Ostatni podmuch wiosny-test czerwiec, lipiec, sierpien.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Morella wrote:Dzwonilam do gina. Wykres będę uzupelniac, a poza tym mam zakaz robienia wszystkiego z mysla o ciazy.
Bede tesknic, jesli nie wytrzymam bez Was to sie odezwę.
Morelka nie (( Liczylam na jakies wspolne testowanko i w ogole jak to tak bez Ciebie...[/url] -
nick nieaktualny
-
Morella wrote:Oczywiscie kibicuje Wam i szczerze cieszę sie z Waszych fasolek:*
No ale dla mojego zdrowia psychicznego, musze odpuscic.
Koleżanka dlugo nie mogla zajść. Bo oboje maja problemy. Owulacja jej wypadala jej jak byl festiwal muzyczny. Nawalili sie miedzy koncertami skoczyli na numerek - syn w tym roku skończył 2 lata;)alicjaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzyli JEEEEESSSSSTTTTT!!!!!!!!
GRATY!!!!!
A ja Morellę rozumiem, bo to zależy od osoby i jej nastawienia. Na samym początku jest trudno i zawsze przykro jak się nie udaje. A jak sie czyta non stop o objawach ciązy i chorobach, to mozna popasć w szaleństwo. Morell potrzebuje relaksu i wróci do nas, jak zatęskniWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2015, 19:46
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Niunqa wrote:Czyli JEEEEESSSSSTTTTT!!!!!!!!
GRATY!!!!!
A ja Morellę rozumiem, bo to zależy od osoby i jej nastawienia. Na samym początku jest trudno i zawsze przykro jak się nie udaje. A jak sie czyta non stop o objawach ciązy i chorobach, to mozna popasć w szaleństwo. Morell potrzebuje relaksu i wróci do nas, jak zatęskni
To prawda, ja tez robie sobie przerwy od tego miejsca, bo mnie wkurza, że Wy po dwóch tygodniach już macie owulacje i kolejne szanse, a ja nie wiem kiedy bede miec szanse.
Pocieszam sie,ze za tydzien przeprowadzka do Warszawy na stałe i już kolejne cykle nie beda musialy byc celowane, tylko duzo spontanicznego seksu, kiedy mamy checBaronowa_83 lubi tę wiadomość
-
ciri22 wrote:35,2mIU/ml
Ciri, gratulacje!! Jesteś dla mnie pocieszeniem, że nawet przy małej ilości jest szansa na fasola. Teraz zawirusuj porządnie cały swój wątek, żebyśmy mogły szybko dołączyć do Ciebie po fioletowej stronie!
PS. Stosowałaś conceive?