Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, podczytuje Was od jakiegoś czasu.
Chciałabym dołączyć do tego "szczęśliwego" grona testujących.
Gratuluje wszystkim maluszków w brzuszkach - zdróweczka dla Was i robaczków i życzę reszcie dwóch kreseczek na teście.
Ciri super prezent na Dzień Ojca- pozytywny wynik
gratulacje
To mój pierwszy cykl starań po stracie córeczki także jakoś się specjalnie nie nastawiam. Jakby udało się to byłby cudTrzeba wierzyć dziewczyny
Trzymam kciuki za wszystkie testujące - ja planuje 1 lipca.
@ powinnam dostać hmm 29-30.06 także testować bym chciała np 1 lipca, ale nie wiem czy wytrzymamciri22 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
Mi lekarz powiedział ze zbijanie tsh jeśli ktoś ma poniżej 3 jest bez sensu, ze to wymysł niektórych lekarzy, często takie rady, dawanie leków na to działa bardziej na naszą podświadomość i wtedy zachodzimy w ciążę
Wiele dziewczyn zachodzi w ciaze przy tsh wyższym niż 1 oraz 2, hormony które rzeczywiście mogą wpływać na nieprawidłowości to progesteron, prolaktyna , testosteron no i oczywiście tsh ale jak jest w normie nie ma co się obawiać, ja mam 2,3 i nie zbijam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymkl wrote:Mi lekarz powiedział ze zbijanie tsh jeśli ktoś ma poniżej 3 jest bez sensu, ze to wymysł niektórych lekarzy, często takie rady, dawanie leków na to działa bardziej na naszą podświadomość i wtedy zachodzimy w ciążę
Wiele dziewczyn zachodzi w ciaze przy tsh wyższym niż 1 oraz 2, hormony które rzeczywiście mogą wpływać na nieprawidłowości to progesteron, prolaktyna , testosteron no i oczywiście tsh ale jak jest w normie nie ma co się obawiać, ja mam 2,3 i nie zbijam -
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Monilia witaj w Naszym gronie i trzymam kciuki za Twoje testowanie już niedługo zresztą
Ciri jak się masz szczęśliwa. Jak Twój luby? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Nooo udalo sie choc zdecydowanie nie dociera do mnie. ;p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciri a co mowi Ci BBF na temat terminu porodu? zawsze mnie ciekawia takie rzeczy i fajne mi terminy pokazyal OF jak prowadzilam wykres, raz bylo 12.12
potem 17.01 (w okolicach urodzin tesciowej) a potem 14.02 walentynki
a teraz mi nie powie bo nie ma tam nic i nawet na niego nie patrze;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 09:09
-
nick nieaktualnyPoniewaz ja mam dluga pierwsza faze wiec u mnie sie inaczej liczy dlugosc ciazy bo od owulacji do dzis plus 14dni
bo moja I faza ma 22 dni.
A termin mi wskazuje na 5 marca. No ale nie wiadomo tak naprawde czy ta owulacja byla wtedy kiedy ja sadze. (Choc u mnie sa znaczace objawy. Bardzo duzy bol jak na okres. Bol glowy. Mdlosci i na koniec bol jajnikow w dniu owulacji) ale to po wizycie u lekarza bede pewnie cos wiecej wiedziec -
nick nieaktualny