X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
Odpowiedz

Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fiona88 wrote:
    Aaa Ciri gratulacje i prosba o wiruski :) Ja za dwa tygodnie testuje...
    Fiona znowu testujemy razem, teraz postaram sie dotrwać:) ja mam termin @ 4-5.07. A Ty?

• monilia84 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 06:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, podczytuje Was od jakiegoś czasu.
    Chciałabym dołączyć do tego "szczęśliwego" grona testujących.
    Gratuluje wszystkim maluszków w brzuszkach - zdróweczka dla Was i robaczków i życzę reszcie dwóch kreseczek na teście.

Ciri super prezent na Dzień Ojca :) - pozytywny wynik :) gratulacje

To mój pierwszy cykl starań po stracie córeczki także jakoś się specjalnie nie nastawiam. Jakby udało się to byłby cud :) Trzeba wierzyć dziewczyny :)

Trzymam kciuki za wszystkie testujące - ja planuje 1 lipca.

@ powinnam dostać hmm 29-30.06 także testować bym chciała np 1 lipca, ale nie wiem czy wytrzymam :)

ciri22 lubi tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monilia milo Cie wiedziec ;) wieczorkiem sie przypomnij to na liste Cie wpisze ;) i oczywiscie trzymam kciuki ;)

• mimi87 Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    35,2mIU/ml

gratulację ;) spokojnej ciąży życzę

synuś ma już 18 miesięcy a w brzuszku Madziunia <3
    zi13sek22ff6wp77.png
    nasz Bartuś
    ex2bwn156t8mofjo.png
  • mkl Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi lekarz powiedział ze zbijanie tsh jeśli ktoś ma poniżej 3 jest bez sensu, ze to wymysł niektórych lekarzy, często takie rady, dawanie leków na to działa bardziej na naszą podświadomość i wtedy zachodzimy w ciążę
    Wiele dziewczyn zachodzi w ciaze przy tsh wyższym niż 1 oraz 2, hormony które rzeczywiście mogą wpływać na nieprawidłowości to progesteron, prolaktyna , testosteron no i oczywiście tsh ale jak jest w normie nie ma co się obawiać, ja mam 2,3 i nie zbijam

Czekamy na Ciebie Marysia:)
    f2w3rjjge8qi32en.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monilia witaj w Naszym gronie i trzymam kciuki za Twoje testowanie już niedługo zresztą:)
    Ciri jak się masz szczęśliwa. Jak Twój luby?:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mkl wrote:
    Mi lekarz powiedział ze zbijanie tsh jeśli ktoś ma poniżej 3 jest bez sensu, ze to wymysł niektórych lekarzy, często takie rady, dawanie leków na to działa bardziej na naszą podświadomość i wtedy zachodzimy w ciążę
    Wiele dziewczyn zachodzi w ciaze przy tsh wyższym niż 1 oraz 2, hormony które rzeczywiście mogą wpływać na nieprawidłowości to progesteron, prolaktyna , testosteron no i oczywiście tsh ale jak jest w normie nie ma co się obawiać, ja mam 2,3 i nie zbijam
    Ja w marcu mialam tsh 2.6 okazalo sie ze dwa lata temu tez mi robili tsh nie wiem przy jakiej okazji i bylo 2.05.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdziulla wrote:
    Monilia witaj w Naszym gronie i trzymam kciuki za Twoje testowanie już niedługo zresztą:)
    Ciri jak się masz szczęśliwa. Jak Twój luby?:)
    Noo nie wytrzymal i sie pochwalil siostrze. Chcial juz rodzicom mowic ale zakazalam so terminu @. Cieszy sie ale wiecie chyba nie dociera to do niego tak jak do mnie. Dopieto usg pewnie nami potrzasnie. Bo te cyferki i testy sa fajne ale jak pierwsze wmocje opadna to czlowiek tak na chlodno do tego podchodzi

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno. Moje zabrzuszone znajome zgodnie twierdzą, że pierwsze usg to wstrząs dla tatuśków oczywiście pozytywny. Małoktóry nie uroni łzy:)
    bardzo się ciesze:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noo na pewno. Ale dla mnie tez bedzie szok bo na razie dobra jest ale musze to zobaczyc zeby uwierzyc....

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri a nie mówiłam, że zajdziesz w cyklu w którym najmniej bedziesz sie spodziewac a Ty nawet kwasu nie brałaś:P
    Gratuluje :) i zapewniam Cie, że to nie bedzie "nudne 9mc"...:)
    Co do Morelli, dajcie jej czas, jej dni bez wymiotów też są policzone:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo udalo sie choc zdecydowanie nie dociera do mnie. ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wiem to wina tego bociana co szedl po ulicy i prawie go z G rozjechalismy ;p

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciri22 wrote:
    Nooo udalo sie choc zdecydowanie nie dociera do mnie. ;p
    jeszcze przez kilka tyg. nie bedzie docierac...mnie tez jeszcze nie olśniło zupełnie a już przecież widziałam maleństwo...od tyg. obserwuje swoją macice przystawiam do niej dłoń i chyba to działa na mnie uświadamiająco:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ściskam ciepło i ide spac:)
    Ciri dbaj o siebie

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc ;*

• Klaudia N. Autorytet

Wysłany: 24 czerwca 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri a co mowi Ci BBF na temat terminu porodu? zawsze mnie ciekawia takie rzeczy i fajne mi terminy pokazyal OF jak prowadzilam wykres, raz bylo 12.12 :) potem 17.01 (w okolicach urodzin tesciowej) a potem 14.02 walentynki :) a teraz mi nie powie bo nie ma tam nic i nawet na niego nie patrze;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2015, 09:09

beta 16dpo 477 18dpo 899 LAURA <3
    5.10.16 6t6d <3 136/min 1cm <3 2.11.16 10t6d <3 169/min 4,8cm <3 8.11 5,9 cm 161/min,
    <3 <3 <3 <3 <3 eKzyp1.png <3 <3 <3 <3 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poniewaz ja mam dluga pierwsza faze wiec u mnie sie inaczej liczy dlugosc ciazy bo od owulacji do dzis plus 14dni ;) bo moja I faza ma 22 dni.
    A termin mi wskazuje na 5 marca. No ale nie wiadomo tak naprawde czy ta owulacja byla wtedy kiedy ja sadze. (Choc u mnie sa znaczace objawy. Bardzo duzy bol jak na okres. Bol glowy. Mdlosci i na koniec bol jajnikow w dniu owulacji) ale to po wizycie u lekarza bede pewnie cos wiecej wiedziec ;)

• anika Ekspertka

Wysłany: 24 czerwca 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wytrzymałam i zatestowałam 2 dni przed spodziewaną.Jedna krecha :( myslicie ze jest jeszcze szansa ?

fefa15317bdc514024168a480c517a28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 czerwca 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest. Duzej ilosci dziewczyn wychodzi dopiero w sniu spodziewanej a nawet pozniej pierwsza kreska.

‹‹ 178 179 180 181 182 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ