Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
wspolczuje wszystkim kobietkom, ktore sie tak mecza mnie na szczescoie wymioty ominely, ale mdlosci mialam to i owszem czasami tak duze, ze musialam sie polozyc bo bylo mi na raz niedobrze slabo itd
zycze Ci ciri, zeby te 9 miesiecy bylo dla Was szczesliwym spokojnym czasem :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiri ja również życzę Ci nudnej, spokojnej ciąży. Niestety pierwszy trymestr jest ciężki, ale szybko mija
Trzymam kciuki też za ładny przyrost bety. Miałam identycznie jak Ty też testowałam przed terminem okresu i martwiłam się żeby go nie dostać. Potem martwiłam się, żeby w pęcherzyku był zarodek ( a nie puste jajo płodowe ), potem zaś o to żeby było serduszko:P a jak serduszko już było to o to żeby nigdy nie przestało bić Nawet teraz gdy już czuję malucha, wystarczy dłuższa chwila gdy go nie czuję i już świruję hehe Ale taki już los matki nic nie poradzisz, ciągle się o coś martwisz U mnie podobnie jak u Ciebie za 5 razem się udało:)
Zdrowo się odżywiaj i dużo odpoczywaj, teraz kształtować się będą wszystkie narządy u dziecka, więc to bardzo ważny okres
A wszystkim staraczkom życzę szybkiego dołączenia do grona ciężarnych -
nick nieaktualny
-
Trzymam kciuki za Was wszystkie , nie poddawajcie się .
Prawda jest taka, że jak się trochę zluzuje i zajmie się sobą, to niespodzianka murowana . Tak jak w moim przypadku było, i do tego my serduszkowaliśmy codziennie, ale nie po to aby była ciąża, ale dla bliskości, przyjemności, dla samej miłości
Życzę Wam zdrowego podejścia, mniej smutku i już żadnych rozczarowań
Wiruski -
ciri22 wrote:No mnie eco pink wczoraj popoludniu nic nie pokazal...
mi eco Pink jak robiłam w 12 dpo,z porannego moczu też nic nie pokazał, równocześnie wtedy zrobiłam zwykły Pink i Amil na których była blada krecha. No i od razu na betę poleciałam Potem jakoże miałam jeszcze kilka tych eco Pinków w domu to zrobiłam 2 w ostępie kilku dni. 16 dpo mi blada kreska wyszła, a dziś 23 dpo już mocna i wyraźna. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dobrze xe jak zaszlam pierwszy raz to nie czytałam for;). Zrobilam bete byla ok. Na wizytę poszłam w 8 tygodniu;). I w ogóle nie myślałam ze może cos być nie tak;)
-
Magdziulla wrote:Mkl działajcie skutecznie:) życzę tego.
ja pewnie ucieszę się już po sikańcu, ale w pełni też po usg.
a teraz czeka mnie potworne czekanie.
To czekanie najgorsze... Ja chyba uwierze dopiero jak zobacze i uslysze bijace serduszko.[/url] -
nick nieaktualnyBaronowa_83 wrote:Dobrze xe jak zaszlam pierwszy raz to nie czytałam for;). Zrobilam bete byla ok. Na wizytę poszłam w 8 tygodniu;). I w ogóle nie myślałam ze może cos być nie tak;)
-
nick nieaktualny