X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona88 wrote:
    Aaa Ciri gratulacje i prosba o wiruski :) Ja za dwa tygodnie testuje...
    Fiona znowu testujemy razem, teraz postaram sie dotrwać:) ja mam termin @ 4-5.07. A Ty?

• monilia84 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, podczytuje Was od jakiegoś czasu.
    Chciałabym dołączyć do tego "szczęśliwego" grona testujących.
    Gratuluje wszystkim maluszków w brzuszkach - zdróweczka dla Was i robaczków i życzę reszcie dwóch kreseczek na teście.

Ciri super prezent na Dzień Ojca :) - pozytywny wynik :) gratulacje

To mój pierwszy cykl starań po stracie córeczki także jakoś się specjalnie nie nastawiam. Jakby udało się to byłby cud :) Trzeba wierzyć dziewczyny :)

Trzymam kciuki za wszystkie testujące - ja planuje 1 lipca.

@ powinnam dostać hmm 29-30.06 także testować bym chciała np 1 lipca, ale nie wiem czy wytrzymam :)

ciri22 lubi tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monilia milo Cie wiedziec ;) wieczorkiem sie przypomnij to na liste Cie wpisze ;) i oczywiscie trzymam kciuki ;)

• mimi87 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    35,2mIU/ml

gratulację ;) spokojnej ciąży życzę

synuś ma już 18 miesięcy a w brzuszku Madziunia <3
    zi13sek22ff6wp77.png
    nasz Bartuś
    ex2bwn156t8mofjo.png
  • mkl Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi lekarz powiedział ze zbijanie tsh jeśli ktoś ma poniżej 3 jest bez sensu, ze to wymysł niektórych lekarzy, często takie rady, dawanie leków na to działa bardziej na naszą podświadomość i wtedy zachodzimy w ciążę
    Wiele dziewczyn zachodzi w ciaze przy tsh wyższym niż 1 oraz 2, hormony które rzeczywiście mogą wpływać na nieprawidłowości to progesteron, prolaktyna , testosteron no i oczywiście tsh ale jak jest w normie nie ma co się obawiać, ja mam 2,3 i nie zbijam

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monilia witaj w Naszym gronie i trzymam kciuki za Twoje testowanie już niedługo zresztą:)
    Ciri jak się masz szczęśliwa. Jak Twój luby?:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mkl wrote:
    Mi lekarz powiedział ze zbijanie tsh jeśli ktoś ma poniżej 3 jest bez sensu, ze to wymysł niektórych lekarzy, często takie rady, dawanie leków na to działa bardziej na naszą podświadomość i wtedy zachodzimy w ciążę
    Wiele dziewczyn zachodzi w ciaze przy tsh wyższym niż 1 oraz 2, hormony które rzeczywiście mogą wpływać na nieprawidłowości to progesteron, prolaktyna , testosteron no i oczywiście tsh ale jak jest w normie nie ma co się obawiać, ja mam 2,3 i nie zbijam
    Ja w marcu mialam tsh 2.6 okazalo sie ze dwa lata temu tez mi robili tsh nie wiem przy jakiej okazji i bylo 2.05.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Monilia witaj w Naszym gronie i trzymam kciuki za Twoje testowanie już niedługo zresztą:)
    Ciri jak się masz szczęśliwa. Jak Twój luby?:)
    Noo nie wytrzymal i sie pochwalil siostrze. Chcial juz rodzicom mowic ale zakazalam so terminu @. Cieszy sie ale wiecie chyba nie dociera to do niego tak jak do mnie. Dopieto usg pewnie nami potrzasnie. Bo te cyferki i testy sa fajne ale jak pierwsze wmocje opadna to czlowiek tak na chlodno do tego podchodzi

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno. Moje zabrzuszone znajome zgodnie twierdzą, że pierwsze usg to wstrząs dla tatuśków oczywiście pozytywny. Małoktóry nie uroni łzy:)
    bardzo się ciesze:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo na pewno. Ale dla mnie tez bedzie szok bo na razie dobra jest ale musze to zobaczyc zeby uwierzyc....

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri a nie mówiłam, że zajdziesz w cyklu w którym najmniej bedziesz sie spodziewac a Ty nawet kwasu nie brałaś:P
    Gratuluje :) i zapewniam Cie, że to nie bedzie "nudne 9mc"...:)
    Co do Morelli, dajcie jej czas, jej dni bez wymiotów też są policzone:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo udalo sie choc zdecydowanie nie dociera do mnie. ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiem to wina tego bociana co szedl po ulicy i prawie go z G rozjechalismy ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Nooo udalo sie choc zdecydowanie nie dociera do mnie. ;p
    jeszcze przez kilka tyg. nie bedzie docierac...mnie tez jeszcze nie olśniło zupełnie a już przecież widziałam maleństwo...od tyg. obserwuje swoją macice przystawiam do niej dłoń i chyba to działa na mnie uświadamiająco:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ściskam ciepło i ide spac:)
    Ciri dbaj o siebie

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc ;*

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri a co mowi Ci BBF na temat terminu porodu? zawsze mnie ciekawia takie rzeczy i fajne mi terminy pokazyal OF jak prowadzilam wykres, raz bylo 12.12 :) potem 17.01 (w okolicach urodzin tesciowej) a potem 14.02 walentynki :) a teraz mi nie powie bo nie ma tam nic i nawet na niego nie patrze;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 09:09

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poniewaz ja mam dluga pierwsza faze wiec u mnie sie inaczej liczy dlugosc ciazy bo od owulacji do dzis plus 14dni ;) bo moja I faza ma 22 dni.
    A termin mi wskazuje na 5 marca. No ale nie wiadomo tak naprawde czy ta owulacja byla wtedy kiedy ja sadze. (Choc u mnie sa znaczace objawy. Bardzo duzy bol jak na okres. Bol glowy. Mdlosci i na koniec bol jajnikow w dniu owulacji) ale to po wizycie u lekarza bede pewnie cos wiecej wiedziec ;)

• anika Ekspertka

Wysłany: 24 czerwca 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wytrzymałam i zatestowałam 2 dni przed spodziewaną.Jedna krecha :( myslicie ze jest jeszcze szansa ?

fefa15317bdc514024168a480c517a28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest. Duzej ilosci dziewczyn wychodzi dopiero w sniu spodziewanej a nawet pozniej pierwsza kreska.

‹‹ 178 179 180 181 182 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ