Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:No mnie eco pink wczoraj popoludniu nic nie pokazal...
-
Hej dziewczyny, dołączam do czerwcowe testowania. Niestety na test musze trochę jeszcze poczekac;D
Zastanawia mnie jednak jedna sprawa - dziś miałam spory spadek temp i oczywiście od razu włączyło się myślenie i nadzieja. Nie wiem tylko czy ten spadek nie mógł być efektem zaaplikowania sobie invagu???
Czy któraś z Was może zauważyła u siebie taki efekt?
Wiadomo - dziś w nocy powtórzę proceder i zobaczę jaka będzie tempka ale do tego czasu chyba skisnę!! byłby taki piękny implementacyjny^^19.07.2016 r. Aleksander
-
nick nieaktualny
-
pewnie ze tak bo stres to teraz nie jest ci potrzebny musisz uwazac na te swoje szczescie
-
_analiza wrote:Hej dziewczyny, dołączam do czerwcowe testowania. Niestety na test musze trochę jeszcze poczekac;D
Zastanawia mnie jednak jedna sprawa - dziś miałam spory spadek temp i oczywiście od razu włączyło się myślenie i nadzieja. Nie wiem tylko czy ten spadek nie mógł być efektem zaaplikowania sobie invagu???
Czy któraś z Was może zauważyła u siebie taki efekt?
Wiadomo - dziś w nocy powtórzę proceder i zobaczę jaka będzie tempka ale do tego czasu chyba skisnę!! byłby taki piękny implementacyjny^^
powodzenia!
P.S obejrzalam zdjecia, piekne:) tez lubie fotografie:)_analiza lubi tę wiadomość
-
Klaudia N. wrote:czizas Lisa, jak ja bym zobacvzyla cieniaszka to od razu bym poleciala nakupic testow na nastepny dzien ^^
-
Ciri zakupilam te tabletki co mi polecilas na poprawe i ilosc plemnikow. Czekam na przesylke i od razu przekazuje je mezowi. Juz go uprzedzilam ze chce zakupic takie tabletki wiec zobaczymyDomcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
nick nieaktualnyNoo ciekawa jestem jak wyniki po jich hy sie zmienily ale pamietaj ze jesli chodiz o plemniki to wszystko co doustnie bierzemy zaczyna wplywac (a raczej dojrzewac i wymieniac sie) dopiero po 3 miesiacach jest znaczna roznica. Ale niech bierze na pewno nie zaszkodzi
-
nick nieaktualnylisa wrote:moze dlatego ze w tamtm miesiacu tak sie nakrecalam i nic nie wyszlo dlatego w tym podchodze bardziej na spokojnie nie jest latwo ale wole to niz pozniej rozczarowanie
-
ciri takie tluste krechy i 10dpo to z pewnoscia nie mogla byc pomylka u mnie cinie wiec nic pewnego
-
ciri22 wrote:Noo ciekawa jestem jak wyniki po jich hy sie zmienily ale pamietaj ze jesli chodiz o plemniki to wszystko co doustnie bierzemy zaczyna wplywac (a raczej dojrzewac i wymieniac sie) dopiero po 3 miesiacach jest znaczna roznica. Ale niech bierze na pewno nie zaszkodziDomcia
❤Nadal czekamy na Ciebie słoneczko
Zamrożone nasienie 21.10.2015r.
HSG 16.11.2015r.
Kolejna wizyta u profesora 27.11.2015
Po 6 tygodniach ponowne badanie nasienia po zastrzykach i witaminach. Wyniki znacznie sie poprawiły 8.01.2016r.
17.11.2016r. I IUI
5.02.2017r. II IUI:-(
-
nick nieaktualny
-
CIRI kochana moje gratulacjeeeeeeee!!!!!! wiedzialam, wiedzialam, ze Ci sie uda babo!!!
to teraz rosnijcie sobie zdrowo:*
mi na wizyte pierwsza kazal przyjsc za 2 tygodnie po zrobieniu testu pozytywnego i to jeszcze nie widac bylo nic tylko to poszerzone endometrium... takze musisz uzbroic sie w cierpliwosc:* a kiedy masz termin@? -
nick nieaktualny
-
Ciri, no to życzę Ci, aby wszystko było ok i fasol nie wymęczył Cię za bardzo obyś była tą szczęściarą bez mdłości i nudności (uwierz, wiem co mówię...bo pawiuję 3 tydzień).
Umówiłabym wizytę wcześniej, ja poszłam raz szybciej żeby zobaczyć czy ciąża jest dobrze umiejscowiona i czy wszystko jest ok, był 5t3d, ale podobno najlepiej poczekać do tego 6t3d i zobaczyć serduszko . Szybko zleci