X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczymy co lekarz moj powie. ;D
    Moja kolezna ktora rodzi poczatek wrzesnia to od drugiego miesiaca do 5 rzugala caly czas. Do slubu szla w maju to byla wsciekla bo latala do kibla rzygac... Wiec wiem co to znaczy ;p

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri zdecydowanie przedluz wizyte na wczesniej, tak jak pisze Iris najlepiej ok 6 tyg bedziesz wiedziala, ze wszystko jest ok i bedziesz spokojniejsza;)

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zobaczymy ;D kurde dopiero wtedy uwierze jak zobacze ten cien na usg... Aaaa ale najpierw trzeba jutrzejsza bete przezyc a potem termin @ ;D

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wspolczuje wszystkim kobietkom, ktore sie tak mecza :( mnie na szczescoie wymioty ominely, ale mdlosci mialam to i owszem czasami tak duze, ze musialam sie polozyc bo bylo mi na raz niedobrze slabo itd

zycze Ci ciri, zeby te 9 miesiecy bylo dla Was szczesliwym spokojnym czasem :*

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ;* kochane jestescie i bardzo wam dziekuje ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri ja również życzę Ci nudnej, spokojnej ciąży. Niestety pierwszy trymestr jest ciężki, ale szybko mija :)
    Trzymam kciuki też za ładny przyrost bety. Miałam identycznie jak Ty też testowałam przed terminem okresu i martwiłam się żeby go nie dostać. Potem martwiłam się, żeby w pęcherzyku był zarodek ( a nie puste jajo płodowe ), potem zaś o to żeby było serduszko:P a jak serduszko już było to o to żeby nigdy nie przestało bić :) Nawet teraz gdy już czuję malucha, wystarczy dłuższa chwila gdy go nie czuję i już świruję hehe :P Ale taki już los matki nic nie poradzisz, ciągle się o coś martwisz :) U mnie podobnie jak u Ciebie za 5 razem się udało:)
    Zdrowo się odżywiaj i dużo odpoczywaj, teraz kształtować się będą wszystkie narządy u dziecka, więc to bardzo ważny okres :)

A wszystkim staraczkom życzę szybkiego dołączenia do grona ciężarnych :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje kochana ;*

• Iriss Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za Was wszystkie :), nie poddawajcie się :).
    Prawda jest taka, że jak się trochę zluzuje i zajmie się sobą, to niespodzianka murowana :). Tak jak w moim przypadku było, i do tego my serduszkowaliśmy codziennie, ale nie po to aby była ciąża, ale dla bliskości, przyjemności, dla samej miłości :)
    Życzę Wam zdrowego podejścia, mniej smutku i już żadnych rozczarowań :)
    Wiruski :)

h84fe6ydttjiala2.png
  • Cynamonowa Ekspertka

Wysłany: 24 czerwca 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    No mnie eco pink wczoraj popoludniu nic nie pokazal...

mi eco Pink jak robiłam w 12 dpo,z porannego moczu też nic nie pokazał, równocześnie wtedy zrobiłam zwykły Pink i Amil na których była blada krecha. No i od razu na betę poleciałam =D Potem jakoże miałam jeszcze kilka tych eco Pinków w domu to zrobiłam 2 w ostępie kilku dni. 16 dpo mi blada kreska wyszła, a dziś 23 dpo już mocna i wyraźna.

qb3ckqi1kauxi3zl.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli cos z nimi nie tak ja to ten rossmanowski robilam to te moge polecic. Paskowy 5zl kosztuje czyli tyle co ten eco pink i pokazal geubasne krechy a ona niby czulosc 25.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blahaha wiecie co sobie uswiadomilam? Ten watek nazywa sie ostatni podmuch wiosny.... Do mojego zaplodnienia doszlo w ostatnich dniach wiosny a juz w leciw pozytywny test. ;D ale sie wstrzelilam ;)

_analiza, Klaudia N. lubią tę wiadomość

• mkl Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkim zaciążonym życzę jak najlepiej:)

Ja jak będę miała pozytywny test dopiero uciesze się jak zobaczę bijące serduszko na usg ( wynika to z poprzedniego doświadczenia). Także życzę mocno bijących serduszek:)

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• mkl Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie owulacja piątek, sobota także już dziś działamy ( i przedwczoraj też;p)

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mkl działajcie skutecznie:) życzę tego.
    ja pewnie ucieszę się już po sikańcu, ale w pełni też po usg.
    a teraz czeka mnie potworne czekanie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla tez myslalam ze po sikancu sie uciesze. Ale pierwsze emocje to szok i niedowierzanie potem beta. Potem wynik i dalej nie jest dobrze ;p jest inaczej niz myslalam ;D

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze xe jak zaszlam pierwszy raz to nie czytałam for;). Zrobilam bete byla ok. Na wizytę poszłam w 8 tygodniu;). I w ogóle nie myślałam ze może cos być nie tak;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • Fiona88 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Mkl działajcie skutecznie:) życzę tego.
    ja pewnie ucieszę się już po sikańcu, ale w pełni też po usg.
    a teraz czeka mnie potworne czekanie.

To czekanie najgorsze... Ja chyba uwierze dopiero jak zobacze i uslysze bijace serduszko.

w4sqe6hh7rnaypc5.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 13:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Baronowa_83 wrote:
    Dobrze xe jak zaszlam pierwszy raz to nie czytałam for;). Zrobilam bete byla ok. Na wizytę poszłam w 8 tygodniu;). I w ogóle nie myślałam ze może cos być nie tak;)
    Ja jakos tez tak nie mysle... Ale ze jestem przed @ to wiasomo jak to jest ;p

• Baronowa_83 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ty nie jesteś przed @, ty juz jesteś w ciazy;) i tego się trzymamy;)

Mama od 03.2010, czas na drugie
    Tadek i Władek w jednym stali domku...
    2r8rqps6ohlhosuf.png
    Szanse jedne na milion - rzekła- spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale po terminie bylabym spokojniejsza ;D

‹‹ 182 183 184 185 186 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ