Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny, podczytuje Was od jakiegoś czasu.
Chciałabym dołączyć do tego "szczęśliwego" grona testujących.
Gratuluje wszystkim maluszków w brzuszkach - zdróweczka dla Was i robaczków i życzę reszcie dwóch kreseczek na teście.
Ciri super prezent na Dzień Ojca - pozytywny wynik gratulacje
To mój pierwszy cykl starań po stracie córeczki także jakoś się specjalnie nie nastawiam. Jakby udało się to byłby cud Trzeba wierzyć dziewczyny
Trzymam kciuki za wszystkie testujące - ja planuje 1 lipca.
@ powinnam dostać hmm 29-30.06 także testować bym chciała np 1 lipca, ale nie wiem czy wytrzymamciri22 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
Mi lekarz powiedział ze zbijanie tsh jeśli ktoś ma poniżej 3 jest bez sensu, ze to wymysł niektórych lekarzy, często takie rady, dawanie leków na to działa bardziej na naszą podświadomość i wtedy zachodzimy w ciążę
Wiele dziewczyn zachodzi w ciaze przy tsh wyższym niż 1 oraz 2, hormony które rzeczywiście mogą wpływać na nieprawidłowości to progesteron, prolaktyna , testosteron no i oczywiście tsh ale jak jest w normie nie ma co się obawiać, ja mam 2,3 i nie zbijam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymkl wrote:Mi lekarz powiedział ze zbijanie tsh jeśli ktoś ma poniżej 3 jest bez sensu, ze to wymysł niektórych lekarzy, często takie rady, dawanie leków na to działa bardziej na naszą podświadomość i wtedy zachodzimy w ciążę
Wiele dziewczyn zachodzi w ciaze przy tsh wyższym niż 1 oraz 2, hormony które rzeczywiście mogą wpływać na nieprawidłowości to progesteron, prolaktyna , testosteron no i oczywiście tsh ale jak jest w normie nie ma co się obawiać, ja mam 2,3 i nie zbijam -
nick nieaktualnyMagdziulla wrote:Monilia witaj w Naszym gronie i trzymam kciuki za Twoje testowanie już niedługo zresztą
Ciri jak się masz szczęśliwa. Jak Twój luby? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyciri22 wrote:Nooo udalo sie choc zdecydowanie nie dociera do mnie. ;p
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciri a co mowi Ci BBF na temat terminu porodu? zawsze mnie ciekawia takie rzeczy i fajne mi terminy pokazyal OF jak prowadzilam wykres, raz bylo 12.12 potem 17.01 (w okolicach urodzin tesciowej) a potem 14.02 walentynki a teraz mi nie powie bo nie ma tam nic i nawet na niego nie patrze;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 09:09
-
nick nieaktualnyPoniewaz ja mam dluga pierwsza faze wiec u mnie sie inaczej liczy dlugosc ciazy bo od owulacji do dzis plus 14dni bo moja I faza ma 22 dni.
A termin mi wskazuje na 5 marca. No ale nie wiadomo tak naprawde czy ta owulacja byla wtedy kiedy ja sadze. (Choc u mnie sa znaczace objawy. Bardzo duzy bol jak na okres. Bol glowy. Mdlosci i na koniec bol jajnikow w dniu owulacji) ale to po wizycie u lekarza bede pewnie cos wiecej wiedziec -
nick nieaktualny