixx i allegrowy i na wszystkich bladziochy:) -
Baronowa_83 wrote:Dobrze xe jak zaszlam pierwszy raz to nie czytałam for;). Zrobilam bete byla ok. Na wizytę poszłam w 8 tygodniu;). I w ogóle nie myślałam ze może cos być nie tak;)
u mnie było dokładnie tak samo.Zrobiłam betę na potwierdzenie i czekałam do wizyty, nic sobie nie wkręcałam itp. Może tak lepiej;)
Dziewczyny jak wy wstawiacie te suwaczki w podpisie?bo jak ja wklejam link to sam link widać. -
nick nieaktualnyA ja widzialam ;p raczej nie mialam bo objawy mialam typowo owulacyjne jak dla mnie z soboty na niedziele. A beta tak wysoka wcale nie ekst jak na 10dpo bo dziewczyny mialy takie same w tym terminie. To tylko 35. Wiec wszystko zalezy od zagniezdzenia a stawiam ze ono moglo byc w 5dpo co oznacza ze beta zaczela sie wydzielac kolo 7 wiec przez 3 dni mogla urosnac
-
Zuz_anna wrote:u nas z kolei sprawdziła się teoria wyjazdowa. Wyciągnęłam męża na weekend w celu oderwania się i udało się
wiecie co dziewczyny?? Ja już przeszłam wszystkie możliwe sposoby, wyluzowanie się, wyjazd, seks co 2 dni, seks tylko w dni płodne, seks niemalże codziennie, starania bez mierzenia temperatury, starania bez OVU ( dopiero po prawie 2 latach tu się zalogowałam), a zaszłam w ciąże (poronienie) kiedy seks był tylko i wyłącznie w celu prokreacji, we wskazanym dniu przez lekarza... więc chyba jestem wyjątkiem;p -
nick nieaktualny
-
chyba nie ma idealnego sposobu zeby zajsc, kazdemu wychodzi inaczej
w weekend jade z mezem do zakopanego jako prezent na rocznice i dzisiaj w koncu mnie olsnilo jaki jeszcze rpezent moge mu dac, wygrzebalam stare zdjecia i zrobilam kolaz i z kazdego roku po pare zdjec od 2009 do czerwca tego roku i wyszlo mi takie cos (zdjecia ustawione chronologicznie):
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6f29c3beaf16.jpg
fajne?
wyslalam do fotografa i na jutero bede miec w formacie a3 za 15 zl max:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 14:21
-
ciri22 wrote:Ale caly cykl nie i potem zloty strzal? Czy np byl kilka dni wczesniej i potem? Bo moze akurat wtedy byly plemniory najsilniejsze... Ja stawiam ze u mnie pomoglo to ze byl seks 4 dni wczesniej i plemniki nie byly ani za mlode ani za stare ;p
chyba z 3 razy było tak ze tylko raz w okolicy owulacji i też nie pomogło:/ ale u mnie wynikł problem z prolaktyną więc nie ma co gdybać, po uregulowaniu prolaktyny zaszlam w ciąze po 2 miesiącachciri22 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Klaudia N. wrote:chyba nie ma idealnego sposobu zeby zajsc, kazdemu wychodzi inaczej
w weekend jade z mezem do zakopanego jako prezent na rocznice i dzisiaj w koncu mnie olsnilo jaki jeszcze rpezent moge mu dac, wygrzebalam stare zdjecia i zrobilam kolaz i z kazdego roku po pare zdjec od 2009 do czerwca tego roku i wyszlo mi takie cos (zdjecia ustawione chronologicznie):
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6f29c3beaf16.jpg
fajne?
wyslalam do fotografa i na jutero bede miec w formacie a3 za 15 zl max:)
wspaniały prezent:) -
nick nieaktualnyKlaudia identyczny kolaż tyle, że z wywołanych i powycinanych zdjęć dałam dla męża na nasza 1 rocznicę bycia razem Super pomysł na prezent
Jeśli mogę doradzić ciri idź na wizytę tak w 8 tygodniu, żeby było już serduszko. Ja byłam najpierw na koniec 6 tyg i był pęcherzyk, co prawda z echem zarodka ale to co innego niż zobaczyć serduszko. Na wizycie pod koniec 8 tyg było śliczne serduszko.Klaudia N. lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny a może trochę zboczymy z tematu "ciąż" i napiszcie coś o sobie, jak macie na imię, ile macie lat, skąd jesteście lub gdzie obecnie mieszkanie, może któraś się odważy wstawić zdjęcie ze swoją druga połówką
Ja zacznę
Nazywam się Magdalena, w marcu skończyłam 27 lat, przez 24 lata mieszkałam w Elblągu, obecnie mieszkam z mężem w Toruniu, z mężem jesteśmy razem 7 lat, we wrześniu 3 lata po ślubie, pracujemy razem, mąż jest doradcą finansowym i ma własną firmę, a ja zajmuję się ubezpieczeniami majątkowymi aut, domów, mieszkań. Jeśli w tym samym wieku, a nawet z tego samego miesiąca:) Z wykształcenia jestem inżynierem, ale nie przyznaje się do tego, bo dzięki mojemu mężowi jakoś dałam radę z projektami;p
A to my :
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:To dlatego sie zastanawiam czy te dwa tygodnie mnie zbawia wizyta jest w 10tygodniu wiec juz powinno byc pieknie chyba ze lekarz bedzie chcial mnie obejrzec wczesniej
tak jak dziewczyny pisały, lepiej iść wcześniej:) jak coś bedzie nie tak będzie można zadziałać wcześniej:) zbadaj sobie koniecznie teraz progesteron -
nick nieaktualny