Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciri moje gratulacje bardzo sie ciesze ze ci sie udalo no i najwazniejsze uwazajcie teraz na siebie
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Lisa poprawiaj tescior i dolaczaj do mnie.
-
nick nieaktualny
-
u ciebie to z daleko bylo czuc fasolke
-
ciri22 wrote:Dzieki Kochane
Klaudia byłaś pierwsza wiec paczuszka leci do Ciebie. Na priv prosze wiadomosc z adresikiem i danymi i mini paczuszka leci
Wyślę tylko musisz mnie zaakceptowac jako psiapsiole bo inaczej nie da się wysylac wiadomości -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Oj kochana jakich ja obajwow nie mialam po odstawieniu tabletek... To sobie nie wyobrazasz ten miesiac byl jakis taki spokojny jesli o to chodzi.
-
nick nieaktualny
-
zauwazylam ze dziewczyny zachodza wtedy kiedy tej ciazy sie nie spodziewaja i daja cykl na straty bo objawy bardziej @ niz ciazowe
kinga007 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDokladnie. Kolejna rzecz ze ja przez pierwsza czesc cyklu codziennie wino a po owu sobie wieczorkami piwko pilam i spozywalam rzecz malo madra jesli jesli chodzi o ciaze. W ogole o tym nie myslam.. Teraz mi glupio ale dobrze ze zrobilam test tak wczesnie to moze nic nie bedzie zlego
-
nick nieaktualnyMorella ja miałam tsh jakieś 3 tygodnie temu 2,97 wzrosło mimo brania euthyroxu25 przez 2 msc z 2,3 teraz biorę euthyrox50
Ciri gratulacje :-*
mnie od jakiegoś czasu strasznie boli żołądek po kawie i innym jedzeniu tylko u mnie to raczej nie ciąża zresztą za wcześnie na wszystko po jestem dopiero 20 dni po @...
trzymam kciuki za resztę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny