Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDaj spokoj to! Czytalas moj pamietnik? Ja w ogole nadtawialam sie na wieloletnia walke o dziecko i nagle mnie trafilo. Ja uwazam ze szybko choc inne mowia ze tyle miesiecy to dlugo. Ale przy moim problemie po odstaiwniu pigulek ktore zarlam chyba z 6 lat. Udalo sie i to po 6 miesiacach 5 cyklach z czym dwa najprawdopodobniej byly bezowulacyjne. 3 byly z owulacja ale tak naprawde to jest drugi w ktorym udalo mi sie w okolice owulacji z seksem trafic. Wiec szybko
-
nick nieaktualnyA jeszcze wam powiem ze poza tym ze tarczyce mam kijowa i malo seksu to i mam nadwage. W ciagu pol roku przytylam 12kg i w normach dla mojej wagi nie mieszcze sie.
Klaudia to ja jutro postaram sie wyslac paczuszke najpozniej w piatek teraz dwa dni siedze dluzej w robocie -
nick nieaktualnyanika wrote:6
maz nlega aby sie nie spinac i spokojnie podejsc do temau.bez mierzenia temp. tak tez robilam. no i lipa
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanika wrote:u nas w tym cyklu seks byl tylko raz.ale jak sprawdzalam musil byc w okoloowulacyjne jak nie w samą owu. to ja jestem na olnej granicycy jeszcze 2kg i niedowaga bedzie
-
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Matko jak mnie coś dusi w klatce to samo miałam 2 cykle temu jak się spinałam wtedy myślałam, że to objaw dziś wiem, że to pewnie stres:/
nie wiem jak się wyluzować, za bardzo w tym cyklu stawiam na 1 kartę.
Dziewczyny jak się wyluzować?pasia27 lubi tę wiadomość
-
obiecalam sobie ze dosyc z kochaniem sie na zawolanie tylko dlatego by zrobic sobe dziecko.synka udało nam sie zrobić w drugim cyklu staran,z mierzeniem temp i obserwacja.no zobaczymy.jak w tym mies nic nie pomoze to w nastepnym gonie dziada do roboty
-
nick nieaktualnyBedzie dobrze kochana. Mowie Ci przeczytaj moj pamietnik nie dla tego ze to jakas mega lektora ale zobaczysz jaki mialam a raczej mam problem u mnie seks 4 razy w cylku (a moj ma 37dni) to jest Duuuzo. I zmusic faceta do seksu nawet bez dni plodnych bo po prostu chcialam i mnie sie chcialo to wielka sztuka wiec badz dobrej mysli
-
anika wrote:6
maz nlega aby sie nie spinac i spokojnie podejsc do temau.bez mierzenia temp. tak tez robilam. no i lipa
no i dobrze mowi, a to ze pierwszy cykl na luzaka jest nie znazy ze musi sie udac od razunie ma co sie spinac bo oszalejesz
z reszta czytam ze masz juz dzieci, moze skup sie na nich to trzeciee sie pojawi?
ciri22 wrote:A jeszcze wam powiem ze poza tym ze tarczyce mam kijowa i malo seksu to i mam nadwage. W ciagu pol roku przytylam 12kg i w normach dla mojej wagi nie mieszcze sie.
Klaudia to ja jutro postaram sie wyslac paczuszke najpozniej w piatek teraz dwa dni siedze dluzej w robocie
spoko nie spieszy sie bo owu w tym cyklu sie nie przydada na pewno a testowanie tez mi nie w glowie:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 09:46
-
Klaudia uwierz mi ze zajmuje sie nimi caly czas
nie dlatego by zajac czas ale dlatego ze ich kocham i uwielbiam spedzac z nimi kazda wolna chiwile
maz mowi ze mam taki instynkt macierzynski ze na 2 jest go za duzo.
przepraszam za bledy ale syn zalal mi klawiature i pisze na gumowej klawiaturze corci.jest beznadziejna.najchetniej wywalilabym ja do smieci ale mloda by sie obraziaWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 09:55
-
no ja nie mowie ze im nie poswiecasz, faktycznie moze zle to ujelam, chodzi o to zeby cala uwage na nich skupic i z calych sil nie myslec o staraniach. ja jak sie dowiedzialam o moim tsh wszystko kompletnie olalam zrobilam sobie zakladki tak zeby nie wchodzic na kalendarz na ovu i jakos tak lepiej mi. nie wiem czy byla czy bedzie owulacja i jest fajnie ^^
-
Hej dziewuszki !!!!! U mnie @ wrednej dalej nie ma (mam nadzieje ze nie bedzie
) za to dzisiaj dopadl mnie pierwszy objaw : nie odrzuca mnie od kawy jest tylko malo slodka a juz z 5 lyzeczek cukru wsypalam.......Ciri ja samopoczucie dzisiaj????
-
oby to faktycznie byl objaw ciazowy:) ja juz w zaden nie uwierze po tym jak mnienp odrzucalo od miesa przy jedzeniu zupy i to tak autentycznie, albo po tym jak zaczelam szybko sciagac szallik itd bo myslalam ze zwymiotuje;)
-
nick nieaktualnyA dziekuje Samopoczucie dobrze. Jak prawie kazda dziewxzyne na poczatku meczy mnie bol miesiaczkowy i straszny bol krzyza(tego przed okresem nie mam) i powoli zastanawiam sie nad tym jak urozmaicic swoja diete (jem rozne rzeczy ale czesto nie mam ochoty na owoce mimo ze jest sezon) i chce zeby juz termin @ minal ;p a psychicznie jeszcze nie wierze. Ciekawa jestem kiedy lekarz karze stawic sie na wizyte. Bede dzwonic do niego w poniedzialek.